Хімікат Краймз
Поважний гравець
- Реєстрування
- 15 Лис 2022
- Дописи
- 107
- Реакції
- 140
- Бали
- 48
- Нікнейм адміністратора: Віктор Миколайович
- Особистий нікнейм: Саня Хімік [83380]
- Суть скарги:
- Хочу від щирого серця попросити вибачення за свої слова, сказані на адресу розробника та його рідних. Я усвідомлюю, що мої висловлювання були некоректними, образливими й такими, що могли завдати моральної шкоди. Це була моя велика помилка, про яку я щиро шкодую.
Я не мав жодного права переходити на особистості чи знецінювати працю, у яку вкладено час, сили та натхнення. Кожна людина заслуговує на повагу, тим більше ті, хто створює щось нове й ділиться цим з іншими. Мої слова були сказані зопалу, бездумно, і я повністю визнаю, що вчинив неправильно.
Щиро прошу пробачення у розробника та його близьких. Я поважаю його роботу, зусилля та внесок у розвиток проєкту. Надалі я обіцяю бути уважнішим у своїх висловлюваннях і не допускати подібних ситуацій.
Я обіцяю більше не буду повторювати таких великих помилок та прошу знову велике вибачення перед розробником та перед його рідними, дуже вас прошу дати 2 шанс. Також у мене тут появилося набагато більше друзів, багато з них я привів цю гру, та допомагав їм до моменту бану, вони досі грають, і дуже за мною скучають я прошу дати мені любий шанс чи скоротити термін бану чи зняти, я готовий піти на любі умови, тільки дайте шанс, я любив розвивати ваш проєкт та робити такі вчинки щоб ішло на благо проєкту!
Прошу прийняти мої вибачення та оскаржити мене, я готовий піти на любі умови!)
Та також додатково хотів би піти у войс з вами та вибачатись перед вами. - Доказ видачі покарання (скріншот/відео):https://ibb.co/4wJKtRM3
- Дата походження: 28.09.25
Останнє редагування модератором: