•Юрій Меленчук•
З-L СБУ У відставці
- Реєстрування
- 21 Сер 2023
- Дописи
- 75
- Реакції
- 42
- Бали
- 33
- Вік
- 16
1. Ваш нікнейм:
Юрій Меленчук
2. Нікнейм порушника:
Володимир Шевченко
3. Назва клану порушника:
TRINITY
4. Суть скарги:
Вітаю шановна Адмінстрація, дана людина почала втікати від мене після того як я її зупинив, тим сами порушив:
6.25. Заборонено їзда і зрізи по полях під час поліцейської погоні. | Деморган до 20 хвилин
6.20. "NonRP Drive" - водіння будь-якого транспортного засобу в неможливих для нього умовах, водіння в неправдоподібній манері, також враховується їзда по рейсах. | Деморган до 20 хвилин
6.27. "Уникнення RP відігрувань" - Заборонено уникати RolePlay ситуацій, відігровок, взаємодії з іншими ігровими персонажами. | Деморган 60-120 хвилин, при наступному порушенні Варн
Униклення РП було коли я її зупинив, після чого постукав у вікно.
Дякую за увагу.
5. Доказ порушення (скриншот/відео):
ТУТ
6. Дата порушення:
07.02.2026
Юрій Меленчук
2. Нікнейм порушника:
Володимир Шевченко
3. Назва клану порушника:
TRINITY
4. Суть скарги:
Вітаю шановна Адмінстрація, дана людина почала втікати від мене після того як я її зупинив, тим сами порушив:
6.25. Заборонено їзда і зрізи по полях під час поліцейської погоні. | Деморган до 20 хвилин
6.20. "NonRP Drive" - водіння будь-якого транспортного засобу в неможливих для нього умовах, водіння в неправдоподібній манері, також враховується їзда по рейсах. | Деморган до 20 хвилин
6.27. "Уникнення RP відігрувань" - Заборонено уникати RolePlay ситуацій, відігровок, взаємодії з іншими ігровими персонажами. | Деморган 60-120 хвилин, при наступному порушенні Варн
Униклення РП було коли я її зупинив, після чого постукав у вікно.
Дякую за увагу.
5. Доказ порушення (скриншот/відео):
ТУТ
6. Дата порушення:
07.02.2026
З повагою Підполковник СБУ Юрій Меленчук.