Правила UKRAINE GTA 05 | Правила проведення інавгурації Президента Південної України

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Віталій Петришин

ГА | Південна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
12 Лют 2024
Дописи
3,091
Реакції
2,160
Бали
253

1744162659786.png

Інавгурація — церемонія вступу на посаду голови держави обраного виборцями держави.

1. Урочисте засідання Верховної Ради Південної України, присвячене складенню присяги новообраним Президентом Південної України (далі - урочисте засідання), проводиться у сесійному залі Верховної Ради України на підставі офіційно оголошених Центральною виборчою комісією результатів виборів Президента Південної України.
2. Урочисте засідання відкриває Голова Верховної РадиУкраїни. Виконується Державний Гімн України.
3. На даній події мають бути наступні фракції: Національна Поліція України, Збройні Сили України, Міністерство Охорони Здоров'я, Служба Безпеки України, Засоби Масової Інформації. Список запрошених узгоджує Голова Парламенту з новообраним Президентом. Примітка: інші фракції також можуть прибути в якості гостей.
4. Церемонія відбувається у сесійному залі Верховної Ради України на підставі офіційно оголошених Центральною виборчою комісією
5. На церемонію у сесійну залу Верховної Ради можуть бути запрошені наступні особи: колишні Президенти України, керівники інших організацій родичі та сім'я президента. Обов'язкова присутність Голови СБУ
Примітка: якщо лідери фракцій вище не призначені, або лідер не в мережі - можеть бути присутні заступники.
6. Голова Верховної Ради України має вручити новообранному Президенту посвідчення Президента України, та булаву.
7. Охорона будівлі як ззовні так і всередині покладається на голову СБУ м.Київ, який може також залучити інші фракції.
8. Новообраний Президент Південної України, поклавши руку на Конституцію України і, за бажанням, на Пересопницьке Євангеліє, проголошує присягу Українському народові, підписує її текст, який передає Голові Конституційного Суду України.

Я, (ім'я та прізвище), волею народу обраний Президентом України, заступаючи на цей високий пост, урочисто присягаю на вірність Україні. Зобов'язуюсь усіма своїми справами боронити суверенітет і незалежність України, дбати про благо Вітчизни і добробут Українського народу, обстоювати права і свободи громадян, додержуватися Конституції України і законів України, виконувати свої обов'язки в інтересах усіх співвітчизників, підносити авторитет України у світі.

9. Голова Центральної виборчої комісії вручає новообраному Президентові України посвідчення Президента України.
10. Президент України з трибуни Верховної Ради України проголошує звернення до Українського народу (інавгураційну промову).

11. Голова Верховної Ради України закриває урочисте засідання. Виконується Державний Гімн України.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі