В очікуванні Бізнес

Микола Олександрович

| Південна Україна
Реєстрування
19 Кві 2024
Дописи
113
Реакції
78
Бали
73
Прохання додати ще по одному бізнесу які користуються попитом серед гравців
-Мисливський магазин
-Магазин Сад і Город
-Риболовний Магазин

Микола Олександрович

| Південна Україна
Реєстрування
19 Кві 2024
Дописи
113
Реакції
78
Бали
73
Проти!
Не бачу смислу додавати ще таких бізнесів, так як ці бізнеси одні на сервері. Добавлення в гру більше таких бізнесів зламає економіка
Обгрунтуй, чию економіку? Економіка серверу навпаки збільшиться від прибутку. Якщо не розумієш деталей, краще просто пройди повз!!!

Микола Олександрович

| Південна Україна
Реєстрування
19 Кві 2024
Дописи
113
Реакції
78
Бали
73
Повністю проти бо тоді фарм буде дуже легким для гравців тоді ліпше просто фіксанути саму роботу , отже проти бо зламається економіка💕
Особисто тобі подобається писати постійно про наявність товарів в бізнесі, це для тебе являється складністю фарму? Про, що ти взагалі говориш дружок? З приводу економіки, краще промовчи!

Матян Лютейший

Поважний гравець
Реєстрування
8 Лют 2023
Дописи
225
Реакції
121
Бали
48
Особисто тобі подобається писати постійно про наявність товарів в бізнесі, це для тебе являється складністю фарму? Про, що ти взагалі говориш дружок? З приводу економіки, краще промовчи!
хахаахахввхв фармила выскозался

kaise4r

Куніметник | Південа Україна
Реєстрування
27 Січ 2025
Дописи
103
Реакції
76
Бали
31

Ambasadorik

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
3 Кві 2024
Дописи
409
Реакції
785
Бали
111
За, якщо буде хоча б 2 одинакових бізнеса то буде конкуренція та власники ексклюзивних бізнесів не зможуть тримати кінські ціни, що не дає новачкам розвиватись

Єгоріо Хелл

Кошовий отаман
Реєстрування
13 Бер 2023
Дописи
47
Реакції
90
Бали
38
За склад? Вони повинні самі хвилюватися за це. У мене конкретна пропозиція, плюс буде конкуренція та можливість задуматися, бо деякі підзажралися!
Я є власником бізнесу на 02 сервері та вважаю що потрібно збільшити склад бо я зараз за день поповнюю близько 12разів та велику роль ще гра це фури котрі не возять товари та мені зробили дуже погану річ це збільшили за одну купівлю їсть 7 товарів а в мене їх закупають зразу по 400 червяків ато і більше

Єгоріо Хелл

Кошовий отаман
Реєстрування
13 Бер 2023
Дописи
47
Реакції
90
Бали
38
я купу разів писав за покращення ніхто нічого навіть зараз коли обновили риболовлю

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі