ВІтаю вас шановний гравець! Для того щоб робити СС не обов'язково потрібен чорний фон для чату. Так як зараз окрім чата є ще й торговий чат то на відігруваннях для СС це буде виглядати не дуже гарно. СС можна зробити скрінами з гри але поверху накладенний текст як у даннії ситуації:
https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/01-Корупційне-бюро-Знахідок.7419/
Поверху накладений текст, це що ви маєте на увазі? Скрін з гри, а текст робити у фотошопі, накладаючи його на фото? Як я це і зробив, моєму
топіку. Підводячи цю тему, потрібно не забути про ще дещо:
1.12. Забороняється створення СС із використанням «штучного» тексту. Під це правило попадає LSRP+, Training сервер, створення тексту в Photoshop.
Забороняється брати текст не з гри, в своєму топіку, що згадував вище я використав штучний текст, як він названий у правилах. Сам текст я зробив у фотошопі, підлаштував під ігровий, щоб виглядало гарно + самі відігровки переписав із необроблених скріншотів, котрі зробив коли відвгравали ситуацію. Тобто, ситуація була, та сама, але текст переписав із необроблених. Зробив це для того, щоб показати, як виглядає така СС та неможливість створення з чорним фоном та задля перевірки, що скажуть адміністратори. Правила котрі написані для рп розділу, в багатьох місцях створюють неророзуміння та складається відчуття, що вони повністю не про цей сервер.