В очікуванні Пропозиція щодо покращення економіки та балансу бізнесів в грі Ukraine GTA

Серж Сірко

Отаман
Реєстрування
10 Січ 2024
Дописи
9
Реакції
33
Бали
18
Доброго дня шановні гравці і розробники гри Ukraine GTA

Хотів би звернути вашу увагу на такі пропозиції що до покращення гри

1.Покращення малого бізнесу
Тобто прибрати з епіцентру товари ті що є в інших бізнесах. Наприклад такі товари: Бронежилети, їжу, ремкомплекти і т.д. як це було зроблено колись на АЗС з аптечками. Щоб в грі не було монополістичних бізнесів. Так як гравці які тримають ці бізнеси можуть нічого не купляти в інших бізнесах тобто не витрачати свої кошти

2.Заборонити продавати товар свого бізнесу на центральному ринку України.
Навіщо це робити відповім щоб була більша конкуренція між бізнесом та більше ігрового процесу між гравцями. Тобто якщо я наприклад живу в Києві і мені потрібні інвертори я поїду в епіцентр(К) там вони коштують 75 тис, а товариш мені сказав що купував в Дніпрі по 65 там вони виходить дешевше з цієї інформації я як гравець який хоче з економити поїду туди із-за цього з'явиться конкуренція між бізнесами і більш взаємодій між гравцями в грі. І кожен бізнес буде унікальний і мати своє місце на ігровій мапі і в самому ігровому процесі

3.Ще дуже непокоїть мене таке питання як налоги (комісія)
Як я це бачу: гравці які знімають кошти з бізнесу сплачують 5% плюс до цього ще кришування 5%, а гравці які продають свої товари на центральному ринку сплачують від 1-5% я вважаю що це ухилення від сплати податків, і є не справедливо до інших гравців які такої можливості не мають, тому хотів би звернути на це також увагу.
Ще хотів би доповнити це тим що читав в правилах гри, а точніше в пункті 10 "Положення про бізнес" пункт 10.5 є така графа як обхід систем та комісії.

Що я хочу цим сказати, хочеться більше взаємодій між гравцями і грою, щоб кожен бізнес приносив свій вклад в розвиток гри і була справедливість хоть маленька між бізнесами і гравцями, не було в грі монополістичних бізнесів власники яких не залежать від інших бізнесів, кожен повинен бути по своєму унікальний починаючи від Київстар закінчуючи єпіцентром, як кажуть все повинно мати своє місце.

Реєстрування
26 Тра 2024
Дописи
305
Реакції
584
Бали
153
Ще дуже непокоїть мене таке питання як налоги (комісія)
Комиссия на снятие денег и на продажу на центральном рынке одинаковая, её меняет президент но она одинаковая. Плюс если хочешь иди продавай на ЦР, но тогда ты будешь только там стоять, но и денег больше заработаешь. А те кто не могут весь день в игре быть пусть бизнесами владеют

Серж Сірко

Отаман
Реєстрування
10 Січ 2024
Дописи
9
Реакції
33
Бали
18
Комиссия на снятие денег и на продажу на центральном рынке одинаковая, её меняет президент но она одинаковая. Плюс если хочешь иди продавай на ЦР, но тогда ты будешь только там стоять, но и денег больше заработаешь. А те кто не могут весь день в игре быть пусть бизнесами владеют
Якщо ти не знав є комісія від президента в є автоматично в самій грі прописано, комісію на цр між президент в на АЗС наприклад прописано 5 відсотків і менше чим більше він не може зробити.
Якщо наприклад на цр стоїть 1 % то на АЗС буде 5% і вона не змінюється і так на всіх бізнесах те що купується в них є одна комісія на яку президент не може вплинути

Серж Сірко

Отаман
Реєстрування
10 Січ 2024
Дописи
9
Реакції
33
Бали
18
Проти, полная фигня
Ще тобі можу навести приклад, я власник наприклад єпіка ставлю ціну там по 20 тис тканину, сам в себе купую по 1 грв, потім їду на цр і продаю по 20 ну з комісією по 1%, є різниця в комісії, або взагалі продаю продаю по 15 дешевше чим в єпіку моєму ну я єкономлю кошти на комісії і на заказі товару. Чи це ти трохи не прорахував?

Серж Сірко

Отаман
Реєстрування
10 Січ 2024
Дописи
9
Реакції
33
Бали
18
Проти, полная фигня
Якщо ти просто сюди написав це, і не подумав як це робиться або взагалі хочеш прикрити свої там справи, то це вже інше питання!! Зараз іваент проходить в єпіках стоїть ціна на пластик 10тис в власники на цр продають його по 8, не вигідно їм виходить?

Серж Сірко

Отаман
Реєстрування
10 Січ 2024
Дописи
9
Реакції
33
Бали
18
Реєстрування
26 Тра 2024
Дописи
305
Реакції
584
Бали
153
Якщо ти не знав є комісія від президента в є автоматично в самій грі прописано, комісію на цр між президент в на АЗС наприклад прописано 5 відсотків і менше чим більше він не може зробити.
Якщо наприклад на цр стоїть 1 % то на АЗС буде 5% і вона не змінюється і так на всіх бізнесах те що купується в них є одна комісія на яку президент не може вплинути
я был президентом пару недель назад, комиссия это на переводы, снятия денег с бизнеса, и на покупку цр/авто рынку это одинаковая комиссия, минимум 1 процент максимум 5 процентов, и её меняет президент. В чем проблема?

Реєстрування
26 Тра 2024
Дописи
305
Реакції
584
Бали
153
Ще тобі можу навести приклад, я власник наприклад єпіка ставлю ціну там по 20 тис тканину, сам в себе купую по 1 грв, потім їду на цр і продаю по 20 ну з комісією по 1%, є різниця в комісії, або взагалі продаю продаю по 15 дешевше чим в єпіку моєму ну я єкономлю кошти на комісії і на заказі товару. Чи це ти трохи не прорахував?
ну так продавай так, в чём проблема? У многих людей НЕТУ ВРЕМЕНИ чтобы стоять на цр 24/7, у людей есть личная жизнь если ты не знал

Реєстрування
26 Тра 2024
Дописи
305
Реакції
584
Бали
153
Якщо ти просто сюди написав це, і не подумав як це робиться або взагалі хочеш прикрити свої там справи, то це вже інше питання!! Зараз іваент проходить в єпіках стоїть ціна на пластик 10тис в власники на цр продають його по 8, не вигідно їм виходить?
время и труд тоже стоят денег, в бизнесе ты можешь выйти из игры и товары будут продавать, а на цр тебе надо там стоять и от компа не отходить
Причём в бизнесе ты можешь завышать цены и их будут покупать, а на цр такое не прокатит
Я был президентом и лучше тебя знаю как выглядит комиссия, хочешь скрин могу кинуть

Реєстрування
26 Тра 2024
Дописи
305
Реакції
584
Бали
153
Ти думай хоть що пишеш!!! Або що хочеш скрити, взагалі потрібно прочитати все повністю поцікавитись всією інформацією а потім писати чи фігня чи ні
а тебе дал полный ответ почему фигня, ты ни на одну из моих точек не ответил

Серж Сірко

Отаман
Реєстрування
10 Січ 2024
Дописи
9
Реакції
33
Бали
18

Серж Сірко

Отаман
Реєстрування
10 Січ 2024
Дописи
9
Реакції
33
Бали
18
ну так продавай так, в чём проблема? У многих людей НЕТУ ВРЕМЕНИ чтобы стоять на цр 24/7, у людей есть личная жизнь если ты не знал
Так чого вони власники тоді продають свій товар на цр
Якщо ти вже так все пишеш, яка їм користь продавати на цр якщо по твоїх словах в усіх є власне життя?

Серж Сірко

Отаман
Реєстрування
10 Січ 2024
Дописи
9
Реакції
33
Бали
18

Серж Сірко

Отаман
Реєстрування
10 Січ 2024
Дописи
9
Реакції
33
Бали
18
Дивись я написав що заборонити власникам бізнесу продавати свою продукцію на цр ринку, це по-перше, і розписав чому я це думаю що покращить економіку, я ж не написав щоб вони продавали її там стояла по 24/7 чути зараз пишеш

Серж Сірко

Отаман
Реєстрування
10 Січ 2024
Дописи
9
Реакції
33
Бали
18

Серж Сірко

Отаман
Реєстрування
10 Січ 2024
Дописи
9
Реакції
33
Бали
18
я был президентом пару недель назад, комиссия это на переводы, снятия денег с бизнеса, и на покупку цр/авто рынку это одинаковая комиссия, минимум 1 процент максимум 5 процентов, и её меняет президент. В чем проблема?
так я бачу який ти був президент що навіть термін не відбув

Серж Сірко

Отаман
Реєстрування
10 Січ 2024
Дописи
9
Реакції
33
Бали
18
Я тобі просто можу подякувати за те що моя пропозиція в топі завдяки твоїм коментарям. Не нам з тобою це тут обговорювати, все що я думаю я написав в цій пропозиції і як я бачу як звичайний гравець. В тебе є можливість створити свою пропозицію і запропонувати свою думку. І не потрібно грубити людям якщо твій світогляд відрізняється від їх. В кожного є своє право і бачення і для цього є форум щоб висловити свої думки. Всі двері для тебе відкритті пиши як ти бачиш чи щоб би хотів.

Реєстрування
26 Тра 2024
Дописи
305
Реакції
584
Бали
153
Так чого вони власники тоді продають свій товар на цр ?
Так чого вони власники тоді продають свій товар на цр

Якщо ти вже так все пишеш, яка їм користь продавати на цр якщо по твоїх словах в усіх є власне життя?
Я тебе уже ответил, что те кто не могут каждый день в игру заходить не могут на цр стоять, понимаешь? Время стоит денег

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі