ЗАЯВА
Я, Гост Дан Олексійович, громадянин України,
подаю скаргу на працівників СБУ Назара Блотного та його напарника Давіда
1. Суть порушення: Як все починалося: я виїхав з квартири, щоб слити машину в госку, сів у авто й просто стояв, нічого не робив. Під’їхала якась невідома машина з мигалками, з якої вийшли люди у формі, схожій на форму СБУ. Згідно з правилами РП, вони зобов'язані представитися та надати мені можливість упевнитися в тому, що вони дійсно є працівниками СБУ. Проте вони вирішили діяти інакше: одразу накинули на мене пурс, навіть не розпочавши погоню.
Прошу пояснити цим «маленьким співробітникам», коли саме дозволено застосовувати пурс і за яких обставин.
Так ось: пурс було накинуто, після чого без жодних пояснень до мене підійшли два гравці — Назар Блотний і його напарник Давід — і почали витягувати мене з автомобіля. Я, звичайно ж, не зрозумів, що відбувається, тому просто поїхав із місця подій, уникаючи незаконного затримання. Зі мною не було ані зброї, ані нічого незаконного — я просто сів у авто й поїхав. Вони ж без попереджень почали відкривати вогонь по мені та машині.
Я зупинився на мосту, щоб хоча б щось зафіксувати на відео, але не встиг — вони під’їхали й знову відкрили вогонь по моєму авто, яке просто стояло. Тобто вони навіть не впевнилися, що я — саме та особа, яку шукають. Вони просто під’їхали та почали стрілянину. Виникає питання — за що? За те, що я втік від них? Я не отримував жодних попереджень, не заважав нікому, не порушував порядок.
Вважаю, що таких «працівників» потрібно жорстко карати, оскільки вони також зловживали пурсом, катаючись і спамлячи ним у чаті, поки я не опинюся в зоні його дії. Такі дії повністю псують атмосферу гри й поняття про рп. У кінці ситуації я викликав ігрового помічника Святогора, який зробив їм зауваження та особисто бачив, як вони стріляли по мені.
Дуже прикро, що таких людей не лише допускають до служби, а ще й ставлять на високі посади. Про яку взагалі безпеку може йти мова, коли правоохоронні органи, які мають захищати громадян, займаються стріляниною по ним?
Прошу серйозно покарати даних працівників відповідно до правил Держслужби, внутрішніх правил СБУ, статуту, правил застосування вогнепальної зброї тощо. Я був не першим і, на жаль, не останнім постраждалим від їхніх дій. Поки ви будете їх жаліти — вони й надалі створюватимуть безлад і заважатимуть іншим гравцям.
Наостанок: особистих доказів у мене немає, проте після обговорення з Головним Адміністратором я маю право запросити докази у самих працівників СБУ — Назара Блотного та його напарника Давіда.
2. Організація: Служба Безпеки України
3. Докази: з моєї сторони відсутні, запросіть у співробітників СБУ
4. Дата та час події: 13:15-13:25 24.09.2025
5. Контактні дані:
[email protected]
postimg.cc
6. Свідки: Святогор Скоропадський
Прошу здійснити перевірку зазначених фактів та вжити відповідних заходів реагування згідно із законом.
Дата:24.09.2025
Підпис: ghost