Розглянуто Сергій Правда // Вибачення

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Олександр Усикович .

Поважаю всіх ЗСУ та ветеранів війни
Реєстрування
10 Лют 2025
Дописи
86
Реакції
64
Бали
33
1000010857.png

1) Нікнейм адміністратора: Сергій Правда

2) Особистий нікнейм:Кирило Кравчук [50531]

3) Суть скарги:
По перше хотілось би зауважити мою поведінку щодо ЗГС Держ. Я був не правильним щодо такого відношення до вас. Ще я хотів би наголосити те що я не правильно виконував обов'язки а тобто те що я робив на зміні. Це я розумію бували моменти де я це робив ой як не правильно.

По друге я хотів би вам пояснити саму суть та ситуацію. Дивіться, давайте розглянемо ту саму ситуацію через яку я був звільнений. З самого початку я розпочав діалог з того, що попросив вас видати мені форму. А саме форму КОРДу. Для чого ви мене спитали, я вам сказав що для патрулювання, потім ви мені після цього сказали що це не правильно з того боку що форма КОРДу призначена для спецоперацій, а не для патрулювань. Після цього я вас зрозумів. Потім ви мені сказали що " Даю тобі 5 хвилин щоб зайти у Діскорд " тепер я вам аргументую саме чому я не заходжу в діскорд :
- Через те, що я приходжу до друга грати саме в Ukraine GTA і не можу там балакати.(Може ця інформація буде для вас зайва, але чому я не балакаю у них в "гостях" : бо з ними живе бабуся похилого віку, якій треба тиша)
- Чому я не можу грати у себе вдома? Бо у мене дуже слабкий Інтернет для гри 250-300+ping(самі розумієте як це.)
- Це є ті причини через що я не можу балакати у войсі. Можете чесно вам кажучи запитати чисто всіх хто мене знає і хай вони вам скажуть, чи я балакаю у войсі. Це просто так для уточнення.

Перейдемо далі до ситуації :
Після цього я вам сказав що я не можу зайти ви мені сказали ще 2-3 рази. Потім я вам сказав що я не зможу в войс ніяк. І ви мене звільнили, і після цього я по-хамськи вам сказав "дякую". Вибачаюсь, я тоді був на нервах.

Розглянемо трішки ту ситуацію в той же час де ви мені сказали, що я " катаюсь з МОЗ замість роботи ". Аргументую це : я просто тоді не просто катався а вони приїхали до мене на лікування і якраз коли мене полікували вони вже розвертались і уїжджали коли мені напарник пише в рацію *10-34, мене ранять біля МОЗ Х* так,чесно кажучи я був тоді в ступорі. І не знав як точно мені діяти, але я нічого кращого не придумав як поїхати з МОЗ, коли ми вже доїжджали до Харкова, від написав, мене сильно ранили, я в лікарні ((вбили)). Потім я попросив їх повернути мене на ГУ. Це є те, чому я " Катався з МОЗ " . Також вибачаюсь за таку ситуацію.

Перейдемо до найголовнішого.

Для чого я пишу цю скаргу, прохання. Я, Кирило Кравчук Олександрович, прошу вас, Сергія Правду(не знаю як по-батькові) відновити мене на службу до НПУ в Місті Київ по можливості. Я затверджую - Буду старатись надалі не виконувати вибачте таких ***********************************ьний дій як ті. Краще повчу статут та буду краще дотримуватись правил МВС. Вибачте мене, пане Сергію, прошу вас надати мені останній шанс на службу, бо це була моя мрія стати на Підполковника, через що я і перевівся до НПУ. Вибачте мене ще раз, мені дуже прикро за те, що я вам можливо завдав головного болю через мене. Дуже вас прошу відновити мене на службу.
Дякую за вашу увагу та час, який приділили мені.

Я вам чесно скажу, я кардинально зміню відношення до всієї адміністрації та для всіх інших. Вибачте мене .

4) Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Тут скріншот трудової книги

5) Дата походження: 28.07.2025р.

З великою повагою, гравець 05 серверу Кирило Кравчук, також хочу сказати що це не є скарга в є проханням. Дякую.

Вкладення

• 1000010857.png
    1000010857.png
    1.7 Mб · Перегляди: 47

Сергій Правда

ЗГС Держ | Південна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
3 Чер 2023
Дописи
402
Реакції
1,046
Бали
153
Вітання вам!
Щиро дякую за ваші слова насправді - душевно

Ми, як команда адміністрації, надаємо шанс тим, хто визнає свої помилки та прагне їх виправити
Маємо надію, що ваші слова - це не просто текст для тексту, а реальне бажання змін

Ви зможете приступити до служби у НПУ з 29.08.2025

До цього часу - за власним бажанням - радимо додатково ознайомитися з правилами сервера,
а також з усіма внутрішніми документами фракції, необхідними для ефективної роботи

Бажаємо успіхів та сподіваюсь на виправлення ситуації з вашої сторони

Олександр Усикович .

Поважаю всіх ЗСУ та ветеранів війни
Реєстрування
10 Лют 2025
Дописи
86
Реакції
64
Бали
33
Вітання вам!
Щиро дякую за ваші слова насправді - душевно

Ми, як команда адміністрації, надаємо шанс тим, хто визнає свої помилки та прагне їх виправити
Маємо надію, що ваші слова - це не просто текст для тексту, а реальне бажання змін

Ви зможете приступити до служби у НПУ з 29.08.2025

До цього часу - за власним бажанням - радимо додатково ознайомитися з правилами сервера,
а також з усіма внутрішніми документами фракції, необхідними для ефективної роботи

Бажаємо успіхів та сподіваюсь на виправлення ситуації з вашої сторони
Дякую вам велике, пане, я виправлюсь.

Віталій Петришин

ГА | Південна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
12 Лют 2024
Дописи
2,818
Реакції
2,028
Бали
253
Вітаю, відповідь отримали від адміністратора вище, з нею я згоден. Вивчіть правила, статути для того, щоб в подальшому не порушувати.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі