Ілля Зубов
Кошовий отаман
- Реєстрування
- 1 Чер 2025
- Дописи
- 288
- Реакції
- 67
- Бали
- 73
- Нікнейм адміністратора: Владислав Дракула
- Особистий нікнейм: Ілля Зубов
- Суть скарги: Мені дали ВАРН за порушення правил UKRAINE GTA 6.22 (Скарга держ.орг), і як мені сказали це ухід в інтерʼєр під час відбиття ВЧ у ЗСУ (мені це сказав Нікіта Лізейник доказ Тут), я погоджуюся я зробив так 1 раз і то це було давно але мене попередили і я більше так не робив (і варн мені дали через 5 днів десь) я міг тільки зайти (коли мене вже вбили) щоб взяти зміну, зброю та далі піти допомогати відбивати ВЧ (Якщо так теж не можна то я тоді не розумію бо я бачив як всі так робили коли помирали, вони із мед пункта ішли в казарму перевдягалися, брали зброю та ішли відбивати ВЧ далі). Якщо знімуть скаргу то прошу повернути мене до ЗСУ та мій ранг КАПРАЛ (4) який у мене був або хочаб повернути мене коли закінчиться ВАРН але із рангом КАПРАЛ (4), ось докази що у мене був КАПРАЛ (4) : Тиць (Та навіть якщо це і є моя провина прошу мене пробачити більше такого не буде та будь ласка поясніть як можна та не можна робити). Дякую! АДМІНІСТРАТОРИ ПРОШУ ДАТИ МЕНІ ШАНС НАВІТЬ ЯКЩО ЦЕ БУЛА МОЯ ПРОВИНА ТА ПРОШУ ПОЯСНИТИ ЯК ПРАВИЛЬНО РОБИТИ ТА ПОВЕРНУТИ МЕНЕ ДО ЗСУ ІЗ РАНГОМ Капрала (4) АБО ХОЧАБ ПОВЕРНУТИ МЕНЕ КОЛИ ЗАКІНЧИТСЯ ВАРН АЛЕ ІЗ РАНГОМ КАПРАЛА (4), (буду дуже вдячний та радий бо хочу служити і старався щоб дійти до КАПРАЛА (4) та хочу продовжувати кар'єру в армії) докази на наявність капрала (4) : Тиць І ЩЕ РАЗ ДЯКУЮ!
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Клік
- Дата походження:05.06.2025
Останнє редагування: