Серж Сірко
Отаман
- Реєстрування
- 10 Січ 2024
- Дописи
- 9
- Реакції
- 33
- Бали
- 18
Доброго дня шановні гравці і розробники гри Ukraine GTA
Хотів би звернути вашу увагу на такі пропозиції що до покращення гри
Хотів би звернути вашу увагу на такі пропозиції що до покращення гри
1.Покращення малого бізнесу
Тобто прибрати з епіцентру товари ті що є в інших бізнесах. Наприклад такі товари: Бронежилети, їжу, ремкомплекти і т.д. як це було зроблено колись на АЗС з аптечками. Щоб в грі не було монополістичних бізнесів. Так як гравці які тримають ці бізнеси можуть нічого не купляти в інших бізнесах тобто не витрачати свої кошти
2.Заборонити продавати товар свого бізнесу на центральному ринку України.
Навіщо це робити відповім щоб була більша конкуренція між бізнесом та більше ігрового процесу між гравцями. Тобто якщо я наприклад живу в Києві і мені потрібні інвертори я поїду в епіцентр(К) там вони коштують 75 тис, а товариш мені сказав що купував в Дніпрі по 65 там вони виходить дешевше з цієї інформації я як гравець який хоче з економити поїду туди із-за цього з'явиться конкуренція між бізнесами і більш взаємодій між гравцями в грі. І кожен бізнес буде унікальний і мати своє місце на ігровій мапі і в самому ігровому процесі
3.Ще дуже непокоїть мене таке питання як налоги (комісія)
Як я це бачу: гравці які знімають кошти з бізнесу сплачують 5% плюс до цього ще кришування 5%, а гравці які продають свої товари на центральному ринку сплачують від 1-5% я вважаю що це ухилення від сплати податків, і є не справедливо до інших гравців які такої можливості не мають, тому хотів би звернути на це також увагу.
Ще хотів би доповнити це тим що читав в правилах гри, а точніше в пункті 10 "Положення про бізнес" пункт 10.5 є така графа як обхід систем та комісії.
Що я хочу цим сказати, хочеться більше взаємодій між гравцями і грою, щоб кожен бізнес приносив свій вклад в розвиток гри і була справедливість хоть маленька між бізнесами і гравцями, не було в грі монополістичних бізнесів власники яких не залежать від інших бізнесів, кожен повинен бути по своєму унікальний починаючи від Київстар закінчуючи єпіцентром, як кажуть все повинно мати своє місце.