Відмовлено WTF ?

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Alegator777

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
31 Тра 2024
Дописи
94
Реакції
256
Бали
301
1. Discord сервер(-и): з 01 по 07 включно
2. Ім'я та прізвище модератора (якщо невідомо вкажіть JuniperBot): JuniperBot
3. Ваш особистий нікнейм у Discord: alegator777
4. Суть звернення: вчора в обід заходив в дс, всі канали серверів з 01по07 були присутні,зайшовши ввечері приблизно 20:00 в свій дс, замітив що немає жодного дс каналу UG 01-07, написав в підтримку з запитанням чому так, отримав відповідь: 15.1 , абсолютно не згоден з цим П.П. за який мене кікнули з усіх серверів, так як я абсолютно не міг і не порушував його, так як на МТА я не граю довгий період часу, в загальних войсах або «спілкуваннях» також не сижу і не сидів навіть коли грав, і навіть в своїх повідомленнях я також нікому нічого не відсилав, я просто час від часу заходив читав що, хто, на яких серверах і по якій ціні продає і також за рахунок картельних ролів читав чати спілкувань картелів, все, не більше.
Прошу розібратись та ознайомитись з доказами «фактів чи факту мого порушення», не надати а особисто ознайомитись - за відсутності розблокувати, та видати ролі які в мене були на кожному з заблокованих серверах. Дякую за увагу.
5. Докази (скріншоти/відео): …
6. Дата видачі покарання: 06.09.2026

Андрій Гончаров

Заступник керівника технічної підтримки
Заступник керівника тех підтримки
Реєстрування
28 Сер 2023
Дописи
696
Реакції
1,134
Бали
543
Вітаю.
Спочатку було заблоковано твінк акаунт "dorfmatratze18". Після з’ясування всіх обставин було встановлено, що фотографії, які використовувалися на цьому акаунті мали ви.
Оскільки ви вже не вперше були помічені у зливі подібного роду фотографій, після обговорення ситуації з керівництвом було прийнято рішення заблокувати ваш основний акаунт у Discord.

[Відмовлено]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі