Розглянуто Макс Хейз

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

СОСИсочка

Активний
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
58
Реакції
112
Бали
38
1. Ваш нікнейм: Алекс Маэр
2. Нікнейм порушника: Макс Хейз
3. Назва організації порушника: НПУ
4. Суть скарги: Неадекватные действия со стороны работника НПУ, а именно превышения полномочий. Я ехал с номерным знаком, но данный сотрудник считает это иначе, и с воздуха решил мне выписать штраф, просьбу показать видеофиксацию сотрудник просто игнорировал, та собирался еще и неподчинение приписать, хотя я пытался лишь понять в чем я нарушил, прошу принять какие-то меры. Не так давно уже была жалоба на даного игрока, где он без подставно забрал права, выглядит уже как систематические нарушения.. Такие работники портят каноны игры.
5. Доказ порушення (скриншот/відео): тут
6. Дата порушення: 29.11.25

Макс Хейз

Активний
Реєстрування
17 Кві 2023
Дописи
83
Реакції
50
Бали
33
4. Суть скарги: Неадекватные действия со стороны работника НПУ, а именно превышения полномочий. Я ехал с номерным знаком, но данный сотрудник считает это иначе, и с воздуха решил мне выписать штраф, просьбу показать видеофиксацию сотрудник просто игнорировал, та собирался еще и неподчинение приписать, хотя я пытался лишь понять в чем я нарушил, прошу принять какие-то меры. Не так давно уже была жалоба на даного игрока, где он без подставно забрал права, выглядит уже как систематические нарушения.. Такие работники портят каноны игры.
Вітаю переше вас не було чути в грі також в мене слабкий пк то я може не замітив що у вас були номера або з далеку вони не прогрузилися то я принось вибачення можем ми рішити це між нами я вам можу дати компенсацію

Я передивився відео доказ так у вас були номера просто в мене було погано видно та я подумав що у вас їх немає можем ми якось рішити між собою та вас не було чути можу надати відео доказ що вас не було чути не думайте що я вас ігнорував
Приносю щирі вибачання!

p.s можете написати мені в дс mxxsyka_ я вам компенсую вам штраф та за витрачений ваший час

Останнє редагування:

СОСИсочка

Активний
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
58
Реакції
112
Бали
38
"Вітаю переше вас не було чути в грі також в мене слабкий пк то я може не замітив що у вас були номера або з далеку вони не прогрузилися" По откату который я предоставил, в начале прекрасно слышно диалог, не монолог. Я неоднократно повторял что номера у меня присутсвуют, но вы утвержали на своем, что у вас имеется фрапс где их нету! Так же вы проверили тех паспорт, где четко видно номер, но вы его даже не сверили! Так же вы предоставили какой-то отрезаный момент видео, может вы целенаправлено меня замутили у себя, что бы без каких выяснений накинуть штраф, и поехать дальше заниматься этим бесприделом.
Если вы мне предоставите полный момент ситуации и там дейстивтельно будет понятно что произошел какой-то баг, и меня не было слышно не из-за того что (замутили у себя) Тогда у меня притензий не будет.

Макс Хейз

Активний
Реєстрування
17 Кві 2023
Дописи
83
Реакції
50
Бали
33
"Вітаю переше вас не було чути в грі також в мене слабкий пк то я може не замітив що у вас були номера або з далеку вони не прогрузилися" По откату который я предоставил, в начале прекрасно слышно диалог, не монолог. Я неоднократно повторял что номера у меня присутсвуют, но вы утвержали на своем, что у вас имеется фрапс где их нету! Так же вы проверили тех паспорт, где четко видно номер, но вы его даже не сверили! Так же вы предоставили какой-то отрезаный момент видео, может вы целенаправлено меня замутили у себя, что бы без каких выяснений накинуть штраф, и поехать дальше заниматься этим бесприделом.
Если вы мне предоставите полный момент ситуации и там дейстивтельно будет понятно что произошел какой-то баг, и меня не было слышно не из-за того что (замутили у себя) Тогда у меня притензий не будет.
Повний випас дуже довгий і вас не було чути в мене було чути тому що я розмовляв в дс і я ж вами говорив і ви мене чули на мому фрапсі не було вас чути очікуйте я повнив фрапс скину я не понімаю який смисл судитися за 52 тисячі коли я говорю я можу оплатити за все витрачений час також штраф

СОСИсочка

Активний
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
58
Реакції
112
Бали
38
Повний випас дуже довгий і вас не було чути в мене було чути тому що я розмовляв в дс і я ж вами говорив і ви мене чули на мому фрапсі не було вас чути очікуйте я повнив фрапс скину я не понімаю який смисл судитися за 52 тисячі коли я говорю я можу оплатити за все витрачений час також штраф
дело тут явно не в 52к мне не нужна компенсация, я просто не хочу что бы такие ситуации повторялись, как со мной так и с другими игроками..

Макс Хейз

Активний
Реєстрування
17 Кві 2023
Дописи
83
Реакції
50
Бали
33

Влад Темщик

Центральна Україна
Реєстрування
21 Лип 2024
Дописи
212
Реакції
86
Бали
73
Вітаю, шановний гравець!
Оглянувши вашу скаргу, виношу вердикт!

З гравцем Максим Хейз буде проведено Сувору бесіду.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі