Raiden
Активний
- Реєстрування
- 8 Жов 2022
- Дописи
- 446
- Реакції
- 526
- Бали
- 113
1. Нікнейм гравця: Клан - YAKUZA | FALCONE
2. Особистий нікнейм: Чарльз Ратледж
3. Клан порушника: YAKUZA | FALCONE
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: WITCHERS
5. Суть скарги:
Вітаю шановна адмінстрація
Хочу попросити вас покарати клан YAKUZA за порушення
2.8. Заборона брати участь у битві за бізнес тим кланам, які не знаходяться біля топ-30. Попередження / Догана
Примітка: дане покарання застосовується коли клан кидає битву за бізнес, але не враховується коли клан – обороняється.
Також
2.9. Гравцям у яких у клані до 8 осіб, заборонено брати участь у битві. | Догана / Варн
Якщо битва між малим та великим кланом, але 5 гравців на 5 гравці - дозволено
Прошу скасувати цю битву за бізнес та покарати клан по максимуму
так само прошу придивитися до того що на даний момент на сервері з активних кланів які беруть участь у битвах за бізнес це клан WITCHERS та FALCONE
Клан YAKUZA є одним з не офіційних союзних кланів FALCONE
єдине, що може вам це довести це заявки на битву за картель від клану FALCONE або навіть YAKUZA
навіть раніше вже була подібна скарга від мене на ці 2 клани з приводу збиття кд та умовного союзу
На жаль, ту саму скаргу відхилили, але якщо уважно придивитися до всієї ситуації, то зрозуміло, що дані клани є союзними.
Прошу не опускати очі, а максимально розібратися в ситуації, оскільки на минулій скарзі з приводу умовного союзу мені не дали відповіді
Сподіваюся на кращу відповідь дякую )
Вітаю шановна адмінстрація
Хочу попросити вас покарати клан YAKUZA за порушення
2.8. Заборона брати участь у битві за бізнес тим кланам, які не знаходяться біля топ-30. Попередження / Догана
Примітка: дане покарання застосовується коли клан кидає битву за бізнес, але не враховується коли клан – обороняється.
Також
2.9. Гравцям у яких у клані до 8 осіб, заборонено брати участь у битві. | Догана / Варн
Якщо битва між малим та великим кланом, але 5 гравців на 5 гравці - дозволено
Прошу скасувати цю битву за бізнес та покарати клан по максимуму
так само прошу придивитися до того що на даний момент на сервері з активних кланів які беруть участь у битвах за бізнес це клан WITCHERS та FALCONE
Клан YAKUZA є одним з не офіційних союзних кланів FALCONE
єдине, що може вам це довести це заявки на битву за картель від клану FALCONE або навіть YAKUZA
навіть раніше вже була подібна скарга від мене на ці 2 клани з приводу збиття кд та умовного союзу
На жаль, ту саму скаргу відхилили, але якщо уважно придивитися до всієї ситуації, то зрозуміло, що дані клани є союзними.
Прошу не опускати очі, а максимально розібратися в ситуації, оскільки на минулій скарзі з приводу умовного союзу мені не дали відповіді
Сподіваюся на кращу відповідь дякую )
7. Дата порушення: 22.10.2025