По перше , відео не обрізане , по друге , ми їхали і мене врізавсь інший гравець , ви не розібравшись відкрили вогонь, це РП ситуація , а ви шановний , перед тим як в тупу починати ДМить , спочатку б розібрались в ситуації , ви коли їдете на угоні це зустрічна смуга, ви в кожного тараните , ви їх тоже вбиваєте?Я відкрив вогонь,тому що данний гравець перегородив дорогу тис самим заважав працювати на угоні)І треба було не обрізати відео![]()
Я вас об'їжав,але ви стрибали під колесаПо перше , відео не обрізане , по друге , ми їхали і мене врізавсь інший гравець , ви не розібравшись відкрили вогонь, це РП ситуація , а ви шановний , перед тим як в тупу починати ДМить , спочатку б розібрались в ситуації , ви коли їдете на угоні це зустрічна смуга, ви в кожного тараните , ви їх тоже вбиваєте?
І причому тут що ви мене об’їжали чи ні , не знання правил серверу - не звільняє від відповідальності, ви порушили правила , тим самим вбили мене і ще одного чи двох гравців , які хочуть собі нормально пограти , а такі як ви їздять з нонРП їздою на угоні , та після чого починають відкривати вогонь. Це вже просто надоїло.Я вас об'їжав,але ви стрибали під колеса
Ви не казали я знімаю.А стріляв ще,тому що я з'їздив вже 3 катки і ви там досі стояли і заважалиІ відео я почав знімати коли побачив що ви почали стріляти , це можна було побачити , коли при вкл відеозапису , спочатку я пролагав , і підбіг до вас і сказав : «Давай стріляй , тільки яка причина? Я знімаю відео»
Мені після цього багато людей подякувалиБудь ласка , як що ви порядочна людина , чому ви знаходите якісь «відмазки» щоб уникнути покарання ? Відповідайте за свій вчинок , можливо це буде для вас уроком, але я не впевнений.
Якщо я отримаю покарання то отримаю і я не відмазуюсь,просто хотів з вами поспілкуватися)Будь ласка , як що ви порядочна людина , чому ви знаходите якісь «відмазки» щоб уникнути покарання ? Відповідайте за свій вчинок , можливо це буде для вас уроком, але я не впевнений.
Тобто на цьому проекті не можна стояти на дорозі і грати РП ДТП ? Чому вам можна їхати і таранати авто , а потім просто дістати автомат та стріляти , краще б ви займались не «фармом» грошей , а пограли трішки РП , ви ж тільки вмієте летіти на авто та трощити других.. дуже шкода що таких вас багато , надобраніч шановний гравець, думаю ми вже все вияснили.Ви не казали я знімаю.А стріляв ще,тому що я з'їздив вже 3 катки і ви там досі стояли і заважали
Стали б ви хочаб на обочені,а не по центру дороги.ДобранічТобто на цьому проекті не можна стояти на дорозі і грати РП ДТП ? Чому вам можна їхати і таранати авто , а потім просто дістати автомат та стріляти , краще б ви займались не «фармом» грошей , а пограли трішки РП , ви ж тільки вмієте летіти на авто та трощити других.. дуже шкода що таких вас багато , надобраніч шановний гравець, думаю ми вже все вияснили.
1. Нікнейм гравця: Олег Боднар [6656].
Особистий нікнейм: Ростислав Мироненко
3. Суть скарги: Їхав , зупинився, відкрив огонь без причини.
4. Особисті докази (скриншот/відео):5. Дата порушення:06.03.2023
1. Нікнейм гравця: Олег Боднар [6656].
Особистий нікнейм: Ростислав Мироненко
3. Суть скарги: Їхав , зупинився, відкрив огонь без причини.
4. Особисті докази (скриншот/відео):5. Дата порушення:06.03.2023
Відео я почав знімати коли побачив , що гравець відкрив вогонь , мені потрібно заходити в гру і грати постійно із записом ? Абсурд. Повторюю, що коли зйомка починалась я пролагав на 1,5 сек. Потім я підбіг до гравця , почав говорити в войс , хотів розібратись, він все одно заДМив, будь ласка, перегляньте відео ще раз.Киньте будь-ласка повне відео.
Даю 12 годин.
Відео я почав знімати коли побачив , що гравець відкрив вогонь , мені потрібно заходити в гру і грати постійно із записом ? Абсурд. Повторюю, що коли зйомка починалась я пролагав на 1,5 сек. Потім я підбіг до гравця , почав говорити в войс , хотів розібратись, він все одно заДМив, будь ласка, перегляньте відео ще раз.