UKRAINE GTA 03 I Відкриті заявки на посаду лідера СБУ Дніпра

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Таісія Фенікс

Cхідна Україна
Активний гравець
Реєстрування
24 Чер 2023
Дописи
910
Реакції
522
Бали
98

Відкриті заявки на посаду лідера СБУ Дніпра

Якщо ви не підходите по критеріям нижче - ваша заявка буде відмовлена.

Вимоги від кандидата:

- Мати Discord, Telegram з відкритими особистими повідомленнями.

- Бути старше 16 років (є виключення)

- Не мати за історію гри блокувань за критичні порушення.

- Мати Role Play NickName за формою Ім'я_Прізвище.

- Знати правила лідерів/правила серверу/правила організацій.

- Мати можливість приділяти в день 3 години для гри.

- Мати бажання працювати в колективі, та вміння комунікувати с людьми.

- Мати базові знання про роботу фракції та розуміння її діяльності

- Мати мікрофон.

- Чітке розкриття покращень.

Форма подачі:

1.Ваш ігровий NickName:

2.Чи ознайомлені ви з правилами лідерів?:

3.Чи готові ви отримати покарання якщо підете з посади раніше терміну?:

4.Чи був у вас досвід на посаді лідера?:

5. Ваше справжнє прізвище та ім'я:

6.Ваш тег в Telegram:

7.Ваш логін в Discord:

8.Ваш справжній вік:

9.Які в вас є ідеї для фракції:

10.Чому саме ви повинні зайняти посаду лідера?:

11.Місто в якому живете:

12. Посилання на схвалену Role Play біографію:

13. Ваші покарання(скріншот покарань)

Додаткова інформація:

- Дві та більше заявки від однієї людини - відмова.

- Копіювання заявки - відмова.

- Флуд у цій темі заборонено, якщо це робить гравець, який подає заявку - це відмова.

- Дві заявки на різні посади лідерства - відмова.

- Нікнейм повинен бути Українською мовою.

- Неспівпадіння ніка на форумі та у грі - відмова.

Джордан Хоффман

Кошовий отаман
Реєстрування
3 Гру 2022
Дописи
91
Реакції
98
Бали
73

YzkSaOK.png

Форма подачі:

1.Ваш ігровий NickName:
Джордан Хоффман

Так, звісно

Так, звісно

Так, на 03 лідер СБУ 3сроки, ЗСУ 1срок,
ДКВС, Мерія 1срок, ЗМІ. Та на 04 лідер СБУ

Андрій Попенко

6.Ваш тег в Telegram:
Andrii_107

7.Ваш логін в Discord:
jordanhoffman

8.Ваш справжній вік:
20років

1. Зробити якісну систему підвищення для кожного підрозділу
2. Дошка пошани
3. Премії кращому працівнику
4. Проводження лекцій на тему статут, субординація, щоб не було багато скарг на працівників
5. Проводження спільних тренувань, Рп, Мп з другими організаціями
6. Зробити підрозділи:

6.1 Національна академія СБУ

Logossu.png

Національна академія СБУ - є вищим навчальним закладом IV рівня аредитації, що здійснює підготовку кадрів для Служби Безпеки України та інших відомств, які забезпечують національну безпеку

6.2 ССО Альфа

234px-%D0%9D%D0%B0%D1%80%D1%83%D0%BA%D0%B0%D0%B2%D0%BD%D0%B8%D0%B9_%D0%B7%D0%BD%D0%B0%D0%BA_%D0%A6%D0%A1%D0%9E_%D0%A1%D0%91%D0%A3.png

Центр спеціальних операцій боротьби з тероризмом, захисту учасників кримінального судочинства та працівників правоохоронних органів, скорочена назва ЦСО «А» або «Альфа» — елітний спецпідрозділ СБУ, антитерористичний центр. Боротьба з тероризмом, нейтралізація злочинних організацій, звільнення заручників.​

6.3 Державне Бюро Розслідування​

1200px-Logo_of_the_State_Bureau_of_Investigations_of_Ukraine.svg.png

Державне бюро розслідувань — правоохоронний орган України, що розслідує кримінальні провадження, в яких фігурують правоохоронці, судді і найвищі службовці.

6.4 Департамент контррозвідки СБУ

CI_Dep_of_SSU.png

Департамент контррозвідки Служби безпеки України — функціональний підрозділ Центрального управління Служби безпеки України, який протидіє розвідувальній, терористичній та іншій діяльності спеціальних служб іноземних держав, а також організацій, окремих груп та осіб на шкоду державній безпеці України.​

Є досвід на високих посадах
Адекватний
Компетентний

11.Місто в якому живете:
м.Ужгород

Клік

YzkSaOK.png

Реєстрування
5 Лис 2023
Дописи
32
Реакції
8
Бали
11

Форма подачі:

1.Ваш ігровий NickName:
Стас Хліманцов

Так

Так, звісно

Тільки на посаді зама(Полковник ЗСУ)

Геннадій

6.Ваш тег в Telegram:
@demeyter

7.Ваш логін в Discord:
tvoya_tianka

8.Ваш справжній вік:
23

1.Змінити завдання для звань №1(Курсант), а саме дозволити їм виїджати на патрулі з двома людьми вище 4 звання
2.Змінити схему підвищень
3.Проводити підвищення людей до (Майора/Підполковника/Полковника за наявністю камери та паспорту для людей з сумнівом що їм є 14)
4.Проводити більше зборів з підлеглими на теми субординація та статут щоб не було порушень.
5.Проводити недільні сбори та видавати премії самим активним

Хочу змінити саму фрацію , щоб завжди до нас на наборах були великі черги на вступ гравція та бути фракцію №1 на проекті

11.Місто в якому живете:
Дніпро

Клік

Клік

Реєстрування
15 Січ 2023
Дописи
113
Реакції
125
Бали
88

1.Ваш ігровий NickName: Олег Українець

2.Чи ознайомлені ви з правилами лідерів?: Так

3.Чи готові ви отримати покарання якщо підете з посади раніше терміну?: Так

4.Чи був у вас досвід на посаді лідера?: Ні тільки на заступниках (СБУ Д 02)

5. Ваше справжнє прізвище та ім'я: Цісінський Олег

6.Ваш тег в Telegram: @Yakyca

7.Ваш логін в Discord: mayas230

8.Ваш справжній вік: 15

1) "Накази Генерала" - Буде ввдена тема де будуть затверджені різні нові накази

2) "Кожні 2 дні проводити збори співроібтників щоб вислухати їхні ідеї/скарги

3)"Навчання" - проводити навчання для співробітників як правильно штурмувати різні типи будівель

4) "Ліпший співробітник тижня" - в кінці кожного тижня співроібтник зможуть кинути свою всю роботу яка була зроблена ними зроблена та 3 людиин які зробили більше роботи получуть серкетні призи

5) Конкурси - будуть проводитись ожити різні конкурси для співробітників на різні тематики

6)”Пости” - по всій території СБУ Дніпра будуть розставлені пости де повинні будуть стояти співробітники і слідкувати за територією ГУ

7)Дрес Код та Автопарк - на форумі буде інформація з якого звання є нові форми та з якого звання доступні автомобілі

8) Проводити різні мп/рп/тренування з іншими франкціями

9) Створити Підрзділи:
ЦСО Альфа - Займається припиненням тероризму та основні задачі є:
  1. Проведення антитерористичних операцій.
  2. Боротьба з організованою злочинністю та злочинними групами.
  3. Захист високопоставлених осіб.
  4. Участь у міжнародних спецопераціях.
  5. Підтримка громадського порядку.
НК - Займається фізичною підготовкою нових бійців основні задачі:

1. Підготовка бійців до різних ситуацій

Державне Бюро Рослідування - Займається кримінальними справами основні задачі є:
  1. Розслідування економічних злочинів.
  2. Боротьба з корупцією.
  3. Захист державних інтересів.
  4. Міжнародне співробітництво.
  5. Профілактика економічних злочинів.

10.Чому саме ви повинні зайняти посаду лідера?: Я адекватна людина також є досвід на керівних посадах

11.Місто в якому живете: Львівська область

12. Посилання на схвалену Role Play біографію: Тиць

13. Ваші покарання(скріншот покарань) Тиць

Лicca Aвемі

Козак
Реєстрування
22 Січ 2023
Дописи
9
Реакції
15
Бали
6

1.Ваш ігровий NickName: Лісса Авемі

4.Чи був у вас досвід на посаді лідера?: Так, "Лідер | НПУ Харків. | 04 сервер, 2023" " Полковник | НПУ Харків. | 03 сервер, 2023" "Адміністратор 3-го рівня | 03 сервер, 2023" " ПідПолковник | НПУ Харків. | 03 сервер, 2023"

5. Ваше справжнє прізвище та ім'я: Дарья-Дарченко

6.Ваш тег в Telegram: @mrazotaQq

7.Ваш логін в Discord: dc.hka

8.Ваш справжній вік: 19

СПЕЦ РОЗДІЛИ -

1. Кібербезахист ((КБ)): Збільшення кількості кіберзагроз потребує спеціалізованого підрозділу, який би вивчав, реагував та запобігав кібератакам на державні структури та інфраструктуру.
  2. Антитерор((АТ)): Розділ, спрямований на виявлення, аналіз та придушення можливих терористичних загроз для національної безпеки.
  3. Контртерористичні операції ((КО)): Задіяння спеціальних підрозділів для протидії терористичним групам та організаціям, які діють на тимчасово окупованих територіях.
  4. Боротьба з корупцією ((БК)): Створення спеціалізованого розділу для розслідування та придушення організованих злочинних угруповань та корупційних схем.
  5. Громадська безпека ((ГП)): Спеціалізована група, яка забезпечує безпеку громадськості та реагує на надзвичайні події, такі як природні катастрофи або теракти.
  6. Звісно! Ось ідея нового розділу для СБУ:

Розділ Громадського Порядку та Безпеки (ГПБ)

Цей розділ відповідатиме за забезпечення громадського порядку та безпеки у місті. Він буде складатися з спеціальних патрульних груп, які будуть слідкувати за дотриманням закону, запобігати злочинам та реагувати на надзвичайні ситуації.

Цей розділ буде вести роботу на вулицях, у громадських місцях та в інших областях міста, де можуть виникати проблеми з порушенням громадського порядку. Він також може співпрацювати з іншими правоохоронними органами та муніципальними службами для забезпечення безпеки громади.

Цей розділ буде мати за мету підтримати громадський порядок, зберегти безпеку громади та підвищити відчуття безпеки серед мешканців міста.

СИСТЕМИ-

СИСТЕМА "Онлайн Звітування та Заявлення":
Впровадження спеціальної онлайн-платформи для звітування та подання заяв служби безпекки та громадянами.
Забезпечення доступу до цієї платформи для швидкого реагування на інциденти та підвищення прозорості роботи поліції.

Ідея: Впровадження Google Форм для Написання Заяв у Службу Безпеки Однією з інноваційних ідей для модернізації роботи Служби Безпеки може бути впровадження системи написання заяв через Google Форми.
Це означає створення онлайн-форм, які будуть використовуватися громадянами для подання заяв та повідомлень поліції.

Як це працює: Створення Форми: Служба Безпеки створює Google Форму з різними полями, що відповідають за різні види заяв (наприклад, заяви про злочини, втрату власності тощо). Доступність: Ці форми стають доступними для заповнення на веб-сайті поліції або у соціальних мережах. Заповнення Заяв: Громадяни можуть заповнити необхідну інформацію у відповідних полях онлайн.

Відправлення та Обробка: Після відправлення заяви через Google Форму, дані автоматично надходять у базу даних "Служби Безпеки України" для подальшої обробки та реагування.
((Впровадження системи написання заяв через Google Форми може стати важливим кроком для покращення взаємодії між Службою Безпеки України та громадянами, забезпечуючи швидку та ефективну реакцію на подані заяви та повідомлення.))

ІНШЕ-

1. **Балівна система**: Учасники патрульних груп отримують бали за кожну успішно виконану місію або реагування на надзвичайну ситуацію. Бали можуть накопичуватися протягом певного періоду часу.

2. **Система визнання та нагородження**: Учасники, які досягли певного рівня балів або виявилися особливо відзначеними, можуть отримувати різноманітні винагороди, такі як грамоти, медалі або бонуси.

3. **Продвання за заслуги**: Учасники, які продемонстрували високий рівень професіоналізму та ефективності у своїй роботі, можуть бути просунуті по службовому ряду.

4. **Система зворотного зв'язку від громади**: Збір зворотного зв'язку від мешканців міста щодо роботи патрульних груп і використання цього зворотного зв'язку для поліпшення якості та ефективності роботи.

5. **Оцінка відомостей**: Кожному працівникові надається можливість представити свої досягнення, завдання, які вони успішно виконали, та інші заслуги, які вони вважають важливими для відомостей.

6. **Посилення зв'язку між керівництвом та працівниками**: Регулярні зустрічі з керівництвом для обговорення успіхів, проблем та можливостей поліпшення, а також для забезпечення чіткого розуміння очікувань та цілей.

7. **Освітні та розвиткові програми**: Пропонувати працівникам можливості для професійного розвитку та освіти, такі як тренінги, курси або менторські програми, що можуть сприяти їхньому зростанню та розвитку.

8. **Система зворотного зв'язку**: Забезпечення системи зворотного зв'язку, де працівники можуть висловлювати свої думки, ідеї та скарги, керівництво або адміністрація відповідає на них та вживає відповідних заходів.

1.Моя професійна компетентність: Я маю великий досвід у поліцейській роботі та високий рівень професійної підготовки.
Мій успішний шлях у поліції свідчить про мою здатність ефективно керувати та координувати роботу команди.

2.Мої лідерські якості: Я відома своєю здатністю мотивувати та надихати інших.
Моя здатність керувати командою та досягати важливих цілей у боротьбі зі злочинністю робить мене гідним кандидатом на посаду лідера.

3.Моя відданість місії: Я віддана своїй роботі та маю глибоке розуміння місії поліції у забезпеченні правопорядку та захисті громадянства.
Мій ентузіазм та відданість є гарантією успішного виконання обов'язків на посаді лідера.

4.Моя комунікативність та співпраця: Я маю відмінні комунікативні навички та здатність ефективно співпрацювати з іншими відділами та агентствами.
Я можу побудувати партнерські стосунки та забезпечити успішну співпрацю для досягнення спільних цілей.

5.Моя достовірність та інтегрітет: Я є справжнім професіоналом, який діє відповідно до високих стандартів етики та інтегрітету.
Моя чесність та принциповість роблять мене надійним лідером, якому можна довіряти.

Враховуючи ці фактори, вибір мене на пост лідера в СБУ Дніпра буде правильним кроком для подальшого розвитку поліцейського відділу та забезпечення безпеки та захисту громадян.

11.Місто в якому живете: Одесса

12. Посилання на схвалену Role Play біографію: https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/rp-Біографія-Лісса-Авемі.156392/

13. Ваші покарання( )

Тимур Фенікс

Східна Україна
Реєстрування
7 Жов 2023
Дописи
474
Реакції
1,115
Бали
138

1.Ваш ігровий NickName: Тимур Крутий

4.Чи був у вас досвід на посаді лідера?: Ні

5. Ваше справжнє прізвище та ім'я: Горбань Тимур

6.Ваш тег в Telegram: Tim_ur0510

7.Ваш логін в Discord: tumur0278

8.Ваш справжній вік: 15

1.Розвідка та контррозвідка Розробка та впровадження стратегій збору інформації та контррозвідувальних заходів для захисту національної безпеки.

2.Кібербезпека:
Створення програм та ініціатив з кібербезпеки для захисту критично важливої інфраструктури та протидії кіберзагрозам.

3. Боротьба з тероризмом:
Розробка стратегій та координація дій для запобігання терористичним актам та розкриття злочинів терористичного характеру.

4. Протидія корупції:
Здійснення антикорупційних заходів, виявлення та припинення корупційних схем у владі та суспільстві.

5. Міжнародна співпраця:
Забезпечення співпраці з іншими розвинутими країнами в області безпеки та обмін інформацією щодо потенційних загроз.

6. Захист громадянських прав:
Моніторинг дотримання прав людини та громадянських свобод, в тому числі в сфері інформаційної безпеки та приватності.

7. Аналіз та прогнозування загроз:
Проведення аналізу потенційних загроз для національної безпеки та розробка стратегій їх запобігання.

8. Організаційний розвиток:
Підвищення ефективності та професіоналізму працівників СБУ через навчальні програми та розвиток кадрового потенціалу.

9. Інформаційна безпека:
Захист критичних інформаційних ресурсів та боротьба з дезінформацією та інформаційною війною.

10. Партнерство з громадськістю:
Залучення громадськості до підтримки та участі в програмах з підвищення обізнаності населення щодо загроз національній безпеці.
"Операційна група з антикорупційних розслідувань" буде складатися з експертів з різних областей, таких як правознавство, фінанси, економіка та технічні спеціалісти. Цей підрозділ буде відділеним підрозділом, призначеним для активного виявлення, дослідження та припинення корупційних дій у всіх сферах державного життя.

Операційна група буде мати такі функції та завдання:

1. Розслідування корупційних схем:
Проведення ретельного аналізу документів, фінансових операцій та інших даних для виявлення корупційних схем та осіб, що їх здійснюють.

2. Проведення оперативних дій:
Залучення оперативних працівників для збору інформації, відстеження корупційних діяльностей та отримання доказів.

3. Співпраця з іншими відомствами:
Взаємодія з правоохоронними органами, прокуратурою, податковою службою та іншими відомствами для ефективного припинення корупційних схем.

4. Інформування
громадськості:
Проведення інформаційних кампаній щодо наслідків корупції та сприяння формуванню негативного ставлення громадськості до цих явищ.

5. Підготовка судових справ: Збір доказів та підготовка матеріалів для подальшого пред'явлення обвинувачень та судових процесів.

6. Моніторинг законодавства:
Аналіз законодавства та розробка пропозицій щодо удосконалення законодавства в галузі протидії корупції.

7. Операційний аналіз: Постійний моніторинг ситуації з корупцією для вчасного реагування на нові тенденції та методи корупційних дій.

8 Регулярно видавати премії своїм співробітникам.

9 Слідкувати за фракцією, вирішувати конфлікти, допомагати лідеру, та виконувати всі свої обов'язки.
10.Навчати бійців високо-кваліфікованій та злагодженій праці в команді.
11 .Регулярно проводити лекції, тренування, заходи МП/ГМП та РП/ГРП.
12. Навчати співробітників РП.
13. Покращити такі навички як: Субординація, Дисципліна, Уміння звертатись правильно зі зброєю.
14.
Приділяти мінімально 4 години на день.
15.
Гарно відноситись до співробітників. Адже яке твоє ставлення до них, таке ставлення їх до тебе.
16.
Приділяти немалу массу часу новим співробітникам задля їхнього навчання.
17.
Вчити співробітників різним тактикам штурму, десанту, і т.д.
18.
Дослуховуватись до своїх співробітників, та допомагати їм.
19. Приділяти багато часу на розвиток та співпрацю підрозділів.
20. Заохочувати співробітників до праці різними шляхами наприклад: премії, подяки та ін.
21. Вчити усієї специфіки праці в кожному підрозділі.
22 .(Якщо його немає) то буде створений для кожного підрозділу Discord-канал, для зручного спілкування співробітників.
23 .Узгоджуючи з Генералом проводити реатестації знань співробітників, задля не втрачання їхніх знань та кваліфікації. Навіть якщо співробітник не пройде її, то його небуде звільнено, максимум догана. Але в той ж самий час в нього буде рівно 3 дні на вивчення матеріалу, питання будуть в більшості випадків вибиратись згідно з підрозділом. Реатестація буде проводитись для всіх співробітників 3 - 10 порядкових звань. Також кожна реатестація буде під фрапсом. А також неменш важливой детальой буде те що співробітники будуть повідомлені про неї за 2 дні до її проведення.
24. Зробити набори доволі жорстокими, щоб підбирати до СБУ найкваліфікованіших людей, але у тих хто навіть ніколи там не працював також буде змога потрапити до лав СБУ м.Дніпра!
25 .Особливу увагу приділити підрозділу НАСБ, адже навчаня "молодих" бійців - це надважливо.
26. Співпрацювати з іншими фракціями, та допомогати їм, особливо: НПУ та ЗСУ.

10.Чому саме ви повинні зайняти посаду лідера?: Я адекватний,добрий,розумний,грамотний,цілеспрямований,стресостійкий,можу знайти розмову з іншими людьми.

11.Місто в якому живете: Одеса

12. Посилання на схвалену Role Play біографію: Біографія

13. Ваші покарання(скріншот покарань):Покарання

Остап Тпрукевич

Сторожила проекту
Реєстрування
22 Лют 2024
Дописи
68
Реакції
66
Бали
63
1.Ваш ігровий NickName: Остап Тпрукевич
2.Чи ознайомлені ви з правилами лідерів?: так
4.Чи був у вас досвід на посаді лідера?: Так
5.Ваше справжнє прізвище та ім'я: Остап Паламар
6.Ваш тег в Telegram: @tprykevich
7.Ваш логін в Discord: forgetoff
8.Ваш справжній вік: 16
Спершу покращити ставлення фракції до інших,
Зібрати КОД-5 та вислухати кожного щодо покращень,
Зробити підрозділ ЦСО "А"- Центр спеціалних операцій Альфа.
Підрозділ ПС- патрульні сили
Підрозділ АП- Авіаційний патруль
Підрозділ ДБР-Детекивне бюро рослідувань
Підрозділ ГДІВ-Головний Департамент Інспекційного відділення
ГРД головний розвідувальний департамент (відповідає за розвідку на ОТЗ)
ГДДБР Головний департамет державного бюро рослідувань (бере участь у рослідуванні, у боротьбі з корупції)
Зробити новий графік роботи, та новий графік строїв на підвищення.

ОПШР оперативний розділ швидкого реагування (бійці в яких звання з 4 по 7, він відповідає за редагування мітингів, дрібних зброяних нападів)
Ідеї для покращення.
Проводити більше міжфракційних тренувань з фракціями такі як: СБУ, ЗСУ, МОЗ, ДСНС

Збільшувати кількість працівників у фракції.
Покращити РП в оганізації
Проводити більше РП ситуацій.
Покращити відношення поліції до громадян.
Збільшити кількість виїздів на блок пости.
Зменшити кількість випадків хабарництва.

Проводити рейди на клани з іншими державними організаціями.
10.Чому саме ви повинні зайняти посаду лідера?: Тому що я комунікабельний та нормальний, маю бажання розвивати фракцію та виводити її на кращий рівень.
11.Місто в якому живете: Львів
12. Посилання на схвалену Role Play біографію: [ТИЦЬ]
13. Ваші покарання(скріншот покарань): [Посилання]

Реєстрування
11 Гру 2023
Дописи
97
Реакції
11
Бали
11

1.Ваш ігровий NickName:Максим Екстезі​

2.Чи ознайомлені ви з правилами лідерів?:Так​

3.Чи готові ви отримати покарання якщо підете з посади раніше терміну?:Так​

4.Чи був у вас досвід на посаді лідера?:НІ​

5. Ваше справжнє прізвище та ім'я:Суков Максим​

6.Ваш тег в Telegram:mad:sykovmax​

7.Ваш логін в Discord:.maksskam​

8.Ваш справжній вік:16​

1)Налагодити дисципліну та субординацію.
2)Тренування особового складу.
3)Лекції для бійців СБУ Д.
4)Підвищувати рівень РП.
5)Вивести МР Д на кращій рівень (виправляти недоліки, помилки і т.д).
6)Видавати премії за хорошу роботу.
7)Проводити стрій в 21:00 на хвилину мовчання та вшанування загиблих героїв.
8) Можливе створення теми ідеї для покращення на форумі.
9)Збільшення наборів до НПУ Д (збільшення особового складу).
10) Я буду проводити набори по 2-3 рази в день щоб швидко набрати особовий склад
11).Я буду робити агітації до фракцій та набирати новий та досвідчений особовий склад.
12) Підняти актив у фракції.
13) Набрати собі новий Керівничий Склад.
14) Підсилити контроль над співробітниками та уважно за ними стежити (афк понад 5хв)+співробітники які порушують статут.
15) Навчити особовий склад реагувати на кризові ситуації в умовах терактів та масових безпорядків
16) Зробити так щоб у СБУ Д могли приходити люди та розповідати проблеми/скарги на місто
17) Новобранцям обяснити що їм дозволено а що заборонено робити
18) Зробити Дошку пошани
19) Спів працювати з іншими держ.структурами
20) Налагодити так звані "Відносини" з держ.структурами
21) Допомагати іншим "Фракціям"
22) Проводити ГРП,РП,МП.
23) Зробити так щоб у всіх були свої обов'язки​

Відповідальність
Цілеспрямованість
Адекватність
Стресостійкість
Чесність
Уважність
Працьовитість
Доброзичливість
Пунктуальність
Дисциплінованість​

11.Місто в якому живете:Рівне
12. Посилання на схвалену Role Play біографію: RP Біографія

13. Ваші покарання(скріншот покарань) Покарання

Назар Пархуць

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
14 Чер 2023
Дописи
335
Реакції
332
Бали
68
СБУ разоблачила бывших и нынешних сотрудников украинских спецслужб,  входивших в агентурную сеть фсб | УНН

1.Ваш ігровий NickName:Назар Пархуць
2.Чи ознайомлені ви з правилами лідерів?:Так
3.Чи готові ви отримати покарання якщо підете з посади раніше терміну?:Так
4.Чи був у вас досвід на посаді лідера?:Так був
5. Ваше справжнє прізвище та ім'я: Назар Пархуць
6.Ваш тег в Telegram:mad:Otamanchuk
7.Ваш логін в Discord: nazar4ik1689

-Насамперед їх є безліч

1)Введу бальну систему підвищень. Для кожного підрозділу будуть введені дозволені завдання, за виконання яких видаються бали. Для підвищення співробітнику треба сумарно набрати певну кількість балів. Завдання і кількість балів будуть відрізнятися в залежності від підрозділу. Наприклад, для ДБР за закрите кримінальне провадження буде видаватися 20 балів, за патрулювання - 1 бал за кожні 10 хвилин (цифри приблизні. Детальні вимогу буду продумувати під безпосередньо під час складання системи підвищень) .НА буде отримувати бали за виконання спеціальних завдань і чергування на БП. Інструктори - за проведені лекції і прийняття іспитів тощо.

2)Створення на форумі окремих тем з правилами для кожного підрозділу. Наприклад, правила Інструкторів, правила проведення блокпостів тощо. Станом на зараз, всі ці правила розкидані по чатам різних підрозділів ТГ групах (а деякі ще взагалі не написані) і у гравця, який не входить до даного підрозділу немає можливості з ними ознайомитися, щоб прийняти рішення, чи цікавий йому цей підрозділ в принципі. Створення окремих тем дозволить покращити обізнаність працівників і спростить роботу інструкторському складу - замість пояснення правил, яке може займати пів години і більше, інструктор просто зможе скинути посилання на необхідну тему на форумі і не розповідати новачкам загальні правила, а сконцентруватися на найбільш складних моментах. Наприклад - пояснення нюансів взаємодії з адвокатами, яких частина особового складу прямо боїться.

3).Буду прокачувати особовий склад:
А саме:
Їздити на полігон та стріляти з вогнепальної зброї.
-Їздити на тренування до інших фракцій.
-Робити зачистки домів.
-Навчальні трюки на машинах.

4).Створення на форумі тема "Нічний патруль" та "Нічне чергування" Працівники СБУ Д виїжджають у патруль з доповіддю (кожних 15 хв роблять скрін) За 30 хвилин патруля отримують нагороду (буде розписана у темі) Працівник СБУ Д на нічному чергуванні робить доповідь за вступ на чергування (кожних 15 хв) За 30 хв чергування на посту отримують винагороду (буде розписана у темі)

5).Створення на форумі тема "Назад додому" В цему розділі знаходиться інформація про те,що військовослужбовець може подати заявку назад до лав СБУ Д але втратити -1 звання, і повернутися він зможе протягом 7 днів.

6)Створення на форумі тема "Щотижневі звіти Підполковників" Ця тема буде дуже корисна на мою думку адже Полковники та Генерал та Слідкуючий за фракцією зможе слідкувати за їхньою роботою та активністю.

7) Проводитиму кожної середи цікаві мп для працівників ГНПУ К з грошовою винагородою.

8)Створення на форумі тема "Інформація для нового співробітника" Цей розділ має на собі мету забезпечите легку навігацію по розділам форуму СБУ Дніпра.

9)Створення на форумі тему "справочник криміналістики" У цій темі співробітники СБУ можуть вивчити методику з криміналістики.

10) Створення на форумі тему "Термінологія законодавства" У цьому розділі будуть розписані усі законодавства які працівники СБУ повині знати.

11)Стверення на форумі тему Конкурсний відбір на посаду курсанта Дніпропетровського Державного Університету Внутрішніх Справ" У цій темі працівники СБУ Д зможуть подати анкету на навчання вищої освіти зі специфічними умовами навчання, що здійснює підготовку поліцейських (Зразок буде вказаний у темі)

12)Створення на форумі тему "Кадровий віділ" У даній темі співробітники Міністерства Внутрішніх Справ по місту Дніпра можуть залишити заяви про отримання звільнення, відпустки, Ознайомившись з усіма правилами, ви можете залишити заяву на кадрову перестановку відповідно до встановленої форми; Подаючи заяву, ви погоджуєтеся з усіма правилами висунутими до вас, ваша заява може бути відхилена через складання його з помилками; (зразок буде вказаний у темі)

13).Створення на форумі тему "Система отримання подяк" У цій темі для співробітників Головного Управління Забезпечення Державної Безпеки м. Дніпра розміщені квести, за виконання яких можна отримати Подяку.(Зразок буде вказано у темі)

14)Створення на форумі тему "Бінди для співробітників" В цих біндах в наявності будуть такі відігровки як:
1. Відіграти кайданки
2. Відіграти тайзер
3. Відіграти експертизу наркотиків
4. Відіграти експертизу відбитку пальців
5. Зняти відбиток пальців через сканер пальців
6. Зачитати затриманому його права
7. Представити посвідчення
8. Отримати дозвіл на обшук особи
9. Отримати дозвіл на зняття відбитку пальців
10. Відіграти двері патрульного авто
11. Відіграти перевірку документів через базу КПК
12. Відіграти двері Ітт
13. Повідомити затриманні особі про підозру
14. Скласти протокол затримання особи.

15).Створення тему на форумі "Присяга працівників СБУ" Цей розділ має на собі мету ознайомити рядових/курсантів з присягою працівника Служби безпеки України на вірність та сумлінну службу українському народові.
(Зразок)
Я, (прізвище, ім'я та по батькові), усвідомлюючи свою високу відповідальність, урочисто присягаю вірно служити Українському народові, дотримуватися Конституції та законів України, втілювати їх у життя, поважати та охороняти права і свободи людини, честь держави, з гідністю нести високе звання поліцейського та сумлінно виконувати свої службові обов'язки"

16)Створення тему на форумі "Зони реагування" У цьому документі докладно описана вся територія головного управління та рамки дозволеної поведінки для всіх осіб, перебуваючи на цій території.

17)Створення тему на форумі "Правила взаємодії з адвокатом" У даній темі співробітники зможуть ознайомитись як потрібно поводитись з адвокатом і правила з ним.

18)Створення курсів домедичної допомоги. Буде приїжджав людина с МОЗ та проводити навчання для працівників СБУ у разі надання домедичної допомоги.

19) Створення курсів Українська Мова Професійного Спілкування. Кожен правоохоронець має вміти як правильно володіти державною мовою та знати винятки у правилах.

20) Відкриття на базі МВС технічного сервісу на те. огляд автівок щорічного.

21) Відкриття відділу кримінальної поліції (будуть шукати людей які знаходяться у розшуку та затримувати їх)

22) Добавлю для кожного підрозділу спец одяг тобто (аксесуари) щоб можна було зрозуміти в якому знаходиться працівник СБУ Д

23)Створити позивні для за охочих (буде відповідна GOOGLE форма, по якій можна буде заповнити заявку на позивний.

24)Проводити хвилину мовчання кожного ранку та ввечора та молитву за Україну на початку строю.

25)Створю власний діскорд канал СБУ Д (за дозволом Адміністрації)

26) Проведення переатестації кожного місяця. (За дозволом Слідкуючого та ГС ЗГС Держ)

27)Забовязати бійців сидіти в Спец Звязку Діскорд під час зміни та у патрулі та на спецоперіцях.

28) Створення у діскорді канал "Питання до лідера"
Створення у діскорді канал "Атистація 1:2:3
Створення у діскорді канал "Реєстрація ОТЗ"

29)Добавлю звіти підрозділів на форумі. Туди керівники підрозділів будуть кидати звіт роботи працівників у підрозділі.

30)Кожного тижня буду проводити збір Фракції у діскорді щоб послухати , ідеї, пропозиції від співробітників та сказати їхні недоліки та хорошу роботу.

31)Створення на форумі тему "Працівник тижня" Ця тема заохоче працівників більшої активності бути в цій таблиці. Працівник який попадає у цю таблицю буде видана грошова винагорода.

32).Буду проводити кожного четверга "День відкритих дверей" Громадяни зможуть дізнатись більш про СБУ та вступити у фракцію.

33)Створення на форумі тему "Звіти інструкторів у підрозділі" Туди інструктори підрозділів будуть кидати виконану роботу за тиждень.

34)Створеннян на форумі тему "Накази Генерала"

35)Створення на форумі тему "Порядок дій у разі Надзвичайних ситуація
11.Місто в якому живете:

Добавлю такі підрозділи як:

Навчальна академія (НА)

Головна сторінка :: НАВС

Навчальна академія- перший у системі МВС України
вищий навчальний заклад,
що посідає чільне місце в системі
вишів держави та має широке

міжнародне визнання.

Кібер-поліція (КП)

Кіберполіція

Кіберполіція- міжрегіональний територіальний орган,

який входить до структури кримінальності та відповідно до законодавства України забезпечує реалізацію державної політики у сфері боротьби з кіберзлочинністю.

Органи досудового розслідування (ОДР)

Колапс органів досудового розслідування - Антидот

Органами досудового розслідування є органи, що здійснюють досудове слідство і дізнання.
Органів Державного бюро розслідувань;

Підрозділ детективів, підрозділ внутрішнього контролю Національного антикорупційного бюро України; Підрозділи детективів органів Бюро економічної безпеки України.

Державне Бюро Розслідування (ДБР)

Державне бюро розслідувань — Вікіпедія

Правоохоронний орган України, що розслідує кримінальні провадження,

в яких фігурують правоохоронці, судді і найвищі службовці.

Група швидкого реагування (ГШР)

Група швидкого реагування | Puma Security

Група швидкого реагування (ГШР) — чергова команда підготовлених та укомплектованих працівників охоронної служби, які здійснюють патрулювання зазнеченої частини міста чи його околиць.

Департамент контррозвідки (ДК)
СУЧАСНИЙ ФРОНТ УКРАЇНСЬКОЇ КОНТРРОЗВІДКИ: ПЛАНКА ВИМОГ ПІДВИЩУЄТЬСЯ |

Контррозвідники добувають і передають Силам оборони оперативні дані про переміщення військової техніки, зосередження сил противника, розташування його баз і складів боєприпасів.

10.Чому саме ви повинні зайняти посаду лідера?: Тому що я комунікабельний та адекватний,цілеспрямований та сконцентрований на своїх діяї та планах. Маю бажання розвивати фракцію та виводити її на кращий рівень щоб тільки дану фракцію хвалили:)
11.Місто в якому живете: Тернопіль
[Тутка]
13. Ваші покарання(скріншот покарань): [Cюди]

Тимур Алмазов

Генерал ЗСУ 03 | M.D 07
Лідер
Реєстрування
15 Чер 2023
Дописи
198
Реакції
259
Бали
108

1.Ваш ігровий NickName:Максим Екстезі​

2.Чи ознайомлені ви з правилами лідерів?:Так​

3.Чи готові ви отримати покарання якщо підете з посади раніше терміну?:Так​

4.Чи був у вас досвід на посаді лідера?:НІ​

5. Ваше справжнє прізвище та ім'я:Суков Максим​

6.Ваш тег в Telegram:mad:sykovmax​

7.Ваш логін в Discord:.maksskam​

8.Ваш справжній вік:16​

9.Які в вас є ідеї для фракції:​

1)Налагодити дисципліну та субординацію.​

2)Тренування особового складу.​

3)Лекції для бійців СБУ Д.​

4)Підвищувати рівень РП.​

5)Вивести МР Д на кращій рівень (виправляти недоліки, помилки і т.д).​

6)Видавати премії за хорошу роботу.​

7)Проводити стрій в 21:00 на хвилину мовчання та вшанування загиблих героїв.​

8) Можливе створення теми ідеї для покращення на форумі.​

9)Збільшення наборів до НПУ Д (збільшення особового складу).​

10) Я буду проводити набори по 2-3 рази в день щоб швидко набрати особовий склад​

11).Я буду робити агітації до фракцій та набирати новий та досвідчений особовий склад.​

12) Підняти актив у фракції.​

13) Набрати собі новий Керівничий Склад.​

14) Підсилити контроль над співробітниками та уважно за ними стежити (афк понад 5хв)+співробітники які порушують статут.​

15) Навчити особовий склад реагувати на кризові ситуації в умовах терактів та масових безпорядків​

16) Зробити так щоб у СБУ Д могли приходити люди та розповідати проблеми/скарги на місто​

17) Новобранцям обяснити що їм дозволено а що заборонено робити​

18) Зробити Дошку пошани​

19) Спів працювати з іншими держ.структурами​

20) Налагодити так звані "Відносини" з держ.структурами​

21) Допомагати іншим "Фракціям"​

22) Проводити ГРП,РП,МП.​

23) Зробити так щоб у всіх були свої обов'язки​

10.Чому саме ви повинні зайняти посаду лідера?:​

Відповідальність​

Цілеспрямованість​

Адекватність​

Стресостійкість​

Чесність​

Уважність​

Працьовитість​

Доброзичливість​

Пунктуальність​

Дисциплінованість​

11.Місто в якому живете:Рівне​

12. Посилання на схвалену Role Play біографію: RP Біографія

13. Ваші покарання(скріншот покарань) Покарання

Я вибачаюся за офтоп але навіщо ви крадете ідеї в інших гравців + ви вкрали Чому сами ви повині стати

Юрій Кротов

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
5 Тра 2023
Дописи
67
Реакції
264
Бали
108
СБУ разоблачила бывших и нынешних сотрудников украинских спецслужб,  входивших в агентурную сеть фсб | УНН

1.Ваш ігровий NickName:Назар Пархуць
2.Чи ознайомлені ви з правилами лідерів?:Так
3.Чи готові ви отримати покарання якщо підете з посади раніше терміну?:Так
4.Чи був у вас досвід на посаді лідера?:Так був
5. Ваше справжнє прізвище та ім'я: Назар Пархуць
6.Ваш тег в Telegram:mad:Otamanchuk
7.Ваш логін в Discord: nazar4ik1689

-Насамперед їх є безліч

1)Введу бальну систему підвищень. Для кожного підрозділу будуть введені дозволені завдання, за виконання яких видаються бали. Для підвищення співробітнику треба сумарно набрати певну кількість балів. Завдання і кількість балів будуть відрізнятися в залежності від підрозділу. Наприклад, для ДБР за закрите кримінальне провадження буде видаватися 20 балів, за патрулювання - 1 бал за кожні 10 хвилин (цифри приблизні. Детальні вимогу буду продумувати під безпосередньо під час складання системи підвищень) .НА буде отримувати бали за виконання спеціальних завдань і чергування на БП. Інструктори - за проведені лекції і прийняття іспитів тощо.

2)Створення на форумі окремих тем з правилами для кожного підрозділу. Наприклад, правила Інструкторів, правила проведення блокпостів тощо. Станом на зараз, всі ці правила розкидані по чатам різних підрозділів ТГ групах (а деякі ще взагалі не написані) і у гравця, який не входить до даного підрозділу немає можливості з ними ознайомитися, щоб прийняти рішення, чи цікавий йому цей підрозділ в принципі. Створення окремих тем дозволить покращити обізнаність працівників і спростить роботу інструкторському складу - замість пояснення правил, яке може займати пів години і більше, інструктор просто зможе скинути посилання на необхідну тему на форумі і не розповідати новачкам загальні правила, а сконцентруватися на найбільш складних моментах. Наприклад - пояснення нюансів взаємодії з адвокатами, яких частина особового складу прямо боїться.

3).Буду прокачувати особовий склад:
А саме:
Їздити на полігон та стріляти з вогнепальної зброї.
-Їздити на тренування до інших фракцій.
-Робити зачистки домів.
-Навчальні трюки на машинах.

4).Створення на форумі тема "Нічний патруль" та "Нічне чергування" Працівники СБУ Д виїжджають у патруль з доповіддю (кожних 15 хв роблять скрін) За 30 хвилин патруля отримують нагороду (буде розписана у темі) Працівник СБУ Д на нічному чергуванні робить доповідь за вступ на чергування (кожних 15 хв) За 30 хв чергування на посту отримують винагороду (буде розписана у темі)

5).Створення на форумі тема "Назад додому" В цему розділі знаходиться інформація про те,що військовослужбовець може подати заявку назад до лав СБУ Д але втратити -1 звання, і повернутися він зможе протягом 7 днів.

6)Створення на форумі тема "Щотижневі звіти Підполковників" Ця тема буде дуже корисна на мою думку адже Полковники та Генерал та Слідкуючий за фракцією зможе слідкувати за їхньою роботою та активністю.

7) Проводитиму кожної середи цікаві мп для працівників ГНПУ К з грошовою винагородою.

8)Створення на форумі тема "Інформація для нового співробітника" Цей розділ має на собі мету забезпечите легку навігацію по розділам форуму СБУ Дніпра.

9)Створення на форумі тему "справочник криміналістики" У цій темі співробітники СБУ можуть вивчити методику з криміналістики.

10) Створення на форумі тему "Термінологія законодавства" У цьому розділі будуть розписані усі законодавства які працівники СБУ повині знати.

11)Стверення на форумі тему Конкурсний відбір на посаду курсанта Дніпропетровського Державного Університету Внутрішніх Справ" У цій темі працівники СБУ Д зможуть подати анкету на навчання вищої освіти зі специфічними умовами навчання, що здійснює підготовку поліцейських (Зразок буде вказаний у темі)

12)Створення на форумі тему "Кадровий віділ" У даній темі співробітники Міністерства Внутрішніх Справ по місту Дніпра можуть залишити заяви про отримання звільнення, відпустки, Ознайомившись з усіма правилами, ви можете залишити заяву на кадрову перестановку відповідно до встановленої форми; Подаючи заяву, ви погоджуєтеся з усіма правилами висунутими до вас, ваша заява може бути відхилена через складання його з помилками; (зразок буде вказаний у темі)

13).Створення на форумі тему "Система отримання подяк" У цій темі для співробітників Головного Управління Забезпечення Державної Безпеки м. Дніпра розміщені квести, за виконання яких можна отримати Подяку.(Зразок буде вказано у темі)

14)Створення на форумі тему "Бінди для співробітників" В цих біндах в наявності будуть такі відігровки як:
1. Відіграти кайданки
2. Відіграти тайзер
3. Відіграти експертизу наркотиків
4. Відіграти експертизу відбитку пальців
5. Зняти відбиток пальців через сканер пальців
6. Зачитати затриманому його права
7. Представити посвідчення
8. Отримати дозвіл на обшук особи
9. Отримати дозвіл на зняття відбитку пальців
10. Відіграти двері патрульного авто
11. Відіграти перевірку документів через базу КПК
12. Відіграти двері Ітт
13. Повідомити затриманні особі про підозру
14. Скласти протокол затримання особи.

15).Створення тему на форумі "Присяга працівників СБУ" Цей розділ має на собі мету ознайомити рядових/курсантів з присягою працівника Служби безпеки України на вірність та сумлінну службу українському народові.

(Зразок)
Я, (прізвище, ім'я та по батькові), усвідомлюючи свою високу відповідальність, урочисто присягаю вірно служити Українському народові, дотримуватися Конституції та законів України, втілювати їх у життя, поважати та охороняти права і свободи людини, честь держави, з гідністю нести високе звання поліцейського та сумлінно виконувати свої службові обов'язки"

16)Створення тему на форумі "Зони реагування" У цьому документі докладно описана вся територія головного управління та рамки дозволеної поведінки для всіх осіб, перебуваючи на цій території.

17)Створення тему на форумі "Правила взаємодії з адвокатом" У даній темі співробітники зможуть ознайомитись як потрібно поводитись з адвокатом і правила з ним.

18)Створення курсів домедичної допомоги. Буде приїжджав людина с МОЗ та проводити навчання для працівників СБУ у разі надання домедичної допомоги.

19) Створення курсів Українська Мова Професійного Спілкування. Кожен правоохоронець має вміти як правильно володіти державною мовою та знати винятки у правилах.

20) Відкриття на базі МВС технічного сервісу на те. огляд автівок щорічного.

21) Відкриття відділу кримінальної поліції (будуть шукати людей які знаходяться у розшуку та затримувати їх)

22) Добавлю для кожного підрозділу спец одяг тобто (аксесуари) щоб можна було зрозуміти в якому знаходиться працівник СБУ Д

23)Створити позивні для за охочих (буде відповідна GOOGLE форма, по якій можна буде заповнити заявку на позивний.

24)Проводити хвилину мовчання кожного ранку та ввечора та молитву за Україну на початку строю.

25)Створю власний діскорд канал СБУ Д (за дозволом Адміністрації)

26) Проведення переатестації кожного місяця. (За дозволом Слідкуючого та ГС ЗГС Держ)

27)Забовязати бійців сидіти в Спец Звязку Діскорд під час зміни та у патрулі та на спецоперіцях.

28) Створення у діскорді канал "Питання до лідера"

Створення у діскорді канал "Атистація 1:2:3
Створення у діскорді канал "Реєстрація ОТЗ"

29)Добавлю звіти підрозділів на форумі. Туди керівники підрозділів будуть кидати звіт роботи працівників у підрозділі.

30)Кожного тижня буду проводити збір Фракції у діскорді щоб послухати , ідеї, пропозиції від співробітників та сказати їхні недоліки та хорошу роботу.

31)Створення на форумі тему "Працівник тижня" Ця тема заохоче працівників більшої активності бути в цій таблиці. Працівник який попадає у цю таблицю буде видана грошова винагорода.

32).Буду проводити кожного четверга "День відкритих дверей" Громадяни зможуть дізнатись більш про СБУ та вступити у фракцію.

33)Створення на форумі тему "Звіти інструкторів у підрозділі" Туди інструктори підрозділів будуть кидати виконану роботу за тиждень.

34)Створеннян на форумі тему "Накази Генерала"

35)Створення на форумі тему "Порядок дій у разі Надзвичайних ситуація
11.Місто в якому живете:

Добавлю такі підрозділи як:

Навчальна академія (НА)

Переглянути вкладення 205540
Навчальна академія- перший у системі МВС України
вищий навчальний заклад,
що посідає чільне місце в системі
вишів держави та має широке

міжнародне визнання.

Кібер-поліція (КП)

Кіберполіція

Кіберполіція- міжрегіональний територіальний орган,

який входить до структури кримінальності та відповідно до законодавства України забезпечує реалізацію державної політики у сфері боротьби з кіберзлочинністю.

Органи досудового розслідування (ОДР)

Переглянути вкладення 205541
Органами досудового розслідування є органи, що здійснюють досудове слідство і дізнання.
Органів Державного бюро розслідувань;

Підрозділ детективів, підрозділ внутрішнього контролю Національного антикорупційного бюро України; Підрозділи детективів органів Бюро економічної безпеки України.

Державне Бюро Розслідування (ДБР)

Переглянути вкладення 205542
Правоохоронний орган України, що розслідує кримінальні провадження,

в яких фігурують правоохоронці, судді і найвищі службовці.

Група швидкого реагування (ГШР)

Переглянути вкладення 205543
Група швидкого реагування (ГШР) — чергова команда підготовлених та укомплектованих працівників охоронної служби, які здійснюють патрулювання зазнеченої частини міста чи його околиць.

Департамент контррозвідки (ДК)
Переглянути вкладення 205544
Контррозвідники добувають і передають Силам оборони оперативні дані про переміщення військової техніки, зосередження сил противника, розташування його баз і складів боєприпасів.

10.Чому саме ви повинні зайняти посаду лідера?: Тому що я комунікабельний та адекватний,цілеспрямований та сконцентрований на своїх діяї та планах. Маю бажання розвивати фракцію та виводити її на кращий рівень щоб тільки дану фракцію хвалили:)
11.Місто в якому живете: Тернопіль
[Тутка]
13. Ваші покарання(скріншот покарань): [Cюди]

Бажаю успіху для проходження в Лідери НПУ м. Дніпра!

Кіріл Мусангович

Прем'єр міністр| Центральна Україна [01]
Реєстрування
23 Лип 2023
Дописи
138
Реакції
208
Бали
88

1.Ваш ігровий NickName: Кіріл Мусангович​

2.Чи ознайомлені ви з правилами лідерів?: Саме Так​

3.Чи готові ви отримати покарання якщо підете з посади раніше терміну?: Саме Так​

4.Чи був у вас досвід на посаді лідера?: Ні ( но був Полковником)​

5. Ваше справжнє прізвище та ім'я: Поправка Кіріл​

6.Ваш тег в Telegram: Dhdnfrjj​

7.Ваш логін в Discord: kiril0087​

8.Ваш справжній вік: 15 (29 квітня буде 16)​

- зробити систему премій за робуту зроблену на протяззі тижня: нафорумі зробити звіт усіх працівників виконаної роботи (для бажаючих отримати премію) за 1 місце (у кого саме більше виконано роботи) 50к, 2м-35к, 3м-25к, 4м-15к.;
- кожен місяць робити переатестацію (розробити або тести або усне опитуваня);
- робити тренуваня супроводу (щоб уміли їздити колоною підчас супроводу);
- для працівників НПУ проводити різні змаганя з нагородами (можна запорошувати інші фракції);
- налагодити співпрацю з міжнародними організаціями (ООН, FBR і інші) в сфері боротьби з наркоторгівлею, контрбандою зброї та торгівлі людьми;
- налагодити контакти з НПУ в співпраці затримки особливо небезпечних злочинців (можливо для цього розробити Підрозділ Інформації та Зв'язку - ПІтЗ). Оскільки цей підрозділ буде збирати інформацію, то йому потрібні цивільна форма і машини без синіх номерів, щоб не могли розпізнати. Типу - Детективне Агенство.

- Стресостійкий
- Комунікабельний
- Відповідальний
- Маю досвід роботи в СБУ

11.Місто в якому живете: Київська область Володарка​

( І в правелах неможна подавать заявко коли є БАН у мене немаєбану а за порушеня не вітхиляють )​

Реєстрування
27 Кві 2023
Дописи
21
Реакції
9
Бали
6

1.Ваш ігровий NickName: Ніко Скорпіонов​

2.Чи ознайомлені ви з правилами лідерів?: Так​

3.Чи готові ви отримати покарання якщо підете з посади раніше терміну?: Так​

4.Чи був у вас досвід на посаді лідера?: На Юкрейн ГТА не було, але на інших проєктах був​

5. Ваше справжнє прізвище та ім'я: Дмитро, якщо потрібне прізвище можу сказати на обдзвоні​

6.Ваш тег в Telegram: @MrBooGeee​

7.Ваш логін в Discord: @_ti.ko​

8.Ваш справжній вік: 14(Прошу виключення)​

1. Проводити постійні тренування, аттестації особового складу
2. Кожен день проводити код-5(У фіксований час), де керівники/заступники будуть доповідати стан за день, особовий склад буде отримувати підвищення, та задавати питання
3. Зробити відділи:
1) НАСБ(Національна Академія Служби Безпеки) - Займається навчанням новобранців,
2) ЦК(Центр Кібербезпеки) - Притидіє кібер злочинності, за задумкою може викривати злочини, шляхом передивляння запису з камер
3) ЦСО "А"(Центр Спеціальних Операцій "Альфа") - Відділ швидкого реагування, основні задачі якого: рятування заручників, проведення спец. операцій з іншими структурами, проведення тренувань з іншими структурами
4) Департамент "К"(Департамент Контррозвідки) - Проводить розвідувальні операції, розкриває злочинність, шляхом таємного проникнення/співпраці з угрупуванням/людиною
5) НАБУ(Національне Антикорупційне Бюро України) - Викриває та проводить слідство злочинів у сфері фінансів, допомагає з проведенням спец. операцій

6) ДБР(Державне Бюро Розслідувань) - Проводить розслідування згідно інформації інших відділів, передає інформацію про кримінальне правопорушення до МР/ВР
4. Ввести щотижневі премії, згідно виконаної роботи, керівник відділу відправляє звіти про виконану роботу, згідно звітів видається премія на відділ, яку видає на відділ керівник
5. Більше мотивувати виконувати свою роботу, надавати премії за викриття злочинів, їх розслідування та проведення спец. операцій
6. Активно співпрацювати з іншими держ. організаціями, допомагати та вчити, чомусь вчитись у інших держ. організацій
7. Зробити список керівного складу, інструкторів та їх належність до підрозділу, щоб новобранцям було легше пройти іспити/отримати відповіді на свої питання, також зроблю бінди під відігровки СБУ, та інше для СБУ
8. Проводи опитування серед особовогл складу, щодо нововедень, покращень, та відношення до старшого складу(Лідер, його заступник, керівники, їх заступники)

10.Чому саме ви повинні зайняти посаду лідера?: Я адекватний, маю деякий досвід на подібних посадах, активний та люблю допомагати новачкам, та взагалі складу​

11.Місто в якому живете: Лімассол, Кіпр​

12. Посилання на схвалену Role Play біографію: https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/rp-Біографія-Ніко-Скорпіонов.54092/

13. Ваші покарання(скріншот покарань):

Таісія Фенікс

Cхідна Україна
Активний гравець
Реєстрування
24 Чер 2023
Дописи
910
Реакції
522
Бали
98
Схвалені кандидати:
Стас Хліманцов
Остап Тпрукевич
Назар Пархуць

Відмовлені кандидати:
Олег Українець - малий вік
Тимур Крутий - малий вік
Максим Екстезі - банальні ідеї
Лісса Авемі - Відмовлена RP біографія
Кіріл Мусангович - малий вік. (Примітка: недовіра від адміністрації)
Ніко Скорппіонов - малий вік
Джордан Хоффман - неактивніть на минулих посадах лідера

Інформація:

Співбесіда на посаду лідера організації СБУ Д буде 18.04.2024 о 19:30 (по тех причинам час може бути змінений, вас про це обов'язково попередять), в офіційномі Disсord каналі 3 сервера Ukraine GTA.

Всіх прошу знаходитись в каналі "Очікування обзвону" за 10 хвилин до початку співбесіди, також просимо змінити NickName в Discord по формі [К/L СБУ Д] NickName.

Бажаю всім удачі. Слава Україні!

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі