Прокуратура | Скарги до прокуратури

Дмитро Скоропадський

Заступник Генерального прокурора Західної України
Реєстрування
1 Січ 2024
Дописи
120
Реакції
44
Бали
73
Я, Богдасик Мороз, громадянин України,
подаю скаргу на Капітана СБУ Олександр Рейвел № 6849949

Суть порушення: 21.07. 2025 року мене затримали співробітники СБУ та доставили до будівлі НПУ в місті Київ.
Під час затримання мені було запропоновано "вирішити питання мирно" шляхом переказу 15 мілімолів але я не скинув бо для мене це великі кошти і я перевів йому 2 222 222 ₴ на ігрову банківську картку, номер якої працівник особисто прописав у чаті.
Попри те, що я виконав умову і переказав гроші, мене все одно було посаджено до камери без пояснення.
Це є:
Вимаганням та отримання хабара (порушення Статуту СБУ розділ 3 статя 3.10);
Вимагаю:
Провести службову перевірку дій співробітника СБУ;
По можливості — повернути кошти.
У разі порушення — притягнути працівника СБУ до дисциплінарної відповідальності.
Докази:
Дата та час події: 21.07. 2025 в 23:16
Контактні дані: Bodya_gdg1 дс
Свідки: Нагрудна камера данного "працівника СБУ"
підпис: Богдасик Мороз
Дата подання: 01.08. 2025
Вітаю!!Прокуратора ознайомилась з матеріялами даної справи,та приняла рішенн про схвалення даної справи та предання до суду.

З повагою Прокурор та Заступник Генерального прокурора
Ричард Джеймс та Микола Репецький

Останнє редагування:

Дмитро Скоропадський

Реєстрування
1 Січ 2024
Дописи
120
Реакції
44
Бали
73
ЗАЯВА
Я, Дмитро Коложник Витайльович, громадянин України,
подаю скаргу на НПУ / Ігор Скакун / Підполковник / 672674​
1. Суть порушення:
Ми з другом стояли біля ГУ НПУ К, розмовляли бігали тощо. потім коли я відхожу і дивлюся в бік дороги бачу машину НПУ, яка як я думаю спеціально в'їхала в мою машину авто "BMW 540i G30" тому що він спеціально від'їхав і потім на швидкості в'їхав в авто, на відео дуже добре видно як працівник НПУ К, влітає в мою машину котра від того аж трішки під'літає, після чого працівник як нічого не було просто паркується та йде по своїм справам, та авто постраждало, вибито стекло, та велика вм'ятена на двері, тож прошу ко
мпіксувати гроші на ремонт авто, а саме сумму у розмирі "550.000" гривень тому що BMW не дешева машина.
2. Організація: НПУ м.Київа
3. Докази: ДОКАЗИ
4. Дата та час події: 05.08.2025, 17:53
5. Контактні дані: dimonlimon_228 дс
6. Свідки: Ромм Максбетов 6859904,
fazend_4 дс

Прошу здійснити перевірку зазначених фактів та вжити відповідних заходів реагування згідно із законом.
Шановний Дмитро Коложник.

Прокуротура повідомляє вас про відхилення вашої скарги.Не коретно заповнена форма скарги та помилки в суті скарги.

З повагою,
Прокурор України
Ричард Джеймс

Дмитро Скоропадський

Реєстрування
1 Січ 2024
Дописи
120
Реакції
44
Бали
73
ЗАЯВА
Я,Дмитро Метан Альбертович, громадянин України,
подаю скаргу на Молодшого Лейтенанта НПУ К Василя Сміт

1. Суть порушення: Співробітник поліції оформляв людину і там було дуже багато народу та скупчення людей по проїжаючи мимо хотів поцікавитися що сталося після того як хотів вже відїжати трошки зачепив автомобіль НПУ після чого мене зразу затримали та повели в допитну та почали робити поверхневий обшук на мої вимоги викликати адвоката сказали зараз буде, та почали робити обшук зробивши обшук тільки тоді працівник НПУ викликав адвоката під час того поки адвокат виходив на звязок Працівник НПУ попросив надати йому документи на шо моя відповідь була цитую:Без адвоката я нічого говорити та показувати небуду.Працівник НПУ дістав сканер та навмисно зробив відпичаток пальця.Також під час прорведення процесуальних дій Василь спілкувався негарно та перебиваючи мене кожне моє слово після чого обізвавши мене видно порушення субординації.Після того як адвокат не вийшов на звязок я хотів відстояти свої права сам та запросив у Василя відео доказ з моїм порушенням Василь сказав цитую:Не зообовязаний.Дальше мої нерви не витримали такого халатного відношення та сказав пару негарних слів у сторону Працівника НПУ
2. Організація: НПУ
3. Докази: тик
4. Дата та час події:
05.08.25 23:40-23:52
5. Контактні дані:maxzolo2(дс) копіятик
6. Свідки:Захар Усик lzakharloltop(дс)
7.Тайм коди:0:2:53-Василь каже зараз буде вам адвокат
0:4:23-Василь починає робити обшук
0:04:46-Василь погрожує застосуванням фізичної сили
0:05:23-викликав адвоката
0:05:46-Василь починає агресувати
0:06:14-обзиває мене прикриваючись(офтопом)
0:06:49-запитує де знаходяться документи
0:07:03-через сканер дістає сканер пальця та встановлює особу
0:08:33-Василь каже що не хоче мене слухати
0:08:45-0:9:14-Василь відмовляється надавати мені докази мого порушення
0:10:31-Василь починає виписувати статті без обгрунтування на мою вимогу
0:10:52-ведуть до ітт та садять
Прошу здійснити перевірку зазначених фактів та вжити відповідних заходів реагування згідно із законом.
Шановний Дмитро Метан.

Прокуратура України повідомляє вас про схвалення вашої скарги. Скаргу передано до суду на розгляд та проведення судового засідання.

З повагою,
Прокурор
Ричард Джеймс

Останнє редагування:

Дмитро Скоропадський

Реєстрування
1 Січ 2024
Дописи
120
Реакції
44
Бали
73
ЗАЯВА
Я, Есскобар Пабло Богданович, громадянин України,
подаю скаргу на СБУ / Олекса Вейсс / Не володію інформацією / №6766481)​
1. Суть порушення:
Я виїхав з ГУНП України м. Харків через причину сплату штрафів, після чого невідомий автомобіль почав підрізати автівку Служби безпеки України. Я зупинився біля узбіччя з увімкненим аварійним сигналом, після чого співробітник СБУ вийшов з автівки та відкрив вогонь по мені та по моїй автівці без відомої на те причини, що призвело до вогнепального поранення та травм.
Прошу фізичну компенсацію за лікування та ремонт автівки у розмірі 500 000 грн.

2. Організація: ГУ СБУ м.Київ
3. Докази:
тут
4. Дата та час події: 19.05.2025 час 19:55:46
5. Контактні дані: (380996997442
, [email protected], копія документа)
6. Свідки: свідків немає

Дата: «20.05» ____________ 2025р.
Підпис: @Eskobar
Шановний Ілля Вайт .

Прокуротура повідомляє вас про відхилення вашої скарги.Працівника вже було звільнено з лав СБУ.

З повагою,
Прокурор України
Ричард Джеймс

Дмитро Скоропадський

Реєстрування
1 Січ 2024
Дописи
120
Реакції
44
Бали
73
ЗАЯВА
Я, (Денис Ангел), громадянин України,
подаю скаргу на (СБУ/ Олександр Рейвел / не знаю/6849949)

1. Суть порушення:Я їхав за працівником СБУ. Бачу він якось порушує — їде без маячків, по траві, врізається в паркан, проїжджає два червоних сигнали світлофора
2. Організація: СБУ
3. Докази: тик
4. Дата та час події: з 13:51 дата 01.08.25
5. Контактні дані: [email protected], копія документів
6. Свідки: немає
Шановний Денис Ангел .

Прокуротура повідомляє вас про відхилення вашої скарги.Працівника вже було звільнено з лав СБУ.

З повагою,
Прокурор України
Ричард Джеймс

Дмитро Скоропадський

Реєстрування
1 Січ 2024
Дописи
120
Реакції
44
Бали
73
ЗАЯВА
Я, Стелепаний Іван Андрійович, громадянин України,
подаю скаргу на неправомірні дії та зловживання
повноваженнями з боку співробітників
Національної Поліції України.​

1. Суть порушення:
Цим зверненням я, Іван Стелепаний, повідомляю про серйозні порушення Статуту Національної поліції України та Закону України "Про Національну Поліцію України" з боку співробітників поліції, які відбулися 30.07.2025 приблизно о 00:52 в районі неподалік НПУ Київ.

Опис ситуації:
Під час повернення додому я почув поліцейську сирену, яка свідчила про чиєсь затримання. З цікавості, і припустивши, що це може бути знайомий, я проїхав повз місце події та продовжив рух.

Через деякий час я почув лише одне попередження "останнє попередження"(таймкод: частина затримання: 1:30). Варто зазначити, що має бути три попередження. Після цього єдиного попередження я негайно зупинився, та очікував поліцейських.

Далі події розвивалися наступним чином:
  1. Відмова представитися та повідомити причину зупинки (Порушення Статуту та Закону):
    • Поліцейські попросили мене вийти з машини. Коли я вийшов, мені в грубій формі наказали показати паспорт. (таймкод: частина затримання: 2:04)
    • У відповідь на моє запитання про причину зупинки та прохання представитися, я отримав повне ігнорування.(таймкод: частина затримання: 2:15)
    • На повторне грубе вимагання показати паспорт та моє повторне запитання про причину зупинки та прохання представитися, один з поліцейських відповів лише "я Генерал бл*ть". Це є порушенням, оскільки співробітник поліції повинен представитися по формі, включно з прізвищем, та запропонувати ознайомитися з посвідченням.(таймкод: частина затримання: 2:15)
    • Посилання на норми:
      • Статут НПУ, РОЗДІЛ 2, п. "Представлятися перед тим, як попросити документи під час перевірки."
      • Закон України "Про НПУ", Стаття 3.1, п. "Регламент запиту документів: співробітник забов’язаний назвати підставу для ознайомлення з документами."
      • Закон України "Про НПУ", Стаття 4.2: "Особи, які були затримані або піддані перевірці Національною поліцією України, мають право на інформування про причини затримання..."
  2. Незаконне застосування вогнепальної зброї та тайзера (Порушення Статуту та Закону):
    • Після моїх спроб з'ясувати причину, на мене було направлено вогнепальну зброю, хоча в моїх руках не було зброї, і я не становив жодної загрози.(таймкод: частина затримання: 2:01)
    • Далі мені повідомили про застосування тайзера, після чого мене одразу було вражено тайзером та надіто кайданки. Я продовжував запитувати про причину зупинки та вимагати представитися. Жодного опору з мого боку, який би виправдовував застосування сили, не було. (таймкод: частина затримання: 2:39)
    • Посилання на норми:
      • Статут НПУ, РОЗДІЛ 3, п. "Використовувати вогнепальну зброю щодо громадян без законних підстав."
      • Статут НПУ, РОЗДІЛ 3, п. "Користуватися тайзером і наручниками без вагомої причини."
      • Статут НПУ, РОЗДІЛ 6, п. "Заборонено використовувати тайзер без причини або в умовах, які не передбачають його застосування."
      • Закон України "Про НПУ", Стаття 3.5: "Використання спеціальних засобів має бути обґрунтованим, пропорційним ситуації та здійснюватися відповідно до законодавства та принципів захисту прав людини."
      • Закон України "Про НПУ", Стаття 8.1, п. "Співробітник Національної поліції України уповноважений застосовувати вогнепальну зброю тільки після попередження про необхідність припинення протиправних дій і намір використання заходу примусу, визначеного цією статтею." (Було лише одне попередження замість трьох, і не було загрозливих дій з мого боку).
  3. Неналежна поведінка, зневажливе ставлення та образа (Порушення Статуту):
    • Після застосування тайзера та надягання кайданців, поліцейські намагалися посадити мене в автомобіль та доставити до в'язниці. Через ігровий баг я не міг рухатися. (таймкод: частина затримання: 2:50)
    • Коли поліцейські повернулися, я знову запитав про причину зупинки. Після виявлення неможливості затримання через баг, один з поліцейських сказав "та викинь його нах*й...". Використання нецензурної лексики є неприпустимим. (таймкод: частина друга: 2:18)
    • Пізніше поліцейський каже "що з тобою, ладно я тебя посажу, езджай", потім каже “що мені с тобою делать” на що отримав від іншого поліцейського відповідь принизливу по відношенню до мене відповідь "на коліна його". Це є прямою неповагою та приниженням гідності гравця. (таймкод: частина друга: 2:40)
    • Посилання на норми:
      • Статут НПУ, РОЗДІЛ 1, п. "Співробітник поліції зобов’язаний бути ввічливим до цивільного населення та співробітників інших державних структур."
      • Статут НПУ, РОЗДІЛ 3, п. "Нецензурно виражатися й ображати своїх колег або громадян."
      • Статут НПУ, РОЗДІЛ 3, п. "Грубо ставитися до жителів міст і сіл."
      • Статут НПУ, РОЗДІЛ 3, п. "Проявляти поведінку, неналежну працівнику державних організацій."
      • Закон України "Про НПУ", Стаття 1.3: "Національна поліція здійснює свою діяльність... з поваги до людської гідності."
      • Враховуючи вищевикладене, я вважаю, що дії співробітників поліції були неправомірними та порушували низку пунктів Статуту НПУ та Закону України "Про Національну Поліцію України".
    • Мої прохання:
      • Провести ретельне розслідування даного інциденту з боку Прокуратури.
      • Притягнути до відповідальності всіх співробітників поліції, які брали участь у даному інциденті та допустили порушення (навіть якщо вони не були ініціаторами, їхня участь є порушенням оскільки вони спостерігали за порушеннями своїх колег, а не намагалися їх зупинити).
      • Прошу надати моральну компенсацію за зневажливе ставлення, образу та незаконне затримання у розмірі 15 000 000 грн.
      • Зобов'язати співробітників поліції дотримуватися встановлених правил зупинки транспортних засобів, представлення, застосування сили та загальної поведінки відповідно до Статуту та Закону.
Сподіваюсь на справедливий розгляд моєї заяви та вжиття відповідних заходів для запобігання подібним інцидентам у майбутньому.

2. Організація: Національна поліція України (ГУНП) м. Київ

3. Докази:
4. Дата та час події: 30.07.2025 час 00:52
5. Контактні дані: (380994532511, [email protected], копія документа)
6. Свідки: відсутні.

Дата: «31» липня 2025р.
Підпис: Іван Стелепаний​
Шановний Іван Стелепаний.

Прокуратура України повідомляє вас про схвалення вашої скарги. Скаргу передано до суду на розгляд та проведення судового засідання.

З повагою,
Прокурор
Ричард Джеймс

Бредлі Джеймс

Мл.Адміністратор| 02 Західна Україна
Мл.Адміністратор
Реєстрування
14 Лис 2024
Дописи
365
Реакції
126
Бали
88
ЗАЯВА
Я, Казмірук Назарій Михайлович, працівник Верховної ради України,
подаю скаргу на ( Полковника / Пикалюка Михайла / Полковник / № 6882631)​

1. Суть порушення: Працівники НПУ під'їхали до мене, я стояв з включеними аварійними сигналами, так як до мене зателефонував колега з сусідньої області, та попросив консультацію, після того як я переговорив, бачу що 2 працівників НПУ стоять біля мене, один з яких почав наводити на мене тайзер, а саме працівник номер жетона №6763508, далі почали мені казати що я порушив ПДР, А саме що зупинився біля кільца менше ніж 500 м, але згідно Закону України про "Правила Дорожнього руху, згідно Главі 6, пункту 6.2, підпункту 6.2.3, я маю право якщо вимушена зупинка, зупинитись та включити аварійну світлову сигналізацію, добре, далі почали за номера, це пропустим, потім у них склалась думка що я знаходжусь в наркотичному сп'янінні, і запропонували мені, пройти мед.огляд в МОЗ, я згодився, ми приїхали, лікарів не було ми поїхали в ВРУ, щоб працівники НПУ як я зрозумів отримали дозвіл на проведення проц.дій зі мною, дозвіл отримали, після чого, працівник НПУ взяв мене в кайданки почав вести до машини, і як почав мене садити в машину, і незнаю, я не знаходився в розшуку, на їх очах нікого не вбив, я лише по їх словах порушив ПДР, можливо і так, не заперечую, працівник а саме Полковник НПУ назвав мене злочинцем, під час вже процесуальних дій, працівник почав огляд чи немає у мене заборонених речовин, я незнаю звідки він дістав якийсь порошок з карману, хоть у мене нічого не було, також перед початком огляду на заборонені речі, працівник має мене запитати, якщо я маю заборонені речовини або зброю, чи не хочу я добровільно її здати, також мають попросити у мене документи, документів у мене ніхто не просив((На фрапсі є момент як Зубкевич попросив але він не відіграв це ні в войс ні в чат)),
3. Докази: 1)Зупинка 2) Проц.дії
4. Дата та час події: 10:22
5. Контактні дані: discord: nazarkazmiruk
6. Свідки: Відсутні

Дата: «03.09» 2025р.
Підпис: КН​

Дмитро Скоропадський

Реєстрування
1 Січ 2024
Дописи
120
Реакції
44
Бали
73
ЗАЯВА
Я, Казмірук Назарій Михайлович, працівник Верховної ради України,
подаю скаргу на ( Полковника / Пикалюка Михайла / Полковник / № 6882631)​

1. Суть порушення: Працівники НПУ під'їхали до мене, я стояв з включеними аварійними сигналами, так як до мене зателефонував колега з сусідньої області, та попросив консультацію, після того як я переговорив, бачу що 2 працівників НПУ стоять біля мене, один з яких почав наводити на мене тайзер, а саме працівник номер жетона №6763508, далі почали мені казати що я порушив ПДР, А саме що зупинився біля кільца менше ніж 500 м, але згідно Закону України про "Правила Дорожнього руху, згідно Главі 6, пункту 6.2, підпункту 6.2.3, я маю право якщо вимушена зупинка, зупинитись та включити аварійну світлову сигналізацію, добре, далі почали за номера, це пропустим, потім у них склалась думка що я знаходжусь в наркотичному сп'янінні, і запропонували мені, пройти мед.огляд в МОЗ, я згодився, ми приїхали, лікарів не було ми поїхали в ВРУ, щоб працівники НПУ як я зрозумів отримали дозвіл на проведення проц.дій зі мною, дозвіл отримали, після чого, працівник НПУ взяв мене в кайданки почав вести до машини, і як почав мене садити в машину, і незнаю, я не знаходився в розшуку, на їх очах нікого не вбив, я лише по їх словах порушив ПДР, можливо і так, не заперечую, працівник а саме Полковник НПУ назвав мене злочинцем, під час вже процесуальних дій, працівник почав огляд чи немає у мене заборонених речовин, я незнаю звідки він дістав якийсь порошок з карману, хоть у мене нічого не було, також перед початком огляду на заборонені речі, працівник має мене запитати, якщо я маю заборонені речовини або зброю, чи не хочу я добровільно її здати, також мають попросити у мене документи, документів у мене ніхто не просив((На фрапсі є момент як Зубкевич попросив але він не відіграв це ні в войс ні в чат)),
3. Докази: 1)Зупинка 2) Проц.дії
4. Дата та час події: 10:22
5. Контактні дані: discord: nazarkazmiruk
6. Свідки: Відсутні

Дата: «03.09» 2025р.
Підпис:​
Шановний Назарій Казмірук.

З повагою,
Прокурор
Ричард Джеймс

Реєстрування
7 Січ 2023
Дописи
20
Реакції
18
Бали
8
ЗАЯВА
Я, Герасименко Павло Павлович, громадянин України,
подаю скаргу на (невідомо / Річард Скоропадський / невідомо / №6861745 )

1. Суть порушення: (Короткий опис події та суті правопорушення) під час затримання моє авто зупинили по причині, що воно викрадене, після взяли викинули з авто, почали стріляти по ньому закували, не надали адвоката, погрожували кляпом під час поїздки і тим самим не реалізували моїх прав, як громадянина України, також перед затриманням навіть не дізнались особистості.
2. Організація: (Назва підрозділу або установи) СБУ, підрозділ не уточняли
3. Докази: (Фото, відео, свідчення або запит на вилучення) check
4. Дата та час події: (Указати точно) 18.09.2025р.р. 14:46-14:50
5. Контактні дані: (Телефон, email, копія документа) 380989988687, myrasakibar4, proof
6. Свідки: (ПІБ, контакти) -

Дата: «18» вересня 2025р.
Підпис: П.Г.

Олександр Шаповалюк

Гравець | Західної України
Реєстрування
11 Жов 2023
Дописи
37
Реакції
26
Бали
63
ЗАЯВА

1. Суть порушення: (Короткий опис події та суті правопорушення) під час затримання моє авто зупинили по причині, що воно викрадене, після взяли викинули з авто, почали стріляти по ньому закували, не надали адвоката, погрожували кляпом під час поїздки і тим самим не реалізували моїх прав, як громадянина України, також перед затриманням навіть не дізнались особистості.
5. Контактні дані: (Телефон, email, копія документа) 380989988687, myrasakibar4, proof

Вітаю.
Генеральна прокуратура бере вашу скаргу на розгляд, відповідь буде надано протягом 72 годин.
З повагою
Генеральний прокурор
Шаповалюк Олександр.

Микола Рипецький

Офіс Генерального прокурора
Реєстрування
2 Кві 2025
Дописи
56
Реакції
41
Бали
23
ЗАЯВА

Вітаю.
Прокуратура ознайомилася з матеріалами даної справи,та прийняла рішення про відхилення вашої скарги.
З повагою
Заступник Генерального прокурора
Микола Репецький.

Ілля Вайт

Кошовий отаман
Реєстрування
24 Бер 2025
Дописи
65
Реакції
89
Бали
21
ЗАЯВА
Я, Вайт Ілля Богданович, громадянин України,
подаю скаргу на Борисовича Андрій / Полковник / № 6825690)

1. Суть порушення: Я їду в Київ та мене підрізає службове авто та авто інкасаторів, після чого я зупинився та ввімкнув аварійний сигнал коли я вийшов з авто данний співробітник НПУ почав цілитися в мене не знаю з якою метою, я в нього питаю: що ви робите? він почав кричати на мене та погрожувати що він мене затримує, після чого він сів в авто та відїхав від місця де саме це сталося тобто він скрився з місця дтп, я сів в авто перевірити чи заводиться моє авто? я ввімкнув аварійку та вийшов з авто. Я хотів щоб приїхав другий єкіпаж та встановлювали обставини ДТП так як данний співробітник не може перевіряти хто винний так як він є субєктом данної ситуації. Другий співробітник ніяк не замішаний в данній справі хоча він би міг запитати чи потрібна мені медична допомога? після чого вони сіли в службові авто я їм кажу ви куди тут дтп, вони проігнорували, ввімкнули звукові спец.сигнали та помчалися в невідомому напрямку.
2. Організація: Національна поліція Києва
3. Докази:
4. Дата та час події: 23.09.2025 (13:27)
5. Контактні дані: +380986665777, [email protected],
Паспорт
6. Свідки: свідки є але вони відразу уїхали, можливо у співробітників є запис з боді камер

Прошу здійснити перевірку зазначених фактів та вжити відповідних заходів реагування згідно із законом.​

Дата: 23.09 2025р.
Підпис: @white

Микола Рипецький

Реєстрування
2 Кві 2025
Дописи
56
Реакції
41
Бали
23
ЗАЯВА

1. Суть порушення: Я їду в Київ та мене підрізає службове авто та авто інкасаторів, після чого я зупинився та ввімкнув аварійний сигнал коли я вийшов з авто данний співробітник НПУ почав цілитися в мене не знаю з якою метою, я в нього питаю: що ви робите? він почав кричати на мене та погрожувати що він мене затримує, після чого він сів в авто та відїхав від місця де саме це сталося тобто він скрився з місця дтп, я сів в авто перевірити чи заводиться моє авто? я ввімкнув аварійку та вийшов з авто. Я хотів щоб приїхав другий єкіпаж та встановлювали обставини ДТП так як данний співробітник не може перевіряти хто винний так як він є субєктом данної ситуації. Другий співробітник ніяк не замішаний в данній справі хоча він би міг запитати чи потрібна мені медична допомога? після чого вони сіли в службові авто я їм кажу ви куди тут дтп, вони проігнорували, ввімкнули звукові спец.сигнали та помчалися в невідомому напрямку.
3. Докази:
Паспорт
6. Свідки: свідки є але вони відразу уїхали, можливо у співробітників є запис з боді камер

Прошу здійснити перевірку зазначених фактів та вжити відповідних заходів реагування згідно із законом.​

Вітаю.
Прокуратура бере вашу скаргу на розгляд, відповідь буде надано протягом 72 годин.
З повагою
Микола Репецький

Дан Гост

Активний
Реєстрування
18 Тра 2023
Дописи
304
Реакції
107
Бали
48
ЗАЯВА

Я, Гост Дан Олексійович, громадянин України,

подаю скаргу на працівників СБУ Назара Блотного та його напарника Давіда

1. Суть порушення: Як все починалося: я виїхав з квартири, щоб слити машину в госку, сів у авто й просто стояв, нічого не робив. Під’їхала якась невідома машина з мигалками, з якої вийшли люди у формі, схожій на форму СБУ. Згідно з правилами РП, вони зобов'язані представитися та надати мені можливість упевнитися в тому, що вони дійсно є працівниками СБУ. Проте вони вирішили діяти інакше: одразу накинули на мене пурс, навіть не розпочавши погоню.

Прошу пояснити цим «маленьким співробітникам», коли саме дозволено застосовувати пурс і за яких обставин.

Так ось: пурс було накинуто, після чого без жодних пояснень до мене підійшли два гравці — Назар Блотний і його напарник Давід — і почали витягувати мене з автомобіля. Я, звичайно ж, не зрозумів, що відбувається, тому просто поїхав із місця подій, уникаючи незаконного затримання. Зі мною не було ані зброї, ані нічого незаконного — я просто сів у авто й поїхав. Вони ж без попереджень почали відкривати вогонь по мені та машині.

Я зупинився на мосту, щоб хоча б щось зафіксувати на відео, але не встиг — вони під’їхали й знову відкрили вогонь по моєму авто, яке просто стояло. Тобто вони навіть не впевнилися, що я — саме та особа, яку шукають. Вони просто під’їхали та почали стрілянину. Виникає питання — за що? За те, що я втік від них? Я не отримував жодних попереджень, не заважав нікому, не порушував порядок.

Вважаю, що таких «працівників» потрібно жорстко карати, оскільки вони також зловживали пурсом, катаючись і спамлячи ним у чаті, поки я не опинюся в зоні його дії. Такі дії повністю псують атмосферу гри й поняття про рп. У кінці ситуації я викликав ігрового помічника Святогора, який зробив їм зауваження та особисто бачив, як вони стріляли по мені.

Дуже прикро, що таких людей не лише допускають до служби, а ще й ставлять на високі посади. Про яку взагалі безпеку може йти мова, коли правоохоронні органи, які мають захищати громадян, займаються стріляниною по ним?

Прошу серйозно покарати даних працівників відповідно до правил Держслужби, внутрішніх правил СБУ, статуту, правил застосування вогнепальної зброї тощо. Я був не першим і, на жаль, не останнім постраждалим від їхніх дій. Поки ви будете їх жаліти — вони й надалі створюватимуть безлад і заважатимуть іншим гравцям.

Наостанок: особистих доказів у мене немає, проте після обговорення з Головним Адміністратором я маю право запросити докази у самих працівників СБУ — Назара Блотного та його напарника Давіда.

2. Організація: Служба Безпеки України

3. Докази: з моєї сторони відсутні, запросіть у співробітників СБУ

4. Дата та час події: 13:15-13:25 24.09.2025

5. Контактні дані: [email protected]

6. Свідки: Святогор Скоропадський

Дата:24.09.2025

Підпис: ghost

Микола Рипецький

Реєстрування
2 Кві 2025
Дописи
56
Реакції
41
Бали
23
ЗАЯВА

1. Суть порушення: Як все починалося: я виїхав з квартири, щоб слити машину в госку, сів у авто й просто стояв, нічого не робив. Під’їхала якась невідома машина з мигалками, з якої вийшли люди у формі, схожій на форму СБУ. Згідно з правилами РП, вони зобов'язані представитися та надати мені можливість упевнитися в тому, що вони дійсно є працівниками СБУ. Проте вони вирішили діяти інакше: одразу накинули на мене пурс, навіть не розпочавши погоню.

Прошу пояснити цим «маленьким співробітникам», коли саме дозволено застосовувати пурс і за яких обставин.

Так ось: пурс було накинуто, після чого без жодних пояснень до мене підійшли два гравці — Назар Блотний і його напарник Давід — і почали витягувати мене з автомобіля. Я, звичайно ж, не зрозумів, що відбувається, тому просто поїхав із місця подій, уникаючи незаконного затримання. Зі мною не було ані зброї, ані нічого незаконного — я просто сів у авто й поїхав. Вони ж без попереджень почали відкривати вогонь по мені та машині.

Я зупинився на мосту, щоб хоча б щось зафіксувати на відео, але не встиг — вони під’їхали й знову відкрили вогонь по моєму авто, яке просто стояло. Тобто вони навіть не впевнилися, що я — саме та особа, яку шукають. Вони просто під’їхали та почали стрілянину. Виникає питання — за що? За те, що я втік від них? Я не отримував жодних попереджень, не заважав нікому, не порушував порядок.

Вважаю, що таких «працівників» потрібно жорстко карати, оскільки вони також зловживали пурсом, катаючись і спамлячи ним у чаті, поки я не опинюся в зоні його дії. Такі дії повністю псують атмосферу гри й поняття про рп. У кінці ситуації я викликав ігрового помічника Святогора, який зробив їм зауваження та особисто бачив, як вони стріляли по мені.

Дуже прикро, що таких людей не лише допускають до служби, а ще й ставлять на високі посади. Про яку взагалі безпеку може йти мова, коли правоохоронні органи, які мають захищати громадян, займаються стріляниною по ним?

Прошу серйозно покарати даних працівників відповідно до правил Держслужби, внутрішніх правил СБУ, статуту, правил застосування вогнепальної зброї тощо. Я був не першим і, на жаль, не останнім постраждалим від їхніх дій. Поки ви будете їх жаліти — вони й надалі створюватимуть безлад і заважатимуть іншим гравцям.

Наостанок: особистих доказів у мене немає, проте після обговорення з Головним Адміністратором я маю право запросити докази у самих працівників СБУ — Назара Блотного та його напарника Давіда.

Вітаю.
Прокуратура бере вашу скаргу на розгляд, відповідь буде надано протягом 72 годин.
З повагою
Микола Репецький

Айро Хелл

02 | Пенсія
Реєстрування
14 Чер 2025
Дописи
83
Реакції
125
Бали
48

Зразок заяви​

до Офісу Генерального прокурора Західної України​

ЗАЯВА
Я, Ягольницький Микола Петрович, громадянин України,
подаю скаргу на (посада -

подаю скаргу на (посада / Владічок Ескалібур,Джек Галицький, Назар Архітекрот / звання -/ № жетона-)​

1. Суть порушення: (Короткий опис події та суті правопорушення)Під час несення служби у складі патруля мене зупинила машина Мерседес. З нього вийшли озброєні особи, які безпідставно відкрили вогонь по мені. Внаслідок обстрілу я отримав сильне ураження (в ігровому процесі — був дуже критично поранений
2. Організація: (Назва підрозділу або установи)- гольф клуб KRISTALIKK
3. Докази: (Фото, відео, свідчення або запит на вилучення)
4. Дата та час події: (Указати точно) 26.09.2025 код 1 18:26 підрізання[початок атаки] код 2 18:27 критичне поранення
5. Контактні дані: (Телефон, email, копія документа) TG-@Carti_qwz DS- charon sexboyzz

Дата: «_» _26.09 2025р.
Підпис: _______𝓚𝓸𝓵𝔂𝓪𝓪________

Останнє редагування:

Микола Рипецький

Реєстрування
2 Кві 2025
Дописи
56
Реакції
41
Бали
23

Зразок заяви​

до Офісу Генерального прокурора Західної України​

ЗАЯВА
Я, Ягольницький Микола Петрович, громадянин України,
подаю скаргу на (посада -

подаю скаргу на (посада / Владічок Ескалібур,Джек Галицький, Назар Архітекрот / звання -/ № жетона-)​

1. Суть порушення: (Короткий опис події та суті правопорушення)Під час несення служби у складі патруля мене зупинила машина Мерседес. З нього вийшли озброєні особи, які безпідставно відкрили вогонь по мені. Внаслідок обстрілу я отримав сильне ураження (в ігровому процесі — був дуже критично поранений
2. Організація: (Назва підрозділу або установи)- гольф клуб KRISTALIKK
3. Докази: (Фото, відео, свідчення або запит на вилучення)
4. Дата та час події: (Указати точно) 26.09.2025 код 1 18:26 підрізання[початок атаки] код 2 18:27 критичне поранення
5. Контактні дані: (Телефон, email, копія документа) TG-@Carti_qwz DS- charon sexboyzz

Дата: «_» _26.09 2025р.
Підпис: _______𝓚𝓸𝓵𝔂𝓪𝓪________
Вітаю.
Прокуратура ознайомилася з матеріалами даної справи,та прийняла рішення про відхилення вашої скарги.
З повагою
Микола Репецький.

Микола Рипецький

Реєстрування
2 Кві 2025
Дописи
56
Реакції
41
Бали
23
ЗАЯВА

Вітаю.
Зі співробітником проведено співбесіду.
З повагою
Микола Репецький.

Микола Рипецький

Реєстрування
2 Кві 2025
Дописи
56
Реакції
41
Бали
23
ЗАЯВА

3. Докази:
Паспорт

Вітаю.
Шановний Ілля Вайт,Прокуратура ознайомилася з матеріалами справи та повідомляє зі співробітником проведена профілактична бесіда,співробітник визнав свою провину.
З повагою
Генеральний прокурор
Микола Репецький.

Останнє редагування:

Артyр Островський

Навіть найтемніша ніч закінчується світанком...
Лідер
Реєстрування
18 Сер 2023
Дописи
80
Реакції
73
Бали
63

ЗАЯВА
Я, Скакун Артур Дмитрович, громадянин України,
подаю скаргу на (Працівника СБУ/Вадима Кузьму/ Ст.Лейтенанта/ №6852948)​

1. Суть порушення: (Короткий опис події та суті правопорушення)
Даний працівник СБУ знаходячись на своїй посаді Ст. Лейтенанта запросив мої документи на Блок-пості. Після мого питання згідно якого закону та нормативно-правового акту він запрошує в мене документи. Він відопвів "Я не знаю" "Я другий день в СБУ".Тим самим порушивши статтю ККУ а саме:
Тепер постає питання як такого працівника який не знає елементарних законів допустили до виконання службових обов'язків. Прошу провести службове розслідування стосовно співробітника та його керівництва, яке його допустило до виконання службових обов'язків!
2. Організація:Служба Безпеки України
3. Докази:
4. Дата та час події: ПП "Чайка", 25.10..2025 21:13-21:16
5. Контактні дані:
(Телефон, email, копія документа)TG-Korol5352 DS-korol535_23543
6. Свідки: (ПІБ, контакти)Микола Ягольницький TG-@Carti_qwz

Дата: «26» Жовтня 2025р.
Підпис: Скакунчик

Останнє редагування:

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі