Розглянуто WellFamQ | R 1321

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Назар Артемов

Кошовий отаман
Реєстрування
24 Чер 2023
Дописи
38
Реакції
52
Бали
23
1. Ваш нікнейм: Назар Артемов (17399)

2. Нікнейм порушника: Пабло Кизаров (1032), Саймон Нокс (86651), Штурмовик Нокс (67875)

3. Назва клану порушника: WellFamQ

4. Суть скарги: ( якшо коротко) Мого співробітника викрали, ми почали їздити спасити його, після чого він каже шо його спочатку на вертольоті доставили на кришу будівлі Guliver, після чого на вертольоті вони доставили його вже в бункер, та завели в бункер, так як ми слідкували за нашим співробітником, ми знали де він знаходиться (по рп у кожного співробітника є GPS-трекер) ми прибули на бункер та почали слідкувати за ними, потім вони виходять, я не встигаю вдарити їх тайзером як мене відразу заковують у стяжки, і ведуть в бункер, вони хотіли обшукати мене але не вийшло так як там діє GZ потім шось почали там ходити бігати (я їх не слухав) після чого закинули мене в пістоту (це був Штурмовик Нокс 67875) ну я адмінам написав шо я застряг і або то вони мене витягнули, або клановці за допомогою багу якось, честно незнаю, потім тоже шось бігали там кричали, тіпа отигрували як ми їм проводмо процесуальні дії (довго просто шось бігали балакали) потім запитали чи багато там наших, я сказав да ( і далі бігали вони просто шось робили) потім почалось саме цікаве вони почали писати ліповий рапорт на моє звільнення і хотіли щоб я підписав своЇм підписом, потім почали шукати мій паспорт шоб я підписав це, ну я сказав шо паспорт я не ношу наче і взагалі була стресова ситуація і я незнаю де він ймовірно він може бути навіть в авто або в мене вдома, ну потім вони почали казати мені шоб я закруглявся і швидше підписував це все щоб я менше читав почали мене підганяти і все в цьому роді, після чого до нас тепнувся адміністратор та заморозив РП процес, після вони вивели мене на вулицю і там ми говорили з адміністратором, на цьому все викрадення закінчується:)

5. Доказ порушення (скриншот/відео)
:

6. Дата порушення: 16.01.26 (23:52) по 17.01.26 (00:40)

Тайм коди

11:50 закували в стяжки
12:02 Првиели до мого працівника поставили рядом
12:23 закинули під інтерєр
13:30 просять зробити їм петру
14:17 Штурмовик Нокс (67875) Назар тебе як обично в туза відгатили
14:40 (або це баг або вони мене спецальн отак залиши)
15:30 питають моєзвання\паспорт
15:40 *обшук* Пабло Кизаров (1032)
21:48 починає отгрувати РП щодо рапорта про моє звільнення
22:24 Штурмовик Нокс (67875), в чаті оскарбив нашого працівника СБУ Еміля Миколаївського
22:57 той же Штурмовик Нокс (67875) оскарбляє Еміля Миколаївського
23:32 Пабло Кизаров (1032) просить підписати рапор тна звільнення
23:43 Погроза щодо вбивства якщо я не підпишу рапорт
25:44 Штурмовик Нокс (67875) *не те що в СБУ заригані столи* я це розцінюю як приниження фракціЇ
26:50 вимагають паспорт для перевірки підпису
27:23 *обшук* шоб знайти паспорт Пабло Кизаров (1032)
30:20 кажуть або підписую я або вони підробляють мій підпис (якого вони не знають адже паспорт мій вони не переглядали коли знайшли)
30:35 *обшук* шоб знайти камеру Пабло Кизаров (1032)
30:55 Рація бантидів (маю сказати шоб працівники СБУ покинули територію бункеру
31:06 Пабло Кизаров (1032) Розбив камеру об підлогу
31:12 Погроза про те що будуть мене бити Саймон Нокс (86651)
32:53 Адміністратор Дмитро Оногі телепортувався до нас
33:08 Адміністратор Дмитро Оногі заморозив РП процес
36:28 мене виводять з бункеру
38:06 Адміністратор Дмитро Оногі наказав відпустити мене
39:30 Почали розмовляти з Адміністратором

*Примітка* Всі мати що були сказані мною в спец-звязку.

Правила неоф організацій
4.16. Проведення викрадення без маски. Штурмовик Нокс (67875) був без маски
4.17. Ігнорування необхідної кількості гравців для викрадення.
4.25. Недотримання інтервалу викрадень (викрадати одного гравця частіше, ніж раз на 48 годин).
4.26. Ігнорування цілей викрадення, навмисне безпричинне утримання гравця.
4.32. Привозити викрадених у будь-який інтер'єр.

На мою думку саме ці правила неоф організацій порушили ці громадянини, також для викрадення треба щоб у цьому був причетний Модератор або ЛІдер клану

Тім Тімич

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
23 Вер 2023
Дописи
1,345
Реакції
634
Бали
251
Вік
41
Вітаю шановний гравець !
Уважно передивився ваше відео та надані докази виношу вердикт: з вами була відіграно рп ситуація , в якій ви власне і прописали тайм коди. Але гравці порушили правила пограбування неоф орг у заборонений час та у зеленій зоні.

Гравець 17399 отримує покарання у вигляді деморгана на 20 хвилин за NonRp Drive та мут а 50 хвилин за нецензурна лайка та Перетяг RP ситуації.

Гравець 1032 отримує покарання у вигляді WARN за багаточисельні порушення правил пограбування неоф орг: 2.3, 2.4, 2.8, 3.2, 3.4, 3.5. 4.17.Оскільки гравець має відеодокази пограбування, то за порушення правил неоф орг 3.8. покарання не отримує. Отримує мут на 30 хвилин за неадекватні висловлювання.

Гравець 67875 отримує покарання у вигляді деморгана на 110 хвилин за порушення правил неоф орг 3.3. , 3.4. та мут на 45 хвилин за неадекватні висловлювання та MG.

Гравець 86651 деморгана на 60 хвилин за порушення правил пограбування неоф орг: 3.4

З адміністраторами, які прийшли на репорт і побачили, що гравців заковали в зеленій зоні і сказали , "Що не втручаються в рп процес" буде проведена профілактична бесіда.
Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі