Відмовлено передача майна від Павлюк

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Вікі Альт

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
8 Лип 2024
Дописи
226
Реакції
536
Бали
98
  1. Нікнейм адміністратора: ГА
  2. Особистий нікнейм: 78172
  3. Суть скарги: Вітаю, побачила на форумі відмовлену скаргу за передачу майна від Олександри Павлюк , та не розумію тоді навіщо додано правило:11.12. Заборонено передавати/отримувати будь-які ігрові цінності, нерухомість, майно перед отриманням блокування. | Бан 14-30 днів + конфіскація переданого/отриманого майна.
    Як видно по скарзі від Коля Кручай вона подана о 21:58, на його скріні видно що в той день о 22:54 аптека ще була на Олександрі Павлюк, а от допоки скаргу розглянули то аптека була передана гравцю Макс Аммо. Що це якщо не порушення правила 11.12?
    Ок. скажімо бізнес не її й власник побачивши скаргу сказав передати, але як бути з квартирою високого класу, яка ще зовсім нещодавно належала Олександрі Павлюк? Вона є моєю ****************************дкою по підїзду, причому дуже давно, з рік так точно. Наразі квартира теж на гравцю Макс Аммо. Коли була передана? Думаю тоді ж коли й аптека. Це легко перевірити по логах.
    Можете мене звинувачувати у зливі чи ще чомусь, хоча особистого конфлікту з даним гравцем у мене немає, окрім того, що вона часто фабрикує свої докази та скарги, але із за цього до неї мають притензії півсервера. Але є чітке правило без всяких приміток де вказано що передавати не можна. Багато хто втратив так майно коли світив бан, бо ж якщо передати то теж заберуть та ще й бан додадуть, а Олександра Павлюк мало того що вводить в оману своїми оповіданнями на форумі, раз за разом зливаючи клани, так ще й передала майно й каже що то не її.
    Все ж таки прошу перевірити логи гравця на предмет передавання майна в період з 21:58 28.10.25 по 13:35 29.10.25 бо саме в цей період скарга була вже на форумі й почало діяти правило 11.12, або ж дайте добро всім передавати майно, щоб ніхто не втрачав непосильно нажите із за такого правила.
    Дякую за увагу
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Скрін підїзда будинку та ще один скрін (Я звичайно можу помилятися й квартира була продана раніше, спеціально не бігала й не скрінила, але зовсім нещодавно вона там ще жила, тому прошу це перевірити)
  5. Дата походження: 30.10.25

Останнє редагування модератором:

𝕸𝖎𝖗𝖆𝖎 𝕾𝖔𝖓𝖆𝖙𝖆

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
29 Бер 2025
Дописи
123
Реакції
322
Бали
68
Інформації за передачу квартиру в тебе немає. Напряму бачу злив від тебе. Якщо вже й на те пішло, то і в твого соклану, який подавав скаргу не все чисто. За передачу майна - той бізнес навіть по суті не вважався моїм, на те є підтвердження, які були надані. Вже були скарги, де гравці просто продавали майно. Чому я не вправі ним розпоряджатись?
Ти не є стороною конфлікту, повної ситуації ти не знаєш, я покарання одержала та його відбуваю, але сама не займайся таким відвертим зливом)

Вікі Альт

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
8 Лип 2024
Дописи
226
Реакції
536
Бали
98
Олександра не маю мети тебе зливати
Інформації за передачу квартиру в тебе немає. Напряму бачу злив від тебе. Якщо вже й на те пішло, то і в твого соклану, який подавав скаргу не все чисто. За передачу майна - той бізнес навіть по суті не вважався моїм, на те є підтвердження, які були надані. Вже були скарги, де гравці просто продавали майно. Чому я не вправі ним розпоряджатись?
Ти не є стороною конфлікту, повної ситуації ти не знаєш, я покарання одержала та його відбуваю, але сама не займайся таким відвертим зливом)
Не маю мети тебе зливати. Перевірити чи було порушено правило можна лише дослідивши твої логи, Перед баном адміністрація це не провіряє, тож порушення можна висвітлити лише подавши скаргу на форум. Якщо виявиться що від тебе не було все ж таки порушення правилі 11.12 й картиру ти продала раніше Максу Аммо, то тоді щиро вибачаюся що потурбувала.

𝕸𝖎𝖗𝖆𝖎 𝕾𝖔𝖓𝖆𝖙𝖆

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
29 Бер 2025
Дописи
123
Реакції
322
Бали
68
Олександра не маю мети тебе зливати

Не маю мети тебе зливати. Перевірити чи було порушено правило можна лише дослідивши твої логи, Перед баном адміністрація це не провіряє, тож порушення можна висвітлити лише подавши скаргу на форум. Якщо виявиться що від тебе не було все ж таки порушення правилі 11.12 й картиру ти продала раніше Максу Аммо, то тоді щиро вибачаюся що потурбувала.
Тоді і пиши скаргу по факту на підозру порушення правила. А не історії без доказів про "оповідання і півсервака" хоча б перечитай, в чому звинувачуєш. Половину з того що ти написала - пусті претензії, які не мають 100-відсоткового підтвердження, та здебільшого містять навіть наклеп. Так само пишеш забагато оповідань. А те що ти робила скріни мого майна - ще раз підтверджує, що просто ганяєтесь, щоб зливати. Бо ти не могла бути впевнена, що я отримаю бан.

Вікі Альт

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
8 Лип 2024
Дописи
226
Реакції
536
Бали
98
Тоді і пиши скаргу по факту на підозру порушення правила. А не історії без доказів про "оповідання і півсервака" хоча б перечитай, в чому звинувачуєш. Половину з того що ти написала - пусті претензії, які не мають 100-відсоткового підтвердження, та здебільшого містять навіть наклеп. Так само пишеш забагато оповідань. А те що ти робила скріни мого майна - ще раз підтверджує, що просто ганяєтесь, щоб зливати. Бо ти не могла бути впевнена, що я отримаю бан.
Олександра не маю скрінів твого майна, переглянь уважно, я ж кажу може ти продала квартиру значно раніше, ще до того як була закинута скарга. Ціна такої квартири наразі бл 50-60кк, за скільки ти продала свою?

𝕸𝖎𝖗𝖆𝖎 𝕾𝖔𝖓𝖆𝖙𝖆

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
29 Бер 2025
Дописи
123
Реакції
322
Бали
68
Олександра не маю скрінів твого майна, переглянь уважно, я ж кажу може ти продала квартиру значно раніше, ще до того як була закинута скарга. Ціна такої квартири наразі бл 50-60кк, за скільки ти продала свою?
З якого дива маю розголошувати тобі нформацію про мою ж квартиру? Не тобі продавала) Це вже адміністрація перегляне, а до тебе, повторюсь, це відношення не має

Вікі Альт

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
8 Лип 2024
Дописи
226
Реакції
536
Бали
98
З якого дива маю розголошувати тобі нформацію про мою ж квартиру? Не тобі продавала) Це вже адміністрація перегляне, а до тебе, повторюсь, це відношення не має
Тут цілком згодна, тому й скаргу написала щоб просто переглянули.

Димас Вендетта

Поважний гравець
Реєстрування
9 Лис 2024
Дописи
129
Реакції
203
Бали
48
Здесь вполне согласна, поэтому и жалобу написала, чтобы просто просмотрели.
Аптеку покупал я, и сказал ей чтоб передала на другого игрока чтоб подзаработал, переписка с человеком у которого я покупал бизнес, имееться, я могу спокойно предоставить, и то что было сказано, уже было передано, то что вы сливаете игрока, так же караеться наказанием Вика

Вікі Альт

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
8 Лип 2024
Дописи
226
Реакції
536
Бали
98
Аптеку покупал я, и сказал ей чтоб передала на другого игрока чтоб подзаработал, переписка с человеком у которого я покупал бизнес, имееться, я могу спокойно предоставить, и то что было сказано, уже было передано, то что вы сливаете игрока, так же караеться наказанием Вика
Дмитро а Ви все коментуєте чужі скарги які до Вас відношення не мають, навіть якщо ви передали бізнес на тримання, то під свою відповідальність, є багато випадків коли люди залітали в бан тримаючи чужі бізнеса й власники цих бізнесів вже не змогли їх повернути. Та і не про аптеку мова а про квартиру. У Олександри вона вже дуже давно й Ви до неї ніякого відношення не маєте, то ж якщо виявиться що квартира теж була передана, то тоді ваші історії будуть вже виглядати в іншому світлі. Й не потрібно розказувати про злив. Злив це коли декілька скарг, а тут 1 й та по суті.

Димас Вендетта

Поважний гравець
Реєстрування
9 Лис 2024
Дописи
129
Реакції
203
Бали
48
Дмитрий а Вы все комментируете чужие жалобы, которые к Вам отношения не имеют, даже если вы передали бизнес на содержание, то под свою ответственность есть много случаев, когда люди залетали в бан, держа чужие бизнеса и владельцы этих бизнесов уже не смогли их вернуть. Да и не об аптеке речь а о квартире. У Александры она уже очень давно и Вы к ней никакого отношения не имеете, так что если окажется, что квартира тоже была передана, то тогда ваши истории будут уже выглядеть в другом свете. И не нужно рассказывать о ливне. Слил это когда несколько жалоб, а тут 1 и по существу.
Но уже которая жалоба летит на данного игрока, почему вы СИГМА так пытаетесь людей сливать? Вы и так на картеле, и у всех много имущества, но принципиально сливаете данного игрока, ну тут уже ГА дал ответ Коле по поводу слива, тут так же может приравняться и к тебе Виктория

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі