Розглянуто Джордж Богданов для КТП

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Максим Герас ♡

Найтемніша ніч закінчується світанком.
Активний гравець
Реєстрування
15 Чер 2023
Дописи
1,246
Реакції
1,486
Бали
247
1. Сервер у діскорді: Всі
2. Нікнейм теха: Джордж Богданов
3. Особистий нікнейм (Discord): @maximgeras
4. Суть скарги: Я зайшов до войсу, спілкувався, після я почав співати та не замітив що нечайно зайшов на діскорд другого проекта але це було не навмисно, на фрапсі у модератора зможете побачити як я дивився фотки, заходив в додаток хайперХ та тільки після того як мене попередив мій друг я сразу прибрав, також бан назавжди за не навмисну рекламу забагато, також не було видано попередження, але там написано що дається попередження.
5. Доказ: (скриншот/відео): 6. Дата походження: 22.01

Джордж Богданов

Поважний гравець
Реєстрування
16 Жов 2023
Дописи
171
Реакції
154
Бали
443
Вітаю, шановний гравець!

Стосовно вашого порушення моя точка зору залишається незмінною. Ви демонстрували рекламу іншого Discord-сервера, що є порушенням правил. Також хочу нагадати, що це не перший випадок порушення даного правила з вашого боку на 04 сервері Discord Ukraine GTA.

Очікуємо відповіді для розгляду даної скарги.

Максим Герас ♡

Найтемніша ніч закінчується світанком.
Активний гравець
Реєстрування
15 Чер 2023
Дописи
1,246
Реакції
1,486
Бали
247
Вітаю, шановний гравець!

Стосовно вашого порушення моя точка зору залишається незмінною. Ви демонстрували рекламу іншого Discord-сервера, що є порушенням правил. Також хочу нагадати, що це не перший випадок порушення даного правила з вашого боку на 04 сервері Discord Ukraine GTA.

Очікуємо відповіді для розгляду даної скарги.
Я розумію, але це було не навмисно, ви могли побачити що як мені сказав Назар я сразу прибрав, тому-что я не замітив що я на другому діскорд проекті, то що це вже не перший випадок, але там в любому випадку написано що усне або письмове попередження

Вася Ткач

Шановний гравець
Реєстрування
7 Лип 2024
Дописи
58
Реакції
40
Бали
366
Вітаю но я бачив Як Ви показували інші discord Server Я думаю що Джордж Богданов видами покарання правильно

Данііл Козаченко

Заступник керівника тех.підтримки
Активний гравець
Реєстрування
6 Лип 2022
Дописи
611
Реакції
192
Бали
42
Вітаю

Цей випадок - вже друге порушення P3.3, абсолютно ідентичний випадок вже був до цього

У минулому вашому оскарженні блокування за Р4 (за старими правилами) було вказано, що у випадку повторення випадків порушення правил серверу ви отримаєте таке покарання, яке передбачено встановленими правилами серверу
Таке покарання ви і отримали

В оскарженні відмовлено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі