Розглянуто 150509/НПУ Х

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Максим Абсолют

𝕭𝖑𝖔𝖔𝖉 𝕱𝖎𝖊𝖓𝖉
Реєстрування
17 Жов 2024
Дописи
42
Реакції
40
Бали
23
1. 150509
2. Максим Омельчук
3. Перетинали блокпост, розшуку у мене не було, без проблем дав паспорт, він не відкривши базу КПК (хоча сказав що її відкрив) сказав що виявлено розшук, хоча на фрапсі видно що в розшуку я не знаходжусь, після чого затримав мене.
4. тик
5. 28.12

Тонні Дніпровський

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
9 Сер 2023
Дописи
928
Реакції
1,848
Бали
153
1. 150509
2. Максим Омельчук
3. Перетинали блокпост, розшуку у мене не було, без проблем дав паспорт, він не відкривши базу КПК (хоча сказав що її відкрив) сказав що виявлено розшук, хоча на фрапсі видно що в розшуку я не знаходжусь, після чого затримав мене.
4. тик
5. 28.12
Вітаю, на зв'язку Підполковник Поліції по місту Харків, передивившися відео-фіксацію від свого лиця, хочу зауважити, на моїй боді-камері гарно видно, що ви перебуваєте в розшуку, після того коли я вас затримав та проїхав метрів 50, хотів ще раз переконатися, що ви є у розшуку, дістав базу, почав шукати, після чого по мені прилітає пару пуль від вашого "друга". Та я відправляюся до лікарні. В данній ситуації з мого боку порушень не виявлено. Очікуйте відповіді від Адміністрації.

Максим Абсолют

𝕭𝖑𝖔𝖔𝖉 𝕱𝖎𝖊𝖓𝖉
Реєстрування
17 Жов 2024
Дописи
42
Реакції
40
Бали
23
Вітаю, на зв'язку Підполковник Поліції по місту Харків, передивившися відео-фіксацію від свого лиця, хочу зауважити, на моїй боді-камері гарно видно, що ви перебуваєте в розшуку, після того коли я вас затримав та проїхав метрів 50, хотів ще раз переконатися, що ви є у розшуку, дістав базу, почав шукати, після чого по мені прилітає пару пуль від вашого "друга". Та я відправляюся до лікарні. В данній ситуації з мого боку порушень не виявлено. Очікуйте відповіді від Адміністрації.
Мій як ви виразились "друг" також являється моїм соклановцем, ви взяли мене в кайданки. та він мав ІСС причину відкрити по вам вогонь. Це питання перепитував у адміністрації. Та також бачив таку відповідь на інших темах (фото прикріплю нижче)
1735473718845.png
1735473606090.png
Але зараз питання не в цьому, а в тому що у мене на фрапсі видно, що в розшуку я не перебуваю, а по вашій версії, я перебував в розшуку.

Тонні Дніпровський

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
9 Сер 2023
Дописи
928
Реакції
1,848
Бали
153
Мій як ви виразились "друг" також являється моїм соклановцем, ви взяли мене в кайданки. та він мав ІСС причину відкрити по вам вогонь. Це питання перепитував у адміністрації. Та також бачив таку відповідь на інших темах (фото прикріплю нижче)Переглянути вкладення 268537Переглянути вкладення 268536Але зараз питання не в цьому, а в тому що у мене на фрапсі видно, що в розшуку я не перебуваю, а по вашій версії, я перебував в розшуку.
Відкрити вогонь, але не вбивати

Юрій Карпенко

Адміністратор | Центральна Україна 01
Реєстрування
23 Гру 2022
Дописи
392
Реакції
77
Бали
33
Вітаю, провів бесіду з працівником, відігровка з його сторони була, на наступний раз буде фізічно відкритий планшет щоб ви це бачили.

Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі