Олександр Усикович .
Поважаю всіх ЗСУ та ветеранів війни
- Реєстрування
- 10 Лют 2025
- Дописи
- 86
- Реакції
- 64
- Бали
- 33
1) Нікнейм адміністратора: Сергій Правда
2) Особистий нікнейм:Кирило Кравчук [50531]
3) Суть скарги:
По перше хотілось би зауважити мою поведінку щодо ЗГС Держ. Я був не правильним щодо такого відношення до вас. Ще я хотів би наголосити те що я не правильно виконував обов'язки а тобто те що я робив на зміні. Це я розумію бували моменти де я це робив ой як не правильно.
По друге я хотів би вам пояснити саму суть та ситуацію. Дивіться, давайте розглянемо ту саму ситуацію через яку я був звільнений. З самого початку я розпочав діалог з того, що попросив вас видати мені форму. А саме форму КОРДу. Для чого ви мене спитали, я вам сказав що для патрулювання, потім ви мені після цього сказали що це не правильно з того боку що форма КОРДу призначена для спецоперацій, а не для патрулювань. Після цього я вас зрозумів. Потім ви мені сказали що " Даю тобі 5 хвилин щоб зайти у Діскорд " тепер я вам аргументую саме чому я не заходжу в діскорд :
- Через те, що я приходжу до друга грати саме в Ukraine GTA і не можу там балакати.(Може ця інформація буде для вас зайва, але чому я не балакаю у них в "гостях" : бо з ними живе бабуся похилого віку, якій треба тиша)
- Чому я не можу грати у себе вдома? Бо у мене дуже слабкий Інтернет для гри 250-300+ping(самі розумієте як це.)
- Це є ті причини через що я не можу балакати у войсі. Можете чесно вам кажучи запитати чисто всіх хто мене знає і хай вони вам скажуть, чи я балакаю у войсі. Це просто так для уточнення.
Перейдемо далі до ситуації :
Після цього я вам сказав що я не можу зайти ви мені сказали ще 2-3 рази. Потім я вам сказав що я не зможу в войс ніяк. І ви мене звільнили, і після цього я по-хамськи вам сказав "дякую". Вибачаюсь, я тоді був на нервах.
Розглянемо трішки ту ситуацію в той же час де ви мені сказали, що я " катаюсь з МОЗ замість роботи ". Аргументую це : я просто тоді не просто катався а вони приїхали до мене на лікування і якраз коли мене полікували вони вже розвертались і уїжджали коли мені напарник пише в рацію *10-34, мене ранять біля МОЗ Х* так,чесно кажучи я був тоді в ступорі. І не знав як точно мені діяти, але я нічого кращого не придумав як поїхати з МОЗ, коли ми вже доїжджали до Харкова, від написав, мене сильно ранили, я в лікарні ((вбили)). Потім я попросив їх повернути мене на ГУ. Це є те, чому я " Катався з МОЗ " . Також вибачаюсь за таку ситуацію.
Перейдемо до найголовнішого.
Для чого я пишу цю
Я вам чесно скажу, я кардинально зміню відношення до всієї адміністрації та для всіх інших. Вибачте мене .
4) Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Тут скріншот трудової книги
5) Дата походження: 28.07.2025р.
З великою повагою, гравець 05 серверу Кирило Кравчук, також хочу сказати що це не є скарга в є проханням. Дякую.