💙💛 Напиши листа до Миколая та отримай подаруночки!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Тарас Білик63!

Новий гравець
Реєстрування
29 Вер 2025
Дописи
7
Реакції
0
Бали
4
Дорогий Святий Миколай я був чемний будьласка вислухай
1.682314 Тарас Білик сервер 02
2.за цей рік в юрейн гта я допомагав гравцям підвозив куди просили підказував що робити помагав новичкав давав гроші
3. я б хотів що мене розбанили
4.я хочу щоб ви мене розбани я шкодую за цей вчинок та більше його ніколи не буду робити дай мені
будьласка другий шанс

Останнє редагування:

Стас Сакун

Новий гравець
Реєстрування
29 Вер 2025
Дописи
16
Реакції
2
Бали
6
ID:113747
Нікнеїм:Стас Сакун
Сервер:Східний
Відео тикток:

Вкладення

• Download.mp4
    831.6 Кб

Стас Сакун

Новий гравець
Реєстрування
29 Вер 2025
Дописи
16
Реакції
2
Бали
6
Дорогий Святий Миколай я був чемний будьласка вислухай
1.682314 Тарас Білик сервер 02
2.за цей рік в юрейн гта я допомагав гравцям підвозив куди просили підказував що робити помагав новичкав давав гроші
3. я б хотів що мене розбанили
4.я хочу щоб ви мене розбани я шкодую за цей вчинок та більше його ніколи не буду робити дай мені
будьласка другий шанс
ХОЧ Я ТЕБЕ НЕ ЗНАЮ НО УДАЧИ БРО

Максим Федор

Новий гравець
Реєстрування
31 Лип 2023
Дописи
15
Реакції
0
Бали
6
Дорогий Святий Миколаю!
Пише тобі Максим. Я старався цього року бути добрим, допомагав новачкам і друзям, намагався робити більше добрих справ.
Мені дуже хочеться отримати від тебе гараж, адже завдяки гаражу я міг би допомагати новачкам ще більше, а також донатити на ЗСУ.
Обіцяю й надалі поводитися добре та допомагати іншим.
З любов’ю, Максим Федор 25290 04 сервер

Костя Паркер

Новий гравець
Реєстрування
24 Бер 2025
Дописи
16
Реакції
4
Бали
6
Напишіть свій ID, нікнейм та сервер.Костя Паркер 129652 сервер Східна Україна

Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік.Вступ в ЗСУ на 03 і перестав згадувати рідних коли мене оскають

Що б ви хотіли отримати.30.000.000

Чому ви маєте отримати цей подарунок.Хочу вийграти хоч 1 раз подарунок вд Юкрейн ГТа

Безверххній Кіріл

Новий гравець
Реєстрування
18 Гру 2023
Дописи
5
Реакції
2
Бали
6
Лист до Святого Миколая

Привіт, Миколаю Пише тобі гравець із Ukraine GTA.
Моє айді 161408, нікнейм Безверхній Кіріл, сервер 01.

Цього року я поводився добре та активно допомагав на сервері: підказував новачкам, дотримувався правил, не створював конфліктів і намагався робити гру цікавішою для інших. Брав участь у подіях та підтримував актив, щоб сервер розвивався.

Цього разу хочу попросити у тебе подарунок — якусь машину, яку я планую розіграти серед гравців. Хочу зробити невелике свято для інших, щоб усім було приємно отримати шанс виграти щось круте.

Чому я маю отримати цей подарунок? Бо я чесно грав увесь рік, поводився адекватно, допомагав іншим та хочу використати подарунок не лише для себе, а й щоб порадувати спільноту.

Дякую, що прочитав мій лист. Бажаю тобі тепла та гарного настрою цього святкового дня!

Вкладення

• ecofabrica-svyatyj-mikolaj-70296-1730442676.jpg
    ecofabrica-svyatyj-mikolaj-70296-1730442676.jpg
    246.6 Кб · Перегляди: 22

Rolton_Tort

Новий гравець
Реєстрування
29 Лис 2025
Дописи
1
Реакції
0
Бали
1
Привіт добрий Миколаю мене звати Валера Карлович(123228) я живу в Східній Україні 03. Я за цей рік дуже багато працював особливо на glovo. Бувало що я допомагав людям бувало що мені допомагали. Зараз я служу в ЗСУ. Я хочу получити 150 міліонів гривень і фуру Tesla semi. Гроші нада для того щоб створити транспортну компанію і для створення клана. Я дуже давно хочу створити клан і транспортну компанію але ніяк не накоплю. Тому Миколаю якщо ти можеш подарувати те що я прошу то я буду дуже вдячний.

Владислав Волкодав

Кошовий отаман
Реєстрування
29 Лис 2023
Дописи
117
Реакції
47
Бали
33
  • Напишіть свій ID, нікнейм та сервер.05 сервер Влад Волкодав
  • Я допомогав НПУ , допомогав батькам та в мене грані оцінки)
  • Хочу собі 100 кк щоб зробити тк
  • В мене мрія зробити ТК

Михайло Фортуна

Поважний гравець
Реєстрування
26 Лис 2024
Дописи
158
Реакції
141
Бали
88
Любий, Святий Миколаю!
Напишіть свій ID, нікнейм та сервер.
[203954] Михайло Фортуна 01 Центральна Україна.

Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік.
Працював в ДСНС. Розмінував багато будівель, врятував багато людей, які мені дуже вдячні.

Що б ви хотіли отримати.
Я б хотів отримати автомобіль BMW M5 G90.

Чому ви маєте отримати цей подарунок.
Тому що я дуже полюбляю автомобілі, це буде мій перший дорогий автомобіль. Я його буду берегти, слідкувати.

Реєстрування
7 Лип 2024
Дописи
12
Реакції
6
Бали
6
Любий Миколай привіт
В цьому році на мою думку я вів себе гарно ☺️ як в грі так і в житті
За цей рік я допомагав новачкам та і досвідченим гравцям я виступав в фракції такі які як МОЗ ДКВС та інші я лікував людей та ловив порушників і карав

В мене зараз мрія 1.000 карбованців та 20.000.000 ігрової валюти
Напишіть свій ID, нікнейм та сервер: Енштейн Овндепвказ, 102713 04
Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік. Допомагав новачкам та досвідченим гравцяв був у фракціях ловив порушників і лікував людей
Що б ви хотіли отримати.
Чому ви маєте отримати цей подарунок. Хочу щоб Миколай приніс 1.000 та 20.000.000 ігрової валюти
Лист має бути унікальним та без використання ШІ.
Листи приймаються до 05.12 о 23:59, а результати будуть повідомлені в цій темі 06.12.

Ігор Соколовський |

Сила закону полягає не в словах, а в їх виконанні.
Лідер
Реєстрування
29 Чер 2023
Дописи
191
Реакції
134
Бали
88
  • Напишіть свій ID, нікнейм та сервер. Даніїл Морозов 128892 Центральна україна 01
  • Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік. підвищив працездатність ВРУ, видача премій, заоохочування людей, перебування у фракції та допомога іншим,
  • Що б ви хотіли отримати.Турбо 5R Чіп 4-5 Х Трансмісія 5R, 4 F підвіска 4-5Х Шини 4Х, 5 R Двигун 5R, 4F
  • Чому ви маєте отримати цей подарунок. Ну я старався робити все для блага фракції, допомогав презеденту
  • Лист має бути унікальним та без використання ШІ.
    Дорогий святий Миколай,

Я сподіваюсь, що цей лист знає вас в гарному здоров'ї та високому душевному настрої. Зараз, коли свята наближаються, я хотів би поділитися з вами своїми бажаннями та подякою.

Спершу, дозвольте мені висловити свою вдячність за вашу надзвичайну доброту та щедрість, якою ви наділені. Ви завжди були тим, хто робить світ яскравішим і добрішим місцем для всіх нас. Ваші чудові діла та подарунки не залишають нікого байдужим, і ми завжди пам'ятаємо ваші дари любові.

На ці свята, я хотів би попросити вас про одне маленьке бажання. Можливо, ви змогли б подарувати усім нам дарунок щастя, здоров'я та миру. Нехай кожен з нас знає радість та благополуччя, і хай серця людей заповнюються теплом та взаємним розумінням.

З вашою допомогою, святий Миколаю, ми можемо зробити світ кращим місцем для всіх. Нехай ваша благословенна рука захищає нас усіх, а ваша чарівна сила принесе радість і надію у кожне серце.

З великою вдячністю і вірою в добро,
  • Листи приймаються до 05.12 о 23:59, а результати будуть повідомлені в цій темі 06.12.

Володя Белий

Новий гравець
Реєстрування
5 Гру 2025
Дописи
2
Реакції
1
Бали
3
ID.7132 Володя Белий 01 центральна Україна
помагав сімї,помагав новичкам,багато працював на роботі,і також помагав з грошима рем комплектами і так дальше,бувало що трішки вів себе погано але добра зробив більше
+1 слот машини та машину BMW M4 2022
+1 слот потрібно для ще одної машини а саму машину хочу бо від давно мріяв а можливості купити ніяк не було
дуже б хотілось що ти мені зробив такий подаруночок
дуже дякую Святий Миколяю

Амир Дрейк ♡

Хранитель свэга
Реєстрування
21 Сер 2024
Дописи
24
Реакції
10
Бали
6

Переглянути вкладення 356675

Любі гравці! У вас є можливість отримати подаруночки від Святого Миколая. Вам необхідно написати лист та подати його якомога оригінальніше — це може бути навіть у форматі відео, адже саме на це ми звертатимемо увагу під час розгляду ваших листів.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Вимоги:
Дорогий Святий Миколаю!

Пише тобі Едгар Дарк з 03 сервера UKRAINE GTA.
У нас там життя кипить: постійний рух, вулиці повні людей, хтось кудись летить, хтось щось фармить, хтось просто гуляє містом. Я теж проводжу там багато часу — і саме тому вирішив звернутися до тебе.

Миколаю, я знаю, що ти завжди підтримуєш тих, хто старається бути кращим, допомагати іншим і не створювати зайвих проблем. Я намагаюся тримати себе так само і в грі, і в реалі. Хочу попросити в тебе одну річ, але перед цим скажу головне: хай на нашому сервері завжди буде менше токсичності, більше поваги та нормальної гри, щоб усім було комфортно.

Ну і… якщо вже чесно, маю маленьку мрію.
Якщо можеш, подаруй мені Mercedes G63. Дуже хочу мати цю тачку в грі: подобається і вигляд, і звук, і те, як вона почувається на дорогах. Обіцяю використовувати її з розумом і без дурниць.

Дякую тобі за всі дива, що ти приносиш людям.
Бажаю, щоб у кожного цього року з’явилося трошки більше тепла й радості та по більше грошей))

З повагою,
Едгар Дарк, 03 сервер

• Напишіть свій ID, нікнейм та сервер: 95921, Едгар Дарк
  • Вкажіть, що хорошого ви зробили в UKRAINE GTA за цей рік: Допомагав новачкам з розвитком, працював та гарно себе вів.
  • Що б ви хотіли отримати: Якщо чесно, то хочу собі автомобіль Mercedes-Benz G63 AMG
  • Чому ви маєте отримати цей подарунок: Це моя мрія яку я вже довго не могу воплотити в реальність, тому дуже хочу його отримати.
  • Лист має бути унікальним та без використання ШІ: Ні, сам писав це пів години.
  • Листи приймаються до 05.12 о 23:59, а результати будуть повідомлені в цій темі 06.12.

Реєстрування
13 Жов 2024
Дописи
14
Реакції
0
Бали
6
125188 Кен Канекі 03 сервер

Любий Святий Миколаю!

Пише тобі твій трохи впертий, але дуже вмотивований мешканець міста. Цього року я багато працював, допомагав іншим гравцям і намагався робити наше місто кращим. І тепер у мене з’явилась велика мрія — відкрити власний бізнес, аптеку.

Я давно хочу приносити користь місту, забезпечувати людей необхідними ліками та створити місце, яке стане справжньою підтримкою для кожного. Саме тому прошу в тебе не подарунок, а можливість — дозвіл на відкриття аптеки.

Обіцяю відповідально ставитися до бізнесу, дотримуватися правил, не шукати нелегких шляхів і розвивати справу чесно та старанно. Мені дуже хочеться стати корисним для нашої спільноти й зробити своє невеличке добро для Миколаєва.

Якщо зможеш, передай, будь ласка, адміністраторам, що я готовий працювати чесно, вкладати сили в розвиток і слідувати всім правилам сервера. А якщо це неможливо — я прийму це як урок і все одно щиро дякую тобі за увагу, підтримку та мудрість.

З найкращими побажаннями,
Кен Канекі 125188 3 сервер

Даня Коба

Козак
Реєстрування
25 Лют 2023
Дописи
55
Реакції
17
Бали
11
Любий Святий Миколай
Я Даня Коба з айді 1706, граю на 03 сервері з самого його відкриття, але я ніяк не можу харашо розвитися я дуже люблю цей проект UKRAINE GTA і хочу далі грати на ньому та кайфувати на своїй будущій BMW M5 CS яку я у тебе хочу попросити, та надіюсь що отримаю її, буду дуже вдячний, UKRAINE GTA ви найкращі)

Максим Куценко

Новий гравець
Реєстрування
2 Лис 2025
Дописи
2
Реакції
0
Бали
4
“Святий Миколаю, прошу Тебе про маленький подаруночок: 300 карбованців і 2 мільйони валюти.
Мій нік — Максім Куценко, сервер 02, ID: 6811960.
Буду дуже вдячний за будь-яку допомогу! 🎄

Діма Гарбузюк2

Новий гравець
Реєстрування
7 Січ 2025
Дописи
4
Реакції
0
Бали
4
1.121477 Діма Гарбузюк 03 сервер
2. Підвозив новачків, інколи допомагав грошима, також допомагаю новичкам які працюють у таксі, був слухняний
3. Мрію про . 20 міліонав ігровой валюти
4. Був чемний, взагалі не маю надій на перемогу на діюся шо ти побачиш мій лист

Ярослав Шадоу

Кошовий отаман
Реєстрування
30 Чер 2023
Дописи
57
Реакції
49
Бали
23
Шановний пане святий Миколай я гравець 03 серверу з айді 65259, я посадив багато порушників ККУ та КУПАП, відкрив майже 3 кримінальні справи на порушників. Хочу собі на баланс на карті 5375414141152854 10.000.000 (10 мільйонів гривень) Я думаю саме я повинен отримати подарунок від тебе мій любимий дідусь, бо я служу на порядку 03 сервера та захищаю його вірністю і правдою в СБУ.
За майже 3 роки гри всього 12 покарань із яких тільки 2 в деморгані інші мути і 1 варн який я оскаржив.

Vlad201320

Новий гравець
Реєстрування
5 Гру 2025
Дописи
1
Реакції
0
Бали
1

Переглянути вкладення 356675

Любі гравці! У вас є можливість отримати подаруночки від Святого Миколая. Вам необхідно написати лист та подати його якомога оригінальніше — це може бути навіть у форматі відео, адже саме на це ми звертатимемо увагу під
  • 6862697 Владик Вознюк 02 сервер
  • Я був не дуже чемним але старався допомагати людям чинив їхні машини коли вони поломались посеред дороги підвозив людей куди їм треба я надіюсь що я робив все правильно ніколи не матюкався в чат або мікрофон
  • Хотів би ауді sq8 чи q8 і 10000000 гривень
  • За 1,5 рокі в Ukraine GTA майже нічого не маю

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі