💙💛 Напиши листа до Миколая та отримай подаруночки!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Вася Форбс

Новий гравець
Реєстрування
10 Жов 2025
Дописи
8
Реакції
0
Бали
4
1.6791050, Вася Форбс, 02 сервер
2.Святий Миколай цбого року я вів себе дуже чемно наприклад я допомагав гравцям ремонтуваав автомобілі давав гроші просто так якщо не вистрчало і допомагав свому найкращому другу з завданнями з дп Олег Степаненко не перебивав чіну на контейнерах не вбивав прото так завжди давав знижку коли щось продавав навіть дарував скіни і акси понад 1 міліон
3. я б хотів отримати фуру теслу і гараж для криптовалюти
4. на мою думку всі ми були хороші і всі мають отримати подарунок чому саме я незнаю можливо мене запомятали як хорошу людину і хотіли щоб я отримав подарунок

Реєстрування
5 Січ 2025
Дописи
32
Реакції
20
Бали
13
85524 Дмитро Карсо 04 сервер
Я цього року може був не дуже слухняним але я допомагав новачкам як фінансово так і їм словесно якщо вони задавали питання що вони щось не знають я зрадістю їм допомагав, був активний на високих посадах таких фракцій: ВРУ НПУ СБУ
Любий святий Миколай хотів б в тебе попросити гаражик або бізнес якщо не важко або принести конвертик з грошима скільки будеш вважати за потрібне, або гелентваген 22 року(це моя мрія)

Попрошу тебе самі такі подаронки тому що хочу добре розвиватись та ще більше часу проводити у цій найращій грі. Так що святий Миколай на тебе вся надія

Іван Шуляк

Новий гравець
Реєстрування
29 Лис 2025
Дописи
1
Реакції
0
Бали
6
Нікнейм Іван Шуляк ID57594 ( 05 сервер)
Я себе дуже гарно вів себе в цьому році і хотів би отримати собі якийсь подарунок за те що я себе гарно вів і не порушував правила гри я хотів би отримати 300 000 000 ігрової валюти або бател пас або 20 000 карбованців я дуже хочу подарунок просто я давно не грав з версії 2.9 я б був дуже вдячний шоб я отримав подарунок любий Святий Миколай вибери подарунок сам який захочеш дякую за увагу говорив Іван Шуляк

Останнє редагування:

Артур Злой

Генерал ДКВС
Лідер
Реєстрування
3 Гру 2025
Дописи
127
Реакції
60
Бали
73
Любий Святий Миколай!
Це пише тобі лист Максим Дружляк 05 сервер (айді 20880)

Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік.

Я цей рік був слухняний та добрим. Я допомагав гравцям, також я працюю в НПУ, зараз я старший лейтенант поліції... Я допомагаю в рп ситуацій. Наприклад якщо є виклик на ДТП то я приїжджаю та оформлею, та шукаю винуватця
Що б ви хотіли отримати.
Карбованці
(Скільки Миколай дасть скільки і буде)

Чому ви маєте отримати цей подарунок.
Я хочу купити щось в магазині донатом зимою, я хочу якийсь бум бокс чи номера купити, щоб мені була пам'ять про Миколая

Також я підготував відео!
https://vm.tiktok.com/ZMD1SH6fj/

LeSHaL

Новий гравець
Реєстрування
25 Січ 2024
Дописи
7
Реакції
0
Бали
4
  • Напишіть свій ID, нікнейм та сервер. 45396. Льоша Царенко 03 сервер
  • Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік. Дорогий Святий Миколаю, за цей рік я був слухняним, намагався не просто грати, а робити сервер трохи кращим. Допомагав гравцям, навіть подарував дві машини для друзів. Я говорю де можна заробити перші гроші новачкам. Завжди старався грати чесно, не порушувати правила і не створювати проблем іншим. Я намагаюся багато працювати, тому думаю що заслуговую подарунок.
  • Що б ви хотіли отримати. Я не хочу багато подарунків але хочу 10 мільйонів.
  • Чому ви маєте отримати цей подарунок. В мене немає свого житла, тому хочу придбати свій власний будинок. Та можливо подарую машину другу і куплю собі. Мій друг мріє про легкову машину, і я теж. Але в нього немає стільки грошей. Я хочу здійснити мою мрію і мого друга.
  • Лист має бути унікальним та без використання ШІ.
  • Листи приймаються до 05.12 о 23:59, а результати будуть повідомлені в цій темі 06.12.
Дуже дякую за можливість отримати подарунок.

Крістіано Роналдо

Новий гравець
Реєстрування
5 Гру 2025
Дописи
1
Реакції
0
Бали
1
  • Напишіть свій ID, нікнейм та сервер.Крістіано Роналдо 92698
  • Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік.помагав батькам дуже гарно вчився
  • Що б ви хотіли отримати.я би дуже хотів отримати скі стильний хлопець і бмв м5 cs та 100 міліонів гривень
  • Чому ви маєте отримати цей подарунок.я дуже про ці подарунки мріяв я дуже думаю що я виграю я для його дуже добре вчився
  • Лист має бути унікальним та без використання ШІ.ніякої ші немає
  • Листи приймаються до 05.12 о 23:59, а результати будуть повідомлені в цій темі 06.12.

Реєстрування
23 Бер 2025
Дописи
79
Реакції
30
Бали
23
Вітаю.Дорогий Миколаю я був чемним пацанчиком та допомагав інколи новачкам,я хочу приносити користь серверу 01 тому хочу побажати мозгів більшості та терпіння адміністраторам які нам допомагають.

• Напишіть свій ID, нікнейм та сервер. 215594 Максим Пасечник 01 Центральна Україна
  • Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік. допомагав новачкам.та не порушував правила
  • Що б ви хотіли отримати. мерседес пульман (лімузин)
  • Чому ви маєте отримати цей подарунок.томущо я допомагаю гравцям та не порушую правила проекту.

Давид Миpний

Модератор | Чорноморський край
Мл.Адміністратор
Реєстрування
22 Сер 2025
Дописи
75
Реакції
42
Бали
63
Давид Голуб 6891046 02 сервер

Дорогий Миколай!

Цього року я був чемним та працьовитим, я працівник державної організації, національна поліція України я цілий рік помагав людям, вирішував їхні проблеми, я багато працював, адже я полковник поліції на якому стоїть велика відповідальність за свій особовий склад тощо.
Попрошу тебе 25кк на прогодування своєї сімʼї, тому що я не можу заробити гроші на своїй посаді, платять мало, працюю багато, керівництво жорстоке і не щадить.
Дякую що всі мої роки ти мене вислоховув.

Пупкін

Новий гравець
Реєстрування
16 Лис 2025
Дописи
7
Реакції
0
Бали
4
57937 Денчік Крипта 05сервер за цей рік я зробив дуже багато хорошого помагав баькам,допомагав грошима новачкам,помагав державним організаціям.Хотів би отримати гараж щоб фармити кріпту але якщо не получеться отримати гараж тоді 3000карбованців

Назар Блек

Полковник ЗСУ | Подільський край
Реєстрування
12 Лют 2023
Дописи
15
Реакції
0
Бали
6
  • #675, Сіладо Фарміла, Подільський край(6).
  • Допомагав проекту грошовим шляхом(донатом), грав, не порушував правила проекту і багато другого.
  • Якщо це не дорого, то хотів би від тебе отримати будинок у вигляді "Котеджу", або бізнес "СТО" or "Заправка"(на твій вибір, але бізачок було би покраще).
  • Тому, що це моя мрія і на мою думку я один із тих гравців які мало порушують.
  • ШІ не використовував.
  • +

Мфрко Глива

Новий гравець
Реєстрування
19 Жов 2025
Дописи
18
Реакції
2
Бали
6
✨ Красивий та атмосферний варіант листа (переписати під себе!)

Айді: 42060
Нік: Марко Глива
Сервер: 06

Дорогий Святий Миколаю!
Цей рік на сервері UKRAINE GTA був для мене особливим. Я намагався бути частиною дружньої атмосфери, допомагати іншим, поважати правила та підтримувати порядок. Завжди старався робити щось корисне — підказував новачкам, брав участь в активностях, допомагав у різних ситуаціях і просто намагався робити гру комфортнішою для всіх.

І зараз, напередодні свята, хочу попросити в тебе один із подарунків, про які давно мрію:
🎁 20 мільйонів,
або
🎁 Гараж,
🎁 Крутий скін,
🎁 Рюкзак на 250 кг,
або
🎁 Audi RS7.

Чому саме я?
Тому що я справді люблю цей сервер, проводжу тут багато часу й щиро стараюся зробити його кращим. Я не порушую правил, завжди намагаюся бути добрим до інших та допомагати, де можу. Для мене UKRAINE GTA — це не просто гра, а місце, де можна знайти друзів, емоції та круті моменти.

Я буду дуже вдячний за будь-який подарунок і обіцяю й надалі залишатися хорошим, активним та чесним гравцем.
З повагою та святковим настроєм — Марко Глива 🎄✨

Руслан 1212

Отаман
Реєстрування
3 Бер 2023
Дописи
156
Реакції
30
Бали
33
Доброго дня Святий Миколаю
Мене звати Святий Роні 672749 граю на 02 західной Украіне
Цей рік я займався благодійностью роздавав гроші їжу та інше гравцям.
На даний час я е спонсорам НПУ та ЗСУ
Хочю я автомобіль Мерседес бенс вито 120 CDI (бус) в максимальної комплектація
Він мені потрібен для розвозу гуманітарної допомоги для наших фракцій

Богдан Масюта

Новий гравець
Реєстрування
22 Лис 2025
Дописи
3
Реакції
0
Бали
4
  • 98702, Масюта Богдан з 04 сервера Північна Україна
  • Цього року я був слухняний я граю цілих 2 місяйя був старшим солдатом ЗСУ мені дуже сподобалося потім я перевівся до НПУ та я був старшим солдатом запиняв людей та поганим не слухняним виписував штрафа або садав на покараня але не на довго але зараз я в Клані мені дуже подобається ну а те що мені нравиться то нічіго я став поганим хлопчиком.
  • 🎁Я хочу 10 мільйонів🎁
  • 🎁Крутий скін щоб бути красивим перед дівчатами🎁
  • 🎁Якусь машину🎁
  • 🎁Та гараж🎁
  • 🎁Та собачку або котика🎁
  • 🎁Та фуру Амереканку🎁
  • За те що я був слухняним хлопчиком
  • Сам писав)
  • Зрозумів дякую за гру Розробники Ukraine Gta!) ми вас любемо)❤️💕

Останнє редагування:

Мішаня228

Новий гравець
Реєстрування
23 Бер 2023
Дописи
2
Реакції
0
Бали
4
Дорогий миколай цея дуже чемний івічливий хлопчик Міша Борець з 1 сервера id 54760 .
Яб дуже хотів втебе попросити якесь авто ато без авто якосьнето дякую заувагу З повагою до СВЯТОГО МИКОЛАЯ

Тарас Білик63!

Новий гравець
Реєстрування
29 Вер 2025
Дописи
7
Реакції
0
Бали
4

Переглянути вкладення 356675

Любі гравці! У вас є можливість отримати подаруночки від Святого Миколая. Вам необхідно написати лист та подати його якомога оригінальніше — це може бути навіть у форматі відео, адже саме на це ми звертатимемо увагу під час розгляду ваших листів.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Вимоги:

Олійник Євген

Новий гравець
Реєстрування
2 Гру 2025
Дописи
1
Реакції
0
Бали
1
Ігровий ID (31730)
Сервер Південна Україна 05
Нікнейм Євген Олійник
UKRAINE GTA за цей рік я вів себе чемно допоманав гравцям не порушував правил завжди вів себе чемно
Хачу автомобіль з батл пассу і 500 карбованців дякую що прочитав мій лист

Реєстрування
13 Тра 2025
Дописи
51
Реакції
24
Бали
13
  • Напишіть свій ID, нікнейм та сервер. Артем Стругов 219713, 01 сервер
  • Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік.
    За цей рік у грі я не раз допомагав новачкам розібратися з механіками, підказував маршрути, ділився тим, що знав сам. Не проходив повз сварки чи хаос навпаки, намагався врегулювати, щоб на сервері було більше порядку. Ще й кілька разів підвозив людей безкоштовно, бо бачив, що їм треба допомога.

На цей раз я хочу попросити у тебе щось справді особливе. Це машина, яку я давно хочу мати у грі: та й сама по собі була б для мене гарною нагородою за весь рік.

• Що б ви хотіли отримати. Tesla semi.
  • Чому ви маєте отримати цей подарунок. Бо я старався бути корисним, не робив нікому шкоди, і завжди реагував по-людськи навіть у віртуальному світі. Хотілося б отримати подарунок, який мотивуватиме і далі робити щось хороше для людей навколо.
  • Лист має бути унікальним та без використання ШІ. Самостійно!

Реєстрування
20 Лис 2023
Дописи
3
Реакції
7
Бали
8
Напишіть свій ID, нікнейм та сервер. Ростик Сірий 6834760 сервер 02
Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік. За весь час отримав мало покарань. Помагав новачкам
Що б ви хотіли отримати. Koenigsegg Jesko
Чому ви маєте отримати цей подарунок. За весь час був чемним отримав мало покарань і дуже сильно хотілося отримати автомобіль мрій
Лист має бути унікальним та без використання ШІ.
Листи приймаються до 05.12 о 23:59, а результати будуть повідомлені в цій темі 06.12.

Дорогий Святий Миколай
Цього року я намагався бути чемним і отримав мало покарань , допомагав новачкам.
Моя мрія — мати Koenigsegg Jesko. Це авто дуже красиве та сучасне.
Я знаю, що це дуже велика й дорога мрія, я вірю в дива , я буду дуже радий якщо ти мені подаруєш авто мрій а саме Koenigsegg Jesko.
Дякую Тобі за все добро, яке Ти приносиш дітям!
Бажаю Тобі міцного здоров’я та веселих свят!
Моє відео з авто мрій https://vm.tiktok.com/ZMD1DDtog/
IMG_1988.jpeg
IMG_1990.jpeg

Останнє редагування:

Ваня Вареник

Новий гравець
Реєстрування
5 Гру 2025
Дописи
1
Реакції
0
Бали
1
6898355,Ваня Цибуля,02
допомагав поліцейським,допомагав гравцям з грошима та рем комплектом
БМВ м5 ф90 кс та 2000000гривень
я допомагав людям

Ярослав Дядечко

Новий гравець
Реєстрування
28 Сер 2025
Дописи
8
Реакції
4
Бали
8

Переглянути вкладення 356675

Любі гравці! У вас є можливість отримати подаруночки від Святого Миколая. Вам необхідно написати лист та подати його якомога оригінальніше — це може бути навіть у форматі відео, адже саме на це ми звертатимемо увагу під час розгляду ваших листів.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Вимоги:
Привіт, Святий Миколаю!
1. Я, Ярослав Дядечко, ID 101868 Цього року я намагався бути хорошим гравцем, допомагав іншим на сервері, пояснював новачкам основи, неодноразово підвозив гравців безкоштовно, підтримував позитивну атмосферу та намагався робити світ трохи кращим. Також активно розвивав свого персонажа. Я хотів би отримати в подарунок якусь унікальну - рідкісну автівку. Дякую за можливість і бажаю тобі гарного настрою та тепла у це свято!
З повагою,
Ярослав Дядечко [101868]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі