Відмовлено Скарга на Зам Лідера Тимур Громов

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

👑Адам Хомс👑

Кошовий отаман
Реєстрування
2 Гру 2023
Дописи
83
Реакції
63
Бали
23
  1. Нікнейм лідера/заступника:Тимур Громов
  2. Особистий нікнейм:Тайлер Хомс
  3. Суть скарги:
  4. Шановна Адміністраціє!
    Я звертаюсь до вас з офіційною скаргою на дії Зам. Лідера, які порушують субординацію, статут та компетентність у виконанні своїх обов'язків. Ось основні моменти, які потребують вашого розгляду
    1. Порушення субординації: Ми отримали дозвіл на прибуття, виконали всі необхідні умови, але замість підтвердження і реалізації цього дозволу, нам була надана відмова 10.10, без жодних попередніх пояснень. Ми не бачили письмового підтвердження цієї відмови до зазначеного часу, і це викликає великі сумніви щодо правильності прийнятих рішень.
    2. Порушення статуту та процедур: Ми вже знаходилися на ВЧ (вищому чолі) на момент отримання відмови, що суперечить нормам субординації і порушує встановлені правила взаємодії між керівництвом і підлеглими. Це серйозне порушення, яке призводить до непорозумінь і збитків для ефективної роботи.
    3. Невиконання норм компетентності: Дії Зам. Лідера не відповідають вимогам компетентності та не забезпечують належну комунікацію в команді. Невірне трактування ситуації і відсутність належних пояснень з його боку лише погіршують ситуацію.
    4. Моя недоторканність: У результаті цих порушень я зазнав певних обмежень і неадекватного ставлення з боку Зам. Лідера, що стосується моєї недоторканності та прав. Це є додатковим доказом некомпетентності у виконанні своїх функцій.
      Враховуючи вищезазначене, я прошу вжити відповідних заходів щодо Зам. Лідера, зокрема, видачі догани або зняття з посади за порушення субординації та статуту. Це необхідно для забезпечення належного порядку та дотримання стандартів, яких вимагає наша організація.
  5. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):тут
  6. Дата походження:21.08.2025

┏━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━UKRAINE GTA ━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━┓
    Східна Україна (03)
    Головний Лікар МОЗ Х | 24.12.2024 – 02.01.2025
    Полковник НПУ К | 01.11.2024 – 16.11.2024
    Підполковник НПУ К | 19.10.2024 – 01.11.2024

┗━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━♡♡♡━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━┛

Григорій Ізмайлов👑

Голова Служби безпеки України| Північна Україна💜
Активний гравець
Реєстрування
19 Вер 2023
Дописи
739
Реакції
1,055
Бали
113
Прошу зауважити, що о 20:48 вам поступив відказ у в'їзді на територію ВЧ. Ви все рівно заїхали на територію ЗОТ. Припаркувались як захотіли та ми вас вивели за ВЧ. Після чого від вас прозвучали погрози у мою сторону. Та також у адвоката немає недоторканості!

👑Адам Хомс👑

Кошовий отаман
Реєстрування
2 Гру 2023
Дописи
83
Реакції
63
Бали
23
Прошу зауважити, що о 20:48 вам поступив відказ у в'їзді на територію ВЧ. Ви все рівно заїхали на територію ЗОТ. Припаркувались як захотіли та ми вас вивели за ВЧ. Після чого від вас прозвучали погрози у мою сторону. Та також у адвоката немає недоторканості!
Ви імею віду погрози шо Ваши Погони Слітять це по твоєму погрози?​

Лілі Адамс♡

Поважний гравець
Реєстрування
28 Жов 2023
Дописи
427
Реакції
184
Бали
103
Вітаю,

Вам було відмовлено у запиті на прибуття о 20:48, але ви все одно проникли на територію. Цим самим спровакуваваши співробітників.
На посаді "адвокат" ви не маєте недоторканість

Переглянувши докази які надали Ви та Тимур Громов виношу вердикт:
Гравець #89720 отримуєте мут за порушення правил

5.9. "Образа гравців" - Заборонено ображати гравців. |
Мут до 140 хвилин / Бан до 10 днів

Відмовлено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі