Зачинено Хантер Сато Двойне ДМ+ЗЗ// ДМ+ЗЗ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Акі Кензо

Козак
Реєстрування
10 Січ 2023
Дописи
14
Реакції
11
Бали
3
1. Нікнейм гравця: Хантер Сато
2. Особистий нікнейм: Акі Кензо
3. Клан порушника: Sakura
4. Чи знаходитесь Ви в клані , якщо так,то у якому: Sokaya
5. Суть скарги: ДМ+ЗЗ
6. Особисті докази (скриншот/відео): Перше відео тут Друге відео тут

Реєстрування
2 Січ 2023
Дописи
206
Реакції
282
Бали
66
Це сокая яка говорила що не йдуть на форум ?
Ти краще кінь повний откат і не обрізай. 1 першом відео игрок с клана волков мене оскав ні за що + бив мене кулаками і я його застрелив, далі 2 відео ворожий клан начав стріляти по нашим сокланам і я пішов отсрелюватись.
Кидайте повний откат!

imakcon

Активний
Реєстрування
1 Бер 2023
Дописи
95
Реакції
52
Бали
28
Це сокая яка говорила що не йдуть на форум ?
Ти краще кінь повний откат і не обрізай. 1 першом відео игрок с клана волков мене оскав ні за що + бив мене кулаками і я його застрелив, далі 2 відео ворожий клан начав стріляти по нашим сокланам і я пішов отсрелюватись.
Кидайте повний откат!
Хантер, ты сегодня отлетишь 100%. Будешь отвечать за свои действие. Вчера DMил на ЗЗ очень много. Я думаю как минимум 3 жалобы на форуме уже есть на тебя. Так что не рассказывай тут. Видосов на тебя целая папка, и это только за вчерашний вечер

Реєстрування
2 Січ 2023
Дописи
206
Реакції
282
Бали
66
Хантер, ты сегодня отлетишь 100%. Будешь отвечать за свои действие. Вчера DMил на ЗЗ очень много. Я думаю как минимум 3 жалобы на форуме уже есть на тебя. Так что не рассказывай тут. Видосов на тебя целая папка, и это только за вчерашний вечер
и шо?
що ти питаешься цим доказати?
свою крутость?
то що я відлечу?
ти як последня *********************************** пішов на форум коли тобі начали морально і физически в рот давать.

imakcon

Активний
Реєстрування
1 Бер 2023
Дописи
95
Реакції
52
Бали
28
и шо?
свою крутость?
то що я відлечу?
ти як последня *********************************** пішов на форум коли тобі начали морально і физически в рот давать.
У меня нет неодной моей жалобы на форуме за вчера. И никто меня не унижал, ты что объелся солей?

imakcon

Активний
Реєстрування
1 Бер 2023
Дописи
95
Реакції
52
Бали
28
и шо?
свою крутость?
то що я відлечу?
У меня нет неодной моей жалобы на форуме за вчера. И никто меня не унижал, ты что объелся солей
и шо?
свою крутость?
то що я відлечу?
А вот оскорблять не нужно.

Віктор Миколайович

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
22 Лип 2022
Дописи
10,759
Реакції
6,338
Бали
254
Вітаю, обрізане відео, не видно повної ситуації, якщо є повний фрапс перепишіть скаргу заново.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі