Зачинено Підозра на стороннє ПЗ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
10 Тра 2023
Дописи
130
Реакції
106
Бали
48
1. Нікнейм гравця: Михайло Ломака
2. Особистий нікнейм: ДІмочка Каптьор
3. Клан порушника: MARABUNTA
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: Carry
5. Суть скарги: Данный игрок недавно был в бане на 31 день за сторонние ПЗ, и на жалобе Валерия Савченко написала, что еще один такой "пролаг" - бан будет без обжалования, возможно даже навсегда. Теперь мы играли терру, я пикнул с ним файт 1в1, и прицел у него был нацелен не в мою сторону, а вообще куда то в контейнер, но тычки регали прямо в меня. Пересмотрите откат, и имейте ввиду, что игрок уже имел наказание за использование стороннего ПЗ. Так же по нему не регало урон, до этого я скинул ему броник, и он был без броника, отхил просто бесконечный.
6. Докази (скриншот/відео): ТЫК
7. Дата порушення: 14.10.25

Реєстрування
29 Жов 2023
Дописи
156
Реакції
160
Бали
48

Михайло Ломака

[ L I MARABUNTA ]
Активний гравець
Реєстрування
12 Чер 2023
Дописи
615
Реакції
668
Бали
153
1. Нікнейм гравця: Михайло Ломака
2. Особистий нікнейм: ДІмочка Каптьор
3. Клан порушника: MARABUNTA
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: Carry
5. Суть скарги: Данный игрок недавно был в бане на 31 день за сторонние ПЗ, и на жалобе Валерия Савченко написала, что еще один такой "пролаг" - бан будет без обжалования, возможно даже навсегда. Теперь мы играли терру, я пикнул с ним файт 1в1, и прицел у него был нацелен не в мою сторону, а вообще куда то в контейнер, но тычки регали прямо в меня. Пересмотрите откат, и имейте ввиду, что игрок уже имел наказание за использование стороннего ПЗ. Так же по нему не регало урон, до этого я скинул ему броник, и он был без броника, отхил просто бесконечный.
6. Докази (скриншот/відео): ТЫК
7. Дата порушення: 14.10.25
я вважаю, що це виглядає як злив гравця, тому що я нічого не використовую, а моя вина була лиш в тому, що в мене не зберігся відкат

Реєстрування
10 Тра 2023
Дописи
130
Реакції
106
Бали
48
я вважаю, що це виглядає як злив гравця, тому що я нічого не використовую, а моя вина була лиш в тому, що в мене не зберігся відкат
у тебя хп 180, у меня 200, мы под одинаковым вкидом, но ты убиваешь меня за меньше дамага, и у тебя остается 100 хп. Не кажется, что это странно?

𝕷𝖆𝖐𝖔𝖘𝖙𝖆 𝕳𝖆𝖗𝖉

Поважний гравець
Реєстрування
25 Сер 2024
Дописи
94
Реакції
178
Бали
38

Данієль Хомс

UG | Senior Tester
Tester
Реєстрування
21 Вер 2023
Дописи
3,526
Реакції
965
Бали
253
Вітаю, на сервері в той момент стався розсинхрон, на першому кадрі видно, як Михайло Ломака стріляє в бік, та на відео-доказі ДІмочка Каптьор теж стріляє у бік.
Зачинено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі