Відмовлено Петиція | Прохання надати фінансову підримку інваліду

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Вузі Блейд

Потужний гравець | 04
Реєстрування
14 Лис 2023
Дописи
74
Реакції
65
Бали
33
Вітаю шановні! Мене звати Вузі Блейд, мені 24 роки і я є громадянином України. Хоч народився я у Китаї, потім переїхав до Америки, в якийсь момент свого життя я вирішив подорожувати, та вітрами мене занесло до величної та гідної України. Тут я залишився жити, знайшов своє кохання, працював та всім сердцем прикипів до цієї свободи та цього народу який є незламним та нездоланним. За своє життя у цій країні я наполегливо віддавав всього себе, пройшов віськову підготовку, чесно платив податки та допомогав потребуючім, проте, нажаль, настав момент коли я сам вимушений благати про допомогу у держави та її народу.
Працюючі на виробництві металу я знав, що є ризики для здоров'я проте завжи думав що це обійде мене стороною. Нажаль, доля вирішила інакше. Одного разу через несправність приладів мене притиснуло бабіною листів металу, дякуючі богу мене змогли дістати з-під неї та я потрабив у лікарню Києва, де лікарі незважаючі на жахливу ситуацію боролися за моє життя протягом місяця. Мене врятували, моєму життю тепер нічого не загрожує, але завжи є але. Ситуація яка сталась нанесла моєму фізичному стану невиправну шкоду, тепер я ні на що не здатний фізично, не можу пряцювати та забезпечити ні себе ні свою кохану.
mta-screen_2024-12-27_14-55-45.png

Це моє фото після реабілітації. Я вимушений використовувати електричне крісло-каталку для пересування. Одягатись та обслуговувати себе мені допомогають мої друзі та моя дівчина. Вони також допомагають фінансово, за що я їм дуже вдячний. Проте, я не можу бути їх вічним тягарем, і поміркував, все ж таки вирішився благати про фінансову допомогу у держави у розмірі 5 мільйонів гривень.
Пане президент, прошу вас, допоможіть мені та моїм близьким. Не покидайте свого громадянина на жалюгідне існування!

Антон Чижик𓆩♡𓆪

Поважний гравець
Реєстрування
7 Тра 2024
Дописи
68
Реакції
121
Бали
88
Зверніться до Пана Чижика. Хай ампутує ! Лікар від Бога, рекомендую !
чекаємо вас на плановий чекап організму аби попередити можливі захворювання, в вашому віці вже потрібно частіше навідуватись до спеціалістів та перевіряти стан свого здоровʼя
не хворійте🙏🏻

Варя Квітка

Поважний гравець
Реєстрування
30 Тра 2023
Дописи
145
Реакції
182
Бали
48
чекаємо вас на плановий чекап організму аби попередити можливі захворювання, в вашому віці вже потрібно частіше навідуватись до спеціалістів та перевіряти стан свого здоровʼя
не хворійте🙏🏻
Шановний. В мене підписана декларація з іншим лікарем це по перше. По друге, в мене є сумніви в ваших здібностях і професіоналізмі, тому що серед ваших родичів і друзів то інваліди то хворі люди. Ви точно лікар???

Антон Чижик𓆩♡𓆪

Поважний гравець
Реєстрування
7 Тра 2024
Дописи
68
Реакції
121
Бали
88
Шановний. В мене підписана декларація з іншим лікарем це по перше. По друге, в мене є сумніви в ваших здібностях і професіоналізмі, тому що серед ваших родичів і друзів то інваліди то хворі люди. Ви точно лікар???
Шановна,якщо мене не підводить мій професіоналізм(а він мене ніколи не підводить) то у вас поганий лікар. Бо як я бачу дуже погано виконуює свою роботу, і не може вилікувати своїх пацієнтів. А на рахунок моїх здібностей можете не сумніватися. Я не вчився не лікаря хірурга, я лікар педіатр. Записуйтесь до мене на прийом, я вам і свічки поставлю и богу помолюсь-все як ви любите.

Реєстрування
21 Кві 2024
Дописи
93
Реакції
228
Бали
38
Шановна,якщо мене не підводить мій професіоналізм(а він мене ніколи не підводить) то у вас поганий лікар. Бо як я бачу дуже погано виконуює свою роботу, і не може вилікувати своїх пацієнтів. А на рахунок моїх здібностей можете не сумніватися. Я не вчився не лікаря хірурга, я лікар педіатр. Записуйтесь до мене на прийом, я вам і свічки поставлю и богу помолюсь-все як ви любите.
Шановний в Варі найкращий лікар по всій Європі, а ось як ви кажете що ваш професіоналізм вас не підводить дивно , бо своїх знайомих ви чомусь не вилікувати одна далі ходить психічно хворою , інший взагалі від віку може бути інсульт , тому слідкуйте краще за ними а не за Варей!

Ольга Княгиня

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
26 Вер 2023
Дописи
996
Реакції
1,166
Бали
253
Шановний в Варі найкращий лікар по всій Європі, а ось як ви кажете що ваш професіоналізм вас не підводить дивно , бо своїх знайомих ви чомусь не вилікувати одна далі ходить психічно хворою , інший взагалі від віку може бути інсульт , тому слідкуйте краще за ними а не за Варей!
Уточніть імена цих людей

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі