Зачинено Підозра на стороннє ПЗ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
10 Тра 2023
Дописи
130
Реакції
106
Бали
48
1. Нікнейм гравця: Михайло Ломака
2. Особистий нікнейм: ДІмочка Каптьор
3. Клан порушника: MARABUNTA
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: Carry
5. Суть скарги: Данный игрок недавно был в бане на 31 день за сторонние ПЗ, и на жалобе Валерия Савченко написала, что еще один такой "пролаг" - бан будет без обжалования, возможно даже навсегда. Теперь мы играли терру, я пикнул с ним файт 1в1, и прицел у него был нацелен не в мою сторону, а вообще куда то в контейнер, но тычки регали прямо в меня. Пересмотрите откат, и имейте ввиду, что игрок уже имел наказание за использование стороннего ПЗ. Так же по нему не регало урон, до этого я скинул ему броник, и он был без броника, отхил просто бесконечный.
6. Докази (скриншот/відео): ТЫК
7. Дата порушення: 14.10.25

Реєстрування
29 Жов 2023
Дописи
156
Реакції
160
Бали
48

Михайло Ломака

[ L I MARABUNTA ]
Активний гравець
Реєстрування
12 Чер 2023
Дописи
615
Реакції
668
Бали
153
1. Нікнейм гравця: Михайло Ломака
2. Особистий нікнейм: ДІмочка Каптьор
3. Клан порушника: MARABUNTA
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: Carry
5. Суть скарги: Данный игрок недавно был в бане на 31 день за сторонние ПЗ, и на жалобе Валерия Савченко написала, что еще один такой "пролаг" - бан будет без обжалования, возможно даже навсегда. Теперь мы играли терру, я пикнул с ним файт 1в1, и прицел у него был нацелен не в мою сторону, а вообще куда то в контейнер, но тычки регали прямо в меня. Пересмотрите откат, и имейте ввиду, что игрок уже имел наказание за использование стороннего ПЗ. Так же по нему не регало урон, до этого я скинул ему броник, и он был без броника, отхил просто бесконечный.
6. Докази (скриншот/відео): ТЫК
7. Дата порушення: 14.10.25
я вважаю, що це виглядає як злив гравця, тому що я нічого не використовую, а моя вина була лиш в тому, що в мене не зберігся відкат

Реєстрування
10 Тра 2023
Дописи
130
Реакції
106
Бали
48
я вважаю, що це виглядає як злив гравця, тому що я нічого не використовую, а моя вина була лиш в тому, що в мене не зберігся відкат
у тебя хп 180, у меня 200, мы под одинаковым вкидом, но ты убиваешь меня за меньше дамага, и у тебя остается 100 хп. Не кажется, что это странно?

𝕷𝖆𝖐𝖔𝖘𝖙𝖆 𝕳𝖆𝖗𝖉

Поважний гравець
Реєстрування
25 Сер 2024
Дописи
94
Реакції
178
Бали
38

Данієль Хомс

Старожила UKRAINE GTA
Tester
Реєстрування
21 Вер 2023
Дописи
3,525
Реакції
965
Бали
253
Вітаю, на сервері в той момент стався розсинхрон, на першому кадрі видно, як Михайло Ломака стріляє в бік, та на відео-доказі ДІмочка Каптьор теж стріляє у бік.
Зачинено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі