💙💛 Напиши листа до Миколая та отримай подаруночки!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Malik_zlodii

Новий гравець
Реєстрування
2 Гру 2025
Дописи
1
Реакції
0
Бали
1
  • Напишіть свій ID, нікнейм та сервер. Малик Злодій 70072 Східна Україна
  • Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік. дуже багато працював новочкам допомагав
  • Що б ви хотіли отримати. 100.000.000 (я знаю що прошу багато)
  • Чому ви маєте отримати цей подарунок. мені ніколи ніхто не дарив подарунки на свята

Останнє редагування:
Реєстрування
30 Кві 2024
Дописи
311
Реакції
159
Бали
61
Вітаю шановнний Святий Миколай!
  • Напишіть свій ID, нікнейм та сервер:
    Мій нікней "Назар Легенда" айді: #88463 та сервер: 03
  • Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік:
    По-перше я допоміг свому другу з початком на цьому проекті
    По-друге я як не як гарно закінчив свою школу №42 що на Дніпрі
    По-третє я в цьому році я зпробував себе на ролі Підполковника Національної Поліції
    По-четверте навчився грати на страйкболі))))

Шановна Шапошник Світлана Петрівна якщо ви це бачете це для вас,я хочу щіро вибачитися що назвав вам "Неадекватною вчителькою", також я вже вмію ставити комм : )
  • Що б ви хотіли отримати:
    Так у мене все є, але хотів щоб у нашій прекрасній країні закінчилася війня, я надію на те що Святий Миколай зможе здійснити мою бажану мрію. І я бажаю якщо я попадуся вам, то надайте якийсь "Подгончік" людині яка тільки почала грати. Дякую
  • Чому ви маєте отримати цей подарунок:
    Тому що хочу хоч капільку користі принести на цю планету

"Лист має бути унікальним та без використання ШІ."

Хочу коє що додати:)
    1764692759511.png
    1764692765474.png

Останнє редагування:

Нікіта Явний ♡

02 | Західна Україна
Реєстрування
21 Бер 2023
Дописи
83
Реакції
115
Бали
38
1. Нікіта Явний 6812 02 сервер
2. За цей рік я багато працював над одною ціллю, я хочу зайняти посаду Адміністратора на рідному сервері, але через історію покарань в мене не виходить. Я робив все можливе щоб зайняти посаду…
Допомагав гравцям, старався щось зробити для серверу, наразі перебуваю на посаді Полковника в ДКВС, я стараюсь якісно виконувати свою роботу, кожного тижня я подаю звіт і стараюсь щоб скажемо так закрити свою ціль і добитися того чого хочу вже багато часу. Звісно я не золотий були також скарги, порушення, блокування і так далі, на проєкті я вже давно, мені здається з відкриття , багато знаю, і стараюсь дізнатись ще щось нове, тому щось читаю нове, спілкуюсь з іншими гравцями і отримую певний досвід!

3. Мені здається що мені нічого не дістанеться але хотілось би, 4000 карбованців та Весняний цлс, я давно мрію про цей автомобіль, але на моєму сервері він коштує дуже багато і він мало в кого є!
5.Добре вів себе цілий рік!
6.Буду дуже радий отримати подарунок.
Дякую!

Реєстрування
17 Тра 2025
Дописи
25
Реакції
32
Бали
18
1.117389 Денис Шашкін 03 сервер
2.я помогал разным игрокак которые просили про помочь
3.красного крика. гелик 2022. и для гаража 6к карбов
4.потому что когда делаешь добро оно должно возвращаться и я надеюсь оно вернется

Петя Компотович

Ідеальний
Реєстрування
20 Січ 2024
Дописи
155
Реакції
46
Бали
33
Вік
26
Адреса
Україна
Веб-сайт
t.me
  • 78154 Петя Компотович Східна Україна

• Я був дуже активним гравцем, заходив до гри кожен десь на 5-8 годин, а коли було більше часу навіть на весь день! Також, я пропонував ідеї, які пообіцяли невдовзі додати, і цим допоміг з ідеями для розробників. Також за мою гру я відіграв більше 5000 годин і приймав участі в різних розіграшах від UG-team.
  • Я хотів би отримати 70.000.000 грн і 5.500 донатної валюти на свій рахунок, для купівлі бізнесу або аксесуарів, скінів, автомобілей або інше, а також вантажівку Mercedes-Benz Actros L для більш комфортної гри на:ukrainegta:.

((Я у школі дуже стараюсь, маю оцінки мінімальну 10, тому дуже хочу подарунок:))

Буду дуже вдячний, якщо хоч щось з цього отримаю.

Дякую за увагу!

З повагою
    Петя Компотович
    18.12.2023 - н.ч.

Останнє редагування:

🥷Senior🥷

Поважний гравець
Реєстрування
14 Чер 2023
Дописи
317
Реакції
223
Бали
63
Любий Миколаю! ❄️✨
Мене звати Хеккі Овнярд мій ID: 9785,сервер: 06.
Цього року в UKRAINE GTA я провів реально багато часу на сервері — інколи навіть забагато 😅. Але за цей час я навчився терпінню та допомагав людям, особливо новачкам, коли вони не розуміли, що робити чи де знайти місії 🤝. Я знаю, як це, коли заходиш уперше і нічого не зрозуміло, а всі зайняті своїми справами. Тому я стараюсь не кидати новачків у біді 🤗.
На Новий рік я дуже хотів би отримати автомобілі, про які давно мрію:
Audi E-tron RS (яку зараз неможливо придбати у грі 🚗💨)
Mercedes Gelik 6x6 (G63 AMG 6x6 🚚)
Я вважаю, що заслуговую на ці подарунки, тому що був старанним, присвятив багато часу грі і допомагав іншим гравцям 💪. Вірю, що ці автомобілі допоможуть мені ефективніше розвиватися в грі та принесуть ще більше задоволення від гри!
Дякую тобі за увагу та вірю у дива! 🙏
З повагою,
Хеккі Овнярд

1000037811.jpg

Останнє редагування:

Ілюха Шелбі

Модератор | Північна Україна 04
Реєстрування
27 Тра 2023
Дописи
161
Реакції
248
Бали
68
Ілюха Шелбі#4681 04 сервер
  • Допомагав гравцям на посаді адміністратора, навчав нових гравців, якщо була потреба в коштах ніколи не відмовляв, навчав особовий склад на лідерських посадах
  • Скін Крик
  • Доброчесний, класний, слухняний, адекватний
  • Був би поетом написав би поему, але на жаль моя фантазія не настільки чудова щоб здивувати вас гарним листом)

Коваль Русланн

Новий гравець
Реєстрування
2 Гру 2025
Дописи
1
Реакції
0
Бали
1
Дорогий Святий Миколай,Мене звати Русланн Коваль 03 сервер (111663)
Я почав тут грати з другом коли ми грали я назбирав грошей і подарував другу бмв е39 фул5 деталі та ще я допомогав новачкам з розвитком яб хотів отримати бмв м5 ф90 яб хотів собі цей подарунок бо я допомогав батькам і старався слухатись батьків і вчитись це моя мрія яка для мене не здійснена надіюсь ти прочитаєш цей лист
З любов'ю та повагою до всієї команди UG TEAM❤️❤️

Останнє редагування:

+380971110137

Новий гравець
Реєстрування
3 Жов 2025
Дописи
1
Реакції
0
Бали
4
Дорогий Святий Миколаю я був чемним гравцем на 05 сервері допомагав поліції, перевозив вантажі щоб гравці могли купити продукти чи авто, я багато працював тому я б дуже хотів ауді рс 7 фул 5 знаю багато хочу але це моя мрія протягом 1 року (айді 44097)-сервер 05. Давід Перевертень

Мірон Барс

Новий гравець
Реєстрування
29 Вер 2025
Дописи
8
Реакції
4
Бали
6
1 75590,Мірон Бар 2 Я зробив багато чого,я допомогав гравцям працював на работах для міста та міст я не нарушав не поводив себе погано дружив та гарно від чливо допомогав до всіх 3 Якусь гарну новорічну машину і хочу сніга на Ukraine gta
4 Я буду надіятися на новорічне чудо

• Листи приймаються до 05.12 о 23:59, а результати будуть повідомлені в цій темі 06.12.

fraerokchek

Козак
Реєстрування
3 Лют 2025
Дописи
67
Реакції
11
Бали
11
  • 129133 01 Олександр Вороний
  • Зняв 2 зама яки намагалися зруйнувати фракцію побував на начальнику КР побував на багатьох посадах спіймав 1 адміна який тримався на посаді завдяки блату та багато спіймав злочинців
  • Що б ви хотіли отримати. Шахед та скін Зеленського
  • Чому ви маєте отримати цей подарунок. ну я був слухняним хлопчиком
  • Лист має бути унікальним та без використання ШІ. ага
  • Листи приймаються до 05.12 о 23:59, а результати будуть повідомлені в цій темі 06.12. угу

В'ячеслав Грозний

𝕲𝖗𝖔𝖟𝖓𝖞𝖞
Реєстрування
3 Вер 2024
Дописи
103
Реакції
132
Бали
88
Напишіть свій ID, нікнейм та сервер:
113192 В'ячеслав Грозний [03]

Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік.
Був активним на сервері, допомагав гравцям, не порушував правила. Брав участь у РП-ситуаціях, підтримував фракцію та постійно був у грі, коли потрібна допомога.

Що б ви хотіли отримати.
Рюкзак гробик або рюкзак кажан

Чому ви маєте отримати цей подарунок. Звжди стараюсь нормально грати, підтримую атмосферу РП на проєкті і не створюю проблем іншим. Було б приємно отримати бонус за активність.

Роман Хімарови

Новий гравець
Реєстрування
1 Гру 2025
Дописи
4
Реакції
0
Бали
4
1.Роман Хімарович 6762105 граю на сервері західна україна
2.Допомагав гравцям як морально такі грошима підвозив ремонтував авто робив подарунки
3.
Дорогий Миколаю слухай мої слова
Цьогоріч я старався совість в мене не слабка і гравцям помагав де міг підтримував щодня.Бо мрію маю в серці я давно не таємниця хочу M5 CS блискавку на колесах щоб мрія ожила у зимових чудесах для тебе це дрібничка я знаю напевно а для мене велика мрія, щира і цінна тож Миколаю хочу M5 CS якщо бажаня здійсниться буду радіти до небес твій найкращий гравець 02 серверу Роман Хімарович

агент004

Новий гравець
Реєстрування
19 Лис 2022
Дописи
39
Реакції
4
Бали
11
1.11249.леон вейсон 06 сервер
2.помагав свой друзям та знайомим і новачкам які цього потребували моєї допомоги.
3.хтілося б теслу семі та 4000к донату.або хоча би якусь одну машину здонату.
4. Граю года 2 .

Олександр Кондратюк

Старший Адміністратор | Північна Україна
Старший Адміністратор
Реєстрування
12 Жов 2022
Дописи
3,635
Реакції
1,946
Бали
253
  1. Напишіть свій ID, нікнейм та сервер: Олександр Кондратюк ID 9997
  2. Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік: допоміг багатьом гравцям так як більшу часть пребував на посаді адміністратора, також зроби вісомий вклад в розвиток саме Неофіційних Організацій 04 серверу.
  3. Що б ви хотіли отримати: Рюкзак Гробік.
  4. Чому ви маєте отримати цей подарунок: Даний аксесуар дуже сильно прикрасить мого персонажа, також я рахую заслуговую даний аксесуар за свій професіоналізм та допомогу гравцям на 04 сервері.

Реєстрування
5 Жов 2024
Дописи
87
Реакції
167
Бали
88
1. Максим Вінчестер ID 76242 04 Сервер.
2. Дорогий Святий Миколай!!

Цього року, я проводив себе досить чемно, добре працював, займав високі посади на яких я розвивав колектив, також крім цього я веду тік ток аккаунт на котрому я знімаю відео про базові ситуації та намагаюсь заохочувати людей грати. Крім цього починаю також писати музику про UKRAINE GTA. Грубих покарання не отримував. Але якщо є якісь косяки, то обіцяю їх закрити та поводити себе Ще набагато краще))) Ну і також коли перебував на посаді Адміністратора, допомагав гравцям в освоєнні на сервері і т.д

3. Я би дуже хотів Бумбокс Графіті, та скін Червоний Крик. Цього буде достатньо для подаруночку). Ці подаруночки я хочу так як вони дуже прикольні, я про них мрію, і дуже хочу цього))

Я буду Безмежно радий та вдячний, якщо ви зробите такий подаруночок на день Миколая)))

Гарного Дня!! Та з наступаючими святами!!

Останнє редагування:

Микола Українець

Новий гравець
Реєстрування
2 Гру 2025
Дописи
1
Реакції
0
Бали
1
Лист до Святого Миколая
Дорогий Святий Миколаю!

До тебе пише Микола Українець я завзятий,
Айді 14548, щоб міг мене легко впізнати.
На 03 сервері я рік тримався чесно і стримано всюди,
Допомагав гравцям щоденно, не сіяв сварок чи причуди.

Правил гри я не ламав, конфліктів теж не розводив,
Старався бути тим, хто мир, а не хаос у світ приводив.
Ти знаєш, серце тягне в бік машини, що вогнем горить,
Що силою й красою вмить усю душу може запалить.

Маю мрію непросту — сміливу, швидку, мов блискавиця,
Щоб кожна деталь у ній співала, наче в ніч зоряна колиска.
Тож прошу я у тебе, Миколаю, якщо вважатимеш, що годен,
Подаруй BMW M5 CS, але з тюнінгом — гарним, благородним.
Щоб виглядала мов легенда, щоб звук її серця гримів,
Щоб я на сервері з добром і честю тільки світ лиш піднімав.

Та навіть якщо інше стане — я вдячний буду все одно,
Бо твоя ласка й щире диво — це вже найбільше із дано.

З теплом, повагою й вірою в чудеса,
Твій Микола.

Останнє редагування:

Стас Ліфанович.

[ВРУ | Заступник Генерального Прокурора] 06 ♡
Реєстрування
23 Сер 2025
Дописи
130
Реакції
50
Бали
33
Любий Святий Миколаю!

1. Напишіть свій ID, нікнейм та сервер: Стас Ліфанович [34706] 06 cервер

2. Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік: Я цього року допомагав новачкам розібратися з першими кроками, а також завжди намагався вирішувати конфлікти без агресії.

3.Що б ви хотіли отримати: Було б приємно отримати подарунок або якусь машину,скін будь що але мені це запамятаєця на всю мою історію UKRAINE GTA!

4.Чому ви маєте отримати цей подарунок: Я завжди намагався поводитися чесно та дружньо.

Ігор Монтеро

Кошовий отаман
Реєстрування
12 Вер 2025
Дописи
62
Реакції
57
Бали
23
1.Ігор Монтеро #126833 03 сервер
2. Я помогав людям розвиватись, затягнув у гру своїх друзів, та найшов собі іще одного друга
3.100 міліонів та создати свою транспортну компанію щоп помогать людям які підняли собі 13 рівень
5.Добре себе вів і буду висти
6.Буду дуже радий отримати що я хочу та буду дуже радий єсі війна закінчиться та путін ****************************не Слава Україні!!!!!!

Денис Верналов

Шановний гравець
Реєстрування
9 Лис 2024
Дописи
101
Реакції
36
Бали
33
1764700576284.png

Лист до Святого Миколая

Дорогий Святий Миколаю!
Цього року я робив багато чого доброго, я дуже добре вчився в школі, слухав батьків та багато іншого, в цьому році я робив багато розіграшів останій з них був на 3 лями хоча в самого було мало грошей, ще я дуже багато знімав роликів в тік ток про UKRAINE GTA та дуже багато веду стримів , я займаюся боксом та у неділю отримал грамоту та медаль за 1 місце, дуже хочу отримати від тебе подарунок фуру ''Tesla Semi'' так як я вже дуже довго працюю на далекобійнику наразі ізжу на фурі компанії американці поки що орендовувати теслу семі я не дуже хочу, вже дуже давно коплю на її так що якщо можно то буду дуже вдячний тобі за такий подарунок, якщо цей подарунок дуже дорогий то хотів би собі фуру ''Mersedes Actros L'', я б хотів отримати одну з цих фур (краще теслу семі) тому-що мені дуже подобаєтся працювати далекобійником, та ще якщо можно хотів би собі отримати скін ''Стильний хлопец'' так як дуже сподобався цей скін. я мав би отримати ці подарунки тому що був чемний та слухняний та не грав на всяких копіях, я ї досі буду грати на цьому гарному проєкті та подалі завлікати грати на ньому так як це найкращий проєкт який даре людям багато емоції та тд, дуже сподіваюся що я получу свої подарок !
Буду Радий Любому Подарунку !

(Цей Лист я писав сам без допомоги ШІ)
(Якщо Щось не сподобалось вибачте я намагався зробити дуже класним цей лист)

З Повагою: Денис Гусаченко, 58341, 05 Сервер

1764692874749.png

Вкладення

• 1764700552351.png
    1764700552351.png
    87.4 Кб · Перегляди: 23
Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі