Розглянуто Макс Хейз

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

СОСИсочка

Активний
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
90
Реакції
117
Бали
38
1. Ваш нікнейм: Алекс Маэр
2. Нікнейм порушника: Макс Хейз
3. Назва організації порушника: НПУ
4. Суть скарги: Неадекватные действия со стороны работника НПУ, а именно превышения полномочий. Я ехал с номерным знаком, но данный сотрудник считает это иначе, и с воздуха решил мне выписать штраф, просьбу показать видеофиксацию сотрудник просто игнорировал, та собирался еще и неподчинение приписать, хотя я пытался лишь понять в чем я нарушил, прошу принять какие-то меры. Не так давно уже была жалоба на даного игрока, где он без подставно забрал права, выглядит уже как систематические нарушения.. Такие работники портят каноны игры.
5. Доказ порушення (скриншот/відео): тут
6. Дата порушення: 29.11.25

Макс Хейз

Активний
Реєстрування
17 Кві 2023
Дописи
104
Реакції
51
Бали
31
4. Суть скарги: Неадекватные действия со стороны работника НПУ, а именно превышения полномочий. Я ехал с номерным знаком, но данный сотрудник считает это иначе, и с воздуха решил мне выписать штраф, просьбу показать видеофиксацию сотрудник просто игнорировал, та собирался еще и неподчинение приписать, хотя я пытался лишь понять в чем я нарушил, прошу принять какие-то меры. Не так давно уже была жалоба на даного игрока, где он без подставно забрал права, выглядит уже как систематические нарушения.. Такие работники портят каноны игры.
Вітаю переше вас не було чути в грі також в мене слабкий пк то я може не замітив що у вас були номера або з далеку вони не прогрузилися то я принось вибачення можем ми рішити це між нами я вам можу дати компенсацію

Я передивився відео доказ так у вас були номера просто в мене було погано видно та я подумав що у вас їх немає можем ми якось рішити між собою та вас не було чути можу надати відео доказ що вас не було чути не думайте що я вас ігнорував
Приносю щирі вибачання!

p.s можете написати мені в дс mxxsyka_ я вам компенсую вам штраф та за витрачений ваший час

Останнє редагування:

СОСИсочка

Активний
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
90
Реакції
117
Бали
38
"Вітаю переше вас не було чути в грі також в мене слабкий пк то я може не замітив що у вас були номера або з далеку вони не прогрузилися" По откату который я предоставил, в начале прекрасно слышно диалог, не монолог. Я неоднократно повторял что номера у меня присутсвуют, но вы утвержали на своем, что у вас имеется фрапс где их нету! Так же вы проверили тех паспорт, где четко видно номер, но вы его даже не сверили! Так же вы предоставили какой-то отрезаный момент видео, может вы целенаправлено меня замутили у себя, что бы без каких выяснений накинуть штраф, и поехать дальше заниматься этим бесприделом.
Если вы мне предоставите полный момент ситуации и там дейстивтельно будет понятно что произошел какой-то баг, и меня не было слышно не из-за того что (замутили у себя) Тогда у меня притензий не будет.

Макс Хейз

Активний
Реєстрування
17 Кві 2023
Дописи
104
Реакції
51
Бали
31
"Вітаю переше вас не було чути в грі також в мене слабкий пк то я може не замітив що у вас були номера або з далеку вони не прогрузилися" По откату который я предоставил, в начале прекрасно слышно диалог, не монолог. Я неоднократно повторял что номера у меня присутсвуют, но вы утвержали на своем, что у вас имеется фрапс где их нету! Так же вы проверили тех паспорт, где четко видно номер, но вы его даже не сверили! Так же вы предоставили какой-то отрезаный момент видео, может вы целенаправлено меня замутили у себя, что бы без каких выяснений накинуть штраф, и поехать дальше заниматься этим бесприделом.
Если вы мне предоставите полный момент ситуации и там дейстивтельно будет понятно что произошел какой-то баг, и меня не было слышно не из-за того что (замутили у себя) Тогда у меня притензий не будет.
Повний випас дуже довгий і вас не було чути в мене було чути тому що я розмовляв в дс і я ж вами говорив і ви мене чули на мому фрапсі не було вас чути очікуйте я повнив фрапс скину я не понімаю який смисл судитися за 52 тисячі коли я говорю я можу оплатити за все витрачений час також штраф

СОСИсочка

Активний
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
90
Реакції
117
Бали
38
Повний випас дуже довгий і вас не було чути в мене було чути тому що я розмовляв в дс і я ж вами говорив і ви мене чули на мому фрапсі не було вас чути очікуйте я повнив фрапс скину я не понімаю який смисл судитися за 52 тисячі коли я говорю я можу оплатити за все витрачений час також штраф
дело тут явно не в 52к мне не нужна компенсация, я просто не хочу что бы такие ситуации повторялись, как со мной так и с другими игроками..

Макс Хейз

Активний
Реєстрування
17 Кві 2023
Дописи
104
Реакції
51
Бали
31

Влад Темщик

Ст. Модератор | Центральна Україна [01]
Мл.Адміністратор
Реєстрування
21 Лип 2024
Дописи
208
Реакції
86
Бали
73
Вітаю, шановний гравець!
Оглянувши вашу скаргу, виношу вердикт!

З гравцем Максим Хейз буде проведено Сувору бесіду.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі