💙💛 Напиши листа до Миколая та отримай подаруночки!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
17 Лис 2025
Дописи
76
Реакції
17
Бали
11
  • Напишіть свій ID, нікнейм та сервер.104205
  • Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік. Допомогав Гравцяв Лідерам також Заступникам також Своїм Спіробітникам Допомогом Гравцям Деняг
  • Що б ви хотіли отримати. Донат Або Деняг Або Гелік 2022
  • Чому ви маєте отримати цей подарунок. Ета Моя Мічта Шоб Купіти Шось Собі

• Листи приймаються до 05.12 о 23:59, а результати будуть повідомлені в цій темі 06.12.

Костів Денис

Новий гравець
Реєстрування
5 Гру 2025
Дописи
1
Реакції
0
Бали
1
1. 6775693, Денис Костів, 02.
2. Допомагав новим гравцям , не порушував правила проекта.
3. Новий мотоблок, 10кк, 100карбованців.
4. (Мотоблок) щоб працювати в теплиці, (10кк) щоб нормально розтрейдитися бо маю мало грошей, (100карбованців) купити щось цікаве у магазині.
5. З початком свята, Миколаю! Я був чемний-завітай!

Реєстрування
21 Лис 2025
Дописи
12
Реакції
6
Бали
8
  • Напишіть свій ID, нікнейм та сервер. 60551 Максим Брень Східна Україна
  • Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік. Допомагав новочкам з грошима і советами був закного послушний допомагав НПУ з приступниками оплачував штрафи коли було багато був дружелюбний до інших
  • Що б ви хотіли отримати. БМВ М5 CS або Бізнес або гараж сток
  • Чому ви маєте отримати цей подарунок. це моя дуже велика мрія отримати автівку

• Листи приймаються до 05.12 о 23:59, а результати будуть повідомлені в цій темі 06.12.

Максим_Шкарбан

Новий гравець
Реєстрування
2 Сер 2025
Дописи
23
Реакції
4
Бали
6
1. 220198 Сірьога Шкарбан, 01
2. Допомагав новим гравцям , купував їм скіни давав кошти для початку, та дарував багато інших предметів.
3. Дуже прошу від тебе Святий миколай 50000000(50 міліонів) на картковий рахунок 203230 абож просто на баланс, для куплівлі бізнеса якого дуже хочу.Прошу завітай))
4. Бізнес це моя мрія я хочу розвиватися але не вистачає коштів на бізнес так як дуже мало заробляю. Завітай!!!!
5. З початку свята поводив себе чемно!

Коля Кручай

БІзнесмен UKRAINE GTA
Реєстрування
29 Кві 2024
Дописи
102
Реакції
58
Бали
33
  • Напишіть свій ID, нікнейм та сервер. Коля Кручай,43776,04
  • Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік. Досить часто помогав гравцям та отримував мало покарань на сервері
  • Що б ви хотіли отримати. Porsche Taycan Turbo S
  • Чому ви маєте отримати цей подарунок. Досить цікава машина хотів би зробити на неї тюнінг та покататися на ній
  • Лист має бути унікальним та без використання ШІ. Не використовував

talkovich

Козак
Реєстрування
20 Тра 2024
Дописи
6
Реакції
17
Бали
8
  • Напишіть свій ID, нікнейм та сервер. 71710 03 Андрій Попович
  • Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік. Дарував щястя жителям
  • Що б ви хотіли отримати. хочу іграшкову бмв любу
  • Чому ви маєте отримати цей подарунок. Добре себе поводив

Реєстрування
8 Жов 2025
Дописи
14
Реакції
16
Бали
8
  • Напишіть свій ID, нікнейм та сервер.2551 Станіслав Мілер 06
  • Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік. я поміг новачкам та гарно вчився та помагав мамі
  • Що б ви хотіли отримати. 600 карбованців та 1 міліон ігровой валюти
  • Чому ви маєте отримати цей подарунок. бо я дуже був чемним в цьому році
  • Лист має бути унікальним та без використання ШІ. ші не використовував писав сам без мами даже

Рома Рекіт

Рекіт
Реєстрування
25 Сер 2024
Дописи
43
Реакції
37
Бали
23
  • Напишіть свій ID, нікнейм та сервер. 81699 Рома Рекіт 04
  • Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік. Я допомогав початківцям та вічливо ставився до гравців та останній місяць втримувався не вівся на провокацію і не отримував покарань але інколи мене виводили на емоції тому я каюся що повівся на провокацію але попри це все я багато працював щоб добитися успіху.
  • Що б ви хотіли отримати. Я б хотів отримати audi E-tron RS
  • Чому ви маєте отримати цей подарунок. Це машина моєї мрії на цьому чудовому проекті буду вдячний якщо ви би мені подарували цю машину тому що я хочу сісти в це чудове авто та закликати друзів прокататися в зимовий вечір на юкрейн гта такі моменти дуже додають мотивації все більше і більше грати в цю чудесну гру.

Останнє редагування:

Єгор Фенікс

02 | Західна Україна | Прем'єр Міністр України
Реєстрування
4 Лис 2023
Дописи
166
Реакції
131
Бали
88
1.Єгор Фенікс id 6832753 02 сервер
2. Допомагав новим гравцям розвиватися на сервері та видавав дуже багато гуманітарної допомоги.
3.BMW M5 CS.
5.Добре вів себе цілий рік!
6.Буду дуже радий отримати подарунок.

Слава Україні!

Реєстрування
17 Жов 2024
Дописи
1
Реакції
6
Бали
6
  • Напишіть свій ID, нікнейм та сервер.6887437 Саня Вербицький 02
  • Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік. я поміг новачкам та робив багато на ДКВС поиогав батькам
  • Що б ви хотіли отримати. 600 карбів та бмв м5 е60 останьої версії фулл 5
  • Чому ви маєте отримати цей подарунок. бо я дуже був чемним в цьому році
  • Лист має бути унікальним та без використання ШІ. ші не використовував писав сам без мами даже

Реєстрування
19 Лип 2023
Дописи
40
Реакції
10
Бали
13
54364 Льоха Вентеро 04сервер
  • В цьому не легкому році я старався вести себе чемно але були і випадки за які мені прикро рік цей пройшов на галявинах мисливства та берегах риболовства
  • Я б хотів отримати Mercedes G63 AMG 2022
  • з дитинства мрію про цей автомобіль та думаю прикупити собі його але на жаль в нашій країні маленька зарплатня такщо ця машина мені не по карману і я вирішив скористуватися шансом

Вкладення

• IMG_0523.jpeg
    IMG_0523.jpeg
    187.3 Кб · Перегляди: 18

Сабвей Кросс

Новий гравець
Реєстрування
18 Тра 2023
Дописи
6
Реакції
1
Бали
6
Адреса
Каштанова 8 Верхнеднепровск
  • Напишіть свій ID, нікнейм та сервер: (4333) Сабвей Кросс
  • Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік:
    Я допомагав новачкам розвиватися,давай їм поради як заробляти гроші,Та був хорошим модератором клану)
  • Що б ви хотіли отримати: Я хотів би Американку
  • Чому ви маєте отримати цей подарунок: Тому що я був чемний).
  • Лист має бути унікальним та без використання ШІ.

Ігор Бугайчук

Новий гравець
Реєстрування
10 Бер 2024
Дописи
1
Реакції
0
Бали
4
1.Ігор Бугайчук #6849945 02 сервер
2. Допомагав новим гравцям розвиватися на сервері, допомагав кланові розвиватися.
3. Tesla Semi або BMW M5 CS
5.Добре вів себе чемно цілий рік0
6.Буду дуже радий отримати подарунок на Миколайчика )

Реєстрування
30 Лип 2023
Дописи
28
Реакції
6
Бали
6

Переглянути вкладення 356675

Любі гравці! У вас є можливість отримати подаруночки від Святого Миколая. Вам необхідно написати лист та подати його якомога оригінальніше — це може бути навіть у форматі відео, адже саме на це ми звертатимемо увагу під час розгляду ваших листів.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Вимоги:
Святий Миколай
Айді 53742/нік нейм Володимир Волоско сервер 03

Я помагав новичками розвиватися та робив подарки іншим гравцям та робив подарки іншим гравцям

Я хочу скін стильний хлопець дуже сильно мрію
я був чемний цого року і буду надалі помагати

11.05.2025 16:03

Армен Арутанян

куніметник
Реєстрування
9 Сер 2024
Дописи
44
Реакції
11
Бали
13
1.Ейс Вентура 43932 05 сервер
2. Сумлінно працював у своїй організації, допомагав своїм друзям та незнайомцям розвиватися на сервері.За цей рік я став кращим, позитивнішим та комунікабельнішим.
3. Хотів би отримати BMW M5 F90 чи якийсь рюкзачок (250-300кг)
5.Я вважаю, що за ту роботу я виконував можу претендувавти на якийсь подаруночок, мої вчинки відповідають тому, що дійсно став кращим та був чемним цілий рік.

6.Думаю кожен заслуговує на подарунок ;)

МаксимМак

Новий гравець
Реєстрування
5 Гру 2025
Дописи
1
Реакції
0
Бали
1
Привіт Миколай мій айді у грі: 126672 та граю я на сервері Східна Україна. Я намагався бути чемним і допомагати новачкам в грі та дуже полюбляю вашу гру.
Багато я не прошу прошу тільки 3 мільйони гривень собі на машину на бмв е60. Я обіцаю у наступному році бути чемним і грати у вашу гру яку ми всі любимо, дякую.

Артем Куций

Гравець | Центральна Україна [01]
Реєстрування
18 Вер 2023
Дописи
173
Реакції
75
Бали
73
Напишіть свій ID, нікнейм та сервер. 95035 Артем Куций 01 сервер
Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік. Я був доволі слухняним гравцем за цей рік, допомагаю новим гравцям з вступом до фракції в якій я працюю
Що б ви хотіли отримати. BMW z4m40i
Чому ви маєте отримати цей подарунок.
Я чемний, слухняний, граю вже не 1 рік, частково допомагаю у розвитку 01 сервера

Трахер Хелл

Новий гравець
Реєстрування
29 Гру 2024
Дописи
6
Реакції
4
Бали
8
  • Трахер Хелл[6887445] 02 сервер
  • Я допогав новічкам які ще зовсім не рлзумілися в цьому проекті
  • 4500карб
  • Хочу поставити стійки у свій гараж щоб допомогати новачкам та більше їм давати грошей
  • ПИсав сам з любовью Трахер Хелл

sana

Новий гравець
Реєстрування
15 Лис 2023
Дописи
1
Реакції
0
Бали
4
1. Олександр Македонський айди 7864 05 сервер 2.я допомогав людям які тіки заходили в гру купляв їм авто и одежду а щекупляв квартири и з грошами допомогав 3. Ferrari LaFerrari 4. допомогав сестрі з молодшой сестрой цілий рік 5. буду доже радий отримати подарунок від святого миколая дуже жду

Саша Хисоко

Новий гравець
Реєстрування
5 Гру 2025
Дописи
6
Реакції
0
Бали
4
1.36571 Саша Хисоко 06
2.Допомогав гравцям, новачкам
3.Хочу теслі семі щоб більше робити та ауді РС 7
4.Потому что я думаю що я заслужив
З любов'ю ваш Саша Хисоко

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі