Розглянуто UKRAINE GTA 03 I Відкриті заявки на посаду лідера НПУ Києва

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Таісія Фенікс

Cхідна Україна
Активний гравець
Реєстрування
24 Чер 2023
Дописи
910
Реакції
522
Бали
98

Відкриті заявки на посаду лідера НПУ К

Якщо ви не підходите по критеріям нижче - ваша заявка буде відмовлена.

Вимоги від кандидата:

- Мати Discord, Telegram з відкритими особистими повідомленнями.

- Бути старше 16 років (виключеннь не має)

- Не мати за історію гри блокувань за критичні порушення.

- Мати Role Play NickName за формою Ім'я_Прізвище.

- Знати правила лідерів/правила серверу/правила організацій.

- Мати можливість приділяти в день 3 години для гри.

- Мати бажання працювати в колективі, та вміння комунікувати с людьми.

- Мати базові знання про роботу фракції та розуміння її діяльності

- Мати мікрофон.

- Чітке розкриття покращень.

Форма подачі:

1.Ваш ігровий NickName:

2.Чи ознайомлені ви з правилами лідерів?:

3.Чи готові ви отримати покарання якщо підете з посади раніше терміну?:

4.Чи був у вас досвід на посаді лідера?:

5. Ваше справжнє прізвище та ім'я:

6.Ваш тег в Telegram:

7.Ваш логін в Discord:

8.Ваш справжній вік:

9.Які в вас є ідеї для фракції:

10.Чому саме ви повинні зайняти посаду лідера?:

11.Місто в якому живете:

12. Посилання на схвалену Role Play біографію:

13. Ваші покарання(скріншот покарань)

Додаткова інформація:

- Дві та більше заявки від однієї людини - відмова.

- Копіювання заявки - відмова.

- Флуд у цій темі заборонено, якщо це робить гравець, який подає заявку - це відмова.

- Дві заявки на різні посади лідерства - відмова.

- Нікнейм повинен бути Українською мовою.

- Неспівпадіння ніка на форумі та у грі - відмова.

Артемка Духов

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
25 Жов 2023
Дописи
448
Реакції
767
Бали
98

1.Ваш ігровий NickName:Артем Коняхін​

2.Чи ознайомлені ви з правилами лідерів?:Так​

3.Чи готові ви отримати покарання якщо підете з посади раніше терміну?:Звісно​

4.Чи був у вас досвід на посаді лідера?:Ні​

5. Ваше справжнє прізвище та ім'я:Артем Коняхін​

6.Ваш тег в Telegram:mad:Myatnyy011​

7.Ваш логін в Discord:exlusive333​

8.Ваш справжній вік:14 (Дуже Прошу виключення)​

1.Зробити Свої Підрозділи а Саме
1.1 КОРД. Цей спецпідрозділ залучається до операцій із високим ризиком небезпеки для поліцейських. КОРДівці залучаються до звільнення заручників і участі в антитерористичних операціях.1
1.2 (ППУ) Патрульна поліція, основне заняття якої — стежити за правопорядком на вулицях міст і сіл. Кримінальна поліція, крім іншого, займається розшуком злочинців. Поліція охорони — супроводжує державно-важливі вантажі, охороняє людей.
1.3(КР)Кримінальна поліція - це окремий підрозділ карного розшуку, у складі МВС України. Вона відповідає за боротьбу зі злочинністю, розслідування кримінальних справ і забезпечення громадського порядку.
1.4(НАВС)Національна академія внутрішніх справ надає освітні послуги з підготовки фахівців ступенів вищої освіти бакалавра та магістра за спеціальностями: «Право», «Правоохоронна діяльність», «Публічне управління та адміністрування» і «Психологія».
2.Робити Більше РП завдань.
3.Робити Лекцій на Тему КпКу КУпАп КУ
4.Вести нову Систему Підвищень а саме Бальну
Наприклад Підвищення до 5 рангу Потрібно 20 Балів
Провести Лекція-2 Бали
Провести Тренування-2 бали
Затримання-3 Бали
Побувати На Лекції-1 бал
Побувати на Тренуванні-2 бали
Побувати на Спільном Тренуванні-5 Балов
бути на ((ГРП))--7 Балів
бути на ((РП)) 5 Балів
Провести ((ГРП))-10 Балів
Провести ((РП))-5 Балів
5.Якщо стану на Лідера То проведу переатестацію​

10.Чому саме ви повинні зайняти посаду лідера?Я Адекватний,я амбіціозна людина,
маю бажання та ідеї щодо самоералізаціїї​

11.Місто в якому живете:Харків​

12. Посилання на схвалену Role Play біографію:Тик

13. Ваші покарання(скріншот покарань)Тиць

Тимур Фенікс

Майор НПУ І Східна Україна
Реєстрування
7 Жов 2023
Дописи
470
Реакції
1,112
Бали
138

.Ваш ігровий NickName: Тимур Крутий

2.Чи ознайомлені ви з правилами лідерів?: Так

3.Чи готові ви отримати покарання якщо підете з посади раніше терміну?: Так

4.Чи був у вас досвід на посаді лідера?: Ні

5. Ваше справжнє прізвище та ім'я: Горбань Тимур

6.Ваш тег в Telegram: Tim_ur0510

7.Ваш логін в Discord: tumur0278

8.Ваш справжній вік: 15 (дуже прошу виключення)

• Патрулювання та забезпечення безпеки: Члени фракції можуть виконувати завдання з патрулювання міста або району, реагувати на виклики від мешканців та забезпечувати загальний порядок у громаді. Це може включати в себе виявлення та затримання злочинців, виконання обшуків та реагування на надзвичайні ситуації. (Тобто підняття кваліфікації та допомозі в навчанні співробітників відігровки РП оскільки це є важливою складовою фракції)
  • Розслідування злочинів: Члени фракції можуть брати участь у розслідуванні різних типів злочинів, від крадіжок до вбивств. Вони можуть збирати докази, вести допити свідків та підозрюваних, а також співпрацювати з іншими фракціями для вирішення складних справ. (Зробити уклін на РП яка не стосується системи гри та її можливостей. Я вважаю це дуже цікава та серйозна тема яку не потрібно оминати, а навпаки, тільки розвивати)
  • Спеціальні операції: Члени фракції можуть брати участь у спеціальних операціях, таких як антитерористичні дії, обшуки злочинних угруповань або боротьба з організованою злочинністю. Вони можуть працювати під прикриттям або вести розвідку для збору інформації про небезпечні злочинні групи. (В більшості випадків це перестрілки та дії під час стичок між працівниками НПУ та правопорушниками. Потрібно дуже часто проводити тренування та нагадувати співробітникам їхні дії під час даних ситуацій)
  • Навчальні програми та професійний розвиток: Фракція може проводити навчальні семінари та тренінги для гравців, які хочуть долучитися до НПУ або покращити свої навички в галузі правоохоронної діяльності. Це може включати навчання тактикам безпеки, правилам розслідування та професійній етиці. (Агітації та організація різних заходів щодо залучення людей у фракцію, за для підняття активу та дієздатності фракції)
  • Співпраця з іншими фракціями та організаціями: НПУ може співпрацювати з іншими фракціями та громадськими організаціями для вирішення загальних проблем безпеки та порядку у громаді. Це може включати спільні операції з медичними фракціями під час надзвичайних ситуацій або співпрацю з урядовими органами для боротьби з корупцією. (Є ідеї для взаємодії співробитниками НПУ з іншими фракціями та здобуванням нових навичок, які можуть знадобитися не тільки у грі, а і у житті. Наприклад: МОЗ проводить тренінги з першої медичної допомоги та як надавати допомгу іншим, СБУ ЗСУ тактичні навчання та практична стрільба для поліпшення навичок... і т.і.)
  • Проведення заходів для підняття морально-вольового духу: Співробітники НПУ мають бути заохочені до праці в організації та мати стимул бути відданими своїй державі та громадянам. Працювати на благо народу, та неухильно виконувати свої обов'язки. (Це може бути як і заохочення "Найкращих працівників", так і збирання трою для обговорення різних проблем, психічного стану працівників, сприянню та формуванню єдності команди, створення атмосфери взаємопідтримки та визнання досягнень.)
За всіма недоліками, я бачу потенціал розвиватися, вчити особовий склад та бути найкращими у очах гравців та інших державних організаціях!

10.Чому саме ви повинні зайняти посаду лідера?: Я адекватний,добрий,грамотний,спокійний,стресостійкий,компетентний,цілеспрямований,грамотний,люблю допомогати своїм співробітникам, маю досвід та глибокі знання структури, завдань та викликів, з якими стикається НПУ.

11.Місто в якому живете: Одеса

12. Посилання на схвалену Role Play біографію: Біографія

13. Ваші покарання(скріншот покарань): Покарання

Максим Алмазов

Полковник ДКВС | Східна Україна
Активний гравець
Реєстрування
29 Бер 2023
Дописи
739
Реакції
932
Бали
153
1.Ваш ігровий NickName:Максим Алмазов
2.Чи ознайомлені ви з правилами лідерів?:Ознайомлений.
3.Чи готові ви отримати покарання якщо підете з посади раніше терміну?:Готовий.
4.Чи був у вас досвід на посаді лідера?:Так, був
5. Ваше справжнє прізвище та ім'я:Максим Алмазін
6.Ваш тег в Telegram: @Almazovvvvw
7.Ваш логін в Discord:maks_almazov
8.Ваш справжній вік:15+(Прошу виключення згідно з правилами лідерів на посаду лідера може стати будь-яка особа якій 15+ років)

1. Запровадження технологічних інновацій: Впровадження відеоспостереження, системи розпізнавання номерних знаків, а також мобільних додатків для спрощення зв'язку між громадянами та поліцією.

2. Підвищення професійного рівня працівників: Організація регулярних тренінгів та курсів для поліцейських з підвищення кваліфікації, особливо з питань взаємодії з громадськістю та розв'язання конфліктних ситуацій.

3. Розширення співпраці з громадськістю: Створення програм співпраці з місцевими громадськими організаціями, активно залучення громадян до партнерських проектів з метою підвищення безпеки в місті.

4. Створення служби психологічної підтримки: Введення служби психологічної підтримки для поліцейських, що допоможе їм ефективніше впоратися зі стресом та психологічними труднощами, які виникають у процесі роботи.

5. Посилення контролю за корупцією: Запровадження системи внутрішнього контролю та механізмів звітності, спрямованих на запобігання корупції серед працівників поліції..

1. Досвід та знання: Я маю великий досвід у сфері безпеки та розумію особливості місцевих викликів і загроз.

2. Лідерські якості: Мої лідерські якості допоможуть об'єднати команду та вести її до досягнення спільних цілей.

3. Відданість місту: Я маю глибоке зв'язок з містом та його жителями і прагну зробити його безпечнішим для всіх.

4. Інновації: Я привношу новаторські ідеї та підходи до розв'язання проблем, що допомагає підвищити ефективність СБУ.

5. Етика та інтегрітет: Мої цінності включають чесність, прозорість та етичну поведінку, що робить мене надійним лідером для співробітників та громадськості.
11.Місто в якому живете:Познань (PL)
Ось тут
13. Ваші покарання(скріншот покарань):
mta-screen_2024-04-19_09-00-57_080138.png

Михайлo Князь

Шановний гравець
Реєстрування
12 Чер 2023
Дописи
34
Реакції
38
Бали
21

1.Ваш ігровий NickName: Михайло Князь​

2.Чи ознайомлені ви з правилами лідерів?: Саме так​

3.Чи готові ви отримати покарання якщо підете з посади раніше терміну?: Саме так​

4.Чи був у вас досвід на посаді лідера?: Ні, але на інших​

5. Ваше справжнє прізвище та ім'я: Ігор Макаренко (омагад, ви дізнались моє справжнє ім'я)​

6.Ваш тег в Telegram: @ukrhasfsat​

7.Ваш логін в Discord: @ukrhasfast​

8.Ваш справжній вік: 15+ (прошу зробити виключення згідно з правилом, що на посаду лідера зможе стати будь-яка особа 15, Максим Алмазов дякую за инфу)​

9.Які в вас є ідеї для фракції:​

1. **Спеціалізовані одиниці**: Розширення фракції на декілька спеціалізованих одиниць, таких як дивізія швидкого реагування, група з боротьби з кіберзлочинністю, та патрульна поліція, кожна з яких має свої унікальні завдання та обладнання.

2. **Розширені навчальні програми**: Впровадження регулярних навчальних програм для підвищення кваліфікації працівників, що включають тактичні тренування, навчання техніці ведення слідства та співпрацю з громадськістю.

3. **Модернізація техніки та обладнання**: Закупівля та використання сучасної техніки та обладнання, включаючи камери спостереження, безпілотні літальні апарати та програмне забезпечення для аналізу даних.

4. **Партнерство з громадськістю**: Організація програм з підвищення свідомості громадськості щодо правопорядку та безпеки, включаючи лекції, тренінги та кампанії з взаємодії з громадою.

5. **Внутрішні реформи та аудит**: Проведення реформ у внутрішніх процедурах та стандартах етики, а також аудитів для виявлення та усунення корупції та неефективності.

6. **Оптимізація робочих процесів**: Впровадження нових технологій та методів організації роботи для забезпечення ефективності та швидкості реагування на надзвичайні ситуації.

7. **Міжнародне співробітництво**: Розширення співпраці з правоохоронними організаціями інших країн для обміну інформацією та координації спільних операцій проти транскордонної злочинності.

8. **Професійний розвиток працівників**: Створення програм стажування, підвищення кваліфікації та кар'єрного зростання для працівників НПУ К з метою підтримки їхнього професійного розвитку.

9. **Боротьба зі злочинністю у віртуальному просторі**: Створення спеціалізованої одиниці для боротьби з кіберзлочинністю та захисту від кібератак на громадські інтереси та інфраструктуру.

10. **Моніторинг та аналіз злочинності**: Створення центру збору та аналізу даних про злочинність для виявлення та прогнозування тенденцій у злочинності та розробки ефективних стратегій боротьби з нею.

10.Чому саме ви повинні зайняти посаду лідера?: Тому що я крутий це перше, якщо честно, то я адекватний, cтресостійкий та відповідальний!!​

11.Місто в якому живете: Скажу в лс​

12. Посилання на схвалену Role Play біографію: https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/rp-Біографія-Михайло-Князь.135528/

13. Ваші покарання(скріншот покарань) Скину в лс, файл великий

Дорогий ГС Держ, прошу зробити мені виключення по ігровому рівні, ви мене прекрасно знаєте разом були у фракції, дайте будь-ласка шанс спробувати на цій посаді рівень 14+, дякую за розуміння!!​

Микита Андрійович

Пенсионер| Східна Україна
Реєстрування
5 Лис 2023
Дописи
87
Реакції
224
Бали
48
1.Ваш ігровий NickName: Микита Андрійович

2.Чи ознайомлені ви з правилами лідерів?: Так

3.Чи готові ви отримати покарання якщо підете з посади раніше терміну?: Так

4.Чи був у вас досвід на посаді лідера?: Так, Зам Лідера НПУ К

5. Ваше справжнє прізвище та ім'я: Микита Бабік

6.Ваш тег в Telegram: @Shisui748

7.Ваш логін в Discord: Shisui731

8.Ваш справжній вік: 21

Загальні покращення:
1) По-перше, я вважаю що треба проводити переодичну переатистацію:
1-3 звання раз у неділлю; 4-7 звання раз у 2 неділі, разом з їхніми керівниками підрозділів.
2) Проводити спеціальні сумісні тренування з іншими підрозділами НПУ.
3) Зробити час для строю на підвищення в який до полковників чи генерала можуть вільно підійти і попросити підвищення (з 12:00-14:00 та з 20:00-22.00)
4) Робити більше цікавих РП завдань.
5) За сумлінне виконання службових обов'язків, видавати особовому складу подяки та премії, а інколи позачергове звання.
6) Виїзжати з особовим складом на підвищення кваліфікації та навичок до інших фракцій. Залучати фракції попрацювати в поліції для обміну опиту.

Спеціальні покращення:

1. Фракція повинна прагнути до високої прозорості та відкритості в своїй діяльності. Це означає чесну звітність перед громадськістю, розповсюдження інформації про діяльність поліцейських і механізми внутрішнього контролю.

2. Створити умови для психологічного та професійного зростання поліцейських. Це може включати програми психологічної підтримки, тренінги з розвитку навичок та здібностей, а також створення командної сплоченості серед персоналу.

3. Фракція має активно співпрацювати з іншими правоохоронними та державними органами для забезпечення загальної безпеки та протидії злочинності. (А саме кожен день проводити ГРП та участвувати в тренінгах.

Створення підрозділу "Боротьби з наркотиками" до Головного слідчого управління:
1000014680.jpg

1. Проведення розвідки та аналізу: Підрозділ повинен активно проводити розвідку та аналізу ситуації з наркотиками на місцях, встановлювати зв'язки між постачальниками, дилерами та споживачами наркотиків.

2.Використовуючи отриману інформацію, підрозділ повинен планувати та виконувати оперативні заходи з затримання та припинення діяльності наркодилерів, конфіскації наркотиків та матеріальних засобів, що їх фінансують.

4. Важливим елементом боротьби з наркотиками є співпраця з іншими структурами, обмін інформацією та досвідом, спільні операції для припинення масового наркотрафіку.

5.Проводити таємні та чіткі спецоперації із затримки правопорушників, які порушують статтю 3.5 ККУ: Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин

Створення підрозділу "Протидії незаконному обігу вогнепальної зброї" до Головного слідчого управління :
1000014681.jpg

1. Необхідно створити спеціалізований відділ поліції, який буде відповідати за протидію незаконному обігу зброї. Цей відділ має включати експертів з обробки зброї та розслідування вогнепальних інцидентів.

2. Моніторинг і контроль за вогнепальною зброєю: Підрозділ повинен встановлювати контроль та моніторинг за легальним обігом вогнепальної зброї, виявляти випадки її незаконного виробництва, торгівлі та використання.

3. Розслідування вогнепальних злочинів: Відділ повинен активно розслідувати випадки злочинів, пов'язаних з вогнепальною зброєю, такі як незаконне володіння, поранення чи вбивства з використанням зброї.

4. Важливо забезпечити співпрацю з іншими правоохоронними органами та відомствами (наприклад, поліція іншого міста чи СБУ), щоб ефективно контролювати потік незаконної зброї.

5. Заходи безпеки та освіта громадськості: Підрозділ повинен здійснювати заходи з попередження та освіти щодо безпечного володіння та використання вогнепальної зброї, сприяти усвідомленню ризиків та наслідків незаконного обігу зброї.

10.Чому саме ви повинні зайняти посаду лідера?: Я дуже цілеспрямована і відповідальна людина, яка дуже цінує своїх співробітників і користується у них авторитетом. Маю добрі навички лідера. Мав досвід керуючих посадах.

11.Місто в якому живете: Харків

12. Посилання на схвалену Role Play біографію:Біо

13. Ваші покарання(скріншот покарань) Покарання

Назар Пархуць

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
14 Чер 2023
Дописи
335
Реакції
332
Бали
68

Національна поліція України — Вікіпедія

1.Ваш ігровий NickName: Назар Пархуць​

2.Чи ознайомлені ви з правилами лідерів?: Так​

3.Чи готові ви отримати покарання якщо підете з посади раніше терміну?: Так​

4.Чи був у вас досвід на посаді лідера?: Так​

5. Ваше справжнє прізвище та ім'я: Назар Пархуць​

6.Ваш тег в Telegram:mad:Otamanchuk​

7.Ваш логін в Discord:nazar4ik1689​

8.Ваш справжній вік: 16​

Насамперед їх є багато:

1.Введу бальну систему підвищень. Для кожного підрозділу будуть введені дозволені завдання, за виконання яких видаються бали. Для підвищення співробітнику треба сумарно набрати певну кількість балів. Завдання і кількість балів будуть відрізнятися в залежності від підрозділу. Наприклад, для ДБР за закрите кримінальне провадження буде видаватися 20 балів, за патрулювання - 1 бал за кожні 10 хвилин (цифри приблизні. Детальні вимогу буду продумувати під безпосередньо під час складання системи підвищень) .КОРД буде отримувати бали за виконання спеціальних завдань і чергування на БП. Інструктори - за проведені лекції і прийняття іспитів тощо

2.Створення на форумі окремих тем з правилами для кожного підрозділу. Наприклад, правила Інструкторів, правила проведення патрулювань тощо. Станом на зараз, всі ці правила розкидані по чатам різних підрозділів ТГ групах (а деякі ще взагалі не написані) і у гравця, який не входить до даного підрозділу немає можливості з ними ознайомитися, щоб прийняти рішення, чи цікавий йому цей підрозділ в принципі. Створення окремих тем дозволить покращити обізнаність працівників і спростить роботу інструкторському складу - замість пояснення правил, яке може займати пів години і більше, інструктор просто зможе скинути посилання на необхідну тему на форумі і не розповідати новачкам загальні правила, а сконцентруватися на найбільш складних моментах. Наприклад - пояснення нюансів взаємодії з адвокатами, яких частина особового складу прямо боїться.

3.Буду прокачувати особовий склад: А саме -Їздити на полігон та стріляти з вогнепальної зброї -Їздити на тренування до інших фракцій -Робити зачистки домів -Навчальні трюки на машинах (розворот поліцейський і так далі)

4.Створення на форумі тема "Нічний патруль" та "Нічне чергування" Працівники ГНПУ К виїжджають у патруль з доповіддю (кожних 15 хв роблять скрін) За 30 хвилин патруля отримують нагороду (буде розписана у темі) Працівник ГНПУ К на нічному чергуванні робить доповідь за вступ на чергування (кожних 15 хв) За 30 хв чергування на посту отримують винагороду (буде розписана у темі)

5.Створення на форумі тема "Назад додому" В цему розділі знаходиться інформація про те,що військовослужбовець може подати заявку назад до лав НПУ К але втратити -1 звання, і повернутися він зможе протягом 7 днів.

6. Створення на форумі тема "Щотижневі звіти Підполковників" Ця тема буде дуже корисна адже Полковники та Генерал НПУ К зможе слідкувати за їхньою роботою та активністю.

7. Проводитиму кожної середи цікаві мп для працівників ГНПУ К з грошовою винагородою.

8. Створення на форумі тема "Інформація для нового співробітника" Цей розділ має на собі мету забезпечите легку навігацію по розділам форуму НПУ м.Києва.

9.Створення на форумі тему "справочник криміналістики" У цій темі співробітники НПУ можуть вивчити методику з криміналістики.

10. Створення на форумі тему "Термінологія законодавства" У цьому розділі будуть розписані усі законодавства які працівники НПУ К повині знати.

11.Стверення на форумі тему Конкурсний відбір на посаду курсанта Київського Державного Університету Внутрішніх Справ" У цій темі працівники НПУ К зможуть подати анкету на навчання вищої освіти зі специфічними умовами навчання, що здійснює підготовку поліцейських (Зразок буде вказаний у темі)

12.Створення на форумі тему "Кадровий віділ" У даній темі співробітники Міністерства Внутрішніх Справ по місту київа можуть залишити заяви про отримання звільнення, відпустки, Ознайомившись з усіма правилами, ви можете залишити заяву на кадрову перестановку відповідно до встановленої форми; Подаючи заяву, ви погоджуєтеся з усіма правилами висунутими до вас, ваша заява може бути відхилена через складання його з помилками; (зразок буде вказаний у темі)

13.Створення на форумі тему "Система отримання подяк" У цій темі для співробітників Головного Управління Національної Поліції м. Київа розміщені квести, за виконання яких можна отримати Подяку.(Зразок буде вказано у темі)

14.Створення на форумі тему "Бінди для співробітників" В цих біндах в наявності будуть такі відігровки як:

1) Відіграти кайданки

2) Відіграти тайзер

3) Відіграти експертизу наркотиків

4) Відіграти експертизу відбитку пальців

5) Зняти відбиток пальців через сканер пальців

6) Зачитати затриманому його права

7) Представити посвідчення

8) Отримати дозвіл на обшук особи

9) Отримати дозвіл на зняття відбитку пальців

10) Відіграти двері патрульного авто

11) Відіграти перевірку документів через базу КПК

12) Відіграти двері Ітт

13) Повідомити затриманні особі про підозру

14) Скласти протокол затримання особи.

15.Створення тему на форумі "Присяга працівників Національної поліції" Цей розділ має на собі мету ознайомити рядових/курсантів з присягою працівника поліції на вірність та сумлінну службу українському народові. (Зразок)

Я, (прізвище, ім'я та по батькові), усвідомлюючи свою високу відповідальність, урочисто присягаю вірно служити Українському народові, дотримуватися Конституції та законів України, втілювати їх у життя, поважати та охороняти права і свободи людини, честь держави, з гідністю нести високе звання поліцейського та сумлінно виконувати свої службові обов'язки"

16.Створення тему на форумі "Зони реагування" У цьому документі докладно описана вся територія головного управління та рамки дозволеної поведінки для всіх осіб, перебуваючи на цій території.

17. Створення тему на форумі "Правила взаємодії з адвокатом" У даній темі співробітники зможуть ознайомитись як потрібно поводитись з адвокатом і правила з ним.

18. Створення курсів домедичної допомоги. Буде приїжджав людина с МОЗ та проводити навчання для працівників поліції у разі надання домедичної допомоги.

19. Створення курсів Українська Мова Професійного Спілкування. Кожен правоохоронець має вміти як правильно володіти державною мовою та знати винятки у правилах.

20. Відкриття на базі МВС технічного сервісу на те. огляд автівок щорічного.

21. Відкриття відділу кримінальної поліції (будуть шукати людей які знаходяться у розшуку та затримувати їх)

22. Добавлю для кожного підрозділу спецодяг тобто (аксесуари) щоб можна було зрозуміти в якому знаходиться працівник НПУ К

23. Створити позивні для за охочих (буде відповідна GOOGLE форма, по якій можна буде заповнити заявку на позивний.

24. Проводити хвилину мовчання кожного ранку та ввечора та молитву за Україну на початку строю.

25.Створю власний діскорд канал НПУ К.

26. Проведення переатестації кожного місяця.

27.Забовязати бійців сидіти в Спец Звязку Діскорд під час зміни та у патрулі.

28. Створення у діскорді канал "Питання до лідера"

29. Створення у діскорді канал "Атистація 1:2:3

30. Створення у діскорді канал "Реєстрація ОТЗ"

31. Створення у діскорді канал "Заявки у підрозділ"

32.Добавлю звіти підрозділів Туди керівники підрозділів будуть кидати звіт роботи працівників у підрозділі

33. Кожного тижня буду проводити збір Фракції у діскорді щоб послухати , ідеї, пропозиції від співробітників та сказати їхні недоліки та хорошу роботу.

34.Створення на форумі тему "Працівник тижня" Ця тема заохоче працівників більшої активності бути в цій таблиці. Працівник який попадає у цю таблицю буде видана грошова винагорода.

35.Буду проводити кожного четверга "День відкритих дверей" Громадяни зможуть дізнатись більш про НПУ та вступи у фракцію.

36.Створю тести для 1-2 звання для підвищення.

37.Створення на форумі тему "Реєстр СТЗ"

38.Створення на форумі тему "Рапорт на відпустку"

39.Створення на форумі тему "Звіти інструкторів" Туди інструктори підрозділів будуть кидати виконану роботу за тиждень.

40.Створеннян на форумі тему "Накази Генерала"

41.Створення на форумі тему "Порядок дій у разі Надзвичайних ситуація (Н.С)

Добавити підрозділи:

Кібер поліція (КП)

Кіберполіція

Спеціалізується на попередженні, виявленні, припиненні та розкритті кримінальних правопорушень, механізмів підготовки, вчинення або приховування яких передбачає використання електронно-обчислювальних машин.

Навчальна академія (НА)

Навчально-науковий інститут права - Міжрегіональна Академія Управління  персоналом

Це-навчальний заклад найвищого рівня акредитації. Йому притаманна багатопрофільність та широкий спектр напрямків – природничих, гуманітарних, технічних, економічних тощо.

Органи досудового розслідування (ОДР)

05. Органи досудового розслідування в Україні - СПОУ

Органами досудового розслідування є органи, що здійснюють досудове слідство і дізнання.

Державне Бюро Розслідування (ДБР)

Державне бюро розслідувань — Вікіпедія

Державне бюро розслідувань — правоохоронний орган України, що розслідує кримінальні провадження, в яких фігурують правоохоронці, судді і найвищі службовці.

Група швидкого реагування (ГШР)

Група швидкого реагування | Puma Security

Це- чергова команда підготовлених та укомплектованих працівників охоронної служби, які здійснюють патрулювання зазнеченої частини міста чи його околиць.

Корпус оперативно раптової дії (КОРД)

КОРД — Вікіпедія

КОРД — підрозділ Національної поліції для вирішення надзвичайних ситуацій, рівень яких є настільки високим і складним, що може перевищити можливості сил оперативного реагування чи оперативно-розшукових підрозділів.

10.Чому саме ви повинні зайняти посаду лідера?: Я Алеватний,компетентний,цілеспрямований,компетентний та вічливий​

11.Місто в якому живете:​

12. Посилання на схвалену Role Play біографію:​

13. Ваші покарання(скріншот покарань)​

Назар Пархуць

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
14 Чер 2023
Дописи
335
Реакції
332
Бали
68

Переглянути вкладення 207861

1.Ваш ігровий NickName: Назар Пархуць​

2.Чи ознайомлені ви з правилами лідерів?: Так​

3.Чи готові ви отримати покарання якщо підете з посади раніше терміну?: Так​

4.Чи був у вас досвід на посаді лідера?: Так​

5. Ваше справжнє прізвище та ім'я: Назар Пархуць​

6.Ваш тег в Telegram:mad:Otamanchuk​

7.Ваш логін в Discord:nazar4ik1689​

Насамперед їх є багато:

1.Введу бальну систему підвищень. Для кожного підрозділу будуть введені дозволені завдання, за виконання яких видаються бали. Для підвищення співробітнику треба сумарно набрати певну кількість балів. Завдання і кількість балів будуть відрізнятися в залежності від підрозділу. Наприклад, для ДБР за закрите кримінальне провадження буде видаватися 20 балів, за патрулювання - 1 бал за кожні 10 хвилин (цифри приблизні. Детальні вимогу буду продумувати під безпосередньо під час складання системи підвищень) .КОРД буде отримувати бали за виконання спеціальних завдань і чергування на БП. Інструктори - за проведені лекції і прийняття іспитів тощо

2.Створення на форумі окремих тем з правилами для кожного підрозділу. Наприклад, правила Інструкторів, правила проведення патрулювань тощо. Станом на зараз, всі ці правила розкидані по чатам різних підрозділів ТГ групах (а деякі ще взагалі не написані) і у гравця, який не входить до даного підрозділу немає можливості з ними ознайомитися, щоб прийняти рішення, чи цікавий йому цей підрозділ в принципі. Створення окремих тем дозволить покращити обізнаність працівників і спростить роботу інструкторському складу - замість пояснення правил, яке може займати пів години і більше, інструктор просто зможе скинути посилання на необхідну тему на форумі і не розповідати новачкам загальні правила, а сконцентруватися на найбільш складних моментах. Наприклад - пояснення нюансів взаємодії з адвокатами, яких частина особового складу прямо боїться.

3.Буду прокачувати особовий склад: А саме -Їздити на полігон та стріляти з вогнепальної зброї -Їздити на тренування до інших фракцій -Робити зачистки домів -Навчальні трюки на машинах (розворот поліцейський і так далі)

4.Створення на форумі тема "Нічний патруль" та "Нічне чергування" Працівники ГНПУ К виїжджають у патруль з доповіддю (кожних 15 хв роблять скрін) За 30 хвилин патруля отримують нагороду (буде розписана у темі) Працівник ГНПУ К на нічному чергуванні робить доповідь за вступ на чергування (кожних 15 хв) За 30 хв чергування на посту отримують винагороду (буде розписана у темі)

5.Створення на форумі тема "Назад додому" В цему розділі знаходиться інформація про те,що військовослужбовець може подати заявку назад до лав НПУ К але втратити -1 звання, і повернутися він зможе протягом 7 днів.

6. Створення на форумі тема "Щотижневі звіти Підполковників" Ця тема буде дуже корисна адже Полковники та Генерал НПУ К зможе слідкувати за їхньою роботою та активністю.

7. Проводитиму кожної середи цікаві мп для працівників ГНПУ К з грошовою винагородою.

8. Створення на форумі тема "Інформація для нового співробітника" Цей розділ має на собі мету забезпечите легку навігацію по розділам форуму НПУ м.Києва.

9.Створення на форумі тему "справочник криміналістики" У цій темі співробітники НПУ можуть вивчити методику з криміналістики.

10. Створення на форумі тему "Термінологія законодавства" У цьому розділі будуть розписані усі законодавства які працівники НПУ К повині знати.

11.Стверення на форумі тему Конкурсний відбір на посаду курсанта Київського Державного Університету Внутрішніх Справ" У цій темі працівники НПУ К зможуть подати анкету на навчання вищої освіти зі специфічними умовами навчання, що здійснює підготовку поліцейських (Зразок буде вказаний у темі)

12.Створення на форумі тему "Кадровий віділ" У даній темі співробітники Міністерства Внутрішніх Справ по місту київа можуть залишити заяви про отримання звільнення, відпустки, Ознайомившись з усіма правилами, ви можете залишити заяву на кадрову перестановку відповідно до встановленої форми; Подаючи заяву, ви погоджуєтеся з усіма правилами висунутими до вас, ваша заява може бути відхилена через складання його з помилками; (зразок буде вказаний у темі)

13.Створення на форумі тему "Система отримання подяк" У цій темі для співробітників Головного Управління Національної Поліції м. Київа розміщені квести, за виконання яких можна отримати Подяку.(Зразок буде вказано у темі)

14.Створення на форумі тему "Бінди для співробітників" В цих біндах в наявності будуть такі відігровки як:

1) Відіграти кайданки

2) Відіграти тайзер

3) Відіграти експертизу наркотиків

4) Відіграти експертизу відбитку пальців

5) Зняти відбиток пальців через сканер пальців

6) Зачитати затриманому його права

7) Представити посвідчення

8) Отримати дозвіл на обшук особи

9) Отримати дозвіл на зняття відбитку пальців

10) Відіграти двері патрульного авто

11) Відіграти перевірку документів через базу КПК

12) Відіграти двері Ітт

13) Повідомити затриманні особі про підозру

14) Скласти протокол затримання особи.

15.Створення тему на форумі "Присяга працівників Національної поліції" Цей розділ має на собі мету ознайомити рядових/курсантів з присягою працівника поліції на вірність та сумлінну службу українському народові. (Зразок)

Я, (прізвище, ім'я та по батькові), усвідомлюючи свою високу відповідальність, урочисто присягаю вірно служити Українському народові, дотримуватися Конституції та законів України, втілювати їх у життя, поважати та охороняти права і свободи людини, честь держави, з гідністю нести високе звання поліцейського та сумлінно виконувати свої службові обов'язки"

16.Створення тему на форумі "Зони реагування" У цьому документі докладно описана вся територія головного управління та рамки дозволеної поведінки для всіх осіб, перебуваючи на цій території.

17. Створення тему на форумі "Правила взаємодії з адвокатом" У даній темі співробітники зможуть ознайомитись як потрібно поводитись з адвокатом і правила з ним.

18. Створення курсів домедичної допомоги. Буде приїжджав людина с МОЗ та проводити навчання для працівників поліції у разі надання домедичної допомоги.

19. Створення курсів Українська Мова Професійного Спілкування. Кожен правоохоронець має вміти як правильно володіти державною мовою та знати винятки у правилах.

20. Відкриття на базі МВС технічного сервісу на те. огляд автівок щорічного.

21. Відкриття відділу кримінальної поліції (будуть шукати людей які знаходяться у розшуку та затримувати їх)

22. Добавлю для кожного підрозділу спецодяг тобто (аксесуари) щоб можна було зрозуміти в якому знаходиться працівник НПУ К

23. Створити позивні для за охочих (буде відповідна GOOGLE форма, по якій можна буде заповнити заявку на позивний.

24. Проводити хвилину мовчання кожного ранку та ввечора та молитву за Україну на початку строю.

25.Створю власний діскорд канал НПУ К.

26. Проведення переатестації кожного місяця.

27.Забовязати бійців сидіти в Спец Звязку Діскорд під час зміни та у патрулі.

28. Створення у діскорді канал "Питання до лідера"

29. Створення у діскорді канал "Атистація 1:2:3

30. Створення у діскорді канал "Реєстрація ОТЗ"

31. Створення у діскорді канал "Заявки у підрозділ"

32.Добавлю звіти підрозділів Туди керівники підрозділів будуть кидати звіт роботи працівників у підрозділі

33. Кожного тижня буду проводити збір Фракції у діскорді щоб послухати , ідеї, пропозиції від співробітників та сказати їхні недоліки та хорошу роботу.

34.Створення на форумі тему "Працівник тижня" Ця тема заохоче працівників більшої активності бути в цій таблиці. Працівник який попадає у цю таблицю буде видана грошова винагорода.

35.Буду проводити кожного четверга "День відкритих дверей" Громадяни зможуть дізнатись більш про НПУ та вступи у фракцію.

36.Створю тести для 1-2 звання для підвищення.

37.Створення на форумі тему "Реєстр СТЗ"

38.Створення на форумі тему "Рапорт на відпустку"

39.Створення на форумі тему "Звіти інструкторів" Туди інструктори підрозділів будуть кидати виконану роботу за тиждень.

40.Створеннян на форумі тему "Накази Генерала"

41.Створення на форумі тему "Порядок дій у разі Надзвичайних ситуація (Н.С)

Добавити підрозділи:

Кібер поліція (КП)

Переглянути вкладення 207845

Спеціалізується на попередженні, виявленні, припиненні та розкритті кримінальних правопорушень, механізмів підготовки, вчинення або приховування яких передбачає використання електронно-обчислювальних машин.

Навчальна академія (НА)

Переглянути вкладення 207848

Це-навчальний заклад найвищого рівня акредитації. Йому притаманна багатопрофільність та широкий спектр напрямків – природничих, гуманітарних, технічних, економічних тощо.

Органи досудового розслідування (ОДР)

Переглянути вкладення 207851

Органами досудового розслідування є органи, що здійснюють досудове слідство і дізнання.

Державне Бюро Розслідування (ДБР)

Переглянути вкладення 207853

Державне бюро розслідувань — правоохоронний орган України, що розслідує кримінальні провадження, в яких фігурують правоохоронці, судді і найвищі службовці.

Група швидкого реагування (ГШР)

Переглянути вкладення 207855

Це- чергова команда підготовлених та укомплектованих працівників охоронної служби, які здійснюють патрулювання зазнеченої частини міста чи його околиць.

Корпус оперативно раптової дії (КОРД)

Переглянути вкладення 207857

КОРД — підрозділ Національної поліції для вирішення надзвичайних ситуацій, рівень яких є настільки високим і складним, що може перевищити можливості сил оперативного реагування чи оперативно-розшукових підрозділів.

10.Чому саме ви повинні зайняти посаду лідера?: Я Алеватний,компетентний,цілеспрямований,компетентний та вічливий​

11.Місто в якому живете: Тернопіль​

12. Посилання на схвалену Role Play біографію: [Тутка]

13. Ваші покарання(скріншот покарань) [Тутка]

Кіріл Мусангович

Прем'єр міністр| Центральна Україна [01]
Реєстрування
23 Лип 2023
Дописи
135
Реакції
196
Бали
88

1.Ваш ігровий NickName: Кіріл Мусангович​

2.Чи ознайомлені ви з правилами лідерів?: Саме Так​

3.Чи готові ви отримати покарання якщо підете з посади раніше терміну?: Саме Так​

4.Чи був у вас досвід на посаді лідера?: НІ ( но я був Полковником)​

5. Ваше справжнє прізвище та ім'я: Поправка Кіріл​

6.Ваш тег в Telegram: @Dhdnfrjj​

7.Ваш логін в Discord: kiril0087​

8.Ваш справжній вік: 15 ( 29 Квітня буде 16 єпаспорт )​

- зробити систему премій за робуту зроблену на протяззі тижня: нафорумі зробити звіт усіх працівників виконаної роботи (для бажаючих отримати премію) за 1 місце (у кого саме більше виконано роботи) 50к, 2м-35к, 3м-25к, 4м-15к.;
- кожен місяць робити переатестацію (розробити або тести або усне опитуваня);
- робити тренуваня супроводу (щоб уміли їздити колоною підчас супроводу);
- для працівників НПУ проводити різні змаганя з нагородами (можна запорошувати інші фракції);
- налагодити співпрацю з міжнародними організаціями (ООН, FBR і інші) в сфері боротьби з наркоторгівлею, контрбандою зброї та торгівлі людьми;
- налагодити контакти з СБУ в співпраці затримки особливо небезпечних злочинців (можливо для цього розробити Підрозділ Інформації та Зв'язку - ПІтЗ). Оскільки цей підрозділ буде збирати інформацію, то йому потрібні цивільна форма і машини без синіх номерів, щоб не могли розпізнати. Типу - Детективне Агенство.

- Стресостійкий
- Комунікабельний
- Відповідальний
- Маю досвід роботи в НПУ

11.Місто в якому живете: Київська область Володарка​

12. Посилання на схвалену Role Play біографію: https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/rp-Біографія-І-Кіріл-Мусангович.143723/

13. Ваші покарання(скріншот покарань)

Денис Дрогба

03 | Східна Україна ♥
Реєстрування
8 Сер 2023
Дописи
75
Реакції
39
Бали
33

1.Ваш ігровий NickName: Денис Хомич

2.Чи ознайомлені ви з правилами лідерів?: Так ознайомлений.

3.Чи готові ви отримати покарання якщо підете з посади раніше терміну?: Готовий.

4.Чи був у вас досвід на посаді лідера?: Так є великий досвід.

5. Ваше справжнє прізвище та ім'я: Денис Бойко

6.Ваш тег в Telegram: @SkMny1

7.Ваш логін в Discord: xomuch

8.Ваш справжній вік: 15

Щотижневі звіти старшого складу.

Видача премії найліпшим співробітникам особисто від лідера.

Зміцнення сил силових підрозділів.

Покращення дисципліни дисципліни.

КОРД

(Корпус - оперативної - рапової - дії)

Підрозділ буде займатись:

- Припиненням антитерористичних актів!
- Нейтралізація диверсійно-розвідувальних груп!
- Затримання терористів!

ДБР

(Державне Бюро Рослідувань)

- Кримінальними справами.
- Проведенням досудових рослідувань.
- Виявлення кримінальних справ.

АКПП

(Академія Патрульной Поліції)

- Навчанням нових колеги!
- Проводити пояснювальнні дії , що таке НПУ!
- Допомагати молодим бійцям , щоб вони стало вище по званню!

Запровадити День відкритих дверей

Суть: Кожна людина може зайти на територію ГУНП Києва та оглянути що де!

Інструктора всіх підрозділів їм буть показувати де що знаходиться!

Також можливо буде оглянути як працюють Поліція та оглянути всю техніку!

Запровадити данну систему ГУНП:

11 звання - Куратор підрозділу!

Куратор - Найголовніший по підрозділу та керує данний підрозділ!

10 звання - Нач.Підрозділу!

Нач.Підрозділу - Головний підрозділу також він керує всим підрозділом!

Коли він стає на посаду Нач. то він змінює всі данні по падрозділу!

9 звання - Зам.Нач

Зам.Нач. - Права Рука Нач. також один з старших по підрозділу!

Займається допомогою Нач.

Я Компетентна особа , яка вміє контактувати з іншими особами!

Я людина слова - сказав - зробив!

Маю досвід в цій сфері!

11.Місто в якому живете: Івано Франківськ

12. Посилання на схвалену Role Play біографію: тик

13. Ваші покарання(скріншот покарань) тик

Реєстрування
30 Кві 2023
Дописи
29
Реакції
15
Бали
11
1.Ваш ігровий NickName:

Ярослав Непорожній

Так

Так

Так, був лідером на іншому проєкті та заступником

Ярослав Махно

6.Ваш тег в Telegram:

@Yarik1ua

7.Ваш логін в Discord:

yaroslav31

8.Ваш справжній вік:

14,5(Прошу зробити виключення.

Зараз розповім чому мені можна дати виключення. Я займав 3 рази посаду лідера на іншому проєкті та був заступником багато разів. Я грамотний, адекватний, справедливий.).

Я повинен зайняти посаду лідера, тому що, Я адекватний, грамотний, я маю досвід. Я хочу спробувати себе в ролі Генерала НПУ. Я відповідальний, комунікабельний.

Я підніму фракцію зроблю її цікавою для гравців

11.Місто в якому живете:

Запоріжжя

13. Ваші покарання(скриншот покарань)

Михайло Величайший

Пенсионер|Східна Україна
Реєстрування
2 Гру 2023
Дописи
22
Реакції
43
Бали
23

1.Ваш ігровий NickName:Михайло Величайший​

2.Чи ознайомлені ви з правилами лідерів?:так​

3.Чи готові ви отримати покарання якщо підете з посади раніше терміну?:так​

4.Чи був у вас досвід на посаді лідера?:ні,але наразі обіймаю звання Полковника​

5. Ваше справжнє прізвище та ім'я:Бондаренко Михайло​

6.Ваш тег в Telegram:mishanyars3​

7.Ваш логін в Discord:mihailo_rs3​

8.Ваш справжній вік:15​

1. підвищити рівень взаємодії в фракції.

2. підвищити взаємодію між іншими фракціями, та частіше навідувати їх.

3.створити дошку пошани для найактивніших і найпрацьовитіших співробітників.

4. встановити обмеження на код 6(адже ос.склад
дуже втомлюється)

5.видавати премії за дуже важливі завдання, а
саме: провести 5 лекцій (10000грн, лише для
Інст. НАВС), відкрити 1 успішну кримінальну
справу(20000грн лише для ГСУ)справу (30000грн, лише для ГСУ), провести успішну спец.операцію (20000грн, лише для КОРДУ), з'їздити в 2 патрулі (10000грн, лише для ПП), затримати 5 порушників (20000грн, для всіх співробітників)

Примітка: для видання премій буде створений спеціальний розділ на форумі.

6. проводити більше цікавих лекцій, а саме: Ієрархія Держ. Орг, Законодавства Східної України, штурм будівель, дії в надзвичайних ситуаціях.

7. створити цікаві тренування з використанням повітряного, наземного, водного транспорту,з використанням спец. засобів, а саме: штурм будинків, тренування в надзвичайних умовах, перехват транспортних засобів, висадка, плавання, оволодіння водним транспортом, їзда на водному транспорті.

8. створити нові підрозділи, а саме: ПО (Поліція Охорони) цей підрозділ буде спеціально для супровіду і охорони фізичних осіб, який буде швидко та ефективно реагувати на зміну обстановки з метою забезпечення особистої безпеки фізичних осіб; запобігання і протидія небезпеці, попередження вчинення адміністративних та кримінальних правопорушень стосовно охоронюваної особи.

КП(Кримінальна Поліція, а саме: Кібер

Поліція, Карний Розшук),

ТОР (Тактико-оперативне реагування)ДЗЕ (Департамент Захисту Економіки)

Кіберполіція займатиметься знаходженням злочинців через інтернет мережу, слідкуванням за порядком в "інтернет-світі" та допомогою онлайн.

Карний Розшук займатиметься здійсненням оперативно-розшукових та інших заходів із метою запобігання, припинення та розкриття злочинів, а також розшуку злочинців.

Тактико-Оперативне Реагування займатиметься розкриттям кримінальних правопорушень по гарячих слідах, дотриманням публічної безпеки та порядку під час масових заходів, наданням силової підтримки екіпажам патрульної поліції.

Департамент Захисту Економіки займатиметься протидії корупційним правопорушенням і правопорушенням, пов'язаним з корупцією; установленням причин і умов, які сприяють учиненню правопорушень у сфері економіки, та вжиття заходів щодо їх усунення.

9. оновити підвищення з Капітана до Майора (потрібно буде виконати 5 якісних рп завдань через відігровки /do,/my,/try)

10. створити позивні для заохочих (буде відповідна GOOGLE форма, по якій можна буде заповнити заявку на позивний.

11. періодично проводити переатестацію ст.складу(особливо капітанам,адже зараз їх занадто багато і деякі роблять необлумані речі)

12. створити розділ на форумі "назад додому" суть цього розділу полягає в тому, що співробітник, який покинув лави НПУ, зможе повернутися протягом 7 днів назад додому (НПУ), але якщо він використає цю "акцію", то він втратить 2 звання. (зараз багато людей ідуть з НПУ, не обдумаючи своє рішення. Ця "акція" єдине рішення для вирішення цієї проблеми.

13. спростити систему підвищення для 1-4 звань, адже як на мене вона повинна бути трохи легшою.

14. робити хвилину мовчання в відповідний час, наприклад:20:00, 14:00.

15. проводити більше тренувань з рукопашного бою та стрільби, адже зараз багато нападів на ГУНП і нашіспівробітники повинні бути максимально підготовлені.

16.основна моя мета-це дисциплінувати наших
співробітників, адже зараз вони зовсім не
дисципліновані; укріпляти НПУ та навчити їх
знанням в надзвичайних ситуаціях, адже зараз ці
знання безцінні.

10.Чому саме ви повинні зайняти посаду лідера?:я відповідальна,дружелюбна,амбіціозна,комунікабельна людина.Маю досвід на керівничих посадах,маю якості лідера.​

11.Місто в якому живете:Київ​

12. Посилання на схвалену Role Play біографію:тик

13. Ваші покарання(скріншот покарань)клац

Михайло Величайший

Пенсионер|Східна Україна
Реєстрування
2 Гру 2023
Дописи
22
Реакції
43
Бали
23

1.Ваш ігровий NickName:Михайло Величайший​

2.Чи ознайомлені ви з правилами лідерів?:так​

3.Чи готові ви отримати покарання якщо підете з посади раніше терміну?:так​

4.Чи був у вас досвід на посаді лідера?:ні,але наразі обіймаю звання Полковника​

5. Ваше справжнє прізвище та ім'я:Бондаренко Михайло​

6.Ваш тег в Telegram:mishanyars3​

7.Ваш логін в Discord:mihailo_rs3​

8.Ваш справжній вік:15​

1. підвищити рівень взаємодії в фракції.

2. підвищити взаємодію між іншими фракціями, та частіше навідувати їх.

3.створити дошку пошани для найактивніших і найпрацьовитіших співробітників.

4. встановити обмеження на код 6(адже ос.склад
дуже втомлюється)

5.видавати премії за дуже важливі завдання, а
саме: провести 5 лекцій (10000грн, лише для
Інст. НАВС), відкрити 1 успішну кримінальну
справу(20000грн лише для ГСУ)справу (30000грн, лише для ГСУ), провести успішну спец.операцію (20000грн, лише для КОРДУ), з'їздити в 2 патрулі (10000грн, лише для ПП), затримати 5 порушників (20000грн, для всіх співробітників)

Примітка: для видання премій буде створений спеціальний розділ на форумі.

6. проводити більше цікавих лекцій, а саме: Ієрархія Держ. Орг, Законодавства Східної України, штурм будівель, дії в надзвичайних ситуаціях.

7. створити цікаві тренування з використанням повітряного, наземного, водного транспорту,з використанням спец. засобів, а саме: штурм будинків, тренування в надзвичайних умовах, перехват транспортних засобів, висадка, плавання, оволодіння водним транспортом, їзда на водному транспорті.

8. створити нові підрозділи, а саме: ПО (Поліція Охорони) цей підрозділ буде спеціально для супровіду і охорони фізичних осіб, який буде швидко та ефективно реагувати на зміну обстановки з метою забезпечення особистої безпеки фізичних осіб; запобігання і протидія небезпеці, попередження вчинення адміністративних та кримінальних правопорушень стосовно охоронюваної особи.

КП(Кримінальна Поліція, а саме: Кібер

Поліція, Карний Розшук),

ТОР (Тактико-оперативне реагування)ДЗЕ (Департамент Захисту Економіки)

Кіберполіція займатиметься знаходженням злочинців через інтернет мережу, слідкуванням за порядком в "інтернет-світі" та допомогою онлайн.

Карний Розшук займатиметься здійсненням оперативно-розшукових та інших заходів із метою запобігання, припинення та розкриття злочинів, а також розшуку злочинців.

Тактико-Оперативне Реагування займатиметься розкриттям кримінальних правопорушень по гарячих слідах, дотриманням публічної безпеки та порядку під час масових заходів, наданням силової підтримки екіпажам патрульної поліції.

Департамент Захисту Економіки займатиметься протидії корупційним правопорушенням і правопорушенням, пов'язаним з корупцією; установленням причин і умов, які сприяють учиненню правопорушень у сфері економіки, та вжиття заходів щодо їх усунення.

9. оновити підвищення з Капітана до Майора (потрібно буде виконати 5 якісних рп завдань через відігровки /do,/my,/try)

10. створити позивні для заохочих (буде відповідна GOOGLE форма, по якій можна буде заповнити заявку на позивний.

11. періодично проводити переатестацію ст.складу(особливо капітанам,адже зараз їх занадто багато і деякі роблять необлумані речі)

12. створити розділ на форумі "назад додому" суть цього розділу полягає в тому, що співробітник, який покинув лави НПУ, зможе повернутися протягом 7 днів назад додому (НПУ), але якщо він використає цю "акцію", то він втратить 2 звання. (зараз багато людей ідуть з НПУ, не обдумаючи своє рішення. Ця "акція" єдине рішення для вирішення цієї проблеми.

13. спростити систему підвищення для 1-4 звань, адже як на мене вона повинна бути трохи легшою.

14. робити хвилину мовчання в відповідний час, наприклад:20:00, 14:00.

15. проводити більше тренувань з рукопашного бою та стрільби, адже зараз багато нападів на ГУНП і нашіспівробітники повинні бути максимально підготовлені.

16.основна моя мета-це дисциплінувати наших
співробітників, адже зараз вони зовсім не
дисципліновані; укріпляти НПУ та навчити їх
знанням в надзвичайних ситуаціях, адже зараз ці
знання безцінні.

10.Чому саме ви повинні зайняти посаду лідера?:я відповідальна,дружелюбна,амбіціозна,комунікабельна людина.Маю досвід на керівничих посадах,маю якості лідера.​

11.Місто в якому живете:Київ​

12. Посилання на схвалену Role Play біографію:тик

13. Ваші покарання(скріншот покарань)клац

дуже прошу виключення щодо рівня,оскільки маю досвід і вважаю,що якщо людина толкова,то рівень не вирішує.

Влад Борода

Східна Україна 03
Реєстрування
27 Жов 2023
Дописи
75
Реакції
59
Бали
23

1.Ваш ігровий NickName: Влад Борода​

2.Чи ознайомлені ви з правилами лідерів?: Да​

3.Чи готові ви отримати покарання якщо підете з посади раніше терміну?: Да​

4.Чи був у вас досвід на посаді лідера?: ДКВС • ПСЖ​

5. Ваше справжнє прізвище та ім'я: Дишук Святослав​

6.Ваш тег в Telegram: hopelexxx​

7.Ваш логін в Discord: hopelexx​

Розширення рольових можливостей: Включити різноманітні спеціалізації та посади всередині поліцейської фракції. Це можуть бути, наприклад, детективи, дільничні інспектори, оперативники, спеціалісти з технічного забезпечення та інші. Надайте учасникам можливість обирати та розвивати свої навички відповідно до обраної спеціалізації.
Реалістичні процедури та ресурси: Впровадити реалістичні процедури та ресурси, які поліція використовує у реальному житті. Це може включати такі елементи, як навчання і тренування, правові рамки, технічне обладнання (наприклад, радіостанції, спеціалізовані автомобілі та інше) та інші засоби, необхідні для виконання завдань поліції.
Процедури розслідування: Впровадити систему розслідування злочинів, яка дозволить учасникам поліцейської фракції проводити дослідження, збирати докази, затримувати підозрюваних та представляти справи в судовій системі. Учасники можуть розвивати свої навички у сфері збору інформації, аналізу, допитів тощо.
Взаємодія з іншими фракціями: Створити можливості для взаємодії між поліцейською фракцією та іншими фракціями в рольовому проекті. Наприклад, поліція може співпрацювати з фракцією злочинців або фракцією адвокатів в рамках різних сценаріїв та сюжетних ліній.
Розвиток персональних історій: Дозволити учасникам поліцейської фракції розвивати свої персональні історії та відносини з іншими учасниками проекту. Це може включати взаємодію з колегами всередині фракції, зв'язки з персонажами з інших фракцій або навіть особисті сюжетні дуги, які розвиваються на основі особистих цілей та мотивацій персонажів.
Внутрішні розбіжності: Створити внутрішні конфлікти та розбіжності у поліцейській фракції. Це може включати розбіжності в поглядах на правосуддя, етику чи методи роботи. Гравці зможуть вступати в дискусії, обирати свою позицію та впливати на подальший розвиток фракції.
Рольові ситуації: Розширити ролеві ситуації, з якими зіштовхнуться гравці, щоб стимулювати їх творчий підхід та прийняття рішень. Наприклад, ситуації з гучними затриманнями, переговори з заручниками, підступність та спостереження під прикриттям.
(стосовно того що пишуть гравці у поліпшеннях - проведення мп,створення підрозділу це і так є обовязок лідера,тому не бачу сенсу писати свої обовязки у поліпшення фракції)

Системі:
Розширення варіативності форм одягу: Додати нові види та варіації форми одягу для поліцейських, які дозволять гравцям виражати свою індивідуальність та стиль. Наприклад, можна додати національні символи, патчі або кастомні аксесуари.
Тренування та покращення навичок: Впровадити систему тренування та розвитку навичок поліцейських персонажів. Гравці зможуть витрачати час на тренування фізичної сили, стрільби, тактичних навичок та навіть переговорної майстерності. Це дозволить гравцям відчути поступове поліпшення своїх персонажів та більш реалістичний геймплей.
Розширений арсенал зброї та техніки: Додати нові види зброї, які використовують поліцейські. Наприклад, включити снайперські гвинтівки, гранатомети або нековзаючі гумові кулі для затримання. Також можна розширити вибір транспортних засобів, включивши поліцейські мотоцикли, вертольоти або катера.
10.Чому саме ви повинні зайняти посаду лідера?: У мене є великий досвід на інших проектах у цій сфері та фракції,хочу отримати та дати позитивні емоції участникам цієї фракції, хотів би подати приклад наступним лідерам цієї фракції, та головне просто відіграти свою роль Генерала на цьому сервері.

1. Ефективна комунікація: Я маю вміння чітко висловлювати ідеї, слухати та розуміти інших, що дозволяє побудувати продуктивні відносини в колективі та досягати спільних цілей.
  2. Аналітичні здібності: Я здатний швидко аналізувати складні ситуації, робити обґрунтовані висновки та приймати рішення, що сприяє ефективному управлінню та досягненню успіху.
  3. Лідерські якості: Мої вміння мотивувати, надихати та керувати людьми допоможуть побудувати сильну команду, яка буде досягати високих результатів.
  4. Інноваційний підхід: Я завжди відкритий до нових ідей та готовий впроваджувати інноваційні підходи для досягнення успіху та вирішення проблем.
  5. Емпатія та розуміння: Я розумію важливість підтримки та розвитку кожного члена команди, що допомагає створювати сприятливу робочу атмосферу та досягати спільних цілей.

11.Місто в якому живете: Дніпро​

12. Посилання на схвалену Role Play біографію: click

13. Ваші покарання(скріншот покарань): click
( P.S Вибачаюсь за свої порушення )​

Реєстрування
30 Кві 2023
Дописи
29
Реакції
15
Бали
11
1.Ваш ігровий NickName:

Ярослав Непорожній

Так

Так

Так, був лідером на іншому проєкті та заступником

Ярослав Махно

6.Ваш тег в Telegram:

@Yarik1ua

7.Ваш логін в Discord:

yaroslav31

8.Ваш справжній вік:

14,5(Прошу зробити виключення.

Зараз розповім чому мені можна дати виключення. Я займав 3 рази посаду лідера на іншому проєкті та був заступником багато разів. Я грамотний, адекватний, справедливий.).

9.Які в вас є ідеї для фракції

Я повинен зайняти посаду лідера, тому що, Я адекватний, грамотний, я маю досвід. Я хочу спробувати себе в ролі Генерала НПУ. Я відповідальний, комунікабельний.

Я підніму фракцію зроблю її цікавою для гравців

11.Місто в якому живете:

Запоріжжя

13. Ваші покарання(скриншот покарань)

Ідеї для покращення фракції:
1)Зроблю підрозділ "ОН"- охорона набору.
Даний підрозділ буде виїжджати на допомогу іншим фракціям на наборі.
Перед тим як виїхати потрібно буде запитати дозвіл у тієї фракції.
2) Зроблю на форумі "Графік строїв на підвищення". В даному розділи буде написано у який час буде проходити підвищення.
3) Навчати працівників поліції як діяти в екстрених випадках. Часто буває так що злочинці негайно починають стріляти в працівників поліції, для цього ми їх будемо навчати як діяти в таких ситуаціях.
4) Підвищити комунікабельність з іншими фракціями. Це допоможе нам працювати разом з іншими фракціями.
5) Зробити "Мотобатальйон"- даний підрозділ буде виїжджати на патрулювання вулиць та міста на мотоциклі.
6) Після кожного набору проводити екскурсію та лекцію новим співробітникам.
На лекції буде розповідатися як підвищитись, що дозволено/заборонено робити й т.д.
7) Розповідати 2+ званням як правильно виписувати протокол, як правильно розмовляти з громадянами. Розповідати що потрібно робити після того, як ви зупинили громадянина.
8) Зроблю розділ на форумі "Правила Блок-постів". Там буде розписано як діяти на блок пості/що потрібн
о робити.
+ Добавлено

Іван Дефо💎

Ст.Модератор | 03 Східна Україна
Реєстрування
9 Чер 2023
Дописи
166
Реакції
311
Бали
68

Ukrainian_National_Police_logo.svg.png

1.Ваш ігровий NickName:
Маркус Альварез
Так
Так
Так
Майор СБУ Д
Зам.Лідера МОЗ
Лідер МОЗ
Полковник ЗСУ
Требко Іван
6.Ваш тег в Telegram:
@ivan_kokos
7.Ваш логін в Discord:
ivratrebko
8.Ваш справжній вік:
15 років
(прошу виключення, так як маю досвід на посадах лідера та заступника)

Банальні ідеї:
- Проводити більше тренувань та лекцій
- Проводити набори
- Проводити РП/ГРП/МП
- Розвивати фракцію
- Видавати премії
- Їздити на патрулі
- Зробити так, щоб в фракції було цікаво

Важливі ідеї:

Створити підрозділ НАП
"Навчальна Академія Поліції"

Знак_Пошани_Національної_поліції_України.png

В даному підрозділі можуть перебувати бійці з 1 по 3 порядкове звання, потім їм буде потрібно перевестись в інший цікавий підрозділ.

В даному підрозділі ми навчимо бійців знанням про НПУ, та про нашу роботу.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Створити підрозділ КОРД
"Корпус оперативно-раптової дії"

CORD_Patch_NPU.svg.png

В даному підрозділі будуть перебувати бійці з 3 та вище порядкового звання.

Основні задачі підрозділу:
- підрозділ для вирішення надзвичайних ситуацій
- затримання терористів
- звільнення заручників
- захист від тероризму

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Створити підрозділ ДКБ
"Департамент Кібербезпеки"

14e32c8b4e1af817f87fa2cbc5eeaf7e_square-removebg-preview (2).png

- боротьба з терором в інтернеті
- знаходження інформації про місце знаходження терористів
- використовування найкращих приладів для безпеки країни

Створити підрозділ ДПП
"Департамент Патрульної Поліції"

lossless-page1-717px-Нарукавний_знак_Департамент_патрульної_поліції.tif.png

- патрулювання населеного пункту
- виписування штрафів за порушення ПДР
- затримання порушника в разі втечі

На мою думку дані підрозділи будуть виконувати важливу роль, для безпеки країни.

Також є ідея створити до кожного підрозділу своїх начальників:

Начальники підрозділу НАП:
- Директор НАП
- Керівник НАП
- Заступник Керівника НАП

Начальники підрозділу КОРД:
- Директор КОРД
- Керівник КОРД
- Заступник Керівника КОРД

Начальники підрозділу ДКБ:
- Директор ДКБ
- Керівник ДКБ
- Заступник Керівника ДКБ

Начальники підрозділу ДПП:
- Директор ДПП
- Керівник ДПП
- Заступник Керівника ДПП

Я адекватний, стресостійкий, комунікабельний, буду допомагати особовому та старшому складу
11.Місто в якому живете:
Бориспіль
Тиць
13. Ваші покарання(скріншот покарань):

https://imgur.com/a/x5TXNBK

Реєстрування
30 Кві 2023
Дописи
29
Реакції
15
Бали
11
Ідеї для покращення фракції:
1)Зроблю підрозділ "ОН"- охорона набору.
Даний підрозділ буде виїжджати на допомогу іншим фракціям на наборі.
Перед тим як виїхати потрібно буде запитати дозвіл у тієї фракції.
2) Зроблю на форумі "Графік строїв на підвищення". В даному розділи буде написано у який час буде проходити підвищення.
3) Навчати працівників поліції як діяти в екстрених випадках. Часто буває так що злочинці негайно починають стріляти в працівників поліції, для цього ми їх будемо навчати як діяти в таких ситуаціях.
4) Підвищити комунікабельність з іншими фракціями. Це допоможе нам працювати разом з іншими фракціями.
5) Зробити "Мотобатальйон"- даний підрозділ буде виїжджати на патрулювання вулиць та міста на мотоциклі.
6) Після кожного набору проводити екскурсію та лекцію новим співробітникам.
На лекції буде розповідатися як підвищитись, що дозволено/заборонено робити й т.д.
7) Розповідати 2+ званням як правильно виписувати протокол, як правильно розмовляти з громадянами. Розповідати що потрібно робити після того, як ви зупинили громадянина.
8) Зроблю розділ на форумі "Правила Блок-постів". Там буде розписано як діяти на блок пості/що потрібн
о робити.
+ Добавлено
Рп біографія: https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/rp-Біографія-Ярослав-Непорожній.56547/
+ Добавлено

Реєстрування
11 Гру 2023
Дописи
97
Реакції
11
Бали
11

1.Ваш ігровий NickName:Максим Екстезі​

2.Чи ознайомлені ви з правилами лідерів?:Так​

3.Чи готові ви отримати покарання якщо підете з посади раніше терміну?:ТАк​

4.Чи був у вас досвід на посаді лідера?:Ні​

5. Ваше справжнє прізвище та ім'я: Максим Суков​

6.Ваш тег в Telegram:mad:sykovmax​

7.Ваш логін в Discord:.maksskam​

8.Ваш справжній вік:17​

Робити багато цікавих тренувань а також лекцій
щоб весь ОС знав все та робив все по закону також хочу робити багато рп ситуацій а також багато іншого з
іншими фракціями. На мою думку поки що цих ідей достатньо потім почнуть приходити до голови інши
також надіюсь буде багато допомогати ОС

10.Чому саме ви повинні зайняти посаду лідера?:​

Цілеспрямованість
Адекватність
Стресостійкість
Чесність
Уважність
Працьовитість
Доброзичливість
Пунктуальність
Дисциплінованість

11.Місто в якому живете:Рівне​

12. Посилання на схвалену Role Play біографію: Біографія

13. Ваші покарання(скріншот покарань) Покарання

Таісія Фенікс

Cхідна Україна
Активний гравець
Реєстрування
24 Чер 2023
Дописи
910
Реакції
522
Бали
98
Схвалені кандидати:
Микита Андрійович
Назар Пархуць
Кіріл Мусангович

Відмовлені кандидати:
Артем Коняхін - малий вік
Тимур Крутий - малий вік
Максим Алмазов - малий вік
Михайло Князь - малий вік
Ярослав Непорожній - малий вік
Михайло Величайший - малий вік
Влад Борода - багаторазові порушення
Маркус Альварез - малий вік
Максим Екстезі - банальні ідеї

Інформація:

Співбесіда на посаду лідера організації НПУ К буде 26.04.2024 о 17:00 (по тех причинам час може бути змінений, вас про це обов'язково попередять), в офіційномі Disсord каналі 3 сервера Ukraine GTA.

Всіх прошу знаходитись в каналі "Очікування обзвону" за 10 хвилин до початку співбесіди, також просимо змінити NickName в Discord по формі [К/L НПУ К] NickName.

Бажаю всім удачі. Слава Україні!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі