Розглянуто WARN ні за що,прошу повернути мене у фракцію НПУ К

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
1 Гру 2023
Дописи
52
Реакції
29
Бали
21
  1. Нікнейм адміністратора:Влад Романович
  2. Особистий нікнейм:Нікіта Чорнорук ID:48041
  3. Суть скарги:Мені видали WARN ні за що, я поїхав в патруль,побачив автобус він мене підрізав та почав тікати,він заїхав в багатоповерхівки виліз з автобуса та начав тікати пішком я догнав його аж на вокзалі Київа починаю видігровку та взяв кайданки та надів на нього цей гравець мабуть не почув те що я відіграв на роль та каже:«Адмін бачте що коїться».Адмін зʼявляється вони начали вияснювати я доказую що я відіграв а вони кажуть ні.Потім в мене вилетіло я перезайшов та побачив те що мені видали WARN
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
  5. Дата походження:17.12.2024

Вася Блатной ♡

Поважний гравець
Реєстрування
21 Гру 2023
Дописи
225
Реакції
125
Бали
46
дай бог Владу Романовичу здоровʼя та щастя 🎀🧸😁

Олег Романович

Північна Україна❤️
Активний гравець
Реєстрування
5 Лют 2023
Дописи
4,145
Реакції
4,553
Бали
213
Вітаю, покарання дійсно видано помилково. Адміністратор повинен був видати покарання за порушення правила 6.27. Заборонено уникати RolePlay ситуацій, відігровок, взаємодії з іншими ігровими персонажами. | Деморган 60-120 хвилин, при наступному порушенні Варн

Покарання буде знято, з адміністратором буде проведена бесіда. Для повернення до фракції ви можете звернутись до лідера державної організації, в якій ви знаходились , та він вас поверне до фракції. В разі чого можете зсилатись на мої слова в цій скарзі.

Приношу вибачення за незручності.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі