Зачинено DM | Олег Боднар

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

mironenko

деньги мне звонят ?
Реєстрування
14 Лют 2023
Дописи
30
Реакції
27
Бали
18
1. Нікнейм гравця: Олег Боднар [6656].
Особистий нікнейм: Ростислав Мироненко
3. Суть скарги: Їхав , зупинився, відкрив огонь без причини.
4. Особисті докази (скриншот/відео):
5. Дата порушення:06.03.2023

Oleg_Bodn

BANDERA
Реєстрування
7 Сер 2022
Дописи
45
Реакції
5
Бали
11
Я відкрив вогонь,тому що данний гравець перегородив дорогу тим самим заважав працювати на угоні)І треба було не обрізати відео :)

mironenko

деньги мне звонят ?
Реєстрування
14 Лют 2023
Дописи
30
Реакції
27
Бали
18
Я відкрив вогонь,тому що данний гравець перегородив дорогу тис самим заважав працювати на угоні)І треба було не обрізати відео :)
По перше , відео не обрізане , по друге , ми їхали і мене врізавсь інший гравець , ви не розібравшись відкрили вогонь, це РП ситуація , а ви шановний , перед тим як в тупу починати ДМить , спочатку б розібрались в ситуації , ви коли їдете на угоні це зустрічна смуга, ви в кожного тараните , ви їх тоже вбиваєте?

Oleg_Bodn

BANDERA
Реєстрування
7 Сер 2022
Дописи
45
Реакції
5
Бали
11
По перше , відео не обрізане , по друге , ми їхали і мене врізавсь інший гравець , ви не розібравшись відкрили вогонь, це РП ситуація , а ви шановний , перед тим як в тупу починати ДМить , спочатку б розібрались в ситуації , ви коли їдете на угоні це зустрічна смуга, ви в кожного тараните , ви їх тоже вбиваєте?
Я вас об'їжав,але ви стрибали під колеса

mironenko

деньги мне звонят ?
Реєстрування
14 Лют 2023
Дописи
30
Реакції
27
Бали
18
Я вас об'їжав,але ви стрибали під колеса
І причому тут що ви мене об’їжали чи ні , не знання правил серверу - не звільняє від відповідальності, ви порушили правила , тим самим вбили мене і ще одного чи двох гравців , які хочуть собі нормально пограти , а такі як ви їздять з нонРП їздою на угоні , та після чого починають відкривати вогонь. Це вже просто надоїло.

mironenko

деньги мне звонят ?
Реєстрування
14 Лют 2023
Дописи
30
Реакції
27
Бали
18
І відео я почав знімати коли побачив що ви почали стріляти , це можна було побачити , коли при вкл відеозапису , спочатку я пролагав , і підбіг до вас і сказав : «Давай стріляй , тільки яка причина? Я знімаю відео»

mironenko

деньги мне звонят ?
Реєстрування
14 Лют 2023
Дописи
30
Реакції
27
Бали
18
Будь ласка , як що ви порядочна людина , чому ви знаходите якісь «відмазки» щоб уникнути покарання ? Відповідайте за свій вчинок , можливо це буде для вас уроком, але я не впевнений.

Oleg_Bodn

BANDERA
Реєстрування
7 Сер 2022
Дописи
45
Реакції
5
Бали
11
І відео я почав знімати коли побачив що ви почали стріляти , це можна було побачити , коли при вкл відеозапису , спочатку я пролагав , і підбіг до вас і сказав : «Давай стріляй , тільки яка причина? Я знімаю відео»
Ви не казали я знімаю.А стріляв ще,тому що я з'їздив вже 3 катки і ви там досі стояли і заважали

Oleg_Bodn

BANDERA
Реєстрування
7 Сер 2022
Дописи
45
Реакції
5
Бали
11
Будь ласка , як що ви порядочна людина , чому ви знаходите якісь «відмазки» щоб уникнути покарання ? Відповідайте за свій вчинок , можливо це буде для вас уроком, але я не впевнений.
Мені після цього багато людей подякували

Oleg_Bodn

BANDERA
Реєстрування
7 Сер 2022
Дописи
45
Реакції
5
Бали
11
Якщо я отримаю покарання то отримаю і я не відмазуюсь,просто хотів з вами поспілкуватися)

mironenko

деньги мне звонят ?
Реєстрування
14 Лют 2023
Дописи
30
Реакції
27
Бали
18
Ви не казали я знімаю.А стріляв ще,тому що я з'їздив вже 3 катки і ви там досі стояли і заважали
Тобто на цьому проекті не можна стояти на дорозі і грати РП ДТП ? Чому вам можна їхати і таранати авто , а потім просто дістати автомат та стріляти , краще б ви займались не «фармом» грошей , а пограли трішки РП , ви ж тільки вмієте летіти на авто та трощити других.. дуже шкода що таких вас багато , надобраніч шановний гравець, думаю ми вже все вияснили.

Oleg_Bodn

BANDERA
Реєстрування
7 Сер 2022
Дописи
45
Реакції
5
Бали
11
Тобто на цьому проекті не можна стояти на дорозі і грати РП ДТП ? Чому вам можна їхати і таранати авто , а потім просто дістати автомат та стріляти , краще б ви займались не «фармом» грошей , а пограли трішки РП , ви ж тільки вмієте летіти на авто та трощити других.. дуже шкода що таких вас багато , надобраніч шановний гравець, думаю ми вже все вияснили.
Стали б ви хочаб на обочені,а не по центру дороги.Добраніч

Джуніор Хансен

UKRAINE GTA TEAM ??
Активний гравець
Реєстрування
19 Лип 2022
Дописи
771
Реакції
839
Бали
113
Вітаю, беру вашу скаргу на розгляд!

Джуніор Хансен

UKRAINE GTA TEAM ??
Активний гравець
Реєстрування
19 Лип 2022
Дописи
771
Реакції
839
Бали
113
Киньте будь-ласка повне відео.
Даю 12 годин.

mironenko

деньги мне звонят ?
Реєстрування
14 Лют 2023
Дописи
30
Реакції
27
Бали
18
Киньте будь-ласка повне відео.
Даю 12 годин.
Відео я почав знімати коли побачив , що гравець відкрив вогонь , мені потрібно заходити в гру і грати постійно із записом ? Абсурд. Повторюю, що коли зйомка починалась я пролагав на 1,5 сек. Потім я підбіг до гравця , почав говорити в войс , хотів розібратись, він все одно заДМив, будь ласка, перегляньте відео ще раз.

Джуніор Хансен

UKRAINE GTA TEAM ??
Активний гравець
Реєстрування
19 Лип 2022
Дописи
771
Реакції
839
Бали
113
Відео я почав знімати коли побачив , що гравець відкрив вогонь , мені потрібно заходити в гру і грати постійно із записом ? Абсурд. Повторюю, що коли зйомка починалась я пролагав на 1,5 сек. Потім я підбіг до гравця , почав говорити в войс , хотів розібратись, він все одно заДМив, будь ласка, перегляньте відео ще раз.
Скаргу зачинено.
Недостатньо доказів.
Можливо в гравців була РП причина, у наступний раз робіть повне відео ситуації.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі