Важливо UKRAINE GTA 06 | Відгуки та побажання Адміністрації

Вася Шуруп

Подільський Край
Реєстрування
3 Бер 2025
Дописи
55
Реакції
11
Бали
13
1.Ваш NickName:Вася Шуруп
2.NickName адміністратора/ігрового помічника:Сергій Коваленко,Максим Петрушка,Монтіл Коваленко,Олександр Дилер,Дмитро Мінур,Віктор Репецький,Олексій Хоффман,Соня Міллер,Даня Стоун,Владислав Дилер,Міша Мальтаро,Дейман Коваленко,Джонатан Лінкольн,Іван Хансер,Місса Галанте,Євгеній Куртов,Артемка Семечка,Катерина Мінур,Ілля Репецький,Кирило Кархарт,Серго Фараонов,Артем Березка,Кейт Коваленко,Мері Марс,Єгор Вегас,Ксавьєр Харківський
3.Текст Відгуку:Бажаю високого кар'єрного росту успіхів у житті та гарної гри :)

Вася Шуруп

Подільський Край
Реєстрування
3 Бер 2025
Дописи
55
Реакції
11
Бали
13
1.Ваш NickName:Вася Шуруп
2.NickName адміністратора/ігрового помічника:Сергій Коваленко,Максим Петрушка,Монтіл Коваленко,Олександр Дилер,Дмитро Мінур,Віктор Репецький,Олексій Хоффман,Соня Міллер,Даня Стоун,Владислав Дилер,Міша Мальтаро,Дейман Коваленко,Джонатан Лінкольн,Іван Хансер,Місса Галанте,Євгеній Куртов,Артемка Семечка,Катерина Мінур,Ілля Репецький,Кирило Кархарт,Серго Фараонов,Артем Березка,Кейт Коваленко,Мері Марс,Єгор Вегас,Ксавьєр Харківський
3.Текст Відгуку:Бажаю високого кар'єрного росту успіхів у житті та гарної гри :)
+Наш Улюблений Іван Баріста)

Макс Перегінський

Молодший лейтенант НПУ / 06
Реєстрування
21 Жов 2022
Дописи
273
Реакції
166
Бали
103
1.Ваш NickName: Макс Перегінський
2.NickName адміністратора/ігрового помічника: Ілля Растковський, Іван Баріста, Мері Березка
3.Текст Відгуку: Бажаю успіхів на посаді і підвищення добре працюєте

Хуан Абашидзе

Новий гравець
Реєстрування
3 Чер 2025
Дописи
4
Реакції
1
Бали
6
1.Ваш NickName: Макс Перегінський
2.NickName адміністратора/ігрового помічника: , Мері Березка
3.Текст Відгуку: Бажаю успіхів на посаді і підвищення ви самий чудовий адміністратор на 06 Сервері та милий!

Реєстрування
12 Тра 2025
Дописи
79
Реакції
11
Бали
13
1.Ваш NickName:Артем Ніколаєв
2.NickName адміністратора/ігрового помічника: Кейт Коваленко
3.Текст Відгуку: Сама крута слідкуюча ДСНС та крутий адміністратор

Реєстрування
9 Гру 2024
Дописи
45
Реакції
16
Бали
13
Вік
25
1.Ваш NickName: Володимир Квінтов
2.NickName адміністратора/ігрового помічника: Іван Хансер
3.Текст Відгуку: Даний адміністратор не бачив повідомлення про те що я просив надати відповідь у чат а у мене не було можливості грати зі звуком оскіки у мене зламані навушники

Аліса Скляренко

Південна Україна
Реєстрування
26 Січ 2023
Дописи
178
Реакції
194
Бали
88
1.Ваш NickName: Аліса Грей
2.NickName адміністратора/ігрового помічника: Деймон Коваленко
3.Текст Відгуку: Найкращій слідкуючий та адміністратор. Не було проблеми, яку він би не вирішив 💋

Реєстрування
7 Вер 2024
Дописи
57
Реакції
12
Бали
11
1.Ваш NickName: Сашко Мазепа
2.NickName адміністратора/ігрового помічника: Семпроніо Серо
3.Текст Відгуку: Шановний Семпроніо Серо!

Щиро вітаю вас із приєднанням до складу адміністрації! Цей крок — не лише довіра з боку керівництва, а й відповідальність перед усією спільнотою. Ви вже зарекомендували себе як уважна, розсудлива та принципова людина — і тепер маєте можливість реалізувати ці якості на ще вищому рівні.

Хочу побажати вам витримки в складних ситуаціях, чіткості у прийнятті рішень, справедливості в кожному вашому кроці та поваги з боку гравців і колег. Бути адміністратором — це не просто статус, це щоденна праця, яка потребує терпіння, виваженості та об'єктивності. Але вірю, що ви з цим упораєтеся гідно.

Нехай ця нова роль стане для вас не лише викликом, а й можливістю показати свій найкращий бік. Успіхів вам у всьому, сил та внутрішньої рівноваги. І нехай ваше адміністрування стане прикладом професійності та порядку.

Ната Келлер

Форумна геройка
Реєстрування
27 Вер 2023
Дописи
464
Реакції
411
Бали
83
1. Ваш NickName: Ната Уікк
2. NickName адміністратора/ігрового помічника: Ксавьер Харківський, Мері Березка, Деймон Коваленко, Діма Волковський
3. Текст Відгуку:

Хочу поділитися своїми враженнями щодо деяких представників адміністрації.

Ксав'єр Харківський має приємний голос і, загалом, залишає позитивне враження. Хоча іноді йому бракує розуміння в окремих ігрових моментах, він завжди намагається знайти рішення, що заслуговує на повагу. Це вигідно відрізняє його, наприклад, від Мері Березки, яка, на жаль, принципово уникає пошуку відповідей у складних ситуаціях.

Дейман Коваленко — молодець, гарно виконує свою роботу. Водночас, хотілося б, щоб він трохи стримував свої жарти, оскільки іноді вони виходять за межі доречності.

Найбільше занепокоєння викликає Діма Волковский. Складається враження, що він до кінця не розуміє своєї ролі та обов’язків як адміністратора високого рівня. Наприклад, він покарав мене за те, що я їхала по полю на "геліку 6х6", вважаючи це порушенням, хоча це є дозволено. В результаті — безпідставна втрата зброї та мінус 5 хвилин часу, поки він вивчав правила на форумі, які повинен був знати наперед. На мою думку, його стиль адміністрування виглядає токсично і непривітно.

Хочу звернутися до тих, хто приймає рішення щодо набору та підвищення адміністрації: будь ласка, приділяйте більше уваги якості та професійності кандидатів. Це впливає не лише на комфорт гравців, але й на репутацію самого проекту.

Владислав Залужний♡

Старий на пенсії
Реєстрування
11 Лип 2023
Дописи
259
Реакції
93
Бали
33
1.Ваш NickName: Владислав Залужний
2.NickName адміністратора/ігрового помічника: Ксавьєр Харківський
3.Текст Відгуку: Дуже файний адміністратор допомогає як може і як не можуть інші дуже гарний адміністратор 10/10

Рома Семеген

ГС Неоф | Центральна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
18 Чер 2025
Дописи
2,647
Реакції
894
Бали
253
1.Ваш NickName: Роман Семеген
2.NickName адміністратора/ігрового помічника: Євгеній Куртов та Артем Березка
3.Текст відгуку: Файні адміни, топові, швидко відповідають на репорт, і так далі, одним словом топ адміни

Артем Березка

Модератор| Подільський Край
Реєстрування
30 Сер 2022
Дописи
86
Реакції
74
Бали
23
1.Ваш NickName:Артем Березка
2.NickName адміністратора/ігрового помічника:Євгеній Куртов
3.Текст Відгуку:Бажаю тобі подальшого розвитку на посаді адміністратора ,завжди допомагає вчасно, найкращий <3

//by А.Березка

Олександр Ковач

Кошовий отаман
Реєстрування
5 Лип 2024
Дописи
167
Реакції
48
Бали
31
1.Ваш NickName:Олександр Микулець
2.NickName адміністратора/ігрового помічника:Марта Гутник
3.Текст Відгуку:Нормальний адекватний адміністратор обяснює все відносится класно ідеально топовий адмінчик

14Артем88

Новий гравець
Реєстрування
31 Лип 2025
Дописи
12
Реакції
2
Бали
6
Переглянути вкладення 199901Ця тема створена для тих людей, хто хоче залишити свої побажання або відгук про адміністратора або ігрового помічника Подільського Краю.

Форма:

Мені треба св'язатись з Монтіпом Коваленко у діскорді. Шановний адміністратор приймить будь-ласка моя за'явку в друзья у діскорді чи ви мене бойтесь?

Едуард Рошен

Пенсія 06 | Подільський край
Реєстрування
20 Лип 2023
Дописи
217
Реакції
94
Бали
73
1.Ваш NickName: Едуард Рошен
2.NickName адміністратора/ігрового помічника: Стенлі Морріс
3.Текст Відгуку: Нормальний адекватний адміністратор. Завжди швидку відповідає та допомагає. Класний адмін)))

heiterrr

Новий гравець
Реєстрування
31 Сер 2025
Дописи
2
Реакції
0
Бали
4
1.Ваш NickName: Іван Ушаков
2.NickName адміністратора/ігрового помічника: Ніка Коваленко
3.Текст Відгуку: Відповіла на репорт чітко, розбірливо та без води

Тонні Дніпровський

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
9 Сер 2023
Дописи
927
Реакції
1,845
Бали
153
1.Ваш NickName: Тонні Дніпровський
2.NickName адміністратора/ігрового помічника: Денис Грей
3.Текст Відгуку: Дякую за те що захищаєте новачків) Респект великий.

Джеймсон Дніпровський

| 06 Подільський край
Реєстрування
25 Вер 2023
Дописи
349
Реакції
805
Бали
153
1.Ваш NickName: Джеймсон Дніпровський
2.NickName адміністратора/ігрового помічника: Денис Грей
3.Текст Відгуку: дякую вам шановний адмін за те що впрягаєтесь за новачків 06 серверу, було дуже приємно коли ви встали на наш захист, ВЕЛИЧЕЗНИЙ РЕСПЕКТ

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі