Розглянуто ЗЧС фракцій просто так

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
29 Гру 2023
Дописи
174
Реакції
78
Бали
48
Вік
25
  1. Нікнейм лідера/заступника: Річард Мирний (Полковник ЗСУ)
  2. Особистий нікнейм: Максим Гамбіно
  3. Суть скарги: Добрий вечір. Річард (Полковник ЗСУ) видав ЗЧС фракцій на 90 днів. Спочатку звільнив по ЗВБ + 2 догани - клац (нічого не сказав за ЗЧС). Заблокував у Discord та у інших соц.меражах, видав ЗЧС просто , щоб не був у ніякой фракції, подавав рапорт в НПУ, його Схвалили, але не перевели з 1 доганою (клац), хотя був час (потім видали 2). Видали ЗЧС по причині: "Бо просто захотів". Я успішно відстояв термін Підполковник (2 тиждень, ще Майор). Також цей "Полковник" зливає старший склад, говорить Слідкуючим "Хто , де , що", не відповідає в рацію, оскає співробітників у Спец.Зв'язку (Discord), погрожує баном (якщо потрібно дам відео-доказ). Мав перевести до НПУ, але тянув час щоб видали догану та звільнили (клац). Але потім я захотів уйти по ЗВБ з 2 доганами, він мене звільнив, а потім у ввечірі вносить в ЗЧС. Прошу адміністрацію це питання підняти та вирішити, тому що цей "Полковник" іде на Адміністратора.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): зверху, та ще погрози тут клац, занес в ЗЧС - клац
  5. Дата походження: 22.09.2025

Останнє редагування:

Одін Пейс

Адміністратор | Західна Україна
Адміністратор
Реєстрування
15 Вер 2023
Дописи
243
Реакції
125
Бали
88
Тепер давайте приступаємо до скарги
1 Срок підполковника ЗСУ не відстояв
2 не кого я не блокував в особистих повідомленнях
3 щоб перевести дану особу в НПУ в мене той часу зайти у гру та за вказівками слідкуючих я не звільняв особу

Останнє редагування:
Реєстрування
29 Гру 2023
Дописи
174
Реакції
78
Бали
48
Вік
25
Тепер давайте приступаємо до скарги
1 Срок підполковника ЗСУ не відстояв
2 Можу надати відео запис як людина перша почала говорити « шо ти тепер на адмінку не підеш погрожуючи скаргою»
3 не кого я не блокував в особистих повідомленнях
4 щоб перевести дану особу в НПУ в мене той часу зайти у гру та за вказівками слідкуючих я не звільняв особу
Хм, цікаво, срок підполковник 7 тижнів - я його відстояв, тоді якщо не відстояв срок на 10 званні дається зчс фракцій на 90 днів ?) Та про це не кажуть тому кого заносять ?

Реєстрування
29 Гру 2023
Дописи
174
Реакції
78
Бали
48
Вік
25
Реєстрування
29 Гру 2023
Дописи
174
Реакції
78
Бали
48
Вік
25
Останнє редагування:

Максим Альварез.

Ex.Генерал НПУ | Подільський Край
Реєстрування
15 Бер 2023
Дописи
186
Реакції
221
Бали
88
Реєстрування
29 Гру 2023
Дописи
174
Реакції
78
Бали
48
Вік
25

Жекіч Хелл ♡

the legend..
Активний гравець
Реєстрування
15 Сер 2024
Дописи
618
Реакції
818
Бали
153
7.3. Покинути завчасно від вказаного мінімального терміну, посаду заборонено. | Чорний список фракції 10 днів
А мені видають ЗЧС на 90 днів )
Я не розумію чого ти спориш, є чіткі порушення з твоєі сторони і ти ще щось стараєшся довести…

Реєстрування
29 Гру 2023
Дописи
174
Реакції
78
Бали
48
Вік
25
Я не розумію чого ти спориш, є чіткі порушення з твоєі сторони і ти ще щось стараєшся довести…
В трудовій написано "ЗВБ + 2 догани" , за це не дають ЗЧС на 90 днів, та якщо були б ще порушення, їх би додали

Микола Бондаренко

Західна Україна
Реєстрування
19 Лют 2025
Дописи
62
Реакції
59
Бали
33
  1. Нікнейм лідера/заступника: Річард Мирний (Полковник ЗСУ)
  2. Особистий нікнейм: Максим Гамбіно
  3. Суть скарги: Добрий вечір. Річард (Полковник ЗСУ) видав ЗЧС фракцій на 90 днів. Спочатку звільнив по ЗВБ + 2 догани - клац (нічого не сказав за ЗЧС). Заблокував у Discord та у інших соц.меражах, видав ЗЧС просто , щоб не був у ніякой фракції, подавав рапорт в НПУ, його Схвалили, але не перевели з 1 доганою (клац), хотя був час (потім видали 2). Видали ЗЧС по причині: "Бо просто захотів". Я успішно відстояв термін Підполковник (2 тиждень, ще Майор). Також цей "Полковник" зливає старший склад, говорить Слідкуючим "Хто , де , що", не відповідає в рацію, оскає співробітників у Спец.Зв'язку (Discord), погрожує баном (якщо потрібно дам відео-доказ). Мав перевести до НПУ, але тянув час щоб видали догану та звільнили (клац). Але потім я захотів уйти по ЗВБ з 2 доганами, він мене звільнив, а потім у ввечірі вносить в ЗЧС. Прошу адміністрацію це питання підняти та вирішити, тому що цей "Полковник" іде на Адміністратора.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): зверху, та ще погрози тут клац, занес в ЗЧС - клац
  5. Дата походження: 22.09.2025
Вітаю

Ознайомившись зі скаргою,виношу вердикт:

Перевіривши докази занесення до ЗЧС всіх організацій,можу повідомити про те,що занесення було цілком доцільним в зв'язку з вашими порушеннями.

==Розглянуто==

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі