Розглянуто Джордж Богданов для КТП

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Максим Герас ♡

.
Активний гравець
Реєстрування
15 Чер 2023
Дописи
1,357
Реакції
1,644
Бали
213
1. Сервер у діскорді: Всі
2. Нікнейм теха: Джордж Богданов
3. Особистий нікнейм (Discord): @maximgeras
4. Суть скарги: Я зайшов до войсу, спілкувався, після я почав співати та не замітив що нечайно зайшов на діскорд другого проекта але це було не навмисно, на фрапсі у модератора зможете побачити як я дивився фотки, заходив в додаток хайперХ та тільки після того як мене попередив мій друг я сразу прибрав, також бан назавжди за не навмисну рекламу забагато, також не було видано попередження, але там написано що дається попередження.
5. Доказ: (скриншот/відео): 6. Дата походження: 22.01

Джордж Богданов

Поважний гравець
Реєстрування
16 Жов 2023
Дописи
178
Реакції
155
Бали
88
Вітаю, шановний гравець!

Стосовно вашого порушення моя точка зору залишається незмінною. Ви демонстрували рекламу іншого Discord-сервера, що є порушенням правил. Також хочу нагадати, що це не перший випадок порушення даного правила з вашого боку на 04 сервері Discord Ukraine GTA.

Очікуємо відповіді для розгляду даної скарги.

Максим Герас ♡

.
Активний гравець
Реєстрування
15 Чер 2023
Дописи
1,357
Реакції
1,644
Бали
213
Вітаю, шановний гравець!

Стосовно вашого порушення моя точка зору залишається незмінною. Ви демонстрували рекламу іншого Discord-сервера, що є порушенням правил. Також хочу нагадати, що це не перший випадок порушення даного правила з вашого боку на 04 сервері Discord Ukraine GTA.

Очікуємо відповіді для розгляду даної скарги.
Я розумію, але це було не навмисно, ви могли побачити що як мені сказав Назар я сразу прибрав, тому-что я не замітив що я на другому діскорд проекті, то що це вже не перший випадок, але там в любому випадку написано що усне або письмове попередження

Вася Ткач

Шановний гравець
Реєстрування
7 Лип 2024
Дописи
59
Реакції
40
Бали
23
Вітаю но я бачив Як Ви показували інші discord Server Я думаю що Джордж Богданов видами покарання правильно

Данііл Козаченко

Заступник керівника тех.підтримки
Активний гравець
Реєстрування
6 Лип 2022
Дописи
779
Реакції
217
Бали
48
Вітаю

Цей випадок - вже друге порушення P3.3, абсолютно ідентичний випадок вже був до цього

У минулому вашому оскарженні блокування за Р4 (за старими правилами) було вказано, що у випадку повторення випадків порушення правил серверу ви отримаєте таке покарання, яке передбачено встановленими правилами серверу
Таке покарання ви і отримали

В оскарженні відмовлено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі