👑Адам Хомс👑
Кошовий отаман
- Реєстрування
- 2 Гру 2023
- Дописи
- 83
- Реакції
- 63
- Бали
- 23
- Нікнейм лідера/заступника:Тимур Громов
- Особистий нікнейм:Тайлер Хомс
- Суть скарги:
- Шановна Адміністраціє!
Я звертаюсь до вас з офіційною скаргою на дії Зам. Лідера, які порушують субординацію, статут та компетентність у виконанні своїх обов'язків. Ось основні моменти, які потребують вашого розгляду- Порушення субординації: Ми отримали дозвіл на прибуття, виконали всі необхідні умови, але замість підтвердження і реалізації цього дозволу, нам була надана відмова 10.10, без жодних попередніх пояснень. Ми не бачили письмового підтвердження цієї відмови до зазначеного часу, і це викликає великі сумніви щодо правильності прийнятих рішень.
- Порушення статуту та процедур: Ми вже знаходилися на ВЧ (вищому чолі) на момент отримання відмови, що суперечить нормам субординації і порушує встановлені правила взаємодії між керівництвом і підлеглими. Це серйозне порушення, яке призводить до непорозумінь і збитків для ефективної роботи.
- Невиконання норм компетентності: Дії Зам. Лідера не відповідають вимогам компетентності та не забезпечують належну комунікацію в команді. Невірне трактування ситуації і відсутність належних пояснень з його боку лише погіршують ситуацію.
- Моя недоторканність: У результаті цих порушень я зазнав певних обмежень і неадекватного ставлення з боку Зам. Лідера, що стосується моєї недоторканності та прав. Це є додатковим доказом некомпетентності у виконанні своїх функцій.
Враховуючи вищезазначене, я прошу вжити відповідних заходів щодо Зам. Лідера, зокрема, видачі догани або зняття з посади за порушення субординації та статуту. Це необхідно для забезпечення належного порядку та дотримання стандартів, яких вимагає наша організація.
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео):тут
- Дата походження:21.08.2025
┏━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━UKRAINE GTA ━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━┓
Східна Україна (03)
Головний Лікар МОЗ Х | 24.12.2024 – 02.01.2025
Полковник НПУ К | 01.11.2024 – 16.11.2024
Підполковник НПУ К | 19.10.2024 – 01.11.2024
┗━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━♡♡♡━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━┛