- Реєстрування
- 29 Гру 2023
- Дописи
- 174
- Реакції
- 78
- Бали
- 48
- Вік
- 25
- Нікнейм лідера/заступника: Річард Мирний (Полковник ЗСУ)
- Особистий нікнейм: Максим Гамбіно
- Суть скарги: Добрий вечір. Річард (Полковник ЗСУ) видав ЗЧС фракцій на 90 днів. Спочатку звільнив по ЗВБ + 2 догани - клац (нічого не сказав за ЗЧС). Заблокував у Discord та у інших соц.меражах, видав ЗЧС просто , щоб не був у ніякой фракції, подавав рапорт в НПУ, його Схвалили, але не перевели з 1 доганою (клац), хотя був час (потім видали 2). Видали ЗЧС по причині: "Бо просто захотів". Я успішно відстояв термін Підполковник (2 тиждень, ще Майор). Також цей "Полковник" зливає старший склад, говорить Слідкуючим "Хто , де , що", не відповідає в рацію, оскає співробітників у Спец.Зв'язку (Discord), погрожує баном (якщо потрібно дам відео-доказ). Мав перевести до НПУ, але тянув час щоб видали догану та звільнили (клац). Але потім я захотів уйти по ЗВБ з 2 доганами, він мене звільнив, а потім у ввечірі вносить в ЗЧС. Прошу адміністрацію це питання підняти та вирішити, тому що цей "Полковник" іде на Адміністратора.
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео): зверху, та ще погрози тут клац, занес в ЗЧС - клац
- Дата походження: 22.09.2025
Останнє редагування: