Розглянуто Спроба злиття для ГА ЗГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Бейлі Овнмазік

добро или зло?
Активний гравець
Реєстрування
27 Лип 2022
Дописи
566
Реакції
314
Бали
68
  1. Нікнейм гравця:Артемка Віталійович
  2. Особистий нікнейм:Бейлі Овнмазік
  3. Суть скарги:Спроба злиття клану та гравців,сьогодні гравець Артемка Віталійович подав скаргу у якій вказав що я зловживаю правилами серверу,скаргі які він прикрапив тільки 2 з них відносятся до мене та 1 я оскаржила,то була випадковість,2 на якій я навіть не стріляла,та не повнесла ніякого покарання,за одну дійсно понесла але це було випадково,і я це писала.Що до самої ситуації яка склалась сьогодні,не здається дивним те що з початку не чути мікрофона гравця?Гравець провокував та доставав мене, 7.30 Заборонено провокацію гравця на порушення внутрішніх правил сервера для подальшого подання скарги на нього в репорт або на форум.говорив ООС інфомацію яка не стосується самої гри, Посилання тайм код 00:04-01:48 та 02:25-02:43 MG" Metagaming - Надсилання повідомлень, що містять інформацію з реального світу, в ігровий світ (змішування чатів)Після чого я дійсно порушила правила проєкту,а саме NonRP - дії, які неможливі в реальному житті, що порушують канони RP, псують ігрову атмосферу, невиправдані, нелогічні дії.Тому логічного пояснення для чого всталяти скарги та писати що я масово порушую правила серверу та приписує мені речі або які мене не стосуюся,або говоряться та використовуються зовсім не проти нього,не зрозуміло,єдине пояснення злиття для того що я отримала покарання у вигляді бану, Моя історія покарань.Також хочу звернути увагу на порушення від гравця якого викрали 5.2 Заборонено виходити з гри, а також іти в АФК під час викрадення (можна йти з дозволу викрадачів в ООС чаті). тут тайм код:10:40.Не придали уваги що до гравця #882 тут тайм код 31:14 7.29 Заборонено втручатися в RolePlay ситуації, до яких Ваш ігровий персонаж не належить.
  4. Докази (скріншот/відео):-
  5. Дата порушення:31.01

Назар Герас

Шановний гравець
Активний гравець
Реєстрування
7 Кві 2023
Дописи
1,323
Реакції
745
Бали
213
Вітаю.
Передаю на розгляд ГА/ЗГА.

Віктор Миколайович

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
22 Лип 2022
Дописи
10,759
Реакції
6,338
Бали
254
Вітаю

Гравець має право писати скарги на потенційні порушення щодо вас , так само ви можете робити, але навмисно фіксувати порушення задля подачі на форум заборонено правилами, гравця буде попереджено та прослідковано за цим, прошу вас вирішити конфлікт між собою та не продовжувати його.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі