Ілля Зубов
Кошовий отаман
- Реєстрування
- 1 Чер 2025
- Дописи
- 288
- Реакції
- 68
- Бали
- 73
СХВАЛЕНО! БАЖАЮ УСПІХІВ У НАШІЙ ПАРТІЇ ТА НАСОЛОДЖЕННЯ!1. Ім’я та прізвище (Нікнейм): Робін Редінг
2. Вік (ІС): 29
3. Стаж проживання в місті (рівень): 11
4. Чому хочете вступити до партії "Відродження України"?
Я прагну не просто спостерігати за змінами — я прагну бути їх рушієм. Мені важливо, щоб майбутнє України будувалося на основі національних цінностей, самоповаги, культурної глибини та відповідальності кожного громадянина. Партія "Відродження України" втілює ідеї, з якими я повністю погоджуюсь: це шлях до сильної, згуртованої, демократичної держави, де кожен голос має значення. Вірю, що саме тут мої зусилля матимуть реальний сенс і вплив.
5. Яку користь ви можете принести партії?
Я маю сильну практичну базу, поєднану з творчим мисленням. Зокрема:
Створюю інтерактивні платформи, Telegram-боти, логічні квести та програми, що можуть слугувати освітніми та агітаційними інструментами.
Розробляю дизайнерські продукти — наліпки, відео, аватари, вітання — які об’єднують людей довкола української ідеї.
Маю досвід у технічному вирішенні проблем, що може бути корисним для розробки партійних сервісів та автоматизації.
Готовий активно брати участь у заходах, ініціативах та проєктах, спрямованих на формування потужної української спільноти.
6. Чи були ви членом інших партій? Ні
7. Discord для зв’язку: hellscream0070
8. Telegram для зв’язку: @monostereodamage
9. Готовність до участі в активностях партії (розіграші, голосування, публікації): Так
10. Супровідні документи (паспорт та докази перерахування коштів):
Вкладення
Голова ВРУ с [05.07.2025] до [хх.хх.хххх]
Радник Президента України с [21.06.2025] до [05.07.2025]
Консервативна партія "Відродження України" с [01.07.2025] до [хх.хх.хххх]