Відмовлено Щирі вибачення/ Прошу оскаржити мої дії)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хімікат Краймз

Поважний гравець
Реєстрування
15 Лис 2022
Дописи
107
Реакції
140
Бали
48
  1. Нікнейм адміністратора: Віктор Миколайович
  2. Особистий нікнейм: Саня Хімік [83380]
  3. Суть скарги:
  4. Хочу від щирого серця попросити вибачення за свої слова, сказані на адресу розробника та його рідних. Я усвідомлюю, що мої висловлювання були некоректними, образливими й такими, що могли завдати моральної шкоди. Це була моя велика помилка, про яку я щиро шкодую.

Я не мав жодного права переходити на особистості чи знецінювати працю, у яку вкладено час, сили та натхнення. Кожна людина заслуговує на повагу, тим більше ті, хто створює щось нове й ділиться цим з іншими. Мої слова були сказані зопалу, бездумно, і я повністю визнаю, що вчинив неправильно.

Щиро прошу пробачення у розробника та його близьких. Я поважаю його роботу, зусилля та внесок у розвиток проєкту. Надалі я обіцяю бути уважнішим у своїх висловлюваннях і не допускати подібних ситуацій.

Я обіцяю більше не буду повторювати таких великих помилок та прошу знову велике вибачення перед розробником та перед його рідними, дуже вас прошу дати 2 шанс. Також у мене тут появилося набагато більше друзів, багато з них я привів цю гру, та допомагав їм до моменту бану, вони досі грають, і дуже за мною скучають я прошу дати мені любий шанс чи скоротити термін бану чи зняти, я готовий піти на любі умови, тільки дайте шанс, я любив розвивати ваш проєкт та робити такі вчинки щоб ішло на благо проєкту!
    Прошу прийняти мої вибачення та оскаржити мене, я готовий піти на любі умови!)
    Та також додатково хотів би піти у войс з вами та вибачатись перед вами.
  5. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):https://ibb.co/4wJKtRM3
  6. Дата походження: 28.09.25

Останнє редагування модератором:

Astrall

ExizeFamQ <3
Реєстрування
25 Січ 2024
Дописи
292
Реакції
291
Бали
66
Снимок экрана 2025-09-29 130051.png
Важаю що цей гравець взагалі не заслуговує на оскарження! Так як це оскарження 100% написано через chat gpt, та воно не чисто середчне, ще грвець мені після того як його заблокували написав що йому взагалі начхати на бан, докази прикріпив.

Хімікат Краймз

Поважний гравець
Реєстрування
15 Лис 2022
Дописи
107
Реакції
140
Бали
48
Переглянути вкладення 340843 Важаю що цей гравець взагалі не заслуговує на оскарження! Так як це оскарження 100% написано через chat gpt, та воно не чисто середчне, ще грвець мені після того як його заблокували написав що йому взагалі начхати на бан, докази прикріпив.
Як мене заблокували ти сам мені написав та спровокував ,а на той момент я був на емоціях та написав так негативно.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі