Вікі Альт
Старожила UKRAINE GTA
- Реєстрування
- 8 Лип 2024
- Дописи
- 226
- Реакції
- 536
- Бали
- 98
- Нікнейм адміністратора: ГА
- Особистий нікнейм: 78172
- Суть скарги: Вітаю, побачила на форумі відмовлену скаргу за передачу майна від Олександри Павлюк , та не розумію тоді навіщо додано правило:11.12. Заборонено передавати/отримувати будь-які ігрові цінності, нерухомість, майно перед отриманням блокування. | Бан 14-30 днів + конфіскація переданого/отриманого майна.
Як видно по скарзі від Коля Кручай вона подана о 21:58, на його скріні видно що в той день о 22:54 аптека ще була на Олександрі Павлюк, а от допоки скаргу розглянули то аптека була передана гравцю Макс Аммо. Що це якщо не порушення правила 11.12?
Ок. скажімо бізнес не її й власник побачивши скаргу сказав передати, але як бути з квартирою високого класу, яка ще зовсім нещодавно належала Олександрі Павлюк? Вона є моєю ****************************дкою по підїзду, причому дуже давно, з рік так точно. Наразі квартира теж на гравцю Макс Аммо. Коли була передана? Думаю тоді ж коли й аптека. Це легко перевірити по логах.
Можете мене звинувачувати у зливі чи ще чомусь, хоча особистого конфлікту з даним гравцем у мене немає, окрім того, що вона часто фабрикує свої докази та скарги, але із за цього до неї мають притензії півсервера. Але є чітке правило без всяких приміток де вказано що передавати не можна. Багато хто втратив так майно коли світив бан, бо ж якщо передати то теж заберуть та ще й бан додадуть, а Олександра Павлюк мало того що вводить в оману своїми оповіданнями на форумі, раз за разом зливаючи клани, так ще й передала майно й каже що то не її.
Все ж таки прошу перевірити логи гравця на предмет передавання майна в період з 21:58 28.10.25 по 13:35 29.10.25 бо саме в цей період скарга була вже на форумі й почало діяти правило 11.12, або ж дайте добро всім передавати майно, щоб ніхто не втрачав непосильно нажите із за такого правила.
Дякую за увагу - Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Скрін підїзда будинку та ще один скрін (Я звичайно можу помилятися й квартира була продана раніше, спеціально не бігала й не скрінила, але зовсім нещодавно вона там ще жила, тому прошу це перевірити)
- Дата походження: 30.10.25
Останнє редагування модератором: