Оскаржено underrv || Бан В Discord 9.1

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

IVAN MANШТЕЙN

Козак
Реєстрування
28 Сер 2025
Дописи
17
Реакції
5
Бали
8
1. Discord сервер(-и): сервера ukraine gta від 01 до 06

2. Ім'я та прізвище модератора (якщо невідомо вкажіть JuniperBot):juniper bot

3. Ваш особистий нікнейм у Discord: underrv

4. Суть звернення: я коли грав на 06 будучи на 06 я побачив людину з триколором на своєму автомобілі ( подробніше в https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Максим-Сідлецький-Пропаганда.327231/ ) я подав скаргу на форум , та ізза того що я не хотів довго чекати вердикту(не спроба виправдатися) вирішив дізнатися напряму у адміністрації на діскорд сервері 01 сервера

у ході розмови на трансляції екрана я їм показував як скріншот так і так називаємий «флаг» так називаємоі «лнр» для прикладу та для порівняння, не мавши навіть ДУМКИ хочаб якось пропагандувати це

я ніяким чином не підтримую ніякі сепаратиські настрої на території України та ніколи їх не підтримував

я не підтримую дії рф на території України

для мене як для людини у якої дядько воював на луганському фронті було дуже неприємно бачити таку символіку на українському сервері української гри від українського розробника

я можу попросити вибачення якщо у нас з адміністрацією вийшло непорозуміння

але я не вважаю що я щось навмисно або випадково пропагандував , тому як на мене, моє покарання було не виправдано

5. Докази (скріншоти/відео):знизу

6. Дата видачі покарання 23-09-2025

Олександр Навроцький

merci beaucoup
Тех. Підтримка
Реєстрування
1 Гру 2023
Дописи
1,115
Реакції
769
Бали
253
Вітаю!

Блокування буде знято.

На майбутнє просимо бути обережнішими з подібними флагами або фото, щоб уникати непорозумінь.

[Оскаржено]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі