Максим Абсолют
𝕭𝖑𝖔𝖔𝖉 𝕱𝖎𝖊𝖓𝖉
- Реєстрування
- 17 Жов 2024
- Дописи
- 42
- Реакції
- 40
- Бали
- 23
1. 150509
2. Максим Омельчук
3. Перетинали блокпост, розшуку у мене не було, без проблем дав паспорт, він не відкривши базу КПК (хоча сказав що її відкрив) сказав що виявлено розшук, хоча на фрапсі видно що в розшуку я не знаходжусь, після чого затримав мене.
4. тик
5. 28.12
Мій як ви виразились "друг" також являється моїм соклановцем, ви взяли мене в кайданки. та він мав ІСС причину відкрити по вам вогонь. Це питання перепитував у адміністрації. Та також бачив таку відповідь на інших темах (фото прикріплю нижче)Вітаю, на зв'язку Підполковник Поліції по місту Харків, передивившися відео-фіксацію від свого лиця, хочу зауважити, на моїй боді-камері гарно видно, що ви перебуваєте в розшуку, після того коли я вас затримав та проїхав метрів 50, хотів ще раз переконатися, що ви є у розшуку, дістав базу, почав шукати, після чого по мені прилітає пару пуль від вашого "друга". Та я відправляюся до лікарні. В данній ситуації з мого боку порушень не виявлено. Очікуйте відповіді від Адміністрації.
Мій як ви виразились "друг" також являється моїм соклановцем, ви взяли мене в кайданки. та він мав ІСС причину відкрити по вам вогонь. Це питання перепитував у адміністрації. Та також бачив таку відповідь на інших темах (фото прикріплю нижче)Переглянути вкладення 268537Переглянути вкладення 268536Але зараз питання не в цьому, а в тому що у мене на фрапсі видно, що в розшуку я не перебуваю, а по вашій версії, я перебував в розшуку.