Зачинено Чорний фон чату для скріншот-ситуацій.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Олег Альварез

05 | Південна Україна
Реєстрування
26 Лют 2023
Дописи
68
Реакції
54
Бали
21
Привіт, як зробити чорний фон чату для СС? Підскажіть, будь ласка.

Знаходив гайд по своїй темі, але ж там нема тих файлів, про які йдеться.

Останнє редагування:

Олег Альварез

05 | Південна Україна
Реєстрування
26 Лют 2023
Дописи
68
Реакції
54
Бали
21
Звісно, всі приколи, рофли - дуже смішні, але я хотів би бачити адекватну реакцію від адміністрації та допомогу у вирішенні питання.
Проблематика цієї теми не вирішена та лишається відкрита і потребує уваги компетентного користувача.
Та накрутка повідомлень на форумі, через курилку, щоб відповідь "аби була" - дуже гарно та професійно з боку відношення до гравців.

Останнє редагування:

ʍᴀᴋᴄиʍ ɸᴩᴀнᴋо

Поважний гравець
Реєстрування
31 Лип 2022
Дописи
1,068
Реакції
137
Бали
143
Адреса
Тернопіль
Звісно, всі приколи, рофли - дуже смішні, але я хотів би бачити адекватну реакцію від адміністрації та допомогу у вирішенні питання.
Проблематика цієї теми не вирішена та лишається відкрита і потребує уваги компетентного користувача.
Та накрутка повідомлень на форумі, через курилку, щоб відповідь "аби була" - дуже гарно та професійно з боку відношення до гравців.
Є куратори роздіку Курилка, вони вам повинні надати адекватну відповідь. Тому чекайте на їхню відповідь.

Максим Петрушка

Тех.Адміністратор
Тех. Адміністратор
Реєстрування
10 Лип 2022
Дописи
13,530
Реакції
3,101
Бали
253
Привіт, як зробити чорний фон чату для СС? Підскажіть, будь ласка.

Знаходив гайд по своїй темі, але ж там нема тих файлів, про які йдеться.
Вітаю, мається на увазі скріншот оброблений вами в фотошопі як якийсь малюнок
Тут немає абсолютно ніяких модів, лише ваше вміння
Можете ознайомитись з прикладом за посиланням:
https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/01-Корупційне-бюро-Знахідок.7419/

Олег Альварез

05 | Південна Україна
Реєстрування
26 Лют 2023
Дописи
68
Реакції
54
Бали
21
Вітаю, мається на увазі скріншот оброблений вами в фотошопі як якийсь малюнок
Тут немає абсолютно ніяких модів, лише ваше вміння
Можете ознайомитись з прикладом за посиланням:
https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/01-Корупційне-бюро-Знахідок.7419/
Ви мабуть, не до кінця розумієте як робиться сама скріншот ситуація.
Щоб працювати з текстом, котрий буде взятий безпосередньо з гри та подальша його обробка, потрібний певний критерій, а саме, щоб чат був на чорному тлі.
Ось так, наприклад:

crhby.jpg

Сервер хоче підіймати рівень РП, але на даний момент, недостатньо певних можливостей, щоб робити матеріал.
Але існує зате правило, на заборону "штучного тексту" на СС. Коли задається питання ЗГА, вже неоднократно з приводу того, як же робити СС? Складається відчуття, що взагалі ніхто не розуміє поняття скріншот-ситуацій.

Останнє редагування:

Олег Альварез

05 | Південна Україна
Реєстрування
26 Лют 2023
Дописи
68
Реакції
54
Бали
21
Скріншоти в темі, на яку ви скидали посилання, більш за все, були виконані за допомогою blackscreen. Враховуючи те, що дата їх викладання застаріла, коли ще можна було замінювати файли гри. Та брати їх як за приклад для тих, хто хотів би навчатись робити СС, грати рп я вкрай не рекомендував би. Жахлива обробка тексту та неякісні скріншоти, про інше буду взагалі мовчати, мій досвід про виконання скріншот-ситуацій дає про себе знати.
І ось вам приклад однієї із багатьох, моїх СС та адекватний їх вид:
51.jpg

Останнє редагування:

Давід Морріс

Promoted by BJJ Slonyara Dnepr
Активний гравець
Реєстрування
16 Лип 2022
Дописи
2,021
Реакції
511
Бали
198
ВІтаю вас шановний гравець! Для того щоб робити СС не обов'язково потрібен чорний фон для чату. Так як зараз окрім чата є ще й торговий чат то на відігруваннях для СС це буде виглядати не дуже гарно. СС можна зробити скрінами з гри але поверху накладенний текст як у даннії ситуації: https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/01-Корупційне-бюро-Знахідок.7419/

Олег Альварез

05 | Південна Україна
Реєстрування
26 Лют 2023
Дописи
68
Реакції
54
Бали
21
ВІтаю вас шановний гравець! Для того щоб робити СС не обов'язково потрібен чорний фон для чату. Так як зараз окрім чата є ще й торговий чат то на відігруваннях для СС це буде виглядати не дуже гарно. СС можна зробити скрінами з гри але поверху накладенний текст як у даннії ситуації: https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/01-Корупційне-бюро-Знахідок.7419/
Поверху накладений текст, це що ви маєте на увазі? Скрін з гри, а текст робити у фотошопі, накладаючи його на фото? Як я це і зробив, моєму топіку. Підводячи цю тему, потрібно не забути про ще дещо:
1.12. Забороняється створення СС із використанням «штучного» тексту. Під це правило попадає LSRP+, Training сервер, створення тексту в Photoshop.

Забороняється брати текст не з гри, в своєму топіку, що згадував вище я використав штучний текст, як він названий у правилах. Сам текст я зробив у фотошопі, підлаштував під ігровий, щоб виглядало гарно + самі відігровки переписав із необроблених скріншотів, котрі зробив коли відвгравали ситуацію. Тобто, ситуація була, та сама, але текст переписав із необроблених. Зробив це для того, щоб показати, як виглядає така СС та неможливість створення з чорним фоном та задля перевірки, що скажуть адміністратори. Правила котрі написані для рп розділу, в багатьох місцях створюють неророзуміння та складається відчуття, що вони повністю не про цей сервер.

Останнє редагування:

Олег Альварез

05 | Південна Україна
Реєстрування
26 Лют 2023
Дописи
68
Реакції
54
Бали
21
поверху накладенний текст як у даннії ситуації
той поверху накладенний текст, як я розумію, був взятий з гри. Без чорного фону, я думаю зробити це важко, не знаю які потрібні навички фотошопу в цьому випадку, але настільки професійних я не маю. Не потрібно придумувати велосипед, коли все було придумано давним давно: чорний фон, з якого легко вирізається текст самої СС.

Так як зараз окрім чата є ще й торговий чат то на відігруваннях для СС це буде виглядати не дуже гарно.
Це все прибирається в фотошопі та не надає проблем.

Олег Альварез

05 | Південна Україна
Реєстрування
26 Лют 2023
Дописи
68
Реакції
54
Бали
21
https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/when-we-do-right-nobody-remembers.26098/#post-103291 - такі СС як у мене, будуть нормальними, щоб показати гру, чи як ви їх оцінете?

Павло Дурнєв

Вільна людина
Активний гравець
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
4,353
Реакції
1,820
Бали
213
Вік
23
https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/when-we-do-right-nobody-remembers.26098/#post-103291 - такі СС як у мене, будуть нормальними, щоб показати гру, чи як ви їх оцінете?
Вітаю, досить гарно зроблено
Але замінити файли гри неможливо, за це навіть може заблокувати античіт

Олег Альварез

05 | Південна Україна
Реєстрування
26 Лют 2023
Дописи
68
Реакції
54
Бали
21
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі