Відмовлено Консервативна партія "Відродження України" | Кандидат: Ілля Зубов

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ілля Зубов

Кошовий отаман
Реєстрування
1 Чер 2025
Дописи
288
Реакції
68
Бали
73
1. Ім’я та прізвище (Нікнейм): Робін Редінг

2. Вік (ІС): 29

3. Стаж проживання в місті (рівень): 11

4. Чому хочете вступити до партії "Відродження України"?
Я прагну не просто спостерігати за змінами — я прагну бути їх рушієм. Мені важливо, щоб майбутнє України будувалося на основі національних цінностей, самоповаги, культурної глибини та відповідальності кожного громадянина. Партія "Відродження України" втілює ідеї, з якими я повністю погоджуюсь: це шлях до сильної, згуртованої, демократичної держави, де кожен голос має значення. Вірю, що саме тут мої зусилля матимуть реальний сенс і вплив.

5. Яку користь ви можете принести партії?
Я маю сильну практичну базу, поєднану з творчим мисленням. Зокрема:
Створюю інтерактивні платформи, Telegram-боти, логічні квести та програми, що можуть слугувати освітніми та агітаційними інструментами.
Розробляю дизайнерські продукти — наліпки, відео, аватари, вітання — які об’єднують людей довкола української ідеї.
Маю досвід у технічному вирішенні проблем, що може бути корисним для розробки партійних сервісів та автоматизації.
Готовий активно брати участь у заходах, ініціативах та проєктах, спрямованих на формування потужної української спільноти.

6. Чи були ви членом інших партій? Ні

7. Discord для зв’язку: hellscream0070

8. Telegram для зв’язку: @monostereodamage

9. Готовність до участі в активностях партії (розіграші, голосування, публікації): Так

10. Супровідні документи (паспорт та докази перерахування коштів):

Вкладення​

СХВАЛЕНО! БАЖАЮ УСПІХІВ У НАШІЙ ПАРТІЇ ТА НАСОЛОДЖЕННЯ!

Голова ВРУ с [05.07.2025] до [хх.хх.хххх]
Радник Президента України с [21.06.2025] до [05.07.2025]
Консервативна партія "Відродження України" с [01.07.2025] до [хх.хх.хххх]

Ілля Зубов

Кошовий отаман
Реєстрування
1 Чер 2025
Дописи
288
Реакції
68
Бали
73
Добрий день шановні громадяни!

Сьогодні разом із моїм заступником Владом Лайтом та куратором Діма Колос ми надавали гум.допомогу та премії для ДСНС!

Ось докази!:
ТИЦЬ

Данієль Дефо

Поважний гравець
Реєстрування
1 Лип 2024
Дописи
109
Реакції
115
Бали
48
1. Ім’я та прізвище (Нікнейм): Вадим Познанський
2. Вік (ІС - ігровий вік): 27
3. Стаж проживання в місті (рівень): 30
4. Чому хочете вступити до партії "Відродження України"?:
Я хочу вступити в партії "Відродження України", щоб активно сприяти розвитку нашої країни та вирішенню важливих соціальних проблем. Я вірю, що моя енергія та рішучість допоможуть втілити в життя прогресивні ініціативи, які покращать життя громадян і сприятимуть стабільності в державі.
5. Яку користь ви можете принести партії? Я можу принести партії "Відродження" свою енергію, ініціативність і готовність активно працювати над реформаціями, що сприятимуть розвитку економіки, поліпшенню соціальної політики та зміцненню державності. Моя рішучість і прагнення до справедливості допоможуть реалізувати цілі партії на практиці.
6. Чи були ви членом інших партій? ні
7. Discord для зв’язку:hell_yoop
8. Telegram для зв’язку:MiJw
9. Готовність до участі в активностях партії (розіграші, голосування, публікації):Так
11. Доказ статистики (де знайти написано у правилах зверху):

Вкладення

• mta-screen_2025-07-11_09-35-45.png
    mta-screen_2025-07-11_09-35-45.png
    1.5 Mб · Перегляди: 42
  • mta-screen_2025-07-11_09-35-56.png
    mta-screen_2025-07-11_09-35-56.png
    786.3 Кб · Перегляди: 43
  • mta-screen_2025-07-11_09-36-21.png
    mta-screen_2025-07-11_09-36-21.png
    1.5 Mб · Перегляди: 39

Ілля Зубов

Кошовий отаман
Реєстрування
1 Чер 2025
Дописи
288
Реакції
68
Бали
73
1. Ім’я та прізвище (Нікнейм): Вадим Познанський
2. Вік (ІС - ігровий вік): 27
3. Стаж проживання в місті (рівень): 30
Я хочу вступити в партії "Відродження України", щоб активно сприяти розвитку нашої країни та вирішенню важливих соціальних проблем. Я вірю, що моя енергія та рішучість допоможуть втілити в життя прогресивні ініціативи, які покращать життя громадян і сприятимуть стабільності в державі.
5. Яку користь ви можете принести партії? Я можу принести партії "Відродження" свою енергію, ініціативність і готовність активно працювати над реформаціями, що сприятимуть розвитку економіки, поліпшенню соціальної політики та зміцненню державності. Моя рішучість і прагнення до справедливості допоможуть реалізувати цілі партії на практиці.
6. Чи були ви членом інших партій? ні
7. Discord для зв’язку:hell_yoop
8. Telegram для зв’язку:MiJw
9. Готовність до участі в активностях партії (розіграші, голосування, публікації):Так

Ілля Зубов

Кошовий отаман
Реєстрування
1 Чер 2025
Дописи
288
Реакції
68
Бали
73

Сьогодні разом із моїм членом партії Вадимом Познанським ми надавали гум.допомогу та премії для ЗСУ!

Ось докази!:
ТИЦЬ

Реєстрування
27 Кві 2025
Дописи
9
Реакції
7
Бали
8
1. Ім’я та прізвище (Нікнейм):Віталій Кузьмиченко

2. Вік (ІС - ігровий вік):19

3. Стаж проживання в місті (рівень):5 років (виключення)

4. Чому хочете вступити до партії "Відродження України"?: бажаю стати частиною команди та вносити свій вклад у життя країни

Я вмію працювати в команді,аналізувати, та бути ініціатором грандіозних ідей на благо держави

7. Discord для зв’язку:mad:kuzya0991

8. Telegram для зв’язку:mad:danila098

9. Готовність до участі в активностях партії (розіграші, голосування, публікації): ТАК

10. Супровідні документи (паспорт та докази перерахування коштів): Передав особисто у руки голові партії

Вкладення

• Снимок экрана (347).png
    Снимок экрана (347).png
    807.8 Кб · Перегляди: 37
  • Снимок экрана (346).png
    Снимок экрана (346).png
    475 Кб · Перегляди: 34

Ілля Зубов

Кошовий отаман
Реєстрування
1 Чер 2025
Дописи
288
Реакції
68
Бали
73
1. Ім’я та прізвище (Нікнейм):Віталій Кузьмиченко

2. Вік (ІС - ігровий вік):19

3. Стаж проживання в місті (рівень):5 років (виключення)

4. Чому хочете вступити до партії "Відродження України"?: бажаю стати частиною команди та вносити свій вклад у життя країни

Я вмію працювати в команді,аналізувати, та бути ініціатором грандіозних ідей на благо держави

7. Discord для зв’язку:mad:kuzya0991

8. Telegram для зв’язку:mad:danila098

9. Готовність до участі в активностях партії (розіграші, голосування, публікації): ТАК

10. Супровідні документи (паспорт та докази перерахування коштів): Передав особисто у руки голові партії

Паша Олійник

Новий гравець
Реєстрування
12 Лип 2025
Дописи
1
Реакції
0
Бали
1
1. Ім’я та прізвище (Нікнейм): Паша Олійник

2. Вік (ІС):21

3. Стаж проживання в місті (рівень):12 років

Я прагну не просто спостерігати за змінами — я прагну бути їх рушієм. Мені важливо, щоб майбутнє України будувалося на основі національних цінностей, самоповаги, культурної глибини та відповідальності кожного громадянина. Партія "Відродження України" втілює ідеї, з якими я повністю погоджуюсь: це шлях до сильної, згуртованої, демократичної держави, де кожен голос має значення. Вірю, що саме тут мої зусилля матимуть реальний сенс і вплив.

Створюю інтерактивні платформи, Telegram-боти, логічні квести та програми, що можуть слугувати освітніми та агітаційними інструментами.

Розробляю дизайнерські продукти — наліпки, відео, аватари, вітання — які об’єднують людей довкола української ідеї.

Маю досвід у технічному вирішенні проблем, що може бути корисним для розробки партійних сервісів та автоматизації.

Готовий активно брати участь у заходах, ініціативах та проєктах, спрямованих на формування потужної української спільноти.

6. Чи були ви членом інших партій?
Ні, я не був і не є членом жодної іншої політичної сили. Моє рішення вступити до "Відродження України" продиктоване прагненням діяти там, де зусилля не губляться в бюрократії, а перетворюються на результати. Я шукав середовище, де цінності й цілі — справжні, а не декларативні. І я вірю, що знайшов його саме тут.

7. Discord для зв’язку: mechanik_51

8. Telegram для зв’язку: @MecHanik_51

9. Готовність до участі в активностях партії (розіграші, голосування, публікації):
Так, я готовий активно брати участь у всіх формах партійної діяльності — від участі в розіграшах і голосуваннях до створення публікацій та інформаційних матеріалів. Вірю, що така залученість сприяє не лише зміцненню партійної спільноти, а й глибшому порозумінню між громадянами. Маю навички у творчих та технічних проєктах, тому із задоволенням долучуся до ініціатив, які підтримують комунікацію, підвищують поінформованість та популяризують ідеї партії.

Доказ статистики (де знайти написано у правилах зверху):

Ілля Зубов

Кошовий отаман
Реєстрування
1 Чер 2025
Дописи
288
Реакції
68
Бали
73
1. Ім’я та прізвище (Нікнейм): Паша Олійник

2. Вік (ІС):21

3. Стаж проживання в місті (рівень):12 років

6. Чи були ви членом інших партій?
Ні, я не був і не є членом жодної іншої політичної сили. Моє рішення вступити до "Відродження України" продиктоване прагненням діяти там, де зусилля не губляться в бюрократії, а перетворюються на результати. Я шукав середовище, де цінності й цілі — справжні, а не декларативні. І я вірю, що знайшов його саме тут.

7. Discord для зв’язку: mechanik_51

8. Telegram для зв’язку: @MecHanik_51

9. Готовність до участі в активностях партії (розіграші, голосування, публікації):
Так, я готовий активно брати участь у всіх формах партійної діяльності — від участі в розіграшах і голосуваннях до створення публікацій та інформаційних матеріалів. Вірю, що така залученість сприяє не лише зміцненню партійної спільноти, а й глибшому порозумінню між громадянами. Маю навички у творчих та технічних проєктах, тому із задоволенням долучуся до ініціатив, які підтримують комунікацію, підвищують поінформованість та популяризують ідеї партії.

Доказ статистики (де знайти написано у правилах зверху):

Реєстрування
4 Лип 2025
Дописи
8
Реакції
9
Бали
6
1. Ім’я та прізвище (Нікнейм): Евгеній Босов
2. Вік (ІС - ігровий вік): 21
3. Стаж проживання в місті (рівень): 21

Хочу стати частиною команди, яка прагне реальних змін в Україні. Поділяю цінності партії щодо відновлення країни, зміцнення її незалежності, розвитку економіки та підтримки громадян. Бажаю особисто долучитися до розбудови справедливої та сильної України.

5. Яку користь ви можете принести партії? Маю бажання активно долучатися до ініціатив партії, сприяти поширенню її ідей серед громадян та залучати нових прихильників. Готовий допомагати в організації заходів, інформаційній підтримці, волонтерстві та роботі з людьми. Маю організаційні здібності, відповідальний, відкритий до навчання та командної роботи. Вірю, що мої зусилля зміцнять позиції партії та сприятимуть спільній справі відродження України.

6. Чи були ви членом інших партій? Ні.

7. Discord для зв’язку: sakurasad
8. Telegram для зв’язку: @xxoold
9. Готовність до участі в активностях партії (розіграші, голосування, публікації): Я маю бажання допомогати народу, тому і на всіх мероприятіх я буду, за для виконання цієї цілі.
10. Супровідні документи (паспорт та докази перерахування коштів): https://postimg.cc/8jFch5xB , https://postimg.cc/LJLsbW9J
11. Доказ статистики (де знайти написано у правилах зверху) https://postimg.cc/KRdzQb2X

Останнє редагування:

Ілля Зубов

Кошовий отаман
Реєстрування
1 Чер 2025
Дописи
288
Реакції
68
Бали
73

Сьогодні я їздив до НПУ-К та виступав адвокатом!

Ось докази!:
ТИЦЬ

Ілля Зубов

Кошовий отаман
Реєстрування
1 Чер 2025
Дописи
288
Реакції
68
Бали
73
1. Ім’я та прізвище (Нікнейм): Евгеній Босов
2. Вік (ІС - ігровий вік): 21
3. Стаж проживання в місті (рівень): 21

Хочу стати частиною команди, яка прагне реальних змін в Україні. Поділяю цінності партії щодо відновлення країни, зміцнення її незалежності, розвитку економіки та підтримки громадян. Бажаю особисто долучитися до розбудови справедливої та сильної України.

5. Яку користь ви можете принести партії? Маю бажання активно долучатися до ініціатив партії, сприяти поширенню її ідей серед громадян та залучати нових прихильників. Готовий допомагати в організації заходів, інформаційній підтримці, волонтерстві та роботі з людьми. Маю організаційні здібності, відповідальний, відкритий до навчання та командної роботи. Вірю, що мої зусилля зміцнять позиції партії та сприятимуть спільній справі відродження України.

6. Чи були ви членом інших партій? Ні.

7. Discord для зв’язку: sakurasad
8. Telegram для зв’язку: @xxoold
9. Готовність до участі в активностях партії (розіграші, голосування, публікації): Я маю бажання допомогати народу, тому і на всіх мероприятіх я буду, за для виконання цієї цілі.
10. Супровідні документи (паспорт та докази перерахування коштів): https://postimg.cc/8jFch5xB , https://postimg.cc/LJLsbW9J
11. Доказ статистики (де знайти написано у правилах зверху) https://postimg.cc/KRdzQb2X

Ілля Зубов

Кошовий отаман
Реєстрування
1 Чер 2025
Дописи
288
Реакції
68
Бали
73

Сьогодні я їздив до НПУ-К надавати гум.допомогу та премії разом із моїм колегою Юрою Хомсом!

Ось докази!:
ТИЦЬ

Ілля Зубов

Кошовий отаман
Реєстрування
1 Чер 2025
Дописи
288
Реакції
68
Бали
73

Вчора 15.07.2025 року я пройшов обзвін та став Прем*єр Міністром України тому чекайте від мене максимальний актив!

Дуже велику подяку хочу висловити таки людям як: Владислав Кулініч, Микита Смирнов, Влад Лайт, Віталій Ющик, Владислав Воробей, Данило Грицько, Юра Хомс, Діма Колос, Данііл Зінченко. Усі ці люди допомогали мені завжди і я за це дуже вдячний!

Прем*єр Міністр України с [15.07.2025] до [хх.хх.хххх]
Голова ВРУ с [05.07.2025] до [15.07.2025]

Джоні Пусілиз

Поважний гравець
Реєстрування
25 Чер 2022
Дописи
84
Реакції
113
Бали
48
Форма подачі:
1. Ім’я та прізвище (Нікнейм): Морган Азвоськи
2. Вік (ІС - ігровий вік): 18
3. Стаж проживання в місті (рівень): 17
4. Чому хочете вступити до партії "Відродження України"?: Хочу бути адвокатом та допомагати людям
1 Стратегія та аналітика – аналізую дані опитувань, виборчу поведінку, тенденції в суспільстві, щоб сформувати ефективну виборчу стратегію.
2 Контент та комунікація – допомагаю писати промови, програми, пости в соцмережах, відповіді на критику, меседжі для кампаній.
3 Кризовий менеджмент – оперативно готую реакцію на скандали, фейки, антикризові заяви.
4 Імідж та брендинг – створюю зрозумілу, привабливу ідеологію, що відповідає цінностям партії й очікуванням виборців.
5 Навчання та підготовка – готую кандидатів до дебатів, інтерв’ю, публічних виступів.

7. Discord для зв’язку: duba_234
8. Telegram для зв’язку: napewnopsp
9. Готовність до участі в активностях партії (розіграші, голосування, публікації): Так

10. Супровідні документи (паспорт та докази перерахування коштів): ЖМЯК | ЖМЯК
ЖМЯК

Тайлор Дерден

Новий гравець
Реєстрування
20 Чер 2025
Дописи
16
Реакції
3
Бали
6
Форма подачі:
1. Ім’я та прізвище (Нікнейм): Даня Широн
2. Вік (ІС - ігровий вік): 20
4. Чому хочете вступити до партії "Відродження України"?: Хочу бути адвокатом та допомагати людям
1 Стратегія та аналітика – аналізую дані опитувань, виборчу поведінку, тенденції в суспільстві, щоб сформувати ефективну виборчу стратегію.
2 Контент та комунікація – допомагаю писати промови, програми, пости в соцмережах, відповіді на критику, меседжі для кампаній.
3 Кризовий менеджмент – оперативно готую реакцію на скандали, фейки, антикризові заяви.
4 Імідж та брендинг – створюю зрозумілу, привабливу ідеологію, що відповідає цінностям партії й очікуванням виборців.
5 Навчання та підготовка – готую кандидатів до дебатів, інтерв’ю, публічних виступів.

7. Discord для зв’язку: ksksjsj_62626_1
8. Telegram для зв’язку: https://t.me/hxlwiss89
10. Супровідні документи (паспорт та докази перерахування коштів):https://postimg.cc/XpdSdLdm
11. Доказ статистики (де знайти написано у правилах зверху):https://ibb.co/3m8wjLFQ
UKRAINE GTA 16.07.2025 11_47_32.png

Лев Хасан

Новий гравець
Реєстрування
15 Лип 2025
Дописи
4
Реакції
0
Бали
1
1. Лев Хасан
2. 25 років
3. 9
4. Щоб робити Україну кращою та незламнійше
5. давати поради та затверджувати закони та редагувати ці закони
6. Ні
7. Discord для зв’язку: (ВРУ)Лев Хасан
8. Telegram для зв’язку: цей тг
9. Готовність до участі в активностях партії (розіграші, голосування, публікації): на всі сто процентів
10. Супровідні документи (паспорт та докази перерахування коштів):Скріни

Ілля Зубов

Кошовий отаман
Реєстрування
1 Чер 2025
Дописи
288
Реакції
68
Бали
73
Форма подачі:
1. Ім’я та прізвище (Нікнейм): Даня Широн
2. Вік (ІС - ігровий вік): 20

7. Discord для зв’язку: ksksjsj_62626_1
8. Telegram для зв’язку: https://t.me/hxlwiss89
10. Супровідні документи (паспорт та докази перерахування коштів):https://postimg.cc/XpdSdLdm
11. Доказ статистики (де знайти написано у правилах зверху):https://ibb.co/3m8wjLFQ Переглянути вкладення 323000

Ілля Зубов

Кошовий отаман
Реєстрування
1 Чер 2025
Дописи
288
Реакції
68
Бали
73
1. Лев Хасан
2. 25 років
3. 9
4. Щоб робити Україну кращою та незламнійше
5. давати поради та затверджувати закони та редагувати ці закони
6. Ні
7. Discord для зв’язку: (ВРУ)Лев Хасан
8. Telegram для зв’язку: цей тг
9. Готовність до участі в активностях партії (розіграші, голосування, публікації): на всі сто процентів
10. Супровідні документи (паспорт та докази перерахування коштів):Скріни
Відмовлено! Відсутні ТЕЛЕГРАМ та СКРІНИ! Переробіть заяву!

Ілля Зубов

Кошовий отаман
Реєстрування
1 Чер 2025
Дописи
288
Реакції
68
Бали
73
Форма подачі:
1. Ім’я та прізвище (Нікнейм): Морган Азвоськи
2. Вік (ІС - ігровий вік): 18
3. Стаж проживання в місті (рівень): 17

7. Discord для зв’язку: duba_234
8. Telegram для зв’язку: napewnopsp

10. Супровідні документи (паспорт та докази перерахування коштів): ЖМЯК | ЖМЯК
ЖМЯК
Відмовлено! Ви не пройшли обзвін! Сьогодні буде ще 1 попитка!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі