Відмовлено Петиція | Прохання надати фінансову підримку інваліду

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Вузі Блейд

Потужний гравець | 04
Реєстрування
14 Лис 2023
Дописи
74
Реакції
65
Бали
67
Вітаю шановні! Мене звати Вузі Блейд, мені 24 роки і я є громадянином України. Хоч народився я у Китаї, потім переїхав до Америки, в якийсь момент свого життя я вирішив подорожувати, та вітрами мене занесло до величної та гідної України. Тут я залишився жити, знайшов своє кохання, працював та всім сердцем прикипів до цієї свободи та цього народу який є незламним та нездоланним. За своє життя у цій країні я наполегливо віддавав всього себе, пройшов віськову підготовку, чесно платив податки та допомогав потребуючім, проте, нажаль, настав момент коли я сам вимушений благати про допомогу у держави та її народу.
Працюючі на виробництві металу я знав, що є ризики для здоров'я проте завжи думав що це обійде мене стороною. Нажаль, доля вирішила інакше. Одного разу через несправність приладів мене притиснуло бабіною листів металу, дякуючі богу мене змогли дістати з-під неї та я потрабив у лікарню Києва, де лікарі незважаючі на жахливу ситуацію боролися за моє життя протягом місяця. Мене врятували, моєму життю тепер нічого не загрожує, але завжи є але. Ситуація яка сталась нанесла моєму фізичному стану невиправну шкоду, тепер я ні на що не здатний фізично, не можу пряцювати та забезпечити ні себе ні свою кохану.
mta-screen_2024-12-27_14-55-45.png

Це моє фото після реабілітації. Я вимушений використовувати електричне крісло-каталку для пересування. Одягатись та обслуговувати себе мені допомогають мої друзі та моя дівчина. Вони також допомагають фінансово, за що я їм дуже вдячний. Проте, я не можу бути їх вічним тягарем, і поміркував, все ж таки вирішився благати про фінансову допомогу у держави у розмірі 5 мільйонів гривень.
Пане президент, прошу вас, допоможіть мені та моїм близьким. Не покидайте свого громадянина на жалюгідне існування!

Варя Квітка

Поважний гравець
Реєстрування
30 Тра 2023
Дописи
119
Реакції
152
Бали
403
Зверніться до Пана Чижика. Хай ампутує ! Лікар від Бога, рекомендую !

Антон Чижик𓆩♡𓆪

Поважний гравець
Реєстрування
7 Тра 2024
Дописи
72
Реакції
125
Бали
431
Зверніться до Пана Чижика. Хай ампутує ! Лікар від Бога, рекомендую !
чекаємо вас на плановий чекап організму аби попередити можливі захворювання, в вашому віці вже потрібно частіше навідуватись до спеціалістів та перевіряти стан свого здоровʼя
не хворійте🙏🏻

Варя Квітка

Поважний гравець
Реєстрування
30 Тра 2023
Дописи
119
Реакції
152
Бали
403
чекаємо вас на плановий чекап організму аби попередити можливі захворювання, в вашому віці вже потрібно частіше навідуватись до спеціалістів та перевіряти стан свого здоровʼя
не хворійте🙏🏻
Шановний. В мене підписана декларація з іншим лікарем це по перше. По друге, в мене є сумніви в ваших здібностях і професіоналізмі, тому що серед ваших родичів і друзів то інваліди то хворі люди. Ви точно лікар???

Антон Чижик𓆩♡𓆪

Поважний гравець
Реєстрування
7 Тра 2024
Дописи
72
Реакції
125
Бали
431
Шановний. В мене підписана декларація з іншим лікарем це по перше. По друге, в мене є сумніви в ваших здібностях і професіоналізмі, тому що серед ваших родичів і друзів то інваліди то хворі люди. Ви точно лікар???
Шановна,якщо мене не підводить мій професіоналізм(а він мене ніколи не підводить) то у вас поганий лікар. Бо як я бачу дуже погано виконуює свою роботу, і не може вилікувати своїх пацієнтів. А на рахунок моїх здібностей можете не сумніватися. Я не вчився не лікаря хірурга, я лікар педіатр. Записуйтесь до мене на прийом, я вам і свічки поставлю и богу помолюсь-все як ви любите.

Ліна Дарвін

𝓚𝓸𝓽𝓲𝓴 ♡
Реєстрування
21 Кві 2024
Дописи
82
Реакції
239
Бали
281
Вік
20
Шановна,якщо мене не підводить мій професіоналізм(а він мене ніколи не підводить) то у вас поганий лікар. Бо як я бачу дуже погано виконуює свою роботу, і не може вилікувати своїх пацієнтів. А на рахунок моїх здібностей можете не сумніватися. Я не вчився не лікаря хірурга, я лікар педіатр. Записуйтесь до мене на прийом, я вам і свічки поставлю и богу помолюсь-все як ви любите.
Шановний в Варі найкращий лікар по всій Європі, а ось як ви кажете що ваш професіоналізм вас не підводить дивно , бо своїх знайомих ви чомусь не вилікувати одна далі ходить психічно хворою , інший взагалі від віку може бути інсульт , тому слідкуйте краще за ними а не за Варей!

Ольга Княгиня

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
26 Вер 2023
Дописи
1,018
Реакції
1,203
Бали
643
Шановний в Варі найкращий лікар по всій Європі, а ось як ви кажете що ваш професіоналізм вас не підводить дивно , бо своїх знайомих ви чомусь не вилікувати одна далі ходить психічно хворою , інший взагалі від віку може бути інсульт , тому слідкуйте краще за ними а не за Варей!
Уточніть імена цих людей

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі