Розглянуто Клан volkov / спроба злива клану / для ЗГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

pvvlxntiy_228

Активний
Реєстрування
12 Лют 2023
Дописи
387
Реакції
464
Бали
83
1. Нікнейм гравця: volkov
2. Особистий нікнейм: Пашик Куртов
3. Клан порушника: volkov
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: scrxll
5. Суть скарги: Вітаю, сьогодні гравець з нікнеймом Снєжа Тороній залила скаргу на Ірінку Кошеня, вказавши посаду в клані, метою цього було отримання для мого клану догани.
Також персонажі з клану volkov знають, що на даний момент у нас є догани та попередження, тому починають переслідувати гравців, які тільки вступили в клан з метою залити скаргу, за сьогодні вони залили близько 8 скарг на мій клан, а на інші клани скарг не було. Тож даний клан та його учасники займаються зливом мого клану, як і раніше.
Прошу покарати даних персонажів.
6. Докази (скріншот/відео): тут, тут, тут, тут, тут, тут, тут, тут
7. Дата порушення: 07.09.2023

Олександр Отаманов

Поважний гравець
Реєстрування
1 Кві 2023
Дописи
122
Реакції
103
Бали
48
Вітаю , про який злив клану іде мова??? Наші люди просто заливають на форум ваші порушення. Якщо ви не будете порушувати - не буде ніяких скарг

pvvlxntiy_228

Активний
Реєстрування
12 Лют 2023
Дописи
387
Реакції
464
Бали
83
Тому старший склад в скарзі на Ірінку Кошеня 3 рази вказує її посаду, а від ваших гравців скарги тільки на мій клан?
Якось забагато збігів зважаючи на те, що раніше старший склад вашого клану займався переслідуванням мого, до речі, ви за це догану отримали.

Діана Келлер

Неоф 01💔
Активний гравець
Реєстрування
26 Бер 2023
Дописи
2,413
Реакції
1,196
Бали
213
Вітаю, передаю на розгляд ГА/ЗГА.

Олександр Делакурро

Старожила UKRAINE GTA
Старший тестер
Реєстрування
12 Сер 2022
Дописи
1,770
Реакції
630
Бали
198
Вітаю,
1. З ваших слів "гравець Снєжа Тороній залила скаргу на Ірінку Кошеня, вказавши посаду в клані, метою цього було отримання для мого клану догани", перед видачею догани/попередження клану ГС/ЗГС Неоф. Орг. перевіряє посаду гравця в клані.
2. З приводу зливу клану, не бачу зливу так як більшість скарг були за нещодавні ситуації, в яких був срок не більше 48 годин, подання скарг на гравців котрі порушили не є зливом.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі