В очікуванні UKRAINE GTA | 06 Відкриті заявки на посаду Лідера НПУ

Алекс Карпатиченко

ЗГС Держ | Подільський Край
Куратор лідерів
Реєстрування
27 Бер 2024
Дописи
677
Реакції
381
Бали
123

Заявки на посаду лідера "НПУ"

Вимоги від кандидата:

Мінімальний вік - 17 років (виключення до 16)
Рівень ігрового акаунту - 15+
Бути комунікабельним, грамотним, відповідальним, адекватним, вміння працювати в команді
Не перебувати у Чорних списках
Відсутність критичних порушень на усіх серверах
Середній добовий онлайн 4+ години до та після створеної заявки
Знання правил UKRAINE GTA, лідерів та заступників, держ.орг., RP термінів та роботу даної організації
Не мати відношення до інших проєктів
Нікнейм на форумі має відповідати RP нікнейму в заявці та на сервері
Схвалена RP біографія
Мати базові знання про роботу фракції та розуміти її діяльність
Мати робочий мікрофон

Форма подачі:

IC ІНФОРМАЦІЯ:

1) Ваш ігровий NickName:
2) Ваш ігровий рівень:
3) Чи ознайомлені ви з правилами лідерів:
4)Чи готові ви отримати покарання якщо підете з посади раніше терміну:
5) Чи був у вас досвід на посаді лідера/заступника (якщо так, то опишіть які саме посади та на яких серверах):
6) Які в вас є ідеї для фракції:
7) Чому саме ви повинні зайняти посаду лідера:

OOC ІНФОРМАЦІЯ:

1) Ваше справжнє прізвище та ім'я:
2) Ваш тег в Telegram:
3) Ваш тег в Discord:
4) Ваш справжній вік:
5) Посилання на схвалену Role Play біографію:

Додаткова інформація:

Можливі причини відмови:
Дві та більше заявки від однієї людини.
Копіювання заявки.
Не відповідність вимогам.
Флуд/Оффтоп, якщо це робить гравець, який подає заявку + попередження Ф.А/блокування.
Створені дописи на декілька посад.
Активні або у історії критичні порушення на інших серверах UKRAINE GTA.
Нікнейм має відповідати правилам.
Не співпадіння нікнейму на форумі та в грі.
Відсутній додаток Telegram - відмова.
Присутність порушень за останніх 2 місяці (та критичних порушень протягом всього часу).
Відсутній актив на інших серверах.

Заявки приймаються до 08.07.2026, 22:00

Інформацію щодо проведення співбесіди буде повідомлено після закриття заявок.

Звертаємо увагу: співбесіда відбувається лише в офіційному діскорд каналі UKRAINE GTA.

Сергій Шмигельский ꑭ

ТВО Генрал Нац. поліції | Подільський Край [06]
Реєстрування
14 Чер 2025
Дописи
219
Реакції
93
Бали
33

IC ІНФОРМАЦІЯ:

1) Ваш ігровий NickName: Сергій Шмигельский
2) Ваш ігровий рівень: 27
3) Чи ознайомлені ви з правилами лідерів: Звісно!
4) Чи готові ви отримати покарання, якщо підете з посади раніше терміну: Так.
5) Чи був у вас досвід на посаді лідера/заступника (якщо так, то опишіть які саме посади та на яких серверах): Так. Був на посаді Полковника СБУ, а зараз перебуваю на посаді Полковника НПУ.
6) Які у вас є ідеї для фракції:
Удосконалення підрозділів.

НАВС (Національна академія внутрішніх справ)
Максимально навчати нових працівників, проводити корисні лекції, тренування та підготовку, щоб особовий склад був професійним і готовим до будьяких ситуацій.

СРПП (Сектор реагування патрульної поліції)
Збільшити кількість патрулів у місті, підтримувати порядок та оперативно реагувати на всі виклики.

КОРД (Корпус оперативно-раптових дій)
Регулярно проводити тренування зі стрільби, фізичної підготовки та стрибків із парашутом, щоб бійці могли ефективно виконувати свої завдання.

ДБР (Державне бюро розслідувань)
Набрати досвідчених працівників, які добре знають, як відкривати КП та виявляти контрабанду.

УТБ (УкрТрансБезпека)
Посилити контроль на кордоні та забезпечити максимальну безпеку, щоб не допустити перевезення контрабанди.

У майбутньому планую додати ще нові підрозділи та вдосконалити їхню роботу.

Також хочу покращити рівень знань працівників Національної поліції, щоб зменшити кількість порушень. Завжди допомагати особовому складу, якщо їм потрібна допомога, набрати до лав НПУ досвідчених людей та зробити фракцію максимально активною.
Я адекватна та відповідальна людина. Добре знаю особовий склад, вмію знаходити підхід до працівників, підтримую колектив і готовий працювати над розвитком фракції.

OOC ІНФОРМАЦІЯ:

1) Ваше справжнє прізвище та ім'я: Сергій Шмигельский
2) Ваш тег у Telegram: @oebwFZvY
3) Ваш тег у Discord: cergiq335028
4) Ваш справжній вік: 14 років (прошу зробити виключення).

Діма-Хансен

Легенда
Активний гравець
Реєстрування
29 Лип 2023
Дописи
1,227
Реакції
320
Бали
223

IC ІНФОРМАЦІЯ:

1) Ваш ігровий NickName: Діма Хансен
3) Чи ознайомлені ви з правилами лідерів: Так
4)Чи готові ви отримати покарання якщо підете з посади раніше терміну: Так
5) Чи був у вас досвід на посаді лідера/заступника (якщо так, то опишіть які саме посади та на яких серверах): Звісно [01 сервер Лідер ДСНС,МОЗ,ДКВС,МР Д х2, багато замок СБУ,НПУ також був багато у фракціях 06]

1. Набрати особовий склад та керівничий

2. Щотижневі тренування для всіх підрозділів: тактична підготовка, затримання озброєних злочинців, колони супроводу, штурми будівель та дії під час масових заворушень.
3. Регулярні глобальні RP-ситуації спільно із СБУ, ДСНС, ЗСУ та медиками для покращення взаємодії державних структур.
4. Проведення конкурсів серед особового складу ("Кращий офіцер тижня", "Кращий детектив", "Кращий патруль"), де переможці отримуватимуть премії та заохочення.
5. Активна боротьба з корупцією всередині фракції. Будь-які порушення співробітників розглядатимуться чесно та без упередженості.
6. Формування дружнього колективу, де кожен співробітник зможе звернутися до керівництва за допомогою або порадою.
7. Постійно вдосконалювати роботу НПУ, чути від співробітників ідеї та їх втілювати.

8. Покращення знань НПУ, стосовно законів НПУ,ККУ,КуПап і т.д

Я вважаю, що повністю готовий до цієї відповідальної посади. Маю достатній досвід гри в державних структурах, добре знаю правила сервера, правила лідерів.

Я відповідальна, дисциплінована та спокійна людина, яка вміє працювати в команді та приймати рішення навіть у складних ситуаціях. Для мене головне — не особисті привілеї, а розвиток фракції, комфорт співробітників та створення цікавого RP для всього сервера.

Як лідер я буду завжди відкритим до спілкування зі своїм складом, уважно вислуховуватиму пропозиції та справедливо вирішуватиму конфліктні ситуації. Не допускатиму блату, упередженого ставлення чи несправедливих покарань.

Моя головна мета — зробити НПУ однією з найактивніших державних організацій, підтримувати високий онлайн, регулярно проводити тренування, спецоперації, глобальні RP-заходи та створити сильний, дружний і дисциплінований колектив.

OOC ІНФОРМАЦІЯ:

1) Ваше справжнє прізвище та ім'я: Васько Дмитро
2) Ваш тег в Telegram: @diimoonkaa
3) Ваш тег в Discord: dima2031
4) Ваш справжній вік:17
5) Посилання на схвалену Role Play біографію: Тик

Сергій Шмигельский ꑭ

ТВО Генрал Нац. поліції | Подільський Край [06]
Реєстрування
14 Чер 2025
Дописи
219
Реакції
93
Бали
33

IC ІНФОРМАЦІЯ:

1) Ваш ігровий NickName: Сергій Шмигельский
3) Чи ознайомлені ви з правилами лідерів: Звісно!
4) Чи готові ви отримати покарання, якщо підете з посади раніше терміну: Так.
5) Чи був у вас досвід на посаді лідера/заступника (якщо так, то опишіть які саме посади та на яких серверах): Так. Був на посаді Полковника СБУ, а зараз перебуваю на посаді Полковника НПУ.
6) Які у вас є ідеї для фракції:
Удосконалення підрозділів.

НАВС (Національна академія внутрішніх справ)
Максимально навчати нових працівників, проводити корисні лекції, тренування та підготовку, щоб особовий склад був професійним і готовим до будьяких ситуацій.

СРПП (Сектор реагування патрульної поліції)
Збільшити кількість патрулів у місті, підтримувати порядок та оперативно реагувати на всі виклики.

КОРД (Корпус оперативно-раптових дій)
Регулярно проводити тренування зі стрільби, фізичної підготовки та стрибків із парашутом, щоб бійці могли ефективно виконувати свої завдання.

ДБР (Державне бюро розслідувань)
Набрати досвідчених працівників, які добре знають, як відкривати КП та виявляти контрабанду.

УТБ (УкрТрансБезпека)
Посилити контроль на кордоні та забезпечити максимальну безпеку, щоб не допустити перевезення контрабанди.

У майбутньому планую додати ще нові підрозділи та вдосконалити їхню роботу.

Також хочу покращити рівень знань працівників Національної поліції, щоб зменшити кількість порушень. Завжди допомагати особовому складу, якщо їм потрібна допомога, набрати до лав НПУ досвідчених людей та зробити фракцію максимально активною.
Я адекватна та відповідальна людина. Добре знаю особовий склад, вмію знаходити підхід до працівників, підтримую колектив і готовий працювати над розвитком фракції.

OOC ІНФОРМАЦІЯ:

1) Ваше справжнє прізвище та ім'я: Сергій Шмигельский
2) Ваш тег у Telegram: @oebwFZvY
3) Ваш тег у Discord: cergiq335028
4) Ваш справжній вік: 14 років (прошу зробити виключення).

*Виправлення замість дбр* (ДСР) департамент стратегічних розслідувань

Олександр Соколов

Подільський Край
Реєстрування
18 Тра 2024
Дописи
583
Реакції
170
Бали
103

IC ІНФОРМАЦІЯ:

1) Ваш ігровий NickName: Олександр Соколов
5) Чи був у вас досвід на посаді лідера/заступника (якщо так, то опишіть які саме посади та на яких серверах):
Лідер СБУ, Заступник СБУ й НПУ
1. Провести закритий набір курсантів аби покращити рівень праці Поліції.
2. Проводити почаще рейди ЦР зумістно з СБУ.
3. Покращення знань в РП складовій
4. Впровадити спец.підрозділ СРПП - це будуть ті офіцери котрі зможуть від 5/6 звання (після здачі певного екзамену) зможуть патрулювати по одинці, це буде еліта патрульної Поліції.

7) Чому саме ви повинні зайняти посаду лідера: Маю досвід

OOC ІНФОРМАЦІЯ:

1) Ваше справжнє прізвище та ім'я: Соколов Олександр
2) Ваш тег в Telegram: @sokol0v77
3) Ваш тег в Discord: @x1ntezz
4) Ваш справжній вік: 16
5) Посилання на схвалену Role Play біографію: Біографія

Владислав Альварез

Я ваши деньги не считаю - вы не считайте мои
Реєстрування
3 Сер 2023
Дописи
88
Реакції
125
Бали
88

IC ІНФОРМАЦІЯ:

1) Ваш ігровий NickName: Владислав Альварез
2) Ваш ігровий рівень: 17
5) Чи був у вас досвід на посаді лідера/заступника (якщо так, то опишіть які саме посади та на яких серверах): Так, розписувати багато, але ознайомитися можна в підписі

Вирішити питання дисципліни, оскільки, на мою думку, дисципліна в лавах поліції є недостатньою. Запровадити нові системи, а також обовʼязкові сектори для патрулювання (наприклад,
ВРУ та МОЗ). Запровадити систему наставництва, створити більшу мотивацію для співробітників працювати та дотримуватися дисципліни за допомогою системи преміювання.

Запровадити оперативний резерв - це допоможе якнайшвидше реагувати на
виклики будь-якої складності. Приділити увагу системі відзнак та покращити роботу ДБР, оскільки це є важливим. Також приділити увагу більшій взаємодії поліцейських із громадянами, надати можливість залишати заяви та звернення. Це покращить ставлення до поліції, адже люди бачитимуть, що їхні звернення не залишаються без уваги.

Створити систему лояльності, яка також допоможе отримати повагу та довіру
серед громадян.

7) Чому саме ви повинні зайняти посаду лідера: Я досвідчений, справедливий, чесний і розсудливий. Вмію знайти підхід до кожної людини.

OOC ІНФОРМАЦІЯ:

1) Ваше справжнє прізвище та ім'я:
На даний момент з деяких причин я вважаю цю інформацію конфіденційною, тому надам її приватно адміністрації
2) Ваш тег в Telegram: @Vlad_903
3) Ваш тег в Discord: saenkovtildeu
4) Ваш справжній вік: 18

5) Посилання на схвалену Role Play біографію: ТИК

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі