Михасик Краймз
Старожила UKRAINE GTA
- Реєстрування
- 13 Сер 2023
- Дописи
- 297
- Реакції
- 680
- Бали
- 113
- Нікнейм адміністратора: Назар Іценко
- Особистий нікнейм: Михасик Хелл
- Суть скарги: Вітаю, Олег! Хочу зробити додаток до скарги, так як Назар Іценко можливо не повністю видав покарання гравцю, тому-що на 0:48 секунді чутно,як гравець 2469 сказав ** ты че *************************************, це якщо гарно почути та подивитися уважно і це рахується як правило 5.9. "Образа гравців" - Заборонено ображати гравців. | Мут до 140 хвилин / Бан до 10 днів. Підемо далі, 0:53 секунда, чутно як гравець порушує правило, а саме 5.22. "Погрози" - Заборонено погрожувати гравцю баном / деморганом / мутом, якщо він не порушує правила UKRAINE GTA або інші зазначені правила на відповідному сервері. | Мут 30-90 хвилин, тому що він сказав **сье би сь наху* или я тебя щас запизд**, я вважаю, що це є погроза. Підемо далі, 1:02 чутно, як гравець 2469 каже ** я только что твоему разье*** их всех, клану зубы выбил всем, це можна рахувати,як теж 5.10. "Неповажне ставлення до гравців" - Заборонено неповажне ставлення до гравців / принижувати гідність та честь гравця. | Мут до 120 хвилин / Бан 7 - 20 днів, але гарний термін покарання,тому що він неадекватно поставився НЕ ТІЛЬКИ до мене, АЛЕ й до всього клану. Тому дуже вас прошу пане Олег, перерозглядати цю скаргу,тому що Назар Іценко видав дуже малий йому термін, дякую за увагу!
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео): тик
- Дата походження: 15.06.2025